Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 31.3.2013 8:48:10
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga zao mi je, glupa ne zelimo je u travnju, saljem zagrljaj.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 31.3.2013 8:58:50
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy draga, jako mi je žao što ti je glupača stigla Šaljem veeelikkiii
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 31.3.2013 10:23:19
|
|
|
|
daxy
|
Drage moje trudnice jess dindon oona čestitam vam i želim vam mirnih školskih 9 mjeseci. Čuvajte i mazite svoje bebice! Šaljem vam puuuunoooo Drage moje trudilice koje niste uspjele ovaj mjesec i vama šaljem puuunooo i hvala vam svima na podršci!!!! Želim nam svima uspješan travanj! Glavu gore,nema odustajanja!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 9:39:02
|
|
|
|
Bucika001
|
Drage moje,kod mene jos nema ..ne usudim se raditi test..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 12:15:05
|
|
|
|
daxy
|
bucika to je super! navijam za . Ja još nisam prokrvarila kako triba,neznam šta da mislim ili radim. Popila sam sve skupa 4 Neofena jer me kao počne bolit. Bojim se! Ako ispadne bojim se da sam naudila . Stvarno mi je čudno,nikad nemam ovaj iscjedak koji traje 2 dana prije ... Obično mi stvari odmah krenu! Sad ću čekat 2,3 ure pa ću napravit test. Nemam drugog rješenja...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 13:14:00
|
|
|
|
ikaaa
|
bucika navijam za ...daxy mila dok god nema to je dobar znak...a kažu neke ženice da kad su ostale trudne imale su bolove isto kao kad trebaju dobiti ali na kraju ...navijam i za tebe da bude tako andjela gdje si nam???????
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 13:51:12
|
|
|
|
*andjela*
|
Ikaa draga,evo mene,tu sam sve pratim,super za pozitivnu trakicu sad samo pa da nam javis super vjesti bucika sutra odma testic...pa da znas na cemu si,ar ces se malo rasteretiti....ja sam odlagala pa se samo psihicki opteretila ja navijam da je daxy mozda nisi trebala toliko tableta popiti,ja sam pila rapten i meni je znalo od nje da smanji il zaustavi krvarenje u sred pa opet krene ...pa sam prestala ne volim nista da pijem istrpim malo...nek izadje sve sto treba... mozda da ponovis test ako bas sumnjas...ako ti ne ide bas puno pinky ma skloni mene sa ove liste vjerovatno je ono malo krvi bila moja poremecena ,jeste da me stomak nije ni malo bolio i da to ne lice na moje obilne ,vjerovatno anovulatorni ciklus,radila sam dva testa negativna,ja to racunam da je bila pa vidjecemo sta ce biti u aprilu winkice vidim da i tvoja nije stigla,nadam se da i nece tintin,perlice procitala sam na drugoj temi neki dan da nam ova dindon ima problema sa krvarenjem,nisam pratila sta je bilo posle
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 20:32:34
|
|
|
|
daxy
|
andjela ja kad dobijem često završim na hitnoj zbog bolova. Godinama sam pila kontracepciju ne da bih se čuvala od trudnoće nego isključivo zato da me ne boli. Mislim da ću poludit budu li me još jednom vozili na hitnu! Dodatan problem je što dobijem grčeve(najčešće me probude) prije nego procurim. Ovo mi je prvi put u životu da imam nekakav iscjedak prije . Popila sam 3 Neofena,ne 4 (brojevi su mi jedan do drugog). Jedan preksinoć, jedan sinoć i jedan jutros. Sinoć i jutros me počelo bolit,ali je prestalo 20ak minuti nakon šta bi popila tabletu. Danas me boli donji dio leđa kao da ću dobit i boli me cili dan + stomak mi je napuhan isto kao kad dobijem. Samo još nisam prokrvarila! Volila bih i sama da mogu bez tih šugavih tableta,ali se bojim. Neki mi i ne vjeruju da trpim tolike bolove,ali kad im kažem da su meni vadili zub na živo i da bih radije ponovila to iskustvo nego 5 minuta trpila menstrualne grčeve,zamisle se. Evo i jučer i danas cjeli dan imam samo taj smeđi iscjedak,oskudan i gust,nerastezljiv i "vlaknast"(jedina riječ kojom ga još mogu opisat). Radila sam test i negativan je. Ali uspila sam koliko sam luda i koliko sam se zabuljila vidit onaj sivi trag gdje se treba pojavit,tj dio koji reagira na hcg! Eto strpajte me u ludaru! Ako ne prokrvarim do jutra opet ću radit test! Ovo mi se prvi put događa.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 21:15:07
|
|
|
|
Bucika001
|
draga *andjela*,hvala ti puno,ali mislim da cu pricekati sa testicem...jer grudi, ne da me bole,nego ih ne smijem pipnuti,sto.vec.duuugo njije tako bilo..prije su me znale jace boljeti prsd ,ali mi se to vec jako dugo nije desilo..no eto..a isto.tako,grcevi me hvataju jos od onda kada sam vak pisala.a to je sada vec 4,5 dana..ali nikako nema.. draga daxy,a da ti ipak izvadis betu?to je najsigurnije..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 21:15:54
|
|
|
|
*andjela*
|
daxy neznam sta bih ti rekla i moje su veoma bolne i obilne prvi i drugi dan se raspadam...jaukala bih od bolova...samo neznam sta je ovaj mjesec bilo...ta 3-4 dana malo tog krvarenja i smedjkasti iscjedak veoma oskudno i nista me nije bolilo...nikad mi nije bilo tako...zato sam i ja ponavljala test...nevjerujem da me dvaputa slagao...nemam nikakvih simptoma osim sto mogu spavat i noc i dan pa sam ukljucila ako u aprilu ne dodje onda definitivno odoh doktoru ionako sam zakazala za maj al ako bude potrebe i prije... uradi opet test,ti ako mislis i sumnjas...najbolje znas sama jesi li umislila il nisi...mi smo uz tebe
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 21:35:04
|
|
|
|
perlica55
|
Bucikaaa suuuper što nema glupe Nemoj dugo čekati, nego piški testić da znaš na čemu si. Joj nadam se da će biti debeleeeeee Ja navijam od srca
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 21:47:40
|
|
|
|
tintin
|
Bucika napravi testic što prije, navijam da si trudna, najljepsi poklon prije vjencanja Daxy najbolje da odes izvadit betu, to će ti najtocnije pokazati, ja drzim fige da to nije bila menga i da nam javis lipu vijest
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 22:15:05
|
|
|
|
Bucika001
|
Hvala vam drage moje na podrsci,jako mi puno znaci!sutra ne mogu napraviti testic,radim tek popodne,a nemam ljekarnu u blizini..ali ako sutra ne dode,radim test u srijedu..a ako ipak dode,ja u travnju ne odbrojavam,jer necu imati datum..hehe
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 22:28:40
|
|
|
|
ikaaa
|
bucika i daxy nadam se da ćete ugledati ...držim vam figice...javite nam se obavezno sa dobrim vijestima! bucika daxy
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 1.4.2013 23:42:26
|
|
|
|
daxy
|
Hvala vam cure na podršci i savjetima! Šta bi ja bez vas? Ako ne bude promjena do sutra ić ću po uputnicu za betu. To mi nije bilo na kraj pameti!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 2.4.2013 9:23:41
|
|
|
|
Bucika001
|
Daxy mila,kakva je situacija? Kod mene jos nista..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 2.4.2013 11:34:13
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Preostale curke s liste, dal da vas prebacim u travanj sa ovim datumima? Trudilice: jess - ponosna dindon - ponosna oona - 19.03. - ponosna uliksa - 21.03. Bucika001 - 29.03. daxy (Inesica1) - 01.04.
< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 2.4.2013 11:41:52 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 2.4.2013 11:48:31
|
|
|
|
Bucika001
|
Moze draga,da nemamo dvije liste..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 2.4.2013 16:48:51
|
|
|
|
daxy
|
bucika drago mi je zbog tebe i želim ti Pinky mene makni s liste. Ipak sam dobila Maloprije sam baš prokrvarila,ali zanimljivo bez jakih bolova,iako od jučer ujutro nisam ništa pila od tableta. Važno je da znam na čemu sam. Hvala vam cure na podršci. Bucika navijam za tebe!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 2.4.2013 18:42:39
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga zao mi je zelim ti svu sricu u ovom ciklusu.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 3.4.2013 9:31:47
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Curke, zatvaramo ovu temu i idemo na sljedeću. Uliksa nam se ne javlja pa pretpostavljam da nisu dobre vijesti, a dragu Buciku smo prebacili na sljedeću listu. Draga daxy, žao mi je. Evo zaključka mjeseca: Trudilice: jess - ponosna dindon - ponosna oona - 19.03. - ponosna uliksa - 21.03. Bucika001 - 29.03.
|
Anketa
muz i zenajagodicabobicada li s vremenom muz i zena postanu slicni i da razmisljaju slicno?
Komentar molim:
Da li primjetite to u svojoj bracnoj vezi?da (
52%)
ne (
16%)
onako (
32%)
Broj svih glasova: 82Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!