|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Vruća čokolada
16.2.2013 21:00:35   
BUMBI
Evo D upravo zaspao,a L se probudiouser posted image ,pa sam ga presvukla i sad jede i spavauser posted image .Nije mi bas po danu spavao.
Sekica dolazi na spavanje ili?
Jutros sam nestala brzo,bila uzbunauser posted image
Htjela sam ti reci da sam ja pila Mg direct(u vrecicama malim),to mi gin rekla,kaze da su te najbolje.Prvo sam pila 2 na dan do ja mislim 37 ili 38 tjedna,pa onda po jednu.
Jeste se nauzivali jutros vani?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 326
16.2.2013 21:08:18   
cuba
I mislila sam da je L dosadilo ležanje pa da si zato nestalauser posted image
Ah i mene to čeka za 2 mj. Jedan će uvijek biti budanuser posted image Sad još uživam dok sam 2u1 ahaha.
Da, sekica stižeuser posted image Baš mi je drago što sad nema faxa do kraja mjeseca zbog ispita pa može biti kod mene navečer da nisam sama. Još kad me ti grčevi uhvateuser posted image
A kupit ću u ponedjeljak u ljekarni taj magnezij jer mi očito ovo što pijem nije dovoljno.
R se nauživao, 2h smo bili na suncuuser posted image Samo nisam ja više za brzo hodanje dok on vozi bicikluuser posted image Možda još jedan-dva puta a onda će čekati tatu da dođe s broda pa nek on ide za njim, ja ću na kavi sjeditiuser posted image
Sutra smo kod mojih cijeli dan, došli su mi rođaciuser posted image user posted image Tako da ne kuhamuser posted image I još je mama krempite pravila, već sam joj zakinula 2 večerasuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 327
16.2.2013 21:16:49   
BUMBI
Da,da uzivaj jos dok mozesuser posted image
R je uzivao,ali ti bas i nisiuser posted image .Ova druga opcija s tatom je puno boljauser posted image .
Super sto ti seka moze biti s vamauser posted image ovaj bi ti trebao pomoci,puno je bolji od sumecih i sta ja znam kakvih.
Danas sam poslije rucka mislila leci s oba 2 jer smo se u 6 ustali,ali naravno nista od toga,dmD zaspao u sekundi(a govorio da nije umoran i da nebi spavaouser posted image ),a L nema sanse da zaspe i onda ni ja nisam
Super sto ste sutra cijeli dan kod tvojihuser posted image
Mi inace nedjeljom isto idemo kod mojih na rucak jer i D ode tamo vikendom,a danas nije jer imaku goste,mama jucer imala rodjendan,a ni nebi jos s L isla nigdje bar jos koji dan

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 328
16.2.2013 21:24:46   
cuba
Evo sam stavila R na spavanjeuser posted image Još se ja moram otuširati ali to ću poslije, kad Jela dođe.
E draga, sad će me mm nazvati pa ti idem pomalo...tipkamo se ujutro na kavici prije nego odemo kod mojih ako budeš na rruser posted image
Ln ti želim, ljubi svoje male frajereuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 329
16.2.2013 21:28:38   
BUMBI
Ajde draga uzivaj i ln.
Idem i ja u krevet,jedva gledam
Pisemo se ujutro

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 330
18.2.2013 8:29:28   
danery
cuba,aj na kofi user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 331
18.2.2013 13:01:39   
danery
ima li sad koga user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 332
18.2.2013 13:57:22   
pepeljuga
Ojla,jesi još tu?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 333
18.2.2013 14:06:46   
anaxx
Ej pepe, kako si, kako tvoja mrvica i naravno kako su dečki? user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 334
18.2.2013 15:59:41   
BUMBI
Hej,ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 335
18.2.2013 20:10:59   
danery
ola,b user posted image šta ima?gdje su dečki?mi tek ušle u kuću,skuhala nam hrenovke pa glocamo,kasnije će mm ofažunjati kćer (al on to ne zna user posted image )

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 336
18.2.2013 20:22:00   
BUMBI
Kak znaš da sam tu?user posted image
To sam se bila popoden javila,ali nikoga nije bilo.
Da,da spavaju oba dvojica i to još od prije 8user posted image
Gdje ste vi dosada bile?
Vidim lijepo iznenađenje pripremaš tm?user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 337
18.2.2013 20:25:24   
danery
user posted image nego šta,pa on voli iznenađenja user posted image još kad mu kažem sam si napravi večeru....user posted image user posted image
bile malo kod prijateljice,ostala je sama doma,muž otišao na brod,pa da se malo podružimo sa njom i curama....

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 338
18.2.2013 20:28:25   
BUMBI
Bome danas ima dosta iznenađenjauser posted image
Znači uživale ste danas,superuser posted image user posted image
Ja bila popodne D voditi na šišanje,sav je već bio zarastaouser posted image .Sutra popodne ga vodim s priajteljem iz vrtića u igraonicu,a ja ću malo po trgovinamauser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 339
18.2.2013 20:32:58   
danery
opa,ti u lajs planiraš kidnuti user posted image user posted image neka,treba malo user posted image
ovaj moj ko navijen klepeće s nekim dečkima,došli vidjet kolekciju kaciga,a on ko piljarica na pijaci:NAVAL' NARODE,PRVOKLASNA ROBAAAAAA user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 340
18.2.2013 20:35:28   
BUMBI
Joj,moram...nemogu ti ni opisati koliko mi to faliuser posted image
A dobar je,a gdje on drži te svoje kolekcije?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 341
18.2.2013 20:38:24   
danery
ma u podrumu,tamo si je napravio bunkerčić user posted image samo mu fali stražarska kućica,a ne bi se čudila da jedan dan dofura kakvu i spili ju na visinu za ćuku user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 342
18.2.2013 20:42:23   
BUMBI
Aaa,znači u podrumu su njegove odajeuser posted image
Jel imaš i ti tamo pristup ili je to samo njegovo?user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 343
18.2.2013 20:46:39   
danery
ah,pa izvedem povremeno kakav blitz desan na vreću s krumpirom ili tegle kiseliša user posted image natrpam punu kacigu krumpira,luka i inih drndi,i povlačenje user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 344
18.2.2013 20:49:46   
BUMBI
Ajme jesi ludauser posted image user posted image
Ja tu švrljam po netu za autosjedalice?prvo je danas mm pokušao montirati u auto i naravno nije uspio,kaže nemože seuser posted image i onda na kraju kaže da je to as namjenjena za prednje sjedalouser posted image ,neznam samo odakle mu to.Morat ću ja to uzeti u svoje rukeuser posted image
Jel znaš možda jel na Maxi cosi kolica može i neka druga AS osim njihove?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 345
18.2.2013 20:52:30   
danery
hahahhahahhaaauser posted image muški i montaža.....sad kad za koji dan nađeš sjedalicu duck tapeom priflasterisanu za krov user posted image ima bebać da se vozi ko onaj djed đuro iz smogovaca user posted image user posted image
mislim da na m.c.ne ide nikoja druga....one verzije plebani,peg perego i slične mislim da bi se i poklopile,ali nekako mi maxi user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 346
18.2.2013 20:55:36   
BUMBI
Svašt je mogućeuser posted image user posted image
Ma i ja mislim,sad sam baš gledala.koliko sam skužila mogu samo maxi cosi as na druga kolica(ustvari znam da mogu sigurno na ABC),ali nema veze.Vozit ću malo jedna kolica(maxi cosi od šogi),pa malo moja neonato(jer imam tu AS)

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 347
18.2.2013 20:57:11   
danery
uff,odoh JA okupat dijete,ovaj laje li laje user posted image dođe mi da ga spucam nečim user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 348
18.2.2013 20:59:01   
seraphyme
jel bumbi, a što u AS? nemaš košaru?

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 349
18.2.2013 21:01:18   
BUMBI
Ajde uživajuser posted image
hej seraphyme evo i tebe u bircuser posted image ..vidim imaš i tickerić,superuser posted image user posted image
ma u košari je još i mislim ga voziti na kolicima u njoj još,nego za auto je mm htio staviti,kaže sigurnije je,pa zato

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

engleski jezik na rr

Koritite li englesi jezik i engleske izraze iako ga ne znate točno pisati i ponekad niste sigurni što točno znači to što ste napisali?

DA (34%)

ponekad (16%)

NE (49%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!