|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Vruća čokolada
22.2.2013 14:28:54   
Tanjica Tanja
Evo može meni jednauser posted image ....kako si, kako buša?

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 401
22.2.2013 14:31:45   
BUMBI
Moze i meniuser posted image
Nadam se da ce mi L dozvolitiuser posted image
Sta ima kod vas?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 402
22.2.2013 14:31:54   
cuba
Ehej Tanjiceuser posted image
Tebe zbilja nisam dugo srela u bircu. Kako si mi, jeli radiš? Curka već velika, jel sluša?
Mi smo dobro, mm na brodu a Rokić spava, kroz jutro bude u vrtiću na 4,5h da se malo izigra sa vršnjacimauser posted image Bušica raste svakodnevno a i mali boksač jača istom brzinomuser posted image
Još mjesec i pol do termina, baš mi brzo vrijeme leti...

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 403
22.2.2013 14:34:18   
cuba
Bumbi draga stigla nam i ti user posted image
Kako je L danas, jel papa lijepo? D u vrtiću?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 404
22.2.2013 14:39:15   
Tanjica Tanja
Da evo radim...pa rekoh da malo škicnem ipak je petakuser posted image user posted image . Mi smo već veliki, H. mi je nešto bolesna zadnja dva dana, ali smo joj uspjeli temperaturu sniziti (barem za sad). Idem poslije posla na frizuricu, baš se radujem jer ne idem često, ali od kada radim moram se prisiliti da malo češće odem.
Ne mogu vjerovati da još imaš mjesec i poluser posted image user posted image  Gledala sam ti slikice, stvarno si mi sva če če!user posted image
Bok Bumbi, kako tvoji mališani?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 405
22.2.2013 14:39:19   
BUMBI
D u vrticu,danas je trazio da bude do 15i30user posted image ,a L tako-tako.Spava mu se al nece ili sta vec.Evo sad je na meni i kao spava,probat cu ga spustit pa cemo vidjeti sta ce biti.A s jelom jedva izdrzi 2,5 sata ako je budan,ako spava moze i duze.
Sta ti?Sta si jutros radila?Draga danas sam primjetila da se s tobom vise cujem i pisem nego s mojim prijateljicama(naravno i ti si mi prijateljicauser posted image ).

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 406
22.2.2013 14:53:27   
BUMBI
Svi idemo kod frizera ovih danauser posted image .Cuba jesi ti bila?
TT nadam se da sr H nece razboliti.Tko ti ju cuva dok radis?
Ja si uzela jednu coksu da se malo zasladimuser posted image
L je u kreveticu i spavauser posted image
Ajme,ja zovem gin vec 3 dana i nemogu dobiti,ili je zazueto ili se ne javlja.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 407
22.2.2013 14:55:47   
cuba
Evo ja prebacila veš u kuću na žicu. To mi je zadnja tura za osušiti i popeglatiuser posted image
Tanjice hvala tiuser posted image Ma da, još samo malo i stiže nam braco, baš se veselimouser posted image
Jesi ti zadovoljna na poslu? Jel H ide u vrtić ili je baka servis dostupna?

Bumbi, jutros mi R izlio zdjelicu sa pahuljicama (nije namjerno ali svejedno)user posted image Joj od deca mlijeka, šporki on, stol, stolice, pod, zid ajmeeeeeuser posted image Tako da sam najranije imala akciju čišćenja, do 8.30h sam već bila umornauser posted image
Ma bila u kući većinu jutra, peglala što sam jučer posteljinu oprala, napravila krevete, usisala i tako, uvijek nešto ima po kući za napraviti. Onda sam oko 12h izašla napraviti đir jer je vani baš lipi dan, sunčano i usput naletjela na jedan dućan koji je pred zatvaranje i sve je 50% sniženo a meni osmjehuser posted image Naravno kupila majicu (zelenu sa cvijetom) za ljeto i košulju isto ljetnuuser posted image

Pa i meni je tako, sa svojim prijateljicama se skoro pa i ne čujem više, tj jesam al kad se sjetim da smo prije svakodnevno išle na kavice a sada sve udane sa djecom, odselile...ako se vidimo 2x mjesečno to je super i baš mi je žao, sve mi nedostaju. Iako si ja uvijek nađem zanimaciju i još sad kad dođe druga bebica ali svejedno. Ali zato se mi draga tipkamo i čujemo svaki dan, više sam s tobom na mobu nego sa mmuser posted image

A jel L možda još gladan tj da mu probaš povećati dozuuser posted image Jesi ga uspjela spustiti u krevetić?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 408
22.2.2013 14:55:59   
Wukovarka
Dobar dan user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 409
22.2.2013 14:57:56   
Tanjica Tanja
Bumbi čitam da ti imaš pune ruke posla oko D i L. Ja ne idem baš često kod frizera, možda 2 ili 3 puta godišnje, ali sad sam počela raditi pa se moram natjerati češćeuser posted image  H. čuva jedna teta, a od 9 mj. bi ju dali u vrtić

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 410
22.2.2013 15:01:57   
cuba
U ponedjeljak sam naručena u frizera. Znaš da si me malo zaintrigirala sa onom kraćom frizuricom pa sam i ja bila u nedoumici dal da se ošišam ali ipak nećuuser posted image Dosta mi je izrasla pa mi je šteta. Jesi ti odlučila što ćeš?
Wuki ženo, jesi živauser posted image user posted image Kako ste mi, kako haharice?
Ajme Bumbi, uvik me mamiš sa nekim slatkišimauser posted image Sad sam u napasti da maznem R Kinder pinguiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 411
22.2.2013 15:04:37   
BUMBI
A,znaci bila si vrijedna od ranog jutrauser posted image .
Znaci i ti tako mislis.Meni je isto zao sto se ne vidim tako cesto s svojim curamauser posted image ,ali ipak nekad i uspijemo,samo bi mi da se uvijek sve okupimo,ali je to nemoguce.
Super za sopinguser posted image
TT ni ja sad nisam bila od 11 mjuser posted image i nemogu docekati sutra da idem,inace idem redovito.Znaci i H ce u vrtic,super.
Ajme jel ja to dobro vidim da se Wuki javilauser posted image user posted image
Pa di si ti?Sta ima?Kako cure?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 412
22.2.2013 15:08:27   
Wukovarka
Živa živa, radim od 0-24 pa iskreno nemam volje za dodatno tipkanje ali sada se malo smirilo pa gledam što ovdje ima novoga.
Curke u vrtiću, baš se spremam po njih ići ali moram čekati da prođe marenda jer Tena oplače ako ide ranije user posted image
Skoro tri mjeseca smo bili doma zbog salmonele ali eto i to je iza nas.
Ajme kako ste svi vi? Već sam zaboravila kakva su naša druženja bila user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 413
22.2.2013 15:08:51   
BUMBI
Aaaa,ipak se neces sisati?Ma ja jos nisam odlucila,vidjet cu sutra s njom sta kaze.Ma ajde uzmi mu i nadaj se da ga nece trazitiuser posted image
Sta cete vi popodne?
Ja jucer cijelo popodne slikam s foticemuser posted image ,kao da ga godinama nisam imala.Bas mi je dobar ovaj noviuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 414
22.2.2013 15:12:45   
Tanjica Tanja
AAAA vidim da vas ima još za dilemu oko šišanja....ja sad imam dugu kosu, ali ako skupim hrabrosti user posted image reći ću joj da me ošiša na kratko...za promjenu.
Bok Wuki, šta ima? Pa gdje pokupiše salmoneluuser posted image ?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 415
22.2.2013 15:12:58   
BUMBI
Ja idem po D, uzivajteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 416
22.2.2013 15:13:43   
cuba
A baš sam te htjela pitati jesi zadovoljna sa fotićemuser posted image
Ma samo ću obnoviti pramenove i isfenirati se, nedam joj da me niti cm ošišauser posted image
Mislim da ćemo malo u đir, dok još sunca bude vani pa do mojih na kavicu i druženje.
Joj Wuki, 3 mjeseca kući zbog salmonele user posted image Jeste sada barem potpuno zdravi?
Jeste u onom stanu što ste selili ovu jesen?

Za vikend zovu kišu, ajme dva dana u kućiuser posted image Jedva čekam proljeće...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 417
22.2.2013 15:15:44   
Wukovarka
Nismo nikad otkrili od kud salmonela ali sumnjamo na slastičarnicu u kojoj smo papali kolače. Ja i otkaz dobila zbog bolovanja, kreten!

Ali prošlo je srećom, najduža tri mjeseca u životu, cure lude od stana, ja radim po cijele dane nakon otkaza jer imam svoj biznis.
E sad je veselje kad idu u vrtić user posted image

Cuba, u stanu smo i tu planiramo ostati dok ne budemo mogli kredit dignuti, sretni i zadovoljni u svom miru user posted image
Jesi ti dobro?
Idem skoknuti po curke dok mi se posao smirio

< Poruku je uredio Wukovarka -- 22.2.2013 15:17:38 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 418
22.2.2013 20:06:24   
BUMBI
Vecer,evo mene opetuser posted image
Ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 419
22.2.2013 20:10:57   
cuba
A koga će bituser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 420
22.2.2013 20:17:12   
BUMBI
user posted image user posted image
Kako je bilo na druzenju?
Ja gledam Ljubav je na seluuser posted image ,L lezi u lezaljci(spavao do 7 sati,pa sad ne spava),a D otisao kod mojih na spavanjeuser posted image ,a trebao sutra.Kaze da ce i danas i sutra ostati.Nije sad dugo bio

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 421
22.2.2013 20:22:21   
cuba
Bilo poprilično dobrouser posted image R se lijepo izigrao sa sveki, popili kavicu, ispričali se, stvarno sve okuser posted image Poslije navratili i do mojih malo. Pa sam seki očitala bukvicu jer mi se nikada ne zna javiti na mob a poruku poslati da ne govorim. I to nakon što joj dam novce za bon user posted image
Sad smo večerali, moramo se oboje otuširati ali večeras se ne žurimo sa spavanjem, nema Sulejmana i vikend je pa se ne dižemo za vrtićuser posted image
E, nisam ti rekla da mi je R danas trčao u vrtiću i on i jedan maleni se sudarili glavamauser posted image Ima modricu na čeluuser posted image Teta odmah namazala sa maslom tako da nije velika, nije se žalio da ga boli..

Šta ste vi radili popodne?
Super za D, uživat će kod bakiceuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 422
22.2.2013 20:29:01   
BUMBI
Ajde super da vam bilo dobrouser posted image
Znaci sekica bas i ne slusa,a jos joj i ti za bon dasuser posted image
Aaa,mrvica mala,bitno da se on ne zali.
Da,da otisao.
Posto je L prespavao cijelo popodne,ja sam se s D igralauser posted image
Nisam ti rekla,da L voli biti goluser posted image ,cim ga pocnes skidati se umiri.I sad smo prije kupanja malo uzivali goliuser posted image
Sveki se ponudila da mi ga pomogne kupati,ali sam rekla da mogu samauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 423
22.2.2013 20:39:50   
sarah_zg
Večer! Cuba, moj dođe s modricama svako malo. Trenutno ima dvije na čelu, uvijek je u pokretu, malo je hiper pa se stuče svako malo, ali ne place bas. Mi imamo filmsku večer s kokicama. Muž radi, mali gleda Kralja lavova, a ja čekam Hotel Ruandu u 21.00!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 424
22.2.2013 20:43:35   
BUMBI
Hej sarah veceruser posted image
Vi lijepo uzivate,superuser posted image
Jel to neki film ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

što vam se sviđa
laura1407

koje ime od navedenih vam se najviše sviđa

Marino (16%)

Leon (50%)

Ivano (34%)

Broj svih glasova: 159

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!