Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 5.3.2013 13:10:07
|
|
|
|
perlica55
|
Ja ti kupujem u običnoj apoteci. Suban proizvodi čajeve koji su mi super, pa tako da uzimam i njihovu Vrkutu. Probaj piti jedan ciklus pa ćeš vidit.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 5.3.2013 14:30:16
|
|
|
|
ikaaa
|
perlice žao mi je zbog ....ali navijam i držim figice da će ti kraj mjeseca donesti radosnu vijest..... kod mene ama baš nikakvi simtomi nit da će doći niti da je u pitanju.... neznam curke moje čemu da se nadam....ali moram priznati da sam ovaj mj totalno bila neoptrećena tolko s tim jer kad mi je ginić prepisao klomifen za sljedeći ciklus malo sam si dala oduška i pokušala nerazmišljati o tome...rekoh sam sebi ma u brigu ću tek sljedeći mjesec kad budem bila na klomifenu ... supergril imali kod tebe kakvih naznaka?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 5.3.2013 16:32:35
|
|
|
|
ninich
|
evo i mene, nadam se da neće doći 22.3 :)
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 5.3.2013 16:38:53
|
|
|
|
*andjela*
|
Kod mene cure 14 dc i maloprije primjetim na gacicama braonkasto smedji trag krvi,sta je sad to ...nista ne boli i nije obilno da je pred pomislila bi da je implantacijsko al ovako nasred ciklusa il je ovulatorno il je neki poremecaj hormona totalno sam zbunjena
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 5.3.2013 19:46:09
|
|
|
|
tintin
|
Andjela draga ja sam citala po internetu da neke zene znaju imati smedjkasti iscjedak u tijeku ovulacije, e sad moze ti biti to a moze ti biti i implantacija, ja navijam za ovo drugo . Sve ovisi kad ti je doslo do zacece sad nekako mi se cini rano za implantaciju ali ako su ti kraci ciklusi moguce je i to ja bar tako mislim neznam mozda se javi koja od cura koja bolje zna.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 5.3.2013 20:10:33
|
|
|
|
perlica55
|
Čini mi se da je jedna naša draga trudnica (mislim andel@, al nisam sigurna) pisala prije par mjeseci da je po terminu i uvz ostala trudna odmah nakon vještice. Svaka žena je priča za sebe, strpi se još malo, pa ćeš vidjet. Držim fige draga andjela
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 6:56:19
|
|
|
|
*andjela*
|
ajmo budjenje cure hvala vam ma nisu kraci ciklusi,na 30 dc prosli mjesec na 29 dc...ipak bi prije povezala sa ovulacijskim...jer mjerim bazalnu evo sad je tek pala...a 15 je dc... hajd bar nesto pozitivno da vidim
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 9:08:05
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje trudilice, dal ima kakvih simptoma? Baš me zanima tko će sve ugledati plusiće? Jooooj tako se nadam da ćete sve do zadnje javljati lijepe vijesti! Trudilice: esperancita - 07.03. supergirlzg - 08.03. ikaaa - 08.03. inesic@ - 09.03. bebac24 - 15.03. RIBICA241 - 20.03. *andjela* - 20.03. ninich - 22.03. winkica - 29.03. perlica55 - 30.03. tintin - 31.03. daxy - 01.04.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 10:15:51
|
|
|
|
angel@
|
Dobro vam jutro drage moje žene od akcije ...iskreno se nadam da ćete sve do jedne ovaj mjesec imati ,navijam za sve vas.... Perlice draga dobro si zapamtila,ja sam ta ,samo kod mene se izgleda nešto promijenilo...ne znam jesam li već pisala.... kod mene vam je situacija ovakva od zadnjeg pregleda moj je na uzv bio 15 dana veći ili stariji nego što je tada bila moja dužina trudnoće....što je naravno iznenadilo i mene i mog doktora,to naravno nije ništa loše dapače bebica se super razvija i dobija na težini u 20 tjednu je već imao 500 grama... danas smo 22+3,ali smo došli do zaključka da sam ja ranije ostala trudna nego što smo mi to mislili... po tome sam ja imala i bila trudna...jedan ciklus sam imala preko trudnoće... tako da drage moje sve vam je moguće.... i naravno NIKADA ne gubite nadu jer je žensko tijelo čudo prirode i za sve se pobrine.... Šaljem svima velike poljupce i zagrljaje uz nadu da će svaka od vas imati dvije velike kao kuća.... a lista nam je prelijepa.....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 12:50:58
|
|
|
|
perlica55
|
andel mazi svoju bušicu !! Esperancita, supergirlzg, ikaaa, di ste cure, ima li kakvih simptomića???? Držim vam fige!! Mene danas boli trbuh, za pop***** Ne mogu dočekati kraj , danas je 2. i zadnji bolni dan, ostala dva dana bude mi bolje, a onda u nove pobjede, jedva čekam
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 18:28:53
|
|
|
|
esperancita
|
Evo me cure, nemam dobrih vijesti, sinoć lagano krenula, a od jutros prava ....malo sam u bedu, ali šta je tu je. Podigla sam i nalaze hormona, svi su ok, osim prolaktina (44,1ng/mL, a ref. vrijednosti su 5,2-26,5), to me malo uplašilo, pa sam odmah išla kod doktorice. Rekla je da to nije strašno povišeno i da je bitno da su mi menstruacije redovne i da imam ovulacije. Ali uputila me da MM napravi noviji spermiogram - zadnji je pravio prije godinu dana i pokretljivost je slaba, pa da dođem za 2-3 mjeseca (ako se do tada ništa ne dogodi), kad ću ponoviti prolaktin, izvaditi još briseve...pa ako se odlučimo, dat će mi uputnicu za specijalista za plodnost u Zagrebu, u kliniku za koju se ja odlučim. Ne znam ni sama više, ako se stvarno ništa ne dogodi u idućih par mjeseci, moraćemo nešto poduzeti.... Ali ja ću se već ovaj mjesec baciti na posao i odbrojavati još jednom do 31.03. Perlice, rekla mi je kako ne smatra da kratka druga faza ciklusa ima veliki utjecaj, stalno naglašava kako je bitno da je redovna i da je utvrđena ovulacija!!!
< Poruku je uredio esperancita -- 6.3.2013 18:29:25 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 18:31:12
|
|
|
|
esperancita
|
Supergirlzg i ikaaa , ajde cure, popravite nam listu.....
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 18:48:57
|
|
|
|
tintin
|
Esperancita draga zao mi je, ali idemo dalje, uspit će te, ja sve ove godine nisam izgubila nadu, ako ti bude kakav savjet trebao tu sam ako mogu pomoci jer sam dosta toga prosla a i u klinici u Zg sam iako sam sa mora, eto draga svu ti sricu svijeta zelim. Kiss
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 19:13:37
|
|
|
|
esperancita
|
Hvala ti draga tintin, puno mi znači što te mogu pitati ako šta zatreba , jer nekad se poslije pregleda osjećam kao idiot i onda pola stvari zaboravim pitati . Ali ja vidim da mi zajedno odbrojavamo 31.03., pa ćemo sigurno razmjenjivati iskustva o prvim tjednima trudnoće, a ne o klinikama!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 19:42:26
|
|
|
|
supergirlzg
|
Od mene zasad nis, vidjela neki upitni slabasni jedva vidljiv plusic, ali mislim da sam to umislila, sad dolazi i neka lagana sukrvica, pa pretpostavljam da je to početak menge malo uranio.. Napravit ću jos sutra jedan test za svaki slučaj, ali ako se ta sukrvica pojavila.. Ne znam.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 6.3.2013 20:37:00
|
|
|
|
tintin
|
Esperancita i ja se nadam Supergirlzg nadam se da ces ipak ugledati dok nema prave menge postoji nada, sretno.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 7:46:06
|
|
|
|
perlica55
|
Esperancita, žao mi je za , valjda će biti nešto na drugom datumu. Prolaktin i nije jako povišen, pa ne brini. Evo ovaj mjesec mi je lut. faza ciklusa bila super, 13 dana. Al testić negativan. mi je točna od prvog dana kad sam je dobila, a tom ima više od 15 god. Svaki ciklus 23-28 dana. Sretno cureeee, ajmo
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 8:25:04
|
|
|
|
perlica55
|
Supergirlzg, jesi piškila testić?? Držim fige da se uhvatila!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 8:31:35
|
|
|
|
daxy
|
Cure,evo mene opet s mobilnog,nabadam ova sitna slova. Esperancita žao mi je zbog . Perlice,za tebe ovaj mjesec nije izgubljen,ne daj se! Cure,di steeeee? Ima li simptoma? Eh sad pitanjce. Čaj od marulje,jeli ga trebam pit od prvog dana ili prvog dana nakon nje? Help! Danas mi je 6 dan i još kapa. Sutra bi bio prvi dan poslije .
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 8:34:49
|
|
|
|
daxy
|
Supergirlzg i ikaaa idemo cure po prve ovaj mjesec!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 9:20:26
|
|
|
|
supergirlzg
|
napravila jos jedan test jutros, jednoznacno negativan. pojma nemam kaj je ono jucer bilo. osjecam se klasicno PMSasto.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 10:03:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Uh, vi se raspisale ... da to sad sve pohvatam. Draga angel@, baš mi je drago da tvoj frajerić tako lijepo napreduje. Šaljem mu puno pusa i mamici puno zagrljaja! Perlice, draga dal si mi danas bolje? Ajde, još malo izdrži i za koji dan ćeš ponovno u akciju. Znam da će te to razveseliti. Draga esperancita jako mi je žao zbog vještice. Pa kud je još uranila. Drži mi se draga. Za prolaktin ti stvarno ne znam ništa reći jer ne znam, ali ako ginićka kaže da nije to strašno nebi se previše brinula. Dodam te za 31.03. Tintin, draga, pa ti si stvarno prava hrabrica! Divim ti se zbog toga. Draga daxy, marulja se pije nakon što prođe jer ti ona pojačava krvarenje. Znači da ne kasniš, bez brige. Supergirlzg, jako mi je žao. Draga, a što je s onom sukrvicom? Dal je to stalo? Ako je stalo možda još ima šanse da bude za koji dan plusić.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 10:20:26
|
|
|
|
supergirlzg
|
je, sukrvicu vise ne vidim...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 10:42:29
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga supergirl, onda je moguće da ti se tek jučer ili prekjučer bebica ugnjezdila i da ti je to bilo implatacijsko krvarenje i da će tek za koji dan testić pokazat plusić! Držim fige i navijam za to!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 7.3.2013 10:51:25
|
|
|
|
supergirlzg
|
hvala na dobrin vibracijama :) javim :)
|
|
|
Anketa
gay parada u splitumaliziakakav je vaš stav?podržavam (
27%)
ne podržavam (
40%)
nemam ništa protiv homosex. , ali sam protiv paradiranja (
33%)
Broj svih glasova: 204Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!