Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 22:59:44
|
|
|
|
koka
|
Puli, Mirna laku noć. A ja ću još malo jer me baš hvata umor i zjevanje. Otvorila birc a nemam vremena biti u njemu . Neću više .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 23:01:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:05:35
|
|
|
|
koka
|
Ja mislim da sam gotova sa peglanjem bebine robe , za sada dok ne rodim . Iva ti si več danas ili si odgodila peglanje za sutra?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:14:38
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo Koka, znači sve je spremno sad za ?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:20:42
|
|
|
|
koka
|
Još krevetić s tavana da donesemo i robicu da kupimo za izlazak iz bolnice. To bi bilo to. Mogu reći da sam lagano uzbuđena bez obzira što je drugo.Jedva čekam da vidim slijed događaja i kako će sve to proći. A još kad vidim .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:24:09
|
|
|
|
Ruža
|
A to isčekivanje, još kad znaš koji osjećaji slijede... Sva se raznježim i naježim. I ima li razlike između iščekivanja prvog i drugog puta?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 23:26:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:29:15
|
|
|
|
tina1602
|
curke evo mene i mojih kiflica još se peku
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:30:14
|
|
|
|
Ruža
|
Pa mi čekemo i čekamo Tina...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:33:49
|
|
|
|
koka
|
Razlika je! Prvo neznaš šta te čeka, drugo znaš, al pošto je sama trudnoća drugačija i sam porod najvjerojatnije. A pošto sam imala lažne trudove kod Roka, pa mi je puko vodenjak i dali mi drip, nisam osjetila prave trudove kući, ni krenula u bolnicu s njima. Sve me to sada zanima, Kako? Iva ja sam uspijela i veću robu speglati, staviti u kutijice i napisala gore šta je unutra. Tako da znam dije šta.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:34:35
|
|
|
|
koka
|
Morat ću kupit to vrhnje onda .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 23:36:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 23:40:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:41:55
|
|
|
|
koka
|
točno. Mislila sam da ću izdržati više, al sam ko zombi ovdje . Ujutro vozim Rokića u vrtić, pa odoh noktiće sredit, pa na kontrolu kod ginića . Ujutro me neće biti, pokušat ću vas pohvatat popodne. Iva voziš ili si prestala?Meni sad nije baš svejedno kad sjednem za volan.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:45:34
|
|
|
|
Ruža
|
Blago vama kad imate šogi... Kod nas zadnji dečko ima već 12 godina... Sve same curke, a mom Đuri će biti dobro i crveno i roza... Jedino što najmlađa u obitelji ima 6 godina pa se za sad svi trgaju što bi kupili i nude za čuvanje, nadam se da će tako i ostati kad se rodi. Valjda su se poželjeli male bebe.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:47:47
|
|
|
|
Ruža
|
Koka javi šta kaže dr. svakako... Sretno sutra!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 23:48:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 23:53:10
|
|
|
|
koka
|
Iva rađe ću ja vozit nego da me drugi drndaju. Ružo ti moraš u devetom mj. roditi budem ti ja poslala bodiće i ostalo. Bit ću tvoja ''šogorica'' al ona dobra koja će ti dati čistu robu .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 0:03:46
|
|
|
|
Ruža
|
Koka potpisujem što se vožnje tiče, nekako i ja najviše volim kad se sama vozim. Hvala što ćeš biti dobra šogi! Od moje ne mogu ništa očekivati, a ni ne želim. Ponudila se da iz Njemačke donese samo igračke od svog sina s kojima se on više ne igra. Ma ! Rekla sam joj hvala lijepa, to je naše prvo dijete i imat će sve novo. Ta samo nešto očekuje...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 0:04:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 0:06:51
|
|
|
|
Ruža
|
Joj curke sama sam kod kuće do sutra i nekako mi baš nije ugodno otići u krevet. Inače me ne bude strah, biti će da su hormoni...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 0:08:14
|
|
|
|
koka
|
Obavezno popeglanu, pa vidišda mi ide . Hej cure moje sad odoh spavati, pa se pišemo sutra. Javim vam šta kaže ginić iuživajte mi. Iva odje danas peglanje ,. laku noć ilijepe i mirne snove. Pusa .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 0:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 0:12:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 0:14:27
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Kokica, mirni snovi i laka noć! Sretno sutra i javi nam kako je prošlo... Noć.... Ivkica sad si me i nasmijala, baš si razmišljam koga bi mogla naručiti, pogotovo sad...Ah ti hormoni... Ostavit ću svijetla upaljena, knjigicu u ruke i daj Bože da ne bude šetnje noćas...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!