|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
27.8.2012 14:31:30   
tintin
Cure drage a gdje ste sve nestale, već danima nikoga nema na rr, nadam se da negdi uživate.
Šaljem user posted image svima.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2101
30.8.2012 13:12:46   
Anni_
Pozdrav cure!
Ovo je stvarno dugo zatišje, nitko nema ništa za prijaviti pa ni ja!
Nadam se da će se stvari ubrzo promijeniti, pa da se sve skupa preselimo na neki podforum drugog naslova!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2102
31.8.2012 0:54:49   
123beba
Drage moje, meni se nekako čini da mi uskoro nećemo ništa moći jer Su moji nalazi hormona opet loši... Nadam se da ce endokrinolog uskoro reci nešto konkretno, no ne želim se niti nadati icemu... :(

Držim fige da svima ostalim ova jesen krene odlično!

Cure moje,.saljem vam pozdrave iz Lisabona!!!! Držite.mi se I odmarajte još malo jer nas čeka svašta... Nadam se sve lijepo!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2103
3.9.2012 7:42:02   
tintin
Pozdrav cure,

Beba žao mi je zbog nalaza hormona ali ne gubi nadu mozda ipak budeš mogla u postupak, još ima nade, držim fige da iščekujemo tvoje dvi crtice uskoro na forumu.user posted image user posted image user posted image

Svima veliki user posted image  i javite se malo.

Kiss.

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2104
4.9.2012 22:06:00   
123beba
Drage moje, za mene ipak ništa uskoro... Dijagnosticiran Hashimoto, TSH još uvijek previsok, dok ga ne spustim nista od postupka... Kontrola mi je 6.11. pa do tada me samo čekaju jutarnje tabletice.

Svima vam želim što skoriji postupak i bebicu u naručju!!!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2105
4.9.2012 22:52:01   
tintin
Beba zao mi je,zelim da sto prije sve rjesis i krenes u postupak.
Pusa svima

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2106
5.9.2012 9:21:59   
Anni_
Pozdrav svima i dobre želje za jesen user posted image user posted image user posted image
Beba žao mi je što je takav nalaz i što još nećeš u postupkeuser posted image Ne znam ti ništa o tvojoj dijagnozi ali sigurna sam da si do sad već teta doktor! Nadam se da si se vratila odmorena i punih baterija!
Cure, uopće me strah reći ali M mi kasni skoro 3 dana! Ne usudim se previše nadati da se opet ne razočaram i nisam još ni test kupila da ne zacopram! Simptomi su nekakvi bili pa prošli. Sad su mi samo malo još grudi osjetljive. No s obzirom da je ciklus nakon stimulacije sav je nekako čudan.
Javljat ću vam!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2107
5.9.2012 14:33:44   
tintin
Anni draga ja navijam user posted image user posted image user posted image  da je to to, joj baš si me razveselila, držim fige da ti je uspilo.

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2108
5.9.2012 15:02:24   
Kontesa Nera

IZVORNA PORUKA: tintin

Anni draga ja navijam user posted image user posted image user posted image  da je to to, joj baš si me razveselila, držim fige da ti je uspilo.

draga Anni, nećemo coprat, ali držimo fige!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2109
5.9.2012 21:26:03   
123beba
Anni, držim fige da ne dođe idućih 9 mjeseci!!!!!

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 2110
6.9.2012 14:38:14   
Anni_
Curke hvala napodršci ali ni ovaj mj. ništa. Kasnila je ali je stiglauser posted image   Nekak sam se nadala da neće doći jer mi je sav ciklus bio čudan vjerojatno od stimulacije. Mislili smo možda je ostalo viška nekih hormona pa se nešto izmiksauser posted image
Pozdrav svima!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2111
6.9.2012 20:48:02   
Kontesa Nera
Anni, žao mi jeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2112
7.9.2012 6:37:04   
123beba
Anni, baš mi je žao... Držim fige da ti 10 mjesec bude odličan za postupak i da se bebica uhvati!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 2113
7.9.2012 7:51:29   
tintin
Anni draga žao mi je, ali samo hrabro naprid znaš da će jednom uspjeti, mora, kao što je beba rekla neka bude10 mj. uspješan.user posted image user posted image user posted image

Zmaja, pa gdje si draga, već te dugo nema, jjjjaaaaaavvvvviiiiii   ssssseeeeeeeuser posted image .

Reba, Hone, Anice, Tiny, Alba i sve druge cure ako sam nekog zaboravila javite se malo, kako ste? user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2114
7.9.2012 21:47:52   
tintin
Pozdrav drage moje,
evo samo da vam javim danas sam dogovorila u Zagrebu razgovor s doktorom da mi vidi sve nalaze, narucena sam 02.10., mislim da ce mi opet ponoviti hsg, eto Beba draga opet skupa cekamo, sad 10 mjesecuser posted image .
pusa svima

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2115
8.9.2012 11:31:14   
*zmaja*
pozdrav drage moje cure...nije me bilo neko vrijeme, zapravo to nije točno, redovito sam vas čitala samo nisam ništa pisala. ulovila me neka malodušnost, ovaj zadnji neuspjeli postupak je imao malo odgođeno djelovanje pa nisam imala volje ništa pisati, nadam se da mi nećete zamjeriti! user posted image

Anni, mila moja žao mi je što je došla grozna user posted image , želim ti kao i sebi i svim curama ovdje da što prije ostanu trudne!
beba, mila moja kako si nam ti egzotična s tim hashimotom jao jao user posted image , milena jako mi je žao što od postupka opet ništa, sve mi ovjde smo imale nadu u uspjeh nakon postupka, ti ni to nisi imala, ali doći će i tvoj postupak i uspjet će iz prve!
tintin, mila moja držim fige za sljedeći mjesec, da hsg bude super i da nam ostaneš trudna čim prije.
reba, tiny, anice, nicolle, sax, svima šaljem puuuuuuuuuno lijepih podzdrava!

evo da vam kažem što ima kod mene, bila kod svog dr. na konzultacijama što dalje i zaključak je sljedeći, ako bude lijekova na popstupak mogu opet u siječnju 2013. ali prije toga moram opet izvadit sve hormone. naime mom dr. se ne sviđa to što ja kao mlada i zdrava žena na stimulaciju odreagiram sa samo 3 js, rekao je da ih je trebalo biti barem 8.
naravno možda ne reagiram dobro na menopur pa je to zato i sljedeći put ću za stimulaciju koristiti druge lijekove, ali postoji mogućnost i da me hormoni zezaju. prošli put kad sam ih vadila (prije godinu dana) sve je bilo ok, ali sad za razliku od proškog puta moram izvaditi i amh (anti-mullerov hormon) koji ukazuje na rezervu js. eto, ukratko osjećam se kao da sam na početku i to me jako frustrira. prvo nismo znali zašto ne mogu ostat trudna, onda smo saznali i krenuli u postupak, onda se u potupku nešto događa ali to što se događa ne događa se dovoljno dobro pa sad opet ne znamo zašto.

eto curke moje, svima šaljem bezbroj pusa! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio *zmaja* -- 8.9.2012 11:33:06 >

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2116
9.9.2012 10:37:09   
anica0508
ej cure moje drage da vam se i ja javim malo....redovito vas citam ali nisam imala nikakvih novosti za pisat sve do sad,uglavnom obavila sam razgovor sa Dr.Tandarom u Splitu i nadamo se prvom IVF u 11 mj ako mi brisevi,papa i hormoni budu u redu sad kad povadim nalaze pa ćemo sve vidit :)) zmaja draga ja odmah moram adit taj AMH,čudi me da ti to prije nisu dali da vadiš,ma bit će to sve ok,mora bit!!! šaljem vam puno,punooo pozdrava

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 2117
9.9.2012 10:51:00   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: 123beba

Drage moje, za mene ipak ništa uskoro... Dijagnosticiran Hashimoto, TSH još uvijek previsok, dok ga ne spustim nista od postupka... Kontrola mi je 6.11. pa do tada me samo čekaju jutarnje tabletice.

Svima vam želim što skoriji postupak i bebicu u naručju!!!!

hašimoto je dijagnosticiran i mojoj sestri nedavno,to je valjda kako sma skontala kad se štitnjača okrene protiv same sebe i uništava se...uz to je dobila i vertiligo(ako sam dobro napisala) i naravno sve je uzrok stres...al ona nije dobila nikakvu terapiju da koristi nego ce je pratiti kako se ponaša štitnača dalje...zato beba samo opušteno i bez stresa koliko god je to moguće....

svim curama zelim srecu u daljnjim postupcima user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2118
9.9.2012 13:30:18   
hone84
Heee drage moje kao prvo zao mi je Anni zbog tebe ali trebamo se zajedno drzati i pozitivno misliti...bit ce aBd.
A ja sam bija od 1.insem ostala trudna i to nevjerovatno blizanci i izgubila sam ih pa opet je pozitivno jer nakon 5 god sam tek ismto sjetila mada je otislo i evo me sada upravo na moru kupam se i uzivamm ljudi bit cemo mi sve majke nista se nebrini te vjera u Boga mi daje snaguu....idemo u 10.mjesec i aBd da se obradujemo ....ljubim vas sveeee

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2119
9.9.2012 13:51:34   
tintin
Pozdrav cure,
Evo malo nam je zivnija forum,drago mi da ste se javile.
Zmaja draga nadam se i zelim da ti nalazi budu ok,vrime brzo leti tako da ce i tvoj postupatj brzo doci.
E sad pitanjce jeli ikoja od vas bila na hsg u petrovoj,jeli se dobije anestezija.

Saljem kiss svima

(Odgovor članu hone84)
Neposredna veza do poruke: 2120
9.9.2012 20:04:18   
nicolle
Hej moje curkice evo i mene.
Danas u 10 su mi vratili mog smrzlica..super je jer mi je u dva ivf pod lijekovima endometrij bio samo 8 a danas kad su mi vracalu u prirodnom procesu 17 pa sam happy...za 10 dana vadim krv...velika pusa i zagrljaj od mene za vasuser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2121
11.9.2012 10:03:11   
123beba
nicolle, držim fige da se user posted image  primi!!!!!!!!!!!!!!!

Anice, vjerujem da će ti svi ovi nalazi biti ok! Želim ti da ti ovaj studeni bude dobitan sa velikim, debelim user posted image !

Tintin, ja nažalost ne znam ništa o pregledu u Petrovoj, no vjerujem da će se već javiti netko tko zna...

Hone, držim fige da ti ova jesen donese veliki plus!

Zmajči, draga moja Zmajči, tebi šaljem veliki user posted image  i znaš, moramo na kavu brzo!!!!! A sigurna sam da ćemo nakon još nekoliko kava i dočekati neku koju nećemo moći piti u miru jer će naši bebači ovako "iskakati" posvuda oko nas! user posted image   user posted image

Anni, često mislim na tebe! Želim ti jako brzo jako lijepu trudnoću i bebicu pod tvojim user posted image !

Mala pcelice, nisam baš sigurna koliko smo sami u mogućnosti kontrolirati stres koji nas okružuje ili ne... No, uglavnom, pokušavam se ne zamarati sa nebitnim stvarima, a i ja uvijek mislim da ja baš nisam pod nekim stresom, no nisam sigurna jel to zbog toga što si uvijek mislim da iam i puno gorih stvari od onoga što se meni događa... user posted image  No, na kraju krajeva, ne mogu baš puno promijeniti ovu situaciju u kojoj se sada nalazim pa sam i poprilično opuštena... Istina, nekada malo više podložna svim utjecajima depresije u smislu "zašto baš meni?!??", a ponekada jednostavno "to tako mora biti i riješit ćemo!!!!"  No, vjerujem da nam je tako svima! Zato, drage moje dame, držite mi se!

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 2122
13.9.2012 10:40:03   
Anni_
Pozdrav cure!
Prvo nicolle tebi želim da se tvoj smrzlic primi za mamicu, ostane tamo i raste sljedećih 9 mj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim da je krajnje vrijeme za trudnicu ovdje!!!
Zmaja sasvim te razumijem za malodušnostuser posted image  Mene je nakon neuspjeha malo primila, ali eskalirala je tek mj. kasnije jer sam si ja zabrijala da je taj mjesec naš. E kad nije bio tad sam totalno potonula. Sad sam ok, nadam se da si i ti bolje!
Beba drži se i bit će sve kad mora biti. Ima toliko primjera oko nas koji nam mogu dati nadu čak i tada kad nam razum govori da ne! Tko zna možda se tebi desi malo čudo pa ni ne moraš spoznati sve "čari" MPO postupka!!!!user posted image user posted image user posted image
Anice, Tintin sretno s pretragama!
Hone, Reba, Tiny, Sax i sve ostale trudilice veliki pozdrav i sretno što god pokušavale user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2123
13.9.2012 17:43:12   
tintin
Pozdrav drage moje,

Evo zaladilo nam i baš mi je nekako ovo vrime bezveze, kiša, uf šta ne volim zimu.
Nicolle ja navijam da ti uspije ovaj put, i da nas idući tjedan sve skupa razveselišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod mene ništa nova, čekam 10 mj. i da idući tjedan idem izvaditi papu jer nemam taj nalaz a moze mi trebati u Zg., joj sad me malo strah hsg-a, jer prosli put kad sam ga radila dobila sam anesteziju al mogu reci da me stvarmo bolilo, polivali su me vodom koliko mi je lose bilo, imam bas ruzno iskustvo, tako da me bas sad malo strah, al nadam se da ce ovaj put bolje proci, bezbolnije, ma sve cu izdrzatiuser posted image user posted image user posted image .

Veliki zagrljaj svima user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2124
13.9.2012 18:25:31   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje želim vam svima puno sreće da čim prije dobimo neku trudnicu. Bilo bi vrijeme. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

riba
troubled

koliko vam je često na jelovniku?

što češće to bolje (19%)

jednom tjedno (35%)

jednom mjesečno (22%)

da se mene pita, ne bi je uopće jeli (15%)

samo kad smo u u gostima (9%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!