|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Vruća čokolada
18.2.2013 21:04:21   
seraphyme
uzmi sa isofixom, najlakša za montažu. imaju neke od rođenja do 36 mj  ma ishebala se s ztikerima, totalni sam invaliduser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 351
18.2.2013 21:07:23   
BUMBI
Ma neću sad to kupovati,uspjet ću ju nekako napraviti,a mislim da u naš auto nemože isofixuser posted image
Ma bitno da si napravilauser posted image user posted image
Šta tvoji dečki rade?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 352
18.2.2013 21:09:03   
seraphyme
spavaju user posted image  ti si meštrica od aventa.... jel znaš di ima onih posudioca za pohranu? motala bih izdojii pa bih klepila u zamrzivač

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 353
18.2.2013 21:10:26   
BUMBI
Meni se L probudi,pa ću morati ići.
ma nemojuser posted image ..mislim da sam ih vidjela u u Intersparu,ali čim negdje vidim javim ti

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 354
18.2.2013 21:12:18   
seraphyme
tnx

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 355
20.2.2013 9:12:04   
danery
jutro,ima koga?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 356
20.2.2013 16:35:24   
BUMBI
Draga ajde na user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 357
20.2.2013 16:38:32   
cuba
Evo me, uvijek za kofiuser posted image
Ma bila sam i prije na rr ali mi nije otvaralo prozorčić za poruku pa sam odustala...
Jel ti L zaspao?
Meni se evo R probudio oko 16h, sad jede jabuku i gleda crtić. Još nisam odlučila hoćemo se uskoro spremati pa do mojih...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 358
20.2.2013 16:45:45   
BUMBI
Evo i meni malo zna zaštekati..
Da,da L napokon spavauser posted image ,a D je otišao kod prijatelja,mm radi,a ja jedem neki kolačuser posted image
L mi jako loše spava preko dana,nemam pojma zašto.Dosad je svega možda sve skupa sat vremena odspavaouser posted image i sad je napokon lijepo zaspao.Malo me zeza s jelom,traži skoro svaka 2 sata jesti i onda pojede malo.Sad je jedva i 40 ml bio pojeo,zaspao ko top.Nadam se da mu je to samo faza i u jelu i u spavanjuuser posted image
Nešta ti se rano danas R probudio..jel su vam tvoji blizu?idete pješke ili autom?
E,nikakao da te pitam jel idete kad kod sveki dok tm nema ili je odvedeš R tamo malo na čuvanje?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 359
20.2.2013 16:59:15   
cuba
Uh i ja bi kolača, šaljiuser posted image Ipak ćemo do mojih pa ću usput kupiti sirnicu i ponijeti im. Kao za njih je user posted image
Ma ne odem kod sveki jer mi idu na živce jer ni oni ne dolaze kod nas. Ni kad je mm tu ni kad je na brodu. Čujemo se mi telefonski i sve je u redu ali te posjete ne prakticiramo. Meni je žao jer R ipak ima dvije bake i dva djeda...i kad bi ga prije vidjeli to je sve bilo na moju inicijativu i ja bi ga vodila kod njih a nikad oni da dođu kod nas. I moji i mm roditelji žive u centru grada (10min pješke udaljeni od nas) a oni jedni od drugih svega minutu hoda tako da bi R zapravo mogla ostavljati i kod jednih i drugih al eto.

E znaš kako si me sada razveselilauser posted image Jel se sjećaš da si među ostalim prošle godine R za drugi rođendan poslala i onaj privjesak za ključeve na dječaka i piše Roko ispoduser posted image Takav privjesak smo mm i ja već imali al sam tvoj spremila za uspomenu. I prošli tjedan mi pukne taj moj i ja već par dana tražim po svim dućanima da kupim novi i nigdje tih privjesaka više nema. I danas se odjednom sjetim da si ti to poslala i da sam ga spremila, evo sam ga taman našla u kutijici i stavilauser posted image Joj srce si user posted image user posted image

A jesi probala držati L malo više gladnim, tipa da između obroka bude po 3h? Možda je skok u razvoju, on ide čini mi se sa 6 tjedana starosti. Pa zato manje spava i stalno traži jesti. Jesi potpuno prestala dojiti i prešla na Hipp ili imaš još mlijeka svoga?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 360
20.2.2013 17:11:27   
BUMBI
Gotovo,pojela samuser posted image
Aha,znači takva je situacija.Joj,ja bi baš nekada voljela da nismo tako blizu njihuser posted image ,ovako mi svako malo ulaze u kuću,tj.i ne baš tako često kad sam sama,više kad je mm kod kuće.Mrzim sad kad L ostavim s mm,ona valjda vidi da odem i odmah doleti kod nas i naravno uze L(kao da mm odmori ili šta već), ja poludim kad se vratimuser posted image
Jučer ga je bila moja mama čuvati dok sam ja išla s D i priajteljem ikaže da je poludial,da ga više neće ovdje čuvati,već da ga kod njih dovedemuser posted image .Naravno bila je i sveki tu i svaki put kad bi ovaj zakmečio ili bilo šta napravio ona govori "pa šta ti je","jel te boli stoma","jesi gladan" i da ne nabrajam dalje samo ću se naživcirati..i onda to prenese na mm i onda i on počinje tako govoriti,poludim.Danas sam mu bila rekla,zašto bi mu nešta bilo,može on malo i plakati i kmečati,neće mu ništa biti.
Rekla sam da ga neću ostavljati na duže sveki definitivno.Sad kad sam išla po D sam ga ostavila u spavaćoj u krevetiću i upalila mu onaj mobile i on u to gleda,priča i zna malo zakmečati,pa mu ja samo dudicu dam i onse smiri,a nekada tako i zaspe,ali ga ne uzimam na prvo kmekanjeuser posted image i kažem joj da je tamo,neka ga ne uzima već mu samo dudu da i možeš misliti kako je tako bilo.naravno da ga je držala kad smo došli i naravno opet one nje "pa šta ti je"...ajme jesam se raspisala,samo se naživciram.Mislila sam danas otići i do emezette kupiti fotić,ali sam baš zbog toga odustala.Jedva čekam da malo još naraste i da zatopli,pa ću onda lijepo sve s njim obavljatiuser posted image
Da,da sječam se tog privjeska,baš mi je dragouser posted image
Ma probala sam baš sada,ali plakao je i na kraju mu dala i pošto bude umoran onda nemože ni jesti.Samo Hipp papa,nemam mlijeka,još do kje bio u bolnici sam probala izdojiti i bilo je jedva 20 ml iz oba 2 cice
Iako on po noći spava,samo se probudi papati i nastavi.Opet mi je tako bolje,nego da je obratno

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 361
20.2.2013 17:28:57   
cuba
Ajoj draga, nije ti lako sa sveki ondauser posted image Još kad žive preko puta vas. I ja bi sigurno poludila da mi se stalno miješa u odgoj djeteta i da ga nosa po rukama još pogotovo kad joj ti kažeš da to ne radiuser posted image
Ajde još jedno mjesec dana neka malo zatopli pa ćeš ti fino sa kolicima vani i neće biti potrebe da ga ostavljaš.
Šta ti je fotić pokvaren pa moraš uzeti novi ili? Jel vam stigla televizija sa popravka?
Ja baš jutros išla po sat, ostavila sam ga na popravku prekjučer. Ma u subotu ga išla staviti na ruku i sklizne mi na pločice u hodniku i raspadne se u 6 komada user posted image Sva sreća, radio je i sve se moglo vratiti natrag.
Ma da, bolje da ti L prespava lijepo noć, uhvatit će on ritam i po danu. Uh, što me sve čeka za 2 mjesecauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 362
20.2.2013 17:33:46   
BUMBI
Moram ja opet malo dreknuti i reći svašta,pa će biti miruser posted image
Ma ne valja nam,ima već mjesec dana.Neki dan mi sjela naknada pa bi mogla uzetiuser posted image ..prvo sam bila uzela leće i naočale na rate,pa nisam mogla odmah i fotić,a sada moguuser posted image
Ma nije još stigao,već je prošlo više od mjesec danauser posted image .MM je netko rekao da ako ti ne vrate u roku 45 dana moraju ti dati novi,iako ja u to nevjerujem.Pa sad on neće ih zvati već će još čekati.već polako ludim bez njega,baš mi fali.
Sad će mi mama doći,išla je tu kod neke prijateljice,pa bi onda sad mogla do emezette po fotićuser posted image ...ako joj dođe sveki dok bude sama s njim,zadavit će me kad dođemuser posted image ,a sigurno hoće
Uživaj dok još možešuser posted image
Jeste se vi odlučili jel idete kod tvojih?
Ja dosada gledala dječije sobe,sad sam se prebacila na frizureuser posted image ..poslat ću ti na mob jednu koja mi se sviđauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 363
20.2.2013 17:43:43   
cuba
Blažena naknada, samo ti shopingirajuser posted image
Ma razumijet će mama, bolje da je ona sa tvojom sveki nego tiuser posted image
Vidjela sam frizuru, odlična mi jeuser posted image Ja svoju puštam i dosta mi je narasla ali sam opet u iskušenju da se ošišam do te dužine što si mi poslala. Samo i ta zurka zahtjeva feniranje /peglanje.
Ajoj, još ništa od tv-auser posted image Ajde ti nazovi umjesto tm, joj kad ti muški hoće nešto svoje istjeratiuser posted image
Evo smo se upravo spremili pa sad krećemo kod mojih, do 18h ćemo stići.
Pozdravljam te sada draga, tipkamo se večeras, od 21h sam opet freeuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 364
20.2.2013 17:43:46   
danery
ola,cuba,jesi još tu?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 365
20.2.2013 21:08:53   
cuba
Koke di steuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 366
20.2.2013 21:17:44   
seraphyme
nazočna, može kapućino za sve?

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 367
20.2.2013 21:18:19   
BUMBI
Tu sam draga,ali ne dugo.
Cijeli dam tipkam ili ovdje ili one poruke.Sad se dopisujem vise od sat vremena s jednom prijateljicom s kojom se nisam dugo culs.E,vidjela sam tamo na tvoj temi da nisi vise na fb,kako to?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 368
20.2.2013 21:25:16   
cuba
Seraphyme u birtiji možeš dobit sveuser posted image
Ja sad pojela jednu kravaticu sa sjemenkama i popila jogurt.
Ma neću ni ja dugo, mislila sam Sulejmana pogledati sa kauča ali ću se prebaciti u sobu. Jutros sam se probudila u 4h i nisan više spavala.
A da, nisam ti rekla da nisam na fb. Ma deaktivirala sam profil ima jedno 2 mjeseca. Jednostavno mi je dosadilo 10x dnevno doći i gledati što je novoga a i neki ljudi su mi počeli ići na živce. Možda su trudnički hormoni u pitanjuuser posted image Al uopće mi ne nedostaje.
Jel vaši klinci spavaju?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 369
20.2.2013 21:29:25   
seraphyme
spavaju, al se micek budi zbog začepljenog nosa

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 370
20.2.2013 21:31:53   
BUMBI
A tako.Vidis zato ga ja ni nemamuser posted image
Ja sam odavno u krevetu,jos da imam tv bilo bi super.A ovako moram tipkatiuser posted image .
Idem sad polako,L se pocinje vrtiti pa da vidim hoce se probuditi ili mogu i ja spavati.Lnuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 371
20.2.2013 21:32:02   
danery
ola čikas user posted image
mene derle još zeza,naručuje ko prava,te ovo,te ono,u top bi ju strpala user posted image
opet danas faza "ZABAVLJAJ ME,SVIJETE,DA SE NE MORAM JADNA SAMA" user posted image user posted image
došetale iz jaslica,precupkale sve lokve po ulici,šogi išla sa mnom po nju pa ajme sreće i veselja,najela se,naspavala,popodne imali drušvo,izigrala se,i noooooooo,sat pred kupanje aurliiiiiiii da mi se iz glave dimilo user posted image
i tek SAD ide spavat....

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 372
20.2.2013 21:38:26   
cuba
Bumbi Ln, nadam se da ćete se svi lijepo naspavatiuser posted image
Seraphyme, vidila sam onaj Aventov blender, odličan jeuser posted image user posted image
Joj naletušiceuser posted image jel zaspala bejb?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 373
20.2.2013 21:41:55   
danery
ma šišku je zaspala,eno nadrndava se mm s njom,al brzo će....nadam se user posted image
jučer je bilo super vrijeme,mm ju uzeo i prošetao s njom dobrih sat i pol do drave,dijete sasvim dkručije....a danas ujutro opet snijeg,pa kiša,pa fuj,i ode raspoloženje u klinac.....bem ti više ovu poluzimu,nek se više smiri pa zatopli ili nek krkne snježina,pa da pošteno prezimimo user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 374
20.2.2013 21:47:21   
seraphyme
je cuba, samo da uspiju naručiti. jbt, mutit ću kašice za cijeli grad user posted image  vrijeme je usrano, ali mislim da će bit takva cijela zimauser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kolko dijece imati :)
nimla

sta mislite u danasnim vremenima kolko dijece imati :)

1 (14%)

2 (47%)

3 (26%)

vise (13%)

Broj svih glasova: 118

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!