|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Vruća čokolada
22.2.2013 20:44:33   
cuba
Joj, baš me naživcirala, rekla sam joj da više kune neće dobiti od meneuser posted image
Sad si me podsjetila, meni je R isto volio biti goluser posted image Kako bi stao mlatiti nogicama kad bi ga skidala i obavezno bi me zapišao, pa sam morala držati ručnik u pripremiuser posted image
A popodne dolazi R do mene, zapravo šepa na jednu nogu i govori da je razbio prst (na ruci) i da mu trebam staviti flasteruser posted image user posted image Pa sam mu stavila, držao je ruku kao invalid a ništa mu nijeuser posted image
Jel ti to sveki onda svaki dan dođe ili?
Sorry, malo sam nestala, mm me nazvao 10min.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 426
22.2.2013 20:47:30   
sarah_zg
Je, je film. Ide na universalu ili nekom takvom kanalu na Max tv- u. Petak je očajan inače sto se programa tiče. Nema ni Sulejmana user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 427
22.2.2013 20:50:40   
BUMBI
Dobar je Ruser posted image user posted image
Draga pa kakve to gluposti pricasuser posted image ,pa dijeli nas samo par koraka,sta mislis koliko puta dodjeuser posted image .Nije bas nesta previse,ali i to je za mene previse.Iako ide kod sogi cuvati necaka pa i nije stalno kod kuce.Prije je puno vise dolazila,sad valjda ve i kuzi.
Neki dan je htjela i s nama kod pedijatriceuser posted image .Mozes misliti kako sam reagiralauser posted image .Svasta,samo bi mi ona trebala,ne ide moja mama sa mnom,a kamoli ona.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 428
22.2.2013 20:53:09   
sarah_zg
Bumbi kod tebe kao u onoj seriji Svi vole Raymonda

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 429
22.2.2013 20:54:54   
BUMBI
E;pa skorouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 430
22.2.2013 20:56:23   
cuba
sarah draga, večer i tebiuser posted image
Kako se osjećaš? Jel imaš ti kakvih trudničkih želja? Kako vidiš ja se krcam ledomuser posted image
Joj Bumbi, svaka ti čast, ispalila bi da mi je sveki stalno tu negdjeuser posted image
Al vidim da je držiš pod kontrolomuser posted image Joj, ne mogu vjerovati da se htjela i u pedice uvalitiuser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 431
22.2.2013 20:59:57   
BUMBI
Bolje da ti i ne govorim sta sve njoj padne napamet.No,dosta o mojoj sveki.
Tvoje trudnicke zelje su odlicneuser posted image
Sta R radi?Meni L lezi pored mene i gleda neznam gdje i malo odrijemauser posted image ,sta god,bitno da je dobar

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 432
22.2.2013 21:00:22   
sarah_zg
Nemam bas, meni se jednako sve jede, 4 kg sam u plusu, a pazim. Sta bi bilo da ne pazim?! Moja sveki je kat ispod mene, al je skroz ok, ne dolazi nenajavljena ili zove na tel il čeka ispred vrata, al nikad ne bane.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 433
22.2.2013 21:03:41   
BUMBI
Aaaa cuj ovo.Sveki kat ispod i zove na tel ili ceka pred vratima,predobro.Super za tvoju svekkuser posted image
I moja ceka kad je zakljucanouser posted image ....

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 434
22.2.2013 21:06:15   
cuba
Samo sam u zadnjih pola sata 10 kockica pojelauser posted image user posted image Jedino me frka da se ne razbolim?
Ja sam za sada +8kg a u ponedjeljak ulazim u 33 tjedan trudnoće. Nisam se doduše vagala zadnjih 4-5 dana a nešto me glad uhvatila pa stalno grickam, možda sam još šta dobila al u principu sam zadovoljna. Valjda neću ovih zadnjih 7 tjedana natući 10kguser posted image
R se igrao sa autićima i sad se prebacio na kauč i upalio crtani prije spavanja. Ja sam pokupila robu sa žice, sve mi se posušilo al neda mi se sada peglati, to ću sutra.
Idem se sada otuširati pa ću njega onda srediti, da smo do 22h svak u svom krevetu.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 435
22.2.2013 21:09:10   
sarah_zg
Ma nećeš, kaj ti je?! Idem cure, počeo mi film! Čujemo se!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 436
22.2.2013 21:09:57   
BUMBI
Uzivajteuser posted image
Idem i ja,poceo je film na rtl-u,pa idem gledatiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 437
24.2.2013 9:06:24   
BUMBI
Jutrouser posted image
Ima koga za user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 438
24.2.2013 9:11:01   
cuba
Hej draga jutrouser posted image
Kako ste mi?
Meni R noćas imao temperaturu. Oko 2h se probudio vrućuser posted image 38,6 je imao. Stavila sam mu čepić, spala je. Jutros evo 37,5. Malo kašljuca ali ništa strašno i nosić mu je zadnjih dana onako polu začepljen ali nema mi tu naznake da će se razboliti. Iako sad sa temp ne znam što je? Isto sam mu sad dala žličicu Ibuprofen sirupa da mu spadne temp., malo Prospana i meda za grlo.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 439
24.2.2013 9:15:49   
BUMBI
A joj,pa sta je sada?Nadam se da se nece razboliti.
Evo L papa i spavauser posted image ,D igra igrice,a mm radi.
Ja maloprije izvadila robicu vel 62,pa to moram oprati.Vecina odjelaca 56 mu je malo,moze samo one kao hlacice pa mu gore neku majicu obucem.
Ovdje pada kisa,uzasuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 440
24.2.2013 9:43:28   
cuba
Sorry draga, nestala sam, mm me zvao na skype...
A nemam pojma što mu je sada? On je inače vesel, pojeo je doručak, igra se lijepo. Nadam se da neće biti nešto goreuser posted image user posted image
A i kod nas je neko ružno vrijeme, oblačno, pasti će kiša sigurno. Moram smisliti što ćemo cijeli dan u kući raditiuser posted image
Znači tvoji frajeri svi dobri i pustili te da na miru uživašuser posted image Oho, veliki frajer znači, već je na vl 62user posted image user posted image

Šta kuhaš danas?
Ja ću cvjetaču sa krompirima i piletinu, to volimo oboje.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 441
24.2.2013 9:47:40   
BUMBI
I mislila sam da pricas s tm.
Eno,L spava,a D igra jos igrice i usput gleda Gormite.
Ja objesila ves i sad moram poskidati etikete s robice.Bit ce mu nesta malo veliko,ali nek je bude spremnouser posted image
Mi idemo kod mojih na rucak,pa ne kuhamuser posted image
Vi necete onda kod tvojih danas ici?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 442
24.2.2013 9:52:05   
cuba
Mislila sam otići danas ali kad je on pod temp i kad je ovako ružno vrijeme onda ćemo ipak ostati kući. Gledala sam sada prognozu, cijeli dan zovu neku kišu pa ne znam onda kako bi se vratili kući popodne/večeras.
Joj, ja se probudila sinoć u ponoć da izvadim robu iz mašine i stavim sušiti na žicuuser posted image Zaspala sam odmah poslije R i nisam ni čula kad je roba bila gotova.
Jesu tvoji blizu vas ili?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 443
24.2.2013 9:56:13   
BUMBI
Ajme ja neznam sta bi me natjeralo da se dizem u pola noci da objesim vesuser posted image .Nikad ga ne stavljam kasno prati.
A jel nemozete autom?
Moji su na drugom kraju grada,nekih 10,15 min auto,zavisi od guzve

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 444
24.2.2013 10:07:01   
cuba
A stavila sam je prati u 21h i obično budem budna dok ona ne bude gotova pa je stavim sušiti al sinoć sam zakomilauser posted image Ma jednom mi se tako usmrdila preko noći u mašini pa sam je ujutro opet morala prati, zato se dignem, inače nebiuser posted image

Evo sam se čula sa mojima, ipak ćemo do njihuser posted image user posted image Tako da ni ja danas ne kuhamuser posted image Neko sunce je čak provirilouser posted image A čudnog vremena. A moji su ti u centru grada na samom Peristilu, gdje je katedrala sv.Duje i tamo se nigdje nemaš parkirati. Možeš ostaviti na rivi na parkingu gdje je sat 15knuser posted image tako da ljudi koji živce u centru svoja auta parkiraju jednu ulicu ispod mene pa onda mi fino odemo pješke jer nam je ionako 10min hoda.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 445
24.2.2013 10:12:34   
BUMBI
Ma da,zato ni nevolim tako stavljati prati.
Ajde super da ipak ideteuser posted image user posted image ...aha,znači nije vam baš zgodno ići autom još plačati parking 15 knuser posted image
Ja neki dan kupila u Mulleru(iako znam da baš i ne ideš tamo,ali trebala bi definitvno početiuser posted image ) neki njihov omekšivač Softlan i mogu ti reći da super se osjetiuser posted image
Ja jučer bila između ostalog i tamouser posted image ..otkrila sam da mi je tamo Hipp najeftiniji,tj 5 kn manje nego u Dm-u,nije puno ali koad pogledaš da svako malo moram kupiti kutiji,kad se zbroji isplati seuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 446
24.2.2013 10:24:36   
cuba
Baš sam planirala ovaj tjedan do City centra otići, mama mi je slobodna pa da odemo malo u shoping, moram i do dm-a. Baš ću onda i do Mullera svratiti, ionako mi je omekšivač pri kraju pa da probam tajuser posted image
Pa da, što nebi uštedila, ionako se svako par dana nešto potroši pa moraš kupovati novo.
Evo sam napravila krevet, sredila sobu i malo suđe od doručka da ostavim sve uredno kući pa se idemo sad oblačiti i kod mojih.
Tipkamo se, ljubac šaljem tvojim ljepotanima :-*

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 447
24.2.2013 10:31:54   
BUMBI
Uživajteuser posted image
Idem i ja polako,kad D završi crtani igrat ćemo Monopolyuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 448
25.2.2013 20:02:20   
BUMBI
Večer,ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 449
26.2.2013 11:16:38   
mamino zlateko
jel ima koga?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ODABERI IME
kairum999

Koje je ime bolje

NOA (90%)

ADIAN (10%)

Broj svih glasova: 88

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!