NitMit
|
Hello drage moje! Evo i mene, nisam ni skužila koliko je već prošo od zadnjeg javljanja. Vrijeme leti. Kod nas puuuno promjena. Penjemo se, rasturamo hodalicu, puzamo ko ludi, plješćemo kad mama kaže bravooo, mašemo kad kažemo pa-paaaa, bježi i vrišti kad ju lovimo i vićemo "saću te, saću te" , jaaaako se puno smijemo, imamo već 2 zubića, sad čekamo treći, plešemo na pjesmu od Asafa Avidana - One day... he, he samo na to poludi čim čuje prve ritmove Maaa obožavam moju malu srnicu! Ne mogu vjerovati kolika je to ljubav. Što se tiće hranjenja već smo svašta probali i hvala bogu nikad ništa loše nije bilo. Papala je već smoki sa kikirikijem, napolitanke, svinjetinu, puretinu, šarana, kiseli kupus, naranče, cikle, mrkvice, limun, brokulu, kiseli krastavac, trajbana jaja, korica kruha joj je svakodnevni obrok (to obožava), svježi kravlji sir, palačinke, gris, palenta, krumpira, riže, med, ma nema što nije jela... Što god radim za ručak dam njoj da proba (naravno ako nije prezačinjeno) i uglavnom joj se sviđa. Ne voli kad ju hranim na žlicu - sve oće sama rukicama i onda bude sva bekana i imam hrane i mrvice posvuda, al neka, sam nek mi papa kako treba. Čak nekad kad joj sa žlicom stavim papicu u usta, ona ručicama izvadi i stavlja ponovo sama ma presmješna mi je. Što se tiće bolesti, i mi smo prošle kašalj i curenje noseka. Pedijatrica nas nije htjela ni primiti jer ima druge bubanije dječice, tako da smo samo kapali nosek i vadili bekano sa pumpicom, dajem joj prospan sirup 2x dnevno i pijemo čajek od kamilice ili šipka s medom i limunom. Sad joj je već skoro prošlo, a trajalo je oko tjedan dana. Eto curke, šajem pozdraveke! A bubani bebači i beboline nek se drže i ozdrave što prije! Volimo vas! Puseee!