|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc''Ugodni kutak''
3.6.2008 0:17:14   
Elena
ej koka vrati se jos malo,pa nisi fer ja se ukljucila a ti bezis,bezis od meneuser posted image user posted image user posted image vrati se kokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 401
3.6.2008 0:18:39   
Elena
user posted image user posted image user posted image isto drustvo od jucer,jao poceli smo svaku vecer da zatvaro mi cure birc,pa ovo je zaraza,i vi isto,bez vas ne mogu ni dan,user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 402
3.6.2008 0:18:59   
Ruža
Bok Elena, pa opet kasniš. Ti nam uvijek na fajrunt stigneš?user posted image
Tina hoće li te kiflice? Baš bi jednu prije spavanja...user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 403
3.6.2008 0:20:30   
tina1602
hej curke evo i mene... mm spava, kifle gotove.....
kuhinja tip top,suđe isto, voda za lunu prokuhana. još moram malo boravak spremiti, sredit luni bočice..user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 404
3.6.2008 0:21:36   
tina1602
pa ružo opet nisi primila,poslala sam.....
elena si ti za kifle? user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 405
3.6.2008 0:22:47   
Elena
user posted image user posted image user posted image ma kako ste mi vredne,ja sam opet punila sampinjone,Ruzin recept i Ruzice samo pohvale uvek kad gi napravim spomenem teuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 406
3.6.2008 0:23:38   
Ruža
O pa ti si pravo vrijedna bila, bravo, bravo!user posted image user posted image user posted image

Odoh i ja polako u krpe.... Svima želim laku noć i mirne snove...
user posted image  od Đure i mene...

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 407
3.6.2008 0:23:54   
Elena
da,da,da,jao nema ko da mi pocuva Martini inace bi vec bila u pekari da kupim,kako sam ja strvle veliko,vec mi sline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 408
3.6.2008 0:25:15   
Elena
pa kad si vec resila Ruzo da nas napusti ljepo mi spavaj,bokic do sutrauser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 409
3.6.2008 0:25:39   
tina1602
kuda sad svi idete...... user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 410
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 0:30:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 411
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 0:35:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 412
3.6.2008 0:40:44   
Elena
Ja jos ne idem nikud tina tu sam zar me ne vidis,viiiceeeeeeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 413
3.6.2008 0:44:39   
Elena
tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ostani jos malo,ajde pusti nase trudnice oni nek odmore,nije njima lako,treba da pruze noge,ajde ostani jos malo,ajdeeeeeeeeeeeee,molim teuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 414
3.6.2008 0:46:57   
Elena
bas kao jucer pricam sama sa sobom,pa zar vama nije zao,kao nedaj boze da sam skrenula.user posted image evo i mm me pita sta toliko pises,a ja sta da mu kazem,jaoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image ma nek ide da se tusira meni jos malo da ostavi na rruser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 415
3.6.2008 0:48:25   
Elena
ispratila sam ga pod tus,sta je naporan,a jedva cekam ja da idem pod tus pa da malo se opustim.user posted image user posted image user posted image platice mi i za juceruser posted image ako izdrziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 416
3.6.2008 1:01:08   
Elena
nista cure,nema vas,pa moram pod tus i u zagrljaju mog mm,samo da ne probudimo Martinuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 417
3.6.2008 1:02:15   
Elena
ljepo mi spavajte i sanjaje mi ljepe snove,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 418
3.6.2008 6:49:56   
tiha
dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sta je ovo nema nikoga jucer ste se druzile bez mene.........denissa me zekala i nije htjela spavat sama pa sam joj se pridruzila i odhrkala do jutrauser posted image ..........zao mi je ali druzit cemo se mi vec! ima vremena!!!!!!!!!!!! ja bi kavicu!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 419
3.6.2008 9:45:21   
božica
NEMOGU VJEROVATI DA MI NIJE PROŠLA PORUKA UH UH UH
opet tiha jedna sa šlagom slatka za tebe-stižeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 420
3.6.2008 9:49:52   
Elena
zar da opet pricam sama sa sobom?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 421
3.6.2008 9:50:22   
Elena
a nasla sam te bozice ti si mi tuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 422
3.6.2008 10:10:33   
Elena
user posted image user posted image user posted image niko nece da se druzi sa mnomuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 423
3.6.2008 11:07:47   
ZVRK
bok ekipico.da li netko zna di se nalazi kineski kalendar na rr???

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 424
3.6.2008 11:10:45   
tonkica
Bok Zvrk! Ja na žalost, nemam pojma! user posted image  
Taj mi je horoskop prvo i rekao da će biti curica, doktorica poslije potvrdla.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!