|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Vruća čokolada
15.2.2013 21:48:03   
cuba

Evo i meni počelo otvarati brzinom svjetlostiuser posted image Idem staviti ovog svog hahara na spavanje pa se tipkamo na jutarnjoj kaviciuser posted image Bumbi, nadam se da nije ništauser posted image user posted image Ln cure :-*

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 301
15.2.2013 21:51:33   
danery
opa....taman se l vrati kući,samo sad teeba d zafuriti user posted image držim fige da je lažna uzbuna user posted image user posted image user posted image
cuba,kako je prošlo na brazilki,ne smeta te pupa?ja mislim da bi oderala svo platno sa stola kad bi me tako očerupala user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 302
15.2.2013 21:57:08   
cuba

Morala sam se vratiti samo da ti odgovorim na pitanje o brazilkiuser posted image Moram priznat da mi ovaj put nije bilo najugodnije al s obzirom da već 4 godine sve čerupam bilo je izdržljivo. I dođem jutros kod ginića, sva očerupana, sjaja od losiona, ponosna ko prava kokica kad ono samo ultrazvukuser posted image user posted image user posted image  Aha, idući put mu se bome ne depiliramuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 303
15.2.2013 21:57:13   
BUMBI
Evo dala sam mu sad Nurofen za bolove da popije.A neznam da mu ako se i dalje bude zalio(a vjerovatno hoce)user posted image dam Zinat,dobila danas za L,ili da ga sutra vodim u dom zdravlja kod dezurne?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 304
15.2.2013 22:03:50   
cuba

A Zinat je koliko znam antibiotik jel? Koliko se sjećam njega je R pio kad je s godinu dana imao upalu uha. Možda bolje ne, već da mu daš nešto protiv bolova tipa Nurofen što si mu sada dala pa ujutro da odete kod dežurne ipak.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 305
15.2.2013 22:09:35   
BUMBI
Antibiotik je.D ga dosad nije nikada pio,ali kad je i on imao upalu uha dobio je antibiotik.Vidjet cemo kako ce nocas biti,a sve me strah.Sad je opet zaspao.
Idem i ja spav4ati dok mogu,brzo ce j L ogladniti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 306
16.2.2013 9:26:02   
danery
jutro,ima koga za kofi?
morti kakva očerupana i uglancana kokica user posted image user posted image aaaaaaaajme,umrla sam od smijeha user posted image
bejbn kvoca na lonki,mm pilji u tv,sad sam mu uvalila da ju obuče,eno se drali nećem ovo,to je za kjevet (potkošulja ju pati user posted image )...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 307
16.2.2013 9:33:25   
seraphyme
može kafa ja jutro ulazim u dn sobu, micek kleči na radnom stolu i popravlja printer(nisam još rekla mislavu), a mm snom pravednika spava na kaučuuser posted image  nije još kave popio pa ne konta da mu voljeni aparatić ne radi user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 308
16.2.2013 9:36:00   
cuba

Morgenuser posted image A šta misliš kako mi je bilo, ostala sam u ginića ko riba na suhomuser posted image Jel imate kakvih planova za vikend, kakvo vam je vrijeme?Kod nas sunčano pa ćemo za jedno uru vani da R vozi biku. Mene noćas uhvatio grč u lijevu nogu i to poštenouser posted image  sad sam izmasirala pa čekam da mogu pošteno stat na nogu da se idemo spremati.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 309
16.2.2013 9:39:54   
seraphyme
nikud, kod nas fujjjjjjj   cuba pij magnezij za grčeve

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 310
16.2.2013 9:40:09   
danery
ahhahahhaha seraphyme (hebate,dok natipkam cijeli nicck,dođe mi da ti velim SERO user posted image user posted image ),majstoriše se kod vas od ranog jutra user posted image user posted image
ja sam mom zakonskom uvalila da obuče dijete,ajme,preznojio se jadan kao da je kopao čitavo dopodne user posted image

cuba,nek si se ti uglancala,bit će ti lakše pred porod,pa još malo imaš,a dotad sumnjam da će kakva extra drača narasti user posted image makar ne moraš sama vitlat britvicom u joga pozama user posted image

kod nas pada kiša,pa ništa od vožnje biciklom user posted image a baš se i bejb već poželjela,sve stavlja kacigu na glavu,a vrijeme bljak....

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 311
16.2.2013 9:44:49   
BUMBI
Evo i mene na kratko.D gleda Gormite,aL lezi,pa neznam do kada ce biti miruser posted image
D se vise ne zali na uho,hvala Bogu,vec sam mislila da cu morati s njim kod dok danas.
Joj i D jedva ceka da zatopli i da moze voziti bicikl,bas je sinc pitao kad ceo moci,a i da mi krenemo u setnje

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 312
16.2.2013 9:47:27   
danery
o jutro,bumbi,drago mi da je sve ok user posted image
ojoj,svi navalili na bicikle user posted image ja ga osobno ne volim voziti po gradu,kod nas je koma na cesti,pola biciklističkih staza je demolirano,stalno nešto kopaju za instalacije,a ona druga polovica je neobilježena,isprekidana i svašta nešta,pa mi se ne zeza po glavnoj cesti...

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 313
16.2.2013 9:48:02   
cuba
Seraphyme, pijem Donat mg od početka trudnoće i cuclam pastile sa magnezijem. Ne znam jel mogu još koje? Ovo je drugi put u 10 dana da me uhvatili grčevi i to toliko bolni user posted image
Ajme kiša? Uf i kod nas se napadala pošteno, zato se i veselim suncu. Danas kod mojih stižu ujko, ujna i dječica pa R ima društvo za vikenduser posted image
Naletušice, još ću ja prije poroda 2x otići na depilaciju, bez brigeuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 314
16.2.2013 9:48:28   
seraphyme
daenery ja sam ionako baba serka pa ne promašiš puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ev sad sam ga opet jadnog zaj**** naguzim mm da stavi malog na tutu user posted image user posted image user posted image user posted image  sjedi 5 min, ustane i ćaći popiša nogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  barem je body suh

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 315
16.2.2013 9:50:48   
seraphyme
cuba oko 600 mg dnevo je dozvoljeno  ja jednom čupala dlake sa sramote i iše nikad. imala šljive po njoj i preponamauser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 316
16.2.2013 9:52:20   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image serkice (kad već dobih dozvolu,jel user posted image ),moj muž vrišti kao curica kad se ova mala pokenja u lonku....ajme kao da će ga ta gvaljica kakice ujest ako ju pobriše i iskipa prešs kargo in d tojlet user posted image user posted image

cuba,pa ti kao da gnojivo za rast natačeš user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 317
16.2.2013 9:52:28   
cuba
Seraphyme u tebe uvijek veselouser posted image user posted image Kako ti je Micek prihvatio bracu?
Bumbi jutrouser posted image
Super za D što ga uho ne boli. A mogu misliti kako mu je dosadilo više. Nego kad je L prvi sistematski pregled ili sam ja to nekako propustila?
Koji si mi ono magnezij ti preporučila, već sam i zaboravila?
Evo sam uspjela popraviti poruke da mi nije sve spojeno i odmaknuto od vrhauser posted image

Neposredna veza do poruke: 318
16.2.2013 9:54:30   
cuba
Naletušice ja ti imam tri dlake na nogama al svejedno ih čerupam redovitouser posted image U pola sata me izdepilira, cijele noge, prepone, brazilku i još me izmasira. Ne znam zašto i idem svaki mjesecuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 319
16.2.2013 9:56:23   
danery
user posted image user posted image ja mislim da bi utekle vrišteć samo kad bi me voskom zalila,a kamoli kad bi stala natezat i čupat user posted image
cuba,ja sam pila bilo kakve šumeće magnezij....i nije bilo problema previše sa grčevima....

uff,gibam se obuć user posted image još se švercam u pidžami....pa do prijateljice,moram joj popraviti noktiće,sve je poskidala,dojadili joj stari user posted image sad se samo pitam što me čeka user posted image

pozdrav do kasnije user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 320
16.2.2013 9:57:01   
seraphyme
moj se navikao. naime, micek se nikad nije istovrio u nonu, a obzirom da ga uglavnom mm presvlači, redovito umoči prst u govnouser posted image   cuba ptvo ga šamaro, pa ljubio, a sad ga vreba. i da podero mu nos. djeca su zvonka radost user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 321
16.2.2013 10:03:01   
cuba
Bumbi, di si nestala?
Naletušice znači imaš radno jutrouser posted image Ajde nemoj se umoriti, nek ti kavu frendica skuha dok dođešuser posted image
Seraphyme a mala je razlika među njima pa mu ni ne možeš objasniti baš da ne dira bracu...
Cure gibam i ja, idem srediti spavaće sobe pa se obući i na sunceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 322
16.2.2013 10:03:38   
seraphyme
user posted image uživaj

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 323
16.2.2013 20:24:19   
BUMBI
Vecer,ima koga?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 324
16.2.2013 20:53:12   
cuba
Hej draga, tu samuser posted image
Tek sam sad vidila da si se javila u birc.
Šta ima? Jel klinci spavaju?
Meni R još ne. Bili smo kod mojih popodne, stigli kući tek u 20.30h. Ma sutra je ionako nedjelja pa nek malo duže ostane budan. Seka će mi doći poslije, sad je u kinu sa rođacima.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se osječate
natalijax

U društvu bolesne osobe,kojima život visi o koncu

Ne baš ugodno (95%)

Ne marim baš za to (5%)

Broj svih glasova: 73

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!