|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
15.1.2013 12:37:23   
Kazimira
bravo mališa......joj curke, budu nam skoro i bježali user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 626
15.1.2013 12:39:08   
marči
Hvala cure, javiti ću se kada god budem stigla...samo Lena je toliko mobilna( sada već i skače) da ne vjeruješ...to nam je neka nova fora..da sam jednostavno stalno kraj nje....nemam mira ni kavu popiti cijeli dan....user posted image cure kako vi stojite sa kilama nakon trudnoće? sve žmame ko mene su na svojoj predporođajnoj težini ili čak i manje kila a ja vježbam šetam i sve a kile stoje od porođaja i ni gram dole....tako sam nesretna....pun ormar robe a niš ne mogu obući...nadala sam se da dok počnem raditi da ću doći na svoje ali kako mi se čini da ću ostati ovako debela zauvijek i to me izjedauser posted image
Marti83 čitala sam na fejsu o Tihani, plakala sam 2 dana, jadna žena, toliko truda i želje i tako nešto da se dogodi nekome tko to najmanje zaslužuje-....pretužnouser posted image

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 627
15.1.2013 22:38:36   
lola 1
marči ako ti to može biti utjeha ja imam 4 kg više nego nakon poroda. Ne znam šta da radim,stalno mi se nešto slatko jede. Počela sam raditi nakon 6 mjeseci i imam još jedno dijete ali ništa se ne topi.
Što se spavanja tiče do prije tri dana je bio horor,nekoliko buđenja uz krikove i plač,pa nespavanje po sat vremena. zadnjih par dana se meškolji,dobije dudicu i spava do jutra.da ne povjeruješ pa se nadam da će i vama biti isto.
bravo za koračiće... mi stojimo odavno ai koraci uz moju pomoć nalikuju na vojničko marširanje-ništa od skorog hodanja.
Laku vam i prospavanu noć želim!

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 628
16.1.2013 10:05:43   
Ubrzomamica
Hej cukre!! Evo i nas!
Prosla nam je temperatura, 3 dana i gotovo! Al zubi nam nikako izbiti! Mislim da je i temperatura ipak zbog njih bila. B je napokon dosao malo u normalu! Sav je jadan bio nateknut od placa! Sad se igra normalno al u jednom trenutku samo zaplace i nista ne pomaze nego mama! Uzmem ga i stavim na rame a on grize rame i okrece glavom lijevo-desno dok se ne smiri, dok ne prode bol! Nadam se da cemo i to brzo pregrmiti! Promuklo mu je grlo pa ne moze skricati! Malo tisine u kuci za promjenu! Hehehehhehe...
Vidim svi vec stojite, hodate... A mi jos ne! Jel se trebam brinuti?? Imamo 10 kg al je aktivan! Mozda da malo forsiram uspio bi se ustati al nam je dobro i sjedeci i lezeci! Zadnje dane je dosta na rukama proveo pa ga sad pokusavam sto manje nositi! Kad me treba normalno da ga uzmem al inace je na podu uz tv! Obozava glazbu i crtice!
Jucer sam mu kupila rizino mlijeko! Jel konzumira tko to? Napravit cu mu griz s tim i zitarice! Pokusala sam sa vodom al je bljak... Bezukusno skroz! Vidjet cemo kako ce rizino mlijeko funkcionirati.
Planirala sam mu meso uvesti, jer ga jos nismo probali, al kako je bio bolestan nije htio nista sto nije cica jesti, pa nisam navaljivala! Stignemo sve isprobat!
Joj drage moje, prije par dana sam procitala tu na forumu kako je jednoj mami muz umro od raka a beba nema jos ni godinu dana! Uzas! I onda mi kukamo zbog sitnica! Ne prode dan da ne pomislim na tu jadnu zenu i njenog sina! :(((

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 629
16.1.2013 10:25:05   
Kazimira
hej.....
znam ubrzomamica...tak i ja na tu ženu i bebu, ali i na Tihanu kaj je izgubila blizanke......sinoć sam dušu isplakala i sad mi dođu suze na oči.....ali moj mali je profitirao od toga, mama je zen svaki put kad se probudi po noći, mazi ga ljubi...više se uopće ne ljutim.....kad čuješ takve stvari malo te vrate na pravi kolosjek......grozno je to, a nemreš nikako pomoći....uf...kumovala je i prometnauser posted image

dobro da je bolje mališa...odmah se lakše diše....kaj ne?

marči.....mi ti isto idemo spavati oko 11...nekad 12 pol 1.......imao je fazu da nije baš htio spavati po danu i svejedno kasno išao u krpe....sad dobro spava po danu i isto kasno liježe....nemam pojma.....trudim se ne stavljati ga poslije 16.00 spavati ali nekad je on koma i jednostavno mora..........eeeeeeee a kile su tema za sebe, i ja se debljam, sve mi je fino.....slatko proždirem.....planiram trudnoću.....bum obarala rekorde s kilažom s obzirom da sam dobila prek 20 kila s Kaspijemuser posted image

pusa curke...mazite se i paziteuser posted image

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 630
16.1.2013 12:08:12   
Kony
I mi se dizemo i stojimo i hoda uz krevet.user posted image ma presladak mi je kada se digne i sav si je sretan. Ubrzomamica ne moras se brinuti sto se jos ne dize za njih je tjedan dana puno svasta se promijeni. A i L mene tako grize za rame i vrti glavom to je bas od zuba. Imao je isto temparaturu 38.7 i iso mislim da su zubi.
I ja sam citala za tu zenu sto joj je umro muz na staru godinu. Bas sam ju prije tri dana pitala kako je ali nema odgovora. Pokraj takvih tragedija ne da mi se ni pisati o nasim malim problemima. user posted image
stavila sam jucer 4 nove slikice.
Pozdrav i volite se!
user posted image user posted image user posted image muzu kuhati rucak!!!

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 631
16.1.2013 23:07:53   
Marti83
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=26410
jesam li rekla da dugujem sliku nove frizure? Dodala sam i još par onako svježih slikanih prije par dana.
Nakon finog keksauser posted image ode mama u krevet da odspava koji sat... Zadnjih dana D se budi po 4 puta, ne dajem mu više cicu po noći nego samo duda i on nastavi dalje spavati.I ako je netko rekao da kad prestanu dojiti da spavaju cijelu noć,kod mene to ne pali.
I sada službeno imamo 4 zuba! Zanimljivo što on nije imao niti jednom temp.niti proljev...ništa.Samo je bio plačljiv malo više nego inače.Ugriza sam dobila već nekoliko,i to jednom toliko blizu madeža da sam mislila da ga je skinuo,ali nije huh....
Dajte mi recite koliko puta dnevno dajete obroke na žlicu,i šta,jer nekako nemam ideja šta bih mu davala za neke međuobroke.Inače cicu dobije ujutro kad se probudi i navečer prije spavanja.

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 632
17.1.2013 7:26:56   
martina87
hej drage moje...procitam ja vas s vremena na vrijeme..ali bas nemam vremena puno pisati...javljam se teta kazimira me zamolilauser posted image ...karlo i ja smo dobro...unazad tjedan dana puza i to kao zmajuser posted image ...imamo 6 zubica,
slabo papamo juhicu,povrce...al nam lina idu...i naravno tu je i cica koja uvijek moze...koliko smo dugacki i teski trbamo ici saznati...ovako sve je super..user posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 633
17.1.2013 8:40:55   
beba 2
pozdrav mame i bebice, evo da se i mi malo javimo redovno vas pratim, ali rijetko kad stignem što napisati, jer stalno nešto, konačno smo proslavili sekin 5. rođendan pa imamo malo odmora....bebači su vam preslatki, imam osjećaj kao da su se jučer rodili a već su tako narasli, kako je moj F. najmlađi među travanjskim i svibanjskim bebicama, mi smo i "najlošiji" u svim aktivnostima (sjedimo tak-tak, puzamo u natrag, ali budemo mi to sve uspjeli) što se hrane tiče apsolutno odbija krutu hranu samo cica, cica i cica, a što ćete pravo muško user posted image ....
a mamina kilaža to je priča za sebe, ja sam u onoj skupini mama koje su dobile na kilaži poslije poroda, samo njuškam po kuhinji i tražim što bih jela, s tim da inače imam hipotireozu, a hormoni su mi podivljali poslije poroda, pa sad jeli to od tog ili...nemam pojma, ali bude to sve došlo na svoje...toliko za sad od nas, šaljemo veliku pusu svim mamama i bebačima....

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 634
17.1.2013 8:49:41   
freelove
Marti83 super su nove slikice user posted image user posted image user posted image , on mi  se baš puno promijenio od kad je bio jako jako mali....i presladak je!!! Ja Beli dajem dva topla obroka dnevno, ručak i večeru....povrtne i voćne kašice...tj. nisu to više kašice, sad je to več polukruta hrana. Između  joj dam cicu kad god hoće, ili malo kruha žvače, neko voće kad ja jedem pa onda i ona malo užica, a i neke rižine keksiće sam kupila u dm-u, pa joj i to nekad dam.
Jel netko daje več sviježi kravlji sir i jogurte? ja se još nisam usudila to dati.
Bela zna mahati pa-pa, zna lijepo dati neki predmet - kad joj kažem "molim te daj mi" onda mi nježno stavi u ruku...i tak sto puta onda.Zna "pospremati" kockice u kutiju i tak....uobičajeno. Zapravo , svaku vještinu koju stekne ponovi milijun puta zaredom. Jučer se počela lupati po glavici s dlanovima(to je nekaj novo) i jako se voli "svađati" sa svojim sestrama, pogotovo kad joj nedaju neku igračku. Največi "problem" koji imamo je presvlačenje.....bilo da je pelena u pitanju ili robica....od same pomisli me obli znoj....to nekad traje i po 10 minuta da ju presvučem....
Budite veseli i zdravi....user posted image user posted image user posted image

peace&love

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 635
17.1.2013 12:40:48   
Marti83
Ja mu dajem jogurte već skoro mjesec dana.Prvo sam mu dala da proba obični 2-3 dana,pa sam mu miješala sa voćem(većinom banana) i znam mu ubaciti ponekad i malo prokuhanih zobenih pahuljica.Sada sam mu počela i voćne davati,ali mu ih još malo "prorijedim" sa običnim jer se bojim da mu nisu preslatki.A svježi sir planiram dati za dan dva jer sada mu uvodim rajčicu(imam domaću ukuhanu i propasiranu) pa mu napravim onako u šugo sa malo mesa...

David 23.03.2012

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 636
17.1.2013 13:42:11   
marči
Ej cure, zaredalo se tih grdih stvari da se čovijek zapita....Lena je meni među mlađim bebicama, mi smo tek napunili 8mj. i papamo jogurt, sir i vrhnje od 7mj. sve 5...čokoladu smo probali, kruh i kekse joj izbjegavam dati jer sve izmrvi...a i mala buca je....uglavnom papa bocu(mlijeko) 2-3x na dan, prijepodne voćna kašica, poslijepodne(ručak) povrće,meso,riba...neka kombinacija i to je to....mi imamo problem što mora biti kašica jer mlada dama neće grudice i komadiće....idem škicnuti slikice....lijepi pozdravuser posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 637
18.1.2013 10:33:27   
Kony
I mi papamo sir i vrhnje od 7,5mj. I mi smo napokon dobili prvi ZUB.user posted image user posted image user posted image user posted image
Koju ribu dajete i na koji nacin? Ja sam u ovom kraju gdije se vise konzumira slanina i kobasice a riba nam bas i nije dostupna pogotovo ne svijeza. Kod nas je danas isto napokon pao snjeg.
E da Lu je sada sam zaspao u kindi!user posted image user posted image user posted image inace cim ga stavim odmah se dere a sada je tako bio nervozan i nisam ga nikako mogla uspavati. kada sam ga stavila u kindu odmah je zasutio ,jos sam ga malo mazila po ledima i zaspao je.user posted image user posted image
Sada mama malo.uziva pijem caj i jedem kekse i gledam u snjeguser posted image
Sutra idem na veceru sa prijateljicamauser posted image user posted image Moram smisliti neku obleku. Sada samo sportsko nosim pa ce biti malo teze.
Drago mi je da su nam se javile i beba2 i martina87. Dobro nam dosle nazad. Javite se cesce.
Ja user posted image jos nisam dobila malo mi je sad to dugo ali super

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 638
18.1.2013 11:27:03   
Marti83
Ja ne znam šta se događa sa tim malim,ali D. je postao katastrofa za spavanje.Već 3 večeri mi pojede jedva pola boce mlijeka sa keksolinomuser posted image To je oko 150-170 ml a inače je jeo i 250-260 ml.I kad pojede malo bude na cici,pa nikako zaspati,stalno se vrti,pa sjedne na krevet,i tako u krug.Jučer sam ga sat i pol upavljivala.Legla sam ga i u njegov krevet i mazila,ali ništa.Samo je još više se derao i plakao.Noćas se opet budio,i neće da ostane u svom krevetu..Kao da se boji odvojiti od mene mi izgleda.A po danu je isto priljepljen za mene 0-24, ne smijem u drugu prostoriju jer odmah plače.Neće da ga tata presvuče navečer jer nema mene pored njega(ja spremam bocu za to vrijeme).I to plakanje je polako preraslo u vrisku. Jučer je došla svekrva,i on ju nije htio ni pogledati,a kamo da još ide joj u ruke.Inače ona je 15 dana preko u Italiji,a kada je ovdje vidi ju možda 3-4 puta po sat-dva.Ovu drugu baku vidi 10-ak puta u mjesec dana po sat-dva...Hm i sad se oni pitaju zašto je toliko zalijepjen za mene i plače od drugih????Baka servisuser posted image user posted image user posted image user posted image
Uh što me peru sada živci...malo sam si i ja kriva šta ga nisam gurala među njih više ali bome neću niti moliti da ga čuvaju ako se ne nude...
E da dobila sam i iznenađenje ujutro...user posted image IS BACK

David 23.03.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 639
18.1.2013 11:47:24   
Kazimira
hej curke....
malo sam gledala stari naš forum........fale nam Sheeilla, GreenSheep, Bablica, mkmkmk, Kulsi, solarsoul, hugabuba, mama.tina, sina, lilia i sigurno još netko, nisam baš mogla sve proći...javite se drage naše da čujemo kako ste, kako bebani?

mi smo isto imali piđama party od pol 4 do 6.....a uopće se više ne uzbuđujem......jede ko veliki...još nije jeo ribu ali bude danas i tak.......

pozzz svima user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 640
18.1.2013 12:04:43   
Kazimira
bravo za zubu Lu !!!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 641
18.1.2013 17:34:45   
Ubrzomamica
Marti i kod nas je tako! Ja piskim nekad sa B u rukama... A sto da kazem... Mislim da je to sad faza straha od odvajanja! Jos je dobar dok je sa tatom, cim mene vidi odmah place i hoce meni! E sad zamislite kako je meni sa 50 kg nositi njegovih 10... Ruke su mi ko u pinokia odrvenile! Heheheheheh...
Jos nismu izbili gorbji zubici! Temp nemamo, trajala je 3 dana i sad je sve ok! Vadili smo krv pa imamo malo nisko zeljezo. B nije htio nista osim cice jesti! Uzas! I danas bi bilo tako da nisam kupila skroz gumene zlice pa mu uguram. Mislim da ga previse boli celjust ili ga vrijedja kad ga hranim plasticnom ili metalnom zlicom. Sinoc je uspio krusku pojest a jutros jabuka-mrkva mix. Sutra krecemo sa juhom! Izgleda da jedino mi ne papamo meseko! Al sutra ce mama skuhati domace pilence pa cemo probat malo!
Saljemo puse svima! Stavit cu par novih slicica! :****

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 642
18.1.2013 18:05:44   
Kony
Hehehe i ja nekada idem piskiti s njim u rukama. Stvarno smo sve iste.

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

Neposredna veza do poruke: 643
18.1.2013 19:02:20   
newmum
Bravo za zubić,user posted image user posted image izglda da smo mi jedini ostali krezubiuser posted image user posted image
Ja bebiju još nisam dala ni jogurta ni vrhnja, premda kupujem vec par dana,al uvik ja pojedemuser posted image ..nekako mu se bojim dati
Izgleda da sam među rijetkima koje još nemaju problema sa prevelikom vezanošću bebija...P još nije toliko ovisan o meni..sad ne znam hoce li i njega udrit ta faza.. vidjet cemo
Pavanje nam je ajmeuser posted image user posted image user posted image

Eto toliko od nas kissic

P.S Kazimira u pravu si..bilo bi vrime da nam se i ostale curke jave! Mozda nas citaju pa se i zalete sto i napisati! Bilo bi lijepo!user posted image

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 644
18.1.2013 22:18:59   
Ubrzomamica
Ni mi nismo jogurt papali! Glavno mlijeko je cica, al sam i tizino kupila pa cu mu polusat sa zitaricama stavit!
Evo par novi slicica! Kad ce docepam kompa stavit cu nekoliko bozicnih! http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3191
Cmok!!!

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 645
18.1.2013 23:06:28   
Melixina
neznam kak vi, al ja vas prvo citam, onda kad idem odgovoriti, treba se ulogirati, pa onda dok mi otvori prozor za odgovor, sve zaboravim kaj sam htjela tipkat :D ostalo mi je u glavi da je stigao zubo?! user posted image user posted image ... onda da ima krezubihuser posted image , onda da stize na velika vrata user posted image , zao mi je tih curka, kod nas ipak jos nema toga user posted image .. onda zelim dobrodoslicu starim clanicama user posted image .. nadalje kaj se tice jogurta to mu dajem onak pred spavanje pola salice, vrhnje i sir je probao i odusevljen je.. spavanje kooom, evo ga budi se po 4 put veceras, pa opet nist od mene.. odoooh

Imperare sibi maximum imperium est ...
Vladati sobom, najveća je vlast ...

Neposredna veza do poruke: 646
18.1.2013 23:33:49   
marči
Evo cure prije svega vi koje ste sada dobileuser posted image nemate pojma kako ste sretne...ja sam odmah nakon 45 dana krvarenja dobila...i od onda kažin, tjedan dana min i bolovi za krepat. Netko je pitao za ribu, ja ju skuham pa sa blitvom i krumpirom joj izmiksam i dam...svo meso i povrće joj isključivo kuham, ja sam iz primorja i nikada ne kupujem sviježu ribu jer nemam auto za poć na ribarnicu pa kada idemo po špežu kupim zaleđenog ledo oslića i to file. Meni je Lena od svega dobila reakciju na pomidor, iako ga je bilo u tragovima i to u kupovnoj kašici za 4mj. osula se guza....evo mi bili kod pedice neki dan i kaže napuhnuli se gornji zubi pa sada sve svalim na zube....nije se Tati79 dugo javila, čujemo se povremeno i s njom i sa bablicom, klinci su super, sada nam vrijeme ne ide na ruku pa nemožemo šetati skupa....idem škicnuti slikice, netko je nove staviouser posted image

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 647
19.1.2013 20:42:33   
Kazimira
bokuser posted image

evo nama i drugi ZUBO provirio user posted image user posted image user posted image ...jako je nervozan, sam iz ruke u ruke ide......ali papati možeuser posted image

nismo još probali sir i jogurt...jesmo med, mlijeko, lješnjake u linu.......za sad sve ok........

marči...pozdravi curke! user posted image

user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 648
19.1.2013 23:17:07   
lola 1
kad vas čitam odmah mi je lakše. u mojoj okolici svi imaju bebe koje spavaju cijelu noć od drugog mjeseca života i ne traže da se nose već spavaju ili leže u krevetiću i igraju se. isfrustrirana sam kad to čujem jer je moja situacija slična vašoj

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 649
21.1.2013 13:43:07   
Kazimira
ne brini lola...ljudi malo vole i uljepšati svoju stvarnost......sve ovo ide u rok službe user posted image

evo nama i treči zubo krenuo......uf......baš je sad jozo nervozo....user posted image

di ste mame, već se brinem user posted image

pusek od nas user posted image

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li okupali svoju bebu prije nego što je pupčana vrpca otpala?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!