|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
17.12.2012 12:56:24   
Kazimira
newmum...onda smo mi kolegice...samo kaj sam ja prof. geografije i povijesti......eeee kad bum i ja opet radila user posted image user posted image

mi isto kitimo bor na badnjak......sve bum si sredila do tad tako da mi badnjak bude samo za kičenjeuser posted image i klopuuser posted image ...a drugi dan user posted image user posted image

Kaspi ima plave oči...kao da su mu prije bile malo tamnije...bumo vidjeli hoće li se kaj mijenjati.......

o spavanju mi se više neda pisati jer uopče više ne znam na ćemu sam s mališom.....trenutno spava, sad je skoro 13.00....do kad ...Bog zna user posted image

jučer je tako u slast pojeo juhu koju smo i mi jeli.....sreća pa ju mama nije presolila ali je svejedno bila začinjenija od njegove inače.......rekao bi moj stari ' ni ja ti takvo bljutavo ne bi jeo'...user posted image

malo je bolje....sam kaj šmrklje idu ko lude pa ih malo malo vadimo...i sad ga čujem iz sobe kako mu nosić fičuće.....user posted image

danas bumo špinat i krumpir....user posted image

pozzzuser posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 551
17.12.2012 20:53:52   
Melixina
drage mame, za pocetak Luciji sretan imendan sa malenim zakasnjenjem (ali nije uzalud kad se kaze da za lijepe zelje nikad kasno) ... mm upravo uspavljuje naseg user posted image .. e da , jeli vasi dudaju dudicu? mi smo skroz bez dudare.. user posted image danas smo imali prvo pravo "gusenje" od korice kruha.. ajme panikeee.. veceramo mm i ja, prije toga je user posted image papao ribanu jabukicu i petit keks, i naravno, cim mi papamo, evo njega meni... puzee, i primi me ispod stola za noge i digne se i hoce u krilo.. i stavimo ga u stolicu da cemo mu dati koricu kruha da gloda... i sve ok i sam odjednom otkinuo prevelik komad i poceo se gusiti.. ooo majkoo moojaaa, instiktivno prst u usta i komadic izvadim, i mm ga digne , ja vicem okreni ga naglavackeee, on se scimo sav, ja ga po ledjima 3 puta lupnem user posted image da izadje van, i upsjeloo je user posted image .. uff koji soookuser posted image , jos ne dolazim sebi... i naravno dala sam mu malo cike poslje tog incidenta jer to mu je i dalje glavna utjehauser posted image ... ufff.. danas smo kuhali mrkvicu, krumpir, cvjetacu, celer (prejak mu je okus, tak da ga izbacujem do daljnjeg), zgance i malo maslaca.. moram primjetiti da vise manje sve kuhamo slicno.. od mesa smo do sad probali samo puretinu i piletinu.. a za ribu ni sama neznam gdje kupovati kvalitetnu ribu.. jeli ima itko ideju za Rijeku di ima kupiti dobre user posted image ? kuca nam je totalno u kolapsu, Bozic stize ( najljepsi blagdan), a mm i ja cistimo kolko mozemo.. ma sredit cemo mi to do Bozica.. jedino kaj mi je neki dan pala roleta user posted image i to na glavnom balkonu za kicenje.. i sad ceka neke bolje dane bez kise da se popravi user posted image .. da vas pitam, jeli imate stolceke za jesti? di ste ih kupovale i po kojim cijenama? ima li kakvih preporuka? user posted image user posted image user posted image od mene i user posted image

Imperare sibi maximum imperium est ...
Vladati sobom, najveća je vlast ...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 552
17.12.2012 20:55:28   
lola 1
Blago vama curke,ja se nakon poroda udebljala kao user posted image user posted image . Moram osmisliti neki novi način prehrane inače...
Mi isto nemamo neki ritam spavanja,preko dana spava 2-3 puta,po noći se budi 2-3 puta,ujutro idem na posao kao zombi. Proći će i to,mala mi se budila do treće godine.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 553
18.12.2012 12:25:35   
Kony
Melixina hvala! Da nikada nije kasno. Joj pa ja necu stici ništa pospremiti luda sam vec od tog spremanja. Hvala Bogu da ce mi sveki napraviti kolace. Ma ustvari još samo trebam prozore oprati i zavjese ali ne mogu prati prozore kada vani pada snjeg.
Danas sa Lucijom idem u vrtic imamo radionicu.Pravimo božicne ukrase. Nadam se da ce braco biti dobar tati. Zadnjih par dana samo hoce biti samnom. Jucer mu on pokusa dati kasicu jao što je plakao. Sada je to valjda ta faza kada se boje odvajanja.user posted image
Danas cu mu praviti žgance s tikvicom.
Melxina svaka vam cas dobro ste to odradili oko gušenja. Toga me najviše strah. Zaspao je sad idem nešto pokušati pospremiti nadam se da ce spavati bar sat vremena.

Snježni pozdrav od nas!

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 554
18.12.2012 14:55:32   
Kazimira
hej žene.....

mi smo danas bili na terapiji.....idemo s Kaspijem sad jednom tjedno privatno.... i kad mm dođe doma bum neke suhe kolačiće počela peći možda medenjake.....
sutra idemo na kontrolu i ostajemo u gradu kod svekrve jer bumo čekali dok tata pokupi auto koji je na popravku.......
u četvrtak idemo na izložbu i malo prošetati Zagrebom i obaviti zadnji šoping......sve kaj sam do sada kupila je umotano, jedva čekam poslagati sve ispod bora.....jučer je mm kupio bor, prvi put u životu imam umjetni, ali je jako lijepi.....dok su klinci....iglica se plašim......

eee Melixina.....svaka čast.....i naš se več davio ali sa grizolinom i povračao........nema čekanja, guram prste u usta, izvrčemo....je to je stvarno najgore.......kad sam bila klinka skoro sam se ugušila sa salatom, cijelu šaku sam si gurnula u usta....uf, nisam jela salatu dvije godine....user posted image

skuhala sam za ručak poriluk, mali bu dobio krumpir i mahune....user posted image , a sad ga čuvam dok spava i pijem capucinouser posted image

mi smo stolček kupili u intersparu...bile su prije par mjeseci na akciji, a sad bu od mojih dobio onu kaj se zakvači za stol user posted image

jooj ljudi moji kaj je moj malac postao maza......navodno i jasu ti mjeseci sada kad su najprivrženiji mamama...ali nema ljepšeg osjećaja nego kad te zagrli ili pruža rukice prema tebi user posted image user posted image user posted image

pozdrav user posted image

user posted image

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 555
18.12.2012 18:20:58   
newmum
Kazimira al si ti radila u struci?? Ja nisam bila te sreće.user posted image
Melixina svaka čast na hladnoj glavi i brzoj reakciji, teško je u takvoj situaciji ostat pribran.

Ja sam sa čišćenjem počela još za vikend onako temeljito, ali u kupus nikad mu kraja! No nadam se da ću do petka završit sve komplet pa se bacit za vikend na pečenje kolača i spremanja hrane.

Jedva čekam koji novi receptić isprobat!user posted image Još se razmišljam da li da radim francusku salatu, ali kako nisam nikad je radila bilo bi šteta da toliko hrane propadne ako što zahebem.user posted image

Uf, moram još naikta za bor kupit, mi također imamo plastični i bas su mi ok, nema čiščenja!user posted image

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 556
18.12.2012 22:42:13   
Ubrzomamica
Ne znam bi li rekla blago meni ili ne! Imam jako malen stancic pa nemam sta cisiti! :)) wc, soba i kuhinja sa boravkom! Sve je svaki dan po cijeli dan u funkciji tako da pospremam stalno! Dok sam bila cura mrzila sam bozicno pospremanje zbog oooogromne kuce kod mojih! Prizemlje, kat, stepeniste, sobe... A sad cu samo zabjese oprat! Planirala sam i tepi prat al pametna seka kaze da ce se opet isprljat kad mi dodu cestitat, tak da cu ga posisat i dobro!
Moj B je jaaaaako vezan za mene! Ako me ne vidi dok se igra odmah place! MM je na terenu po tjedan dana i ja i on smo sami stalno. Baku i dida vidimo skoro svaki dan, a moji su nam dalje pa ih vidimo kad mm dode! A moju mami B obozava. Cim joj cuje glas preko moba odmah se smije i rukama i nogama mase od veselja! Inace je sva djeca obozavaju a i ona svu djecu! :)))
Ja sam neki dan B kuhala krompir i dobio je crvene tockice po guzi. Dva dana za redom. Onda sam prekinula i sve ok. Sacekat cemo jos malo. Mi smo najmladji ak se ne varam! Danas smo jeli krusku, bananu i hipp keksic. Al ja moram 5 crtica pogledat dok on pojede to! Bas ga moram zabavit da pojede. A mislila sam da ce to ici jako glatko!
Imamo oko 10-ak kg! Daaaa! Debeljko mamin! Ma njemu je cica zakon! I nema sanse da mu ju uskratim! Jako je zivahan! Zadnja 3 dana stoji na rukama i na koljenima pa se ljulja naprijed-nazad! Mislim da bu brzo propuzao!
Boooor!! Za viked kad MM dode. Joj jedva cekam. Ja i B pjevamo svako dan bozicne pjesme. Boze da mi je uci nekad u tu malu glavicu da vidim sto on misli kad se ja ko luda derem, pravim face, ludujem... :))) Bas cu stavit par novih slikica ak mi preko moba bude htjelo ucitat!
Pusa bebama!!!!! I mamama!!

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 557
19.12.2012 9:11:55   
freelove
Hej Žene....mi se isto polako spremamo za Božić, ovaj tjedan sam odlučila svaki dan napraviti po jedan kolačić, za sad su gotove kiflice i išleri....a danas bum neke šarene boriće pekla, uglavnom sve ono kaj može stajati.....ne zamaram se puno čišćenjem jer uz njih tri je nemoguće imati uredan stan....uvijek svega po svuda. I nemam pojima gdje ću bor staviti ove godine jer beba se stalno penje po svemu i sad joj vreba opasnost sa svih strana...inače je jako dobra kaj se spavanja tiče ovih dana i noći....prije dve noći je prvi put odspavala 4 sata u komadu, ali ja nisam opet spavala jer su mi starije sad bolesne, neku virozu su pobrale. ovih dana  JAAAKKKKOOO slini, možda napokon dođu gornji zubi.
Mene svake godine sve više živcira komercijalizacija (jesam li ovo dobro napialauser posted image )Božića, zadnjih godina bi ga pomalo i bojkotirala da nemam djece....ali volim taj ugođaj i to kaj su ljudi nekak ipak bolji u to Božično vrijeme....ove godine samo cure dobijaju poklone, pisale su djedici i poslale pismo....i ove godine smo malo aktivniji u pomaganju drugima pa smo malo uplačivali pomoć, malo slali pomoć i tak..... ova kriza je dosta stegnula naš remen, ali sam ja skužila da nekak što manje imam sve mi manje treba....glavno da nismo gladni i bolesni....sve ostalo dođe na svoje.

Isto tako uoći ovih blagdana svima Vama i pogotovo vašoj predivnoj  dječici više od svega želim puno zdravlja i sreće.....mazite ih, pazite, grlite i ljubite.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

peace&love

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 558
19.12.2012 14:30:26   
Melixina
freelove aaaaaaaaa prekrasan post, prekrasaan!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najezila sam se dok sam citala tako prekrasne rijeci i djela, BRAVO, stvarno sve pohvale i naravno prikljucujem se istim zeljama ostalim mamama i njihovim obiteljima, a nadasve bebama.. VOLIM BOZIC user posted image .. ps. prehladjeni smo i kakali smo zeleni stolcek , pa malo proljeva i tako.. izvlacimo smrkljice na usisavac van.. ljubimo vas sve user posted image i hvala na rijecima pohvale za neugodnu (nedaj Boze nikome nikada) situaciju)..

Imperare sibi maximum imperium est ...
Vladati sobom, najveća je vlast ...

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 559
21.12.2012 8:03:13   
Marti83
Jutro mame i bebeuser posted image
Što sam ja premorena ovih dana to je strašno...Ne stignem niti za komp.Jučer sam imala ludnicu po kući sa spremanjem nereda,kuhanjem ručka,pa smo u 16 išli po poklon od Djeda Božićnjaka,uglavnom nisam stigla jesti cijeli dan i tek u 19 pojela "ručak".Moj miš je bio tako dobar kod Djeda,nije niti plakao,sjeo mu u krilo i dirao po bradiuser posted image .Pa se još frajer naslonio skroz na njega,isplazio jezik ma šou s njim.
Jučer sam mu prvi puta napravila grašak za ručak i prve dvije žlice koje je dobio je počeo prditi sa ustima i sve zeleno po meni,njemu,stolici...
Sutra imam zakazano kod frizera i puštam ga sa tatom doma,mislim da će biti svega i svačega dok se ne vratim...
Sva sreća još nismo bolesni,papamo sve,zubi idu...spava relativno dobro...Uglavnom ja sretna i zadovoljna..IIiiiiii sa 2 kg manjeuser posted image Polako sam počela mršaviti jeeeeeei

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 560
21.12.2012 10:50:03   
Kazimira
hej curke....

marti bu onda slika s mališom s obzirom da ideš frizeru user posted image

moj mali nije za prepoznati....izgleda da mu zubići idu i lud je....i mama isto, samo hoće meni....tu i tam se zaigra s nekim i kad mene čuje rukice u zrak, a to cendranje mi polako pili živčeke.....dajemo mu homeopatske kapi...a ne znam bumo vidjeli....trenutno spava jer se zamislite probudio u 7.......jedva je izddržao do 10.....
sinoć sam opet umatala poklone do ponoći, mislim da mi se bor nebu vidio od njih.....
danas još kolači, sutra spremanje, nedjelja ručak kod svekrve i badnjak samo za kičenje i klopu......to je plan...valjda bu takuser posted image

i mi smo lani donirali onim djedovima božićnjacim i mm stalno nekom nekaj ...ja ni ne znam...ali bome ove godine niš.....drugih 6 mj. sam na porodiljnom k''o nezaposlena, ni mm se nemre pohvaliti s prihodima....pokloma ima puno ali su racionalizirani....lani sam radila i bez razmišljanja sam sestri, mami i sveki kupila parfeme.....ne razbacujem se inače, ali mislila sam si dok još imam zaslužile su......user posted image
sam nek je zdravlja i dobre volje user posted image

pusa svima s okusom medenjaka user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 21.12.2012 10:56:47 >

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 561
21.12.2012 11:27:57   
Ubrzomamica
Joj curke, moj B je postao OVISAN o meni! Al doslovno! Buduci da je mm na terenu po tjedan dana pa tjedna kuci, ja sam 0-24 s B. Ne da mi mrdnit! Zove mamamamamam... Sinoc je tako jako plakao! MM ga uzeo al nema sanse smirit se dok ga ja nisam uzela. Odmah sve proslo, i smije se cim sam ga uzela.
Ja nisam jos nista kolaca pravila. Sutra budem nesto i ostatak na badnjak. To mi je gust! Upalim bozicne pjesme i laganini pjevam i mutim! :)))
Ja sam kupila samo muzu i B poklon. Znam da ni B nece dobit od nikoga nego od moje mame i seke pa onda ne kupujem ni ja. Iducu godinu kad seka rodi onda cemo rodu obasut poklonima! :))
Kisss svima! Uzivajte u predbozicnom ozracju!!!!! I dajte koji sliku novu! Ja sam stavila par jer sam skuzila da mogu preko mobitela! :)

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 562
21.12.2012 12:33:36   
Kazimira
evo uspjela sam dodati nekoliko novih slikica......

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3228

pozz.....

Neposredna veza do poruke: 563
21.12.2012 16:04:39   
marijajurkovic
Drage mame od kad sam vam zadnji put pisala svasta nam se izdogađalo...
izašla su nam 3 zubica i bili smo jakoooo plačljivi i slinavi ali sad ih imamo sve ukupno 5 user posted image user posted image
babač mi je dobio neku virozu kašlje i curi mu nosić a fibre nema vadili smo krv i sve ok! pije prospan... user posted image

već stoji na nogama u ogradici i uspješno se sam penje i drži user posted image

uh i najvaznije napokon uz baba, tata, papa i baa zna reć i MAMA user posted image user posted image user posted image

...Nije važno kada postaneš roditelj, jedino je važno da uvijek na pameti imaš da je to dar Božji...
ROKO - 29,03,2012.

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 564
21.12.2012 23:41:14   
Kony
Ubrzomamica kako stavljaš preko moba slikice. Ja isto idem na internet samo preko moba. Ajto imas vremema napiši

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu marijajurkovic)
Neposredna veza do poruke: 565
22.12.2012 7:15:15   
Ubrzomamica
Kony, isto kao i prek komp. Al imam iphone pa mozda nije isto kao sa obicnim mob. Al zato ne znam kako poveznicu stavit, al polako! Ovi "pametni" telefoni su cudi jedno, kao i teta Violeta! Buahahahhahaha...
Jutric vam zelim! Idem kuhat kavicu i popit u miru dok mm i b spavaju! E da, sinoc smo 301 put cikili... Jel vi imate nekad osjecaj da vasa ledja nisu vasa?!?! Jbt pa kako cu 2. i 3. ili bolje, ostale trudnoce izdrzat!?

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 566
22.12.2012 19:39:32   
Kazimira
ooohhhooohoo itekako osjetim leđa da su moja...koma...ja još ni kile nisam izgubila, leđa rasturaju, a bliži se vrijeme za drugu trudnoću....a niš samo hrabro....user posted image user posted image user posted image

e curke...završila sam sa čišćenjem, eventualno na Badnjak sam još jednom sve prebrišem i to je to.......hvala Bogu, leđa me odkidaju
spekla sam 4 vrste suhih kolača i nisam više mogla, ni vremena ni volje........

newmum...nisam ti odgovorila, oprosti....zaboravljam prebrzo...uf.....radila sam godinu i pol, ali na zamjeni........user posted image
držim ti fige za posao, teško je ali nikad ne znaš user posted image

pozzz......ljube Vas Kaspi i mama.......user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 567
23.12.2012 14:56:01   
newmum
Kazimira jesi stručni uspila položit?? Ja ću morati odradit onaj staž za 1600kn godinu dana da bih mogla na stručni polagat!user posted image

Mi smo skoro pa gotovi sa pripremam za Božić..još stolnjake staviti i još jednom usisati i to je to.

Malac mi je posta još gori što se tiče spavanja...već 4 noći ne spavam..ne isplati mi se lijegat kad se on budi svakih pola sata. Svi mi govore da su zubići..ali nema uobičajenih znakova..nit slini nit žulja desni nit išta drugouser posted image user posted image
Ne znam više, samo znam da jedva čekam da prođe ta faza.user posted image user posted image user posted image

Ne znam kako ćemo na polnoćku..mislim da ću mm poslati da ide samuser posted image

Meni se samo spava i spava i spava user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 568
23.12.2012 17:15:19   
Kazimira
položila sam......taman sam odradila jednu školsku godinu i onda stručni.......svadba mi je bila u početkom 10. mj., a stručni početkom 11....bila sam trudna 3 mjeseca, tako da je i Kaspi to odradio samnom user posted image i onda sam još radila do kraja polugodišta, a ugovor mi je bio do 7. mj. pa sam hvala Bogu imala sva prava oko naknada itd. i prvih 6. mj. mi se piše u radnu knjižicu....
držim fige da uspiješ sve to srediti user posted image user posted image user posted image

evo mi došli od sveki...baš nam je bilo lijepo.....biti će slatkih božićnih fotki...mališa spava drugu rundu i onda ide baki na čuvanje da mama malo pegla....jučer sam 4 mašine oprala ...uf...sreća pa imamo peglu 'zvjer' pa hrpetinu brzo speglam....

e mom dečku idu zubi...donje desni su mu malo otečene...koliko to sad dugo traje da zubeki izbiju?......izgleda da bu mu Isusek donio zubićeuser posted image user posted image

pusek user posted image

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 569
24.12.2012 21:38:55   
newmum
Mamice i bebice i tatice!! Sretan i blagoslovljen vam Božić želimo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 570
25.12.2012 8:12:01   
Kazimira
hvaja...hvaja.....user posted image

svim dragim mamama, prinčevim i princezama. vašim najmilijima......želimo puno zdravlja, sreće i dječjih osmjeha za Božić.... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 571
25.12.2012 10:08:28   
Ubrzomamica
Hvala na lijepim zeljama!!
Svim mamicama, tatekima a posebno travanjskim bebicama cestitamo njihov prvi Bozic!! user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 572
25.12.2012 14:53:09   
Kony
Sretan i blagoslovljen Bozic svima!

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

Neposredna veza do poruke: 573
25.12.2012 21:24:17   
Marti83
Sretan i blagoslovljen Božić svimauser posted image user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 574
26.12.2012 11:33:11   
Kazimira
hej curke.....

nadam se da ste se lijepo provele za Božić, da niste jako umorne i da sad negdje kod nekog Štefa pijete gemištuser posted image user posted image user posted image

mi smo bili aktivni jučer cijeli dan i malo je bilo naporno....Kaspi je bio presretan kad je došao doma.....user posted image

evo mali rezime Kasperovog prvog Božića...... http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3257

pusa svima...pišemo si user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li okupali svoju bebu prije nego što je pupčana vrpca otpala?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!