|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
15.11.2012 16:50:44   
Kazimira
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3228

ispravak......pozz user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 476
15.11.2012 21:52:29   
Ubrzomamica
Evo i nas malo!!
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3191

< Poruku je uredio Ubrzomamica -- 15.11.2012 21:53:40 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 477
15.11.2012 21:56:03   
Kazimira
ej....

baš malo gledam fotkice, svi su tak sretni i zadovoljniuser posted image ...prekrasni.....user posted image user posted image user posted image

moj je još budan...s tajom se valja po podu...uf....ritam mu je nikakav........user posted image

LN user posted image

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 478
16.11.2012 11:09:39   
leelee
user posted image joj kako je sladak...pravi mali bucko....

Neposredna veza do poruke: 479
16.11.2012 11:31:47   
leelee
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3154 evo i naših slikica od prošli tjedan kad smo napunili 6 mjeseci,ajme rastu ko gljivice,maleni naši bebači

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 480
16.11.2012 11:33:45   
leelee
user posted image user posted image ljube pa ja idem otvoriti tvoje slikice i mislim šta sam sad zbrljala jer vidim svoje....pusica

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 481
17.11.2012 11:43:14   
leelee
user posted image user posted image hej mamice,vikend je počeo što nama ništa ne znači jer nam je svaki dan isti,barem nama.I hlaaadno je............da barem bude još koji onako lijep jesenjski dan sa malo sunca..kako je kod vas? Maleni spava pa koristim da malo pročitam postove jer uvijek u nekoj žurbi samo preletim i nije ni čudo da ne mogu upamtiti imena i sad sam si zapisala na papirić pa nema zbrke.Jučer smo papali špinat i ne mogu vjerovati ali on uživa u jelu,ne stignem zagrabiti koliko brzo otvara usta,gladni moj pilić mali,tako mi je sladak sav zamusan........izašla su nam oba zubića i sada je opet malo nervozniji nego inače,ne znam jel moguće da su na redu već drugi...mislim da ću mu sutra probati dati malo juhice i meseka,neka papa...vidim da imamo novu mamu,DOBRODOŠLA MAMA ...evo i mi smo imali problema sa stolicom kad smo prešli na dohranu i riješili smo šljivama,to je jedna mama napisala ovdje i hvala joj,sad se ne sjećam koja,papali smo puno kašice od šljiva,mama je jela sensiu i trbuščić je proradio,sad kakamo redovito jer papamo svaki dan buču,uvijek s nekim drugim povrćem i sviđa mu se jer je sve od nje slatkasto..evo budi se pa mama mora ići..pussaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leelee)
Neposredna veza do poruke: 482
17.11.2012 15:00:01   
Kazimira
hello mamice i bebice...........user posted image

mi smo u okolici Zagreba i lijep je dan.....ja cijeli dan tandrkam po kući dok se Kaspi i tajo čuvaju.....sad je zaspao na cici pa je u kindaču.....sam još kupaonu user posted image oribati i to je to......a onda iz početka.....user posted image

naš mališa još nema zubiće...nikaj se ne nazire.....ne znam kakva bu mu probava jer mam jede čvarke i salenjakeuser posted image ...mljac......moram izvaditi šljiva iz škrinje.....

pusek......user posted image

(Odgovor članu leelee)
Neposredna veza do poruke: 483
17.11.2012 23:25:17   
Melixina
joooooj drage mojeee, user posted image su za 10!!!! stvarno neznam koji mi je sladji od kojega... imam osjecaj da im se vec u okicama moze vidjeti ko ce imati/ima kakav karakter, osobine... Lukas mi se cini da ce biti pravi slatkis, Kaspi zavodnik Kazanova ;) a Brunooo, jaooo tako milo dijete vec neko vrijeme nisam vidjela.. Stvarno ima mili, blagi, njezan pogled.. il ce biti prava dobrica ili svecenik...cemo vidjeti ;))) e da, i Patrik.. imam osjecaj da ce on biti glazbeno umjetnicka dusa.. kao sto napisah , ima mi prekrasan pogled , tople bademaste velike okice.. jaoo sta sam danas nesto vidovita ;))) ma sve u svemu preslatki su!! user posted image mamam sto su rodile tako prekrasne bebice.. ja svoju mrvu prvu stavim uskoro ... naravno ako se ne probudi u medjuvremenu... user posted image svimaaa

Imperare sibi maximum imperium est ...
Vladati sobom, najveća je vlast ...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 484
17.11.2012 23:53:13   
Melixina
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=25925 evo link, dodala par novih fotkica ... kissy kissy

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 485
18.11.2012 11:24:24   
Kazimira
hello........

sve beboline su prva liga......nemrem ih se nagledatiuser posted image ......bumo i mi stavili onda sliku mame i Kaspija......sam kad stignem....user posted image

pusek svima........

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 486
19.11.2012 11:22:58   
Kazimira
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=browse&type=1

efo nas :-))))

di ste? kako je prošao vikend?

by.......user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 487
19.11.2012 19:49:11   
Marti83
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=25968
Eto i ja sam dodala par slikica ali mene još nema na njima hehehehe.Prvo se moram ošišati,ofarbati pa se onda slikamuser posted image
Vikend je bio baš fuj,ružno vrijeme,pa nismo baš mogli u šetnju...
Danas je dan bio za nove prekretnice-ustao se u krevetu na noge,otvorio ladicu od ormarića za presvlačenje i kopao po njoj(ima i slika u albumu)...Ja mislim da će sada svaki dan biti nešto novo
I napokon počeo izbijati zub,donja lijeva jedinica je krenula jeeeeeeeei.I da papali smo brokuli jučer i danas i sviđa mu se.
evo vam par slova od Davida da se i on osobno javi: n v455555vy<xawlllllllllll
user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 488
22.11.2012 22:42:31   
Ubrzomamica
Joj curke moje, nikako napisat par slova... Mucili smo muku sa probavom pa mama nije stizala nista! Jadnicak moj se susreo prvi put sa pravim govanjcem, pa je bilo puno placa i cak 3 dana nekakanja! Al nije bila stolica tvrda i suha, vec kao plastelin. Svejedno nam je zadala puno muke! Sljivica je rijesila stvar, a mama je pila puno zasladjene kamilice i dojila ga u nadi da ce i to pomoci. Mozda je i pomoglo, vjerujem da je, a mama sad provodi sate u wc-u... Nema veze, bitno da je mis moj ok! Saljem puse bebacima!!

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 489
23.11.2012 13:20:35   
marijajurkovic
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3238

evo malo i nasih slikica ... user posted image user posted image user posted image

...Nije važno kada postaneš roditelj, jedino je važno da uvijek na pameti imaš da je to dar Božji...
ROKO - 29,03,2012.

Neposredna veza do poruke: 490
23.11.2012 14:03:59   
Kazimira
hej drage naše user posted image

mi se vratili iz shopinga pa mališa sad spava, a ja svom tateku pečem tortu......prvi put radim ferrero rocher, i baš me zanima user posted image

Kaspi se i dalje budi po noći, ali dobro dok se skroz ne razbudi, jede sad već prilične količine kašica i super je ... veseljak naš......

pozdrav svima user posted image

(Odgovor članu marijajurkovic)
Neposredna veza do poruke: 491
24.11.2012 19:57:24   
Melixina
ej drage mamice.. i mi smo s kakicom na VI .. isto je vec par puta bila ko plastelin, i sav vristi i preznojava se kad kaka..zadnja 3 dana ima svaki dan stolcek , ali uvijek popracen sa suzama.. moram priznati da papa ko veliki ;) zbog probave sam mu promijenila raspored povrce/voce .. tocnije ujutro (od 8 do 10) je na ciki, onda je spavanje do podne, onda ide caj i rucak (kuhano povrce raznih kombinacija i svaki drugi dan piletina), onda smo budni do 2 pa ako je umoran onda pavanac do 4 , ako ne onda preskocimo taj san, pa oko 5-6 ide vocna kasica.. i poslije ide voda, caj i naravno cika.. nekako mi se cini da premalo pije tekucine.. da mu je mozda zato kakica tak tvrda... neznam jeli mu cika jos uvijek zamjenjuje vodu... moj guzo se poceo ustajati sve u 16.. stoji na nogicama.. i onako ima fore naprijed nazad user posted image ... znate na kaj mislim user posted image ... veliki pozdravi svima, evo hoce do laptopa, moram bjezati user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 492
24.11.2012 21:02:59   
Marti83
Sva sreća da mi još nismo imali problema sa kakanjem....Ja samo kada se približim imam "mirisno" iznenađenje kod maloga,on ne odaje kada obavlja nuždu hahahahahaha
Danas smo bili na tržnici i u kupovini pa se malo poremetilo spavanje tako da je budan skoro od 13 sati...I u 20 napokon zaspao.Sve je gori za spavanje,mora biti doslovce mortus da bi zaspao,po danu ili navečer.Pa se borimo sa papanjem boce navečer,pa po noći mi sjedne i gleda ili se digne na noge pa tako u mraku čami.Ali ne bi on zaspao sam ponovno,neeee, nego se moram ja dignuti ili mu dati cicu ili ga malo nunati,ili nekad uspije i samo leći ga i dati mu dudu(ali rijetko).
Uh tako mi ponekad fali spavanje cijelu noć....

David 23.03.2012

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 493
24.11.2012 21:43:48   
Ubrzomamica
jooooj Marti nista mi ne spominji... ponekad pomislim da NIKAD vise necu prespavat noc u komadu! :))
Mi smo sredili probavu, sad je sve ok. Kaka svako jutro opet, i nekad po danu jos malo. Svaki dan mu kuham neko voce, kruska, sljiva, jabuka, pa mu dam vodu od kompota al razrijedjenu sa obicnom vodom. Kupila sam mu proso, pa s njim mijesam voce ili povrce. Mi jos uvijek imamo samo jedan obrok. prebacila sam ga za 12-13 sati. tako da ga ubrzo mogu povrcem zamijeniti, bas u vrijeme kad je i nama rucak.
B jako zubi muce zadnjih 4-5 dana. Sinoc je jako plakao, al bas jako. Dala sam mu homeopatske granule i super sve. Pred spavanje sam mu i pola male zlice lupocet sirupa dala. Nadala sam se da ce duze spavat, al samo 3 sata je uspio, i onda nacicavanje.... od ponoc do 4... Da bar cica pola sata i zaspe, al ne nego cica 5 min pa zaspe 4 min i tako u krug. Zapravo spavajuci cica. dudu nema sanse, samo kad cicu izvucem nekad ga uspijem prevariti... Ima ko kakav savjet????

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 494
25.11.2012 22:43:24   
newmum
ubrzomamica bebolino ti je gladan. Njemu ce vrlo brzo 7 miseci i potrebno mu je vise krute hrane..samo cika navecer ako dobro shvacam ga ne moze zasititi...ne znam da li se sjecas..ja sam tako đer imala isti problem..podoji ga sat, sat i pol prije spavanja pa ga pred samo spavanje nahrani nekom zitaricom pomješanom s mlikom...

kako sam to uvela patriku spava cilu noc. dajem mu oko 19.30h rizolino ili grisolino ili rizine pahuljice sa bananom umiksano u njih sa mlikom 3.2

ako imas vise mlika za izdojit se, umješaj to sa svojim mlikom i daj mu..P ima mjericu od 250ml kašice što pojede pred spavanje..kad pojede dam mu još čaja ili vode i u krevetac..

Ako si voljna, probaj pa javi rezultate. Iskreno se nadam da će pomoći.

Inače je moj momčić počeo malo više cikati i opet se budit jedanput po noći za cikanje...pa mi rekla patronažna da ga češće po manje hranim voćnim i povrtnim kašicama te piletinom i ribom..a večernja doza da ostane pa koliko mogne pojesti.

Spava u komadu 9 sati pa se malo prokenjka..obicno oko 5h ujutro..dam mu dudu il ga pustim i sam nastavi spavati do 7h il 7.30h

Patrik 21.04.2012

Neposredna veza do poruke: 495
26.11.2012 15:08:09   
lola 1
newmum blago vama. Mi smo trenutno u fazi 5,6 noćnih buđenja,iskreno se nadam da u zubi u pitanju.

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 496
26.11.2012 17:38:56   
Marti83
Daje se na znanje da je prvi THE ZUB napokon izašao...jeeeeeeeiiiii

David 23.03.2012

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 497
26.11.2012 21:18:30   
Ubrzomamica
Probali smo... S 5 mjeseci smo krenuli sa rizom navecer. Izdojila bih se i pomojesala sa rizinim pahuljicama i dala bi mu to oko 7-7.30 nakon toga kupanje i opet dojenje. Prakticirali smo to cijeli mjesec al buduci da se opet budio i po 5-6 puta ukinila sam to. Zasto da ga trpam kad je nepotrebno! Mislim da nije gladan jer je kilogram dobio u mjesec dana! 9300 ima sa 6 mjeseci!
Mama je jednu vecer isla s nama spavat jer sam ja 'neiskusna'! Sad ces ti vidjet kako on nece trazit dojiti. Napravila caja i daje mu kad se probudio a ovaj u plac. Nije se smirio dok nije malo pocikio... Nije njemu do hrane nego je navikao uz mene, maza mala... Negdje sam procitala da beba namirise mlijeko majcino do 11 metara! Tako da kad krenemo odvikavat mama ce u boravak na spavanje! 11 metara dalje od B! :)))))

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 498
27.11.2012 0:10:43   
Kazimira
ubrzomamamica u istom smo sosu.....evo moj zaspao u 23.00 sad je 0.00 i već se dva puta budio....dok ne dobije ciku kenjka........i moj je težak i velik, morati ću mu reducirati kašice user posted image ....nekad tako puno pojede da mi sve čudno....jučer je kod svekrve pojeo dve jabuke i tri keksa......nema problema....mislim da bum mu malo manje davala..........eeeeee i moja stara nemre doći k sebi kak' se on budi......'pa trebala bi ovak'.....a mi fakat probali već sve varijante i s njim nikad ne znaš....niš, čekam kad prestanem dojiti, a to bu ćim ostanem trudnić......bu malo proplakouser posted image koju noć i fino bumo čorili dok ne dođe drugi malonja/ica......
he...uhvatio je grif okretanja, ali samo na jednu stranu...niš od puzanja i takvih egzibicija i izgleda da je jedini krezo u travanjskoj ekipi.....niš se još ne vidi......
danas se prvi put s pišekom poigrao u kadici user posted image ali tak da si s jednom rukom mora micati trbuh da ga vidiuser posted image user posted image ....presmješno........

pišemo si...by........user posted image

Neposredna veza do poruke: 499
27.11.2012 8:11:09   
newmum
Ubrzomamica onda ti je za izdržati tu fazu. Taman kad sam svog lipo pohvalila on se pokvario...Odmah tu vecer kad sam pisala se budio tri puta..1 put duda smirila, 2. put cika, a 3. put niss nije pomoglo..nego nosanje nekih pola sata...user posted image user posted image
Od te veceri se budi 2-3 puta uz plač koji ne prestaje dok ga ne stavim na cicu user posted image user posted image
Pretpostavljam da su zubići u pitanju ili jednostavno jedna faza...za koju se iskreno nadam da nece potrajat!

Marti čestitke na zubiću!
Kazimira niste jedini i P je krezubić skroz!

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

re
mama1981

iskustva s dječjim zubićima,

kvarenje zubi (34%)

nicanje novih (66%)

Broj svih glasova: 32

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!