BUMBI
|
Gotovo,pojela sam Aha,znači takva je situacija.Joj,ja bi baš nekada voljela da nismo tako blizu njih ,ovako mi svako malo ulaze u kuću,tj.i ne baš tako često kad sam sama,više kad je mm kod kuće.Mrzim sad kad L ostavim s mm,ona valjda vidi da odem i odmah doleti kod nas i naravno uze L(kao da mm odmori ili šta već), ja poludim kad se vratim Jučer ga je bila moja mama čuvati dok sam ja išla s D i priajteljem ikaže da je poludial,da ga više neće ovdje čuvati,već da ga kod njih dovedem .Naravno bila je i sveki tu i svaki put kad bi ovaj zakmečio ili bilo šta napravio ona govori "pa šta ti je","jel te boli stoma","jesi gladan" i da ne nabrajam dalje samo ću se naživcirati..i onda to prenese na mm i onda i on počinje tako govoriti,poludim.Danas sam mu bila rekla,zašto bi mu nešta bilo,može on malo i plakati i kmečati,neće mu ništa biti. Rekla sam da ga neću ostavljati na duže sveki definitivno.Sad kad sam išla po D sam ga ostavila u spavaćoj u krevetiću i upalila mu onaj mobile i on u to gleda,priča i zna malo zakmečati,pa mu ja samo dudicu dam i onse smiri,a nekada tako i zaspe,ali ga ne uzimam na prvo kmekanje i kažem joj da je tamo,neka ga ne uzima već mu samo dudu da i možeš misliti kako je tako bilo.naravno da ga je držala kad smo došli i naravno opet one nje "pa šta ti je"...ajme jesam se raspisala,samo se naživciram.Mislila sam danas otići i do emezette kupiti fotić,ali sam baš zbog toga odustala.Jedva čekam da malo još naraste i da zatopli,pa ću onda lijepo sve s njim obavljati Da,da sječam se tog privjeska,baš mi je drago Ma probala sam baš sada,ali plakao je i na kraju mu dala i pošto bude umoran onda nemože ni jesti.Samo Hipp papa,nemam mlijeka,još do kje bio u bolnici sam probala izdojiti i bilo je jedva 20 ml iz oba 2 cice Iako on po noći spava,samo se probudi papati i nastavi.Opet mi je tako bolje,nego da je obratno