|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
5.3.2013 13:10:07   
perlica55
Ja ti kupujem u običnoj apoteci.
Suban proizvodi čajeve koji su mi super,
pa tako da uzimam i njihovu Vrkutu.
Probaj piti jedan ciklus pa ćeš vidit.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 51
5.3.2013 14:30:16   
ikaaa
perlice žao mi je zbog user posted image ....ali navijam i držim figice da će ti kraj mjeseca donesti radosnu vijest.....user posted image
kod mene ama baš nikakvi simtomi nit da će doći niti da je user posted image u pitanju....user posted image user posted image user posted image neznam curke moje čemu da se nadam....ali moram priznati da sam ovaj mj totalno bila neoptrećena tolko s tim jer kad mi je ginić prepisao klomifen za sljedeći ciklus malo sam si dala oduška i pokušala nerazmišljati o tome...rekoh sam sebi ma u brigu ću tek sljedeći mjesec kad budem bila na klomifenuuser posted image user posted image user posted image ...
supergril imali kod tebe kakvih naznaka?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 52
5.3.2013 16:32:35   
ninich
evo i mene, nadam se da neće doći 22.3 :)

želim još jednom biti mama

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 53
5.3.2013 16:38:53   
*andjela*
Kod mene cure 14 dc i maloprije primjetim na gacicama braonkasto smedji trag krvi,sta je sad to ...nista ne boli i nije obilno da je pred user posted image pomislila bi da je implantacijsko al ovako nasred ciklusa il je ovulatorno il je neki poremecaj hormona totalno sam zbunjenauser posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 54
5.3.2013 19:46:09   
tintin
Andjela draga ja sam citala po internetu da neke zene znaju imati smedjkasti iscjedak u tijeku ovulacije, e sad moze ti biti to a moze ti biti i implantacija, ja navijam za ovo drugouser posted image .
Sve ovisi kad ti je doslo do zacece sad nekako mi se cini rano za implantaciju ali ako su ti kraci ciklusi moguce je i to ja bar tako mislim neznam mozda se javi koja od cura koja bolje zna.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 55
5.3.2013 20:10:33   
perlica55
Čini mi se da je jedna naša draga
trudnica (mislim andel@, al nisam
sigurna) pisala prije par mjeseci da
je po terminu i uvz ostala trudna odmah
nakon vještice. Svaka žena je priča
za sebe, strpi se još malo, pa ćeš
vidjet.
Držim fige draga andjela user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 56
6.3.2013 6:56:19   
*andjela*
ajmo budjenje user posted image user posted image user posted image
cure hvala vam ma nisu kraci ciklusi,na 30 dc prosli mjesec na 29 dc...ipak bi prije povezala sa ovulacijskim...jer mjerim bazalnu evo sad je tek pala...a 15 je dc... hajd bar nesto pozitivno da vidim

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 57
6.3.2013 9:08:05   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje trudilice, dal ima kakvih simptoma? Baš me zanima tko će sve ugledati plusiće? user posted image Jooooj tako se nadam da ćete sve do zadnje javljati lijepe vijesti! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image esperancita - 07.03.
user posted image supergirlzg - 08.03.
user posted image ikaaa - 08.03.
user posted image inesic@ - 09.03.
user posted image bebac24 - 15.03.
user posted image RIBICA241 - 20.03.
user posted image *andjela* - 20.03.
user posted image ninich - 22.03.
user posted image winkica - 29.03.
user posted image perlica55 - 30.03.
user posted image tintin - 31.03.
user posted image daxy - 01.04.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 58
6.3.2013 10:15:51   
angel@
Dobro vam jutro drage moje žene od akcije user posted image user posted image user posted image ...iskreno se nadam da ćete sve do jedne ovaj mjesec imati user posted image user posted image ,navijam za sve vas.... user posted image user posted image user posted image

Perlice draga dobro si zapamtila,ja sam ta user posted image user posted image user posted image ,samo kod mene se izgleda nešto promijenilo...ne znam jesam li već pisala.... kod mene vam je situacija ovakva od zadnjeg pregleda moj user posted image je na uzv bio 15 dana veći ili stariji nego što je tada bila moja dužina trudnoće....što je naravno iznenadilo i mene i mog doktora,to naravno nije ništa loše dapače bebica se super razvija i dobija na težini u 20 tjednu je već imao 500 grama... danas smo 22+3,ali smo došli do zaključka da sam ja ranije ostala trudna nego što smo mi to mislili... po tome sam ja imala user posted image i bila trudna...jedan ciklus sam imala preko trudnoće... tako da drage moje sve vam je moguće.... i naravno NIKADA ne gubite nadu jer je žensko tijelo čudo prirode i za sve se pobrine.... user posted image user posted image user posted image

Šaljem svima velike poljupce i zagrljaje uz nadu da će svaka od vas imati dvije user posted image user posted image velike kao kuća.... a lista nam je prelijepa..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 59
6.3.2013 12:50:58   
perlica55
andel mazi svoju bušicu user posted image user posted image !!

Esperancita, supergirlzg, ikaaa, di ste cure,
ima li kakvih simptomića???? Držim vam fige!!

Mene danas boli trbuh, za pop*****
Ne mogu dočekati kraj user posted image , danas je 2. i zadnji
bolni dan, ostala dva dana bude mi bolje,
a onda u nove pobjede, jedva čekam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 60
6.3.2013 18:28:53   
esperancita
Evo me cure, nemam dobrih vijesti, sinoć lagano krenula, a od jutros prava user posted image user posted image user posted image ....malo sam u bedu, ali šta je tu je.
Podigla sam i nalaze hormona, svi su ok, osim prolaktina (44,1ng/mL, a ref. vrijednosti su 5,2-26,5), to me malo uplašilo, pa sam odmah išla kod doktorice. Rekla je da to nije strašno povišeno i da je bitno da su mi menstruacije redovne i da imam ovulacije. Ali uputila me da MM napravi noviji spermiogram - zadnji je pravio prije godinu dana i pokretljivost je slaba, pa da dođem za 2-3 mjeseca (ako se do tada ništa ne dogodi), kad ću ponoviti prolaktin, izvaditi još briseve...pa ako se odlučimo, dat će mi uputnicu za specijalista za plodnost u Zagrebu, u kliniku za koju se ja odlučim.
Ne znam ni sama više, ako se stvarno ništa ne dogodi u idućih par mjeseci, moraćemo nešto poduzeti....
Ali ja ću se već ovaj mjesec baciti na posao i odbrojavati još jednom do 31.03. user posted image user posted image user posted image
Perlice, rekla mi je kako ne smatra da kratka druga faza ciklusa ima veliki utjecaj, stalno naglašava kako je bitno da je user posted image redovna i da je utvrđena ovulacija!!!

< Poruku je uredio esperancita -- 6.3.2013 18:29:25 >

“Da bi uspjeli, vaša želja za uspjehom mora biti veća od straha od neuspjeha” – Bill Cosby

Neposredna veza do poruke: 61
6.3.2013 18:31:12   
esperancita
Supergirlzg i ikaaa , ajde cure, popravite nam listu.....user posted image user posted image user posted image

“Da bi uspjeli, vaša želja za uspjehom mora biti veća od straha od neuspjeha” – Bill Cosby

(Odgovor članu esperancita)
Neposredna veza do poruke: 62
6.3.2013 18:48:57   
tintin
Esperancita draga zao mi je, ali idemo dalje, uspit će te, ja sve ove godine nisam izgubila nadu, ako ti bude kakav savjet trebao tu sam ako mogu pomoci jer sam dosta toga prosla a i u klinici u Zg sam iako sam sa mora, eto draga svu ti sricu svijeta zelim. Kiss

Neposredna veza do poruke: 63
6.3.2013 19:13:37   
esperancita
Hvala ti draga tintin, puno mi znači što te mogu pitati ako šta zatrebauser posted image user posted image , jer nekad se poslije pregleda osjećam kao idiot i onda pola stvari zaboravim pitati user posted image .
Ali ja vidim da mi zajedno odbrojavamo 31.03., pa ćemo sigurno razmjenjivati iskustva o prvim tjednima trudnoće, a ne o klinikama! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 64
6.3.2013 19:42:26   
supergirlzg
Od mene zasad nis, vidjela neki upitni slabasni jedva vidljiv plusic, ali mislim da sam to umislila, sad dolazi i neka lagana sukrvica, pa pretpostavljam da je to početak menge malo uranio.. Napravit ću jos sutra jedan test za svaki slučaj, ali ako se ta sukrvica pojavila.. Ne znam.

Neposredna veza do poruke: 65
6.3.2013 20:37:00   
tintin
Esperancita i ja se nadam user posted image

Supergirlzg nadam se da ces ipak ugledati user posted image dok nema prave menge postoji nada, sretno.

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 66
7.3.2013 7:46:06   
perlica55
Esperancita, žao mi je za user posted image , valjda
će biti nešto na drugom datumu. user posted image user posted image
Prolaktin i nije jako povišen, pa ne brini.
Evo ovaj mjesec mi je lut. faza ciklusa bila super,
13 dana. Al testić negativan.
user posted image  mi je točna od prvog dana kad sam je dobila,
a tom ima više od 15 god. Svaki ciklus 23-28 dana.

Sretno cureeee, ajmo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 67
7.3.2013 8:25:04   
perlica55
Supergirlzg, jesi piškila testić??
Držim fige da se user posted image  uhvatila!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 68
7.3.2013 8:31:35   
daxy
Cure,evo mene opet s mobilnog,nabadam ova sitna slova.
Esperancita žao mi je zbog user posted image .
Perlice,za tebe ovaj mjesec nije izgubljen,ne daj se!
Cure,di steeeee? Ima li simptoma?
Eh sad pitanjce. Čaj od marulje,jeli ga trebam pit od prvog dana user posted image ili prvog dana nakon nje? Help!
Danas mi je 6 dan i još kapa. Sutra bi bio prvi dan poslije user posted image .

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 69
7.3.2013 8:34:49   
daxy
Supergirlzg i ikaaa idemo cure po prve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovaj mjesec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 70
7.3.2013 9:20:26   
supergirlzg
napravila jos jedan test jutros, jednoznacno negativan. user posted image pojma nemam kaj je ono jucer bilo. user posted image osjecam se klasicno PMSasto.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 71
7.3.2013 10:03:46   
PinkyFunkyBirdy
Uh, vi se raspisale ... da to sad sve pohvatam. user posted image user posted image user posted image

Draga angel@, baš mi je drago da tvoj frajerić tako lijepo napreduje. user posted image Šaljem mu puno pusa i mamici puno zagrljaja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Perlice, draga dal si mi danas bolje? user posted image Ajde, još malo izdrži i za koji dan ćeš ponovno u akciju. user posted image Znam da će te to razveseliti. user posted image user posted image user posted image

Draga esperancita jako mi je žao zbog vještice. user posted image user posted image user posted image Pa kud je još uranila. user posted image Drži mi se draga. Za prolaktin ti stvarno ne znam ništa reći jer ne znam, ali ako ginićka kaže da nije to strašno nebi se previše brinula. Dodam te za 31.03. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin, draga, pa ti si stvarno prava hrabrica! user posted image Divim ti se zbog toga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga daxy, marulja se pije nakon što user posted image prođe jer ti ona pojačava krvarenje. Znači da ne kasniš, bez brige. user posted image

Supergirlzg, jako mi je žao. user posted image user posted image user posted image Draga, a što je s onom sukrvicom? Dal je to stalo? Ako je stalo možda još ima šanse da bude za koji dan plusić. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 72
7.3.2013 10:20:26   
supergirlzg
je, sukrvicu vise ne vidim...

Neposredna veza do poruke: 73
7.3.2013 10:42:29   
PinkyFunkyBirdy
Draga supergirl, onda je moguće da ti se tek jučer ili prekjučer bebica ugnjezdila i da ti je to bilo implatacijsko krvarenje i da će tek za koji dan testić pokazat plusić! user posted image Držim fige i navijam za to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 74
7.3.2013 10:51:25   
supergirlzg
hvala na dobrin vibracijama :) javim :)

Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

gay parada u splitu
malizia

kakav je vaš stav?

podržavam (27%)

ne podržavam (40%)

nemam ništa protiv homosex. , ali sam protiv paradiranja (33%)

Broj svih glasova: 204

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!