|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 20 21 [22]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
31.3.2013 8:48:10   
tintin
Daxy draga zao mi je, glupa user posted image ne zelimo je u travnju, saljem zagrljaj.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 526
31.3.2013 8:58:50   
perlica55
Daxy draga, jako mi je žao što ti je
glupača stigla user posted image
Šaljem veeelikkiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 527
31.3.2013 10:23:19   
daxy
Drage moje trudnice jess dindon oona čestitam vam i želim vam mirnih školskih 9 mjeseci. Čuvajte i mazite svoje bebice! Šaljem vam puuuunoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje trudilice koje niste uspjele ovaj mjesec i vama šaljem puuunooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i hvala vam svima na podršci!!!! Želim nam svima uspješan travanj! user posted image user posted image user posted image Glavu gore,nema odustajanja!

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 528
1.4.2013 9:39:02   
Bucika001
Drage moje,kod mene jos nema user posted image ..ne usudim se raditi test..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 529
1.4.2013 12:15:05   
daxy
bucika to je super! user posted image user posted image user posted image navijam za user posted image user posted image .

Ja još nisam prokrvarila kako triba,neznam šta da mislim ili radim. Popila sam sve skupa 4 Neofena jer me kao počne bolit. Bojim se! Ako ispadne user posted image bojim se da sam naudila user posted image . Stvarno mi je čudno,nikad nemam ovaj iscjedak koji traje 2 dana prije user posted image ... Obično mi stvari odmah krenu! Sad ću čekat 2,3 ure pa ću napravit test. Nemam drugog rješenja...

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 530
1.4.2013 13:14:00   
ikaaa
bucika navijam za user posted image ...daxy mila dok god nema user posted image to je dobar znak...a kažu neke ženice da kad su ostale trudne imale su bolove isto kao kad trebaju dobiti ali na kraju user posted image ...navijam i za tebe da bude takouser posted image
andjela gdje si nam???????

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 531
1.4.2013 13:51:12   
*andjela*
Ikaa draga,evo mene,tu sam sve pratim,super za pozitivnu trakicu user posted image
sad samo user posted image pa da nam javis super vjesti
bucika sutra odma testic...pa da znas na cemu si,ar ces se malo rasteretiti....ja sam odlagala pa se samo psihicki opteretila ja navijam da je user posted image
daxy mozda nisi trebala toliko tableta popiti,ja sam pila rapten i meni je znalo od nje da smanji il zaustavi krvarenje u sred user posted image pa opet krene ...pa sam prestala ne volim nista da pijem istrpim malo...nek izadje sve sto treba...user posted image
mozda da ponovis test ako bas sumnjas...ako ti ne ide bas puno
pinky ma skloni mene sa ove liste vjerovatno je ono malo krvi bila moja poremecena user posted image ,jeste da me stomak nije ni malo bolio i da to ne lice na moje obilne user posted image ,vjerovatno anovulatorni ciklus,radila sam dva testa negativna,ja to racunam da je bila pa vidjecemo sta ce biti u aprilu
winkice vidim da i tvoja nije stigla,nadam se da i nece
tintin,perlice user posted image
procitala sam na drugoj temi neki dan da nam ova user posted image dindon ima problema sa krvarenjem,nisam pratila sta je bilo posle user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 532
1.4.2013 20:32:34   
daxy
andjela ja kad dobijem user posted image često završim na hitnoj zbog bolova. Godinama sam pila kontracepciju ne da bih se čuvala od trudnoće nego isključivo zato da me ne boli. Mislim da ću poludit budu li me još jednom vozili na hitnu! Dodatan problem je što dobijem grčeve(najčešće me probude) prije nego procurim. Ovo mi je prvi put u životu da imam nekakav iscjedak prije user posted image . Popila sam 3 Neofena,ne 4 (brojevi su mi jedan do drugog). Jedan preksinoć, jedan sinoć i jedan jutros. Sinoć i jutros me počelo bolit,ali je prestalo 20ak minuti nakon šta bi popila tabletu. Danas me boli donji dio leđa kao da ću dobit i boli me cili dan + stomak mi je napuhan isto kao kad dobijem. Samo još nisam prokrvarila! Volila bih i sama da mogu bez tih šugavih tableta,ali se bojim.

Neki mi i ne vjeruju da trpim tolike bolove,ali kad im kažem da su meni vadili zub na živo i da bih radije ponovila to iskustvo nego 5 minuta trpila menstrualne grčeve,zamisle se.

Evo i jučer i danas cjeli dan imam samo taj smeđi iscjedak,oskudan i gust,nerastezljiv i "vlaknast"(jedina riječ kojom ga još mogu opisat). Radila sam test i negativan je. Ali uspila sam koliko sam luda i koliko sam se zabuljila vidit onaj sivi trag gdje se treba pojavit,tj dio koji reagira na hcg! Eto strpajte me u ludaru! Ako ne prokrvarim do jutra opet ću radit test! Ovo mi se prvi put događa.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 533
1.4.2013 21:15:07   
Bucika001
draga *andjela*,hvala ti puno,ali mislim da cu pricekati sa testicem...jer grudi, ne da me bole,nego ih ne smijem pipnuti,sto.vec.duuugo njije tako bilo..prije su me znale jace boljeti prsd user posted image ,ali mi se to vec jako dugo nije desilo..no eto..a isto.tako,grcevi me hvataju jos od onda kada sam vak pisala.a to je sada vec 4,5 dana..ali user posted image nikako nema..

draga daxy,a da ti ipak izvadis betu?to je najsigurnije..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 534
1.4.2013 21:15:54   
*andjela*
daxy neznam sta bih ti rekla i moje su veoma bolne i obilne prvi i drugi dan se raspadam...jaukala bih od bolova...samo neznam sta je ovaj mjesec bilo...ta 3-4 dana malo tog krvarenja i smedjkasti iscjedak veoma oskudno i nista me nije bolilo...nikad mi nije bilo tako...zato sam i ja ponavljala test...nevjerujem da me dvaputa slagao...nemam nikakvih simptoma osim sto mogu spavat i noc i dan pa sam user posted image ukljucila ako u aprilu ne dodje user posted image onda definitivno odoh doktoru ionako sam zakazala za maj al ako bude potrebe i prije...
uradi opet test,ti ako mislis i sumnjas...najbolje znas sama jesi li umislila il nisi...mi smo uz tebe user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 535
1.4.2013 21:35:04   
perlica55
Bucikaaa suuuper što nema glupe user posted image
Nemoj dugo čekati, nego piški testić
da znaš na čemu si. Joj nadam se da
će biti debeleeeeee user posted image
Ja navijam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 536
1.4.2013 21:47:40   
tintin
Bucika napravi testic što prije, navijam da si trudna, najljepsi poklon prije vjencanja user posted image
Daxy najbolje da odes izvadit betu, to će ti najtocnije pokazati, ja drzim fige da to nije bila menga i da nam javis lipu vijest

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 537
1.4.2013 22:15:05   
Bucika001
Hvala vam drage moje na podrsci,jako mi puno znaci!sutra ne mogu napraviti testic,radim tek popodne,a nemam ljekarnu u blizini..ali ako sutra user posted image ne dode,radim test u srijedu..a ako ipak dode,ja u travnju ne odbrojavam,jer necu imati datum..hehe

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 538
1.4.2013 22:28:40   
ikaaa
bucika i daxy nadam se da ćete ugledati user posted image ...držim vam figice...javite nam se obavezno sa dobrim vijestima!
bucikauser posted image user posted image user posted image
daxyuser posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 539
1.4.2013 23:42:26   
daxy
Hvala vam cure na podršci i savjetima! Šta bi ja bez vas?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako ne bude promjena do sutra ić ću po uputnicu za betu. To mi nije bilo na kraj pameti!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 540
2.4.2013 9:23:41   
Bucika001
Daxy mila,kakva je situacija?

Kod mene jos nista..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 541
2.4.2013 11:34:13   
PinkyFunkyBirdy
Preostale curke s liste, dal da vas prebacim u travanj sa ovim datumima? user posted image

Trudilice:

user posted image jess - ponosna user posted image
user posted image dindon - ponosna user posted image
user posted image oona - 19.03. - ponosna user posted image
user posted image uliksa - 21.03.
user posted image Bucika001 - 29.03.
user posted image daxy (Inesica1) - 01.04.

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 2.4.2013 11:41:52 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 542
2.4.2013 11:48:31   
Bucika001
Moze draga,da nemamo dvije liste..

Neposredna veza do poruke: 543
2.4.2013 16:48:51   
daxy
bucika drago mi je zbog tebe i želim ti user posted image

Pinky mene makni s liste. Ipak sam dobila user posted image
Maloprije sam baš prokrvarila,ali zanimljivo bez jakih bolova,iako od jučer ujutro nisam ništa pila od tableta.
Važno je da znam na čemu sam. Hvala vam cure na podršci.

Bucikauser posted image user posted image user posted image user posted image navijam za tebe!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 544
2.4.2013 18:42:39   
tintin
Daxy draga zao mi je user posted image zelim ti svu sricu u ovom ciklusu.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 545
3.4.2013 9:31:47   
PinkyFunkyBirdy
Curke, zatvaramo ovu temu i idemo na sljedeću. user posted image Uliksa nam se ne javlja pa pretpostavljam da nisu dobre vijesti, a dragu Buciku smo prebacili na sljedeću listu. Draga daxy, žao mi je. user posted image
Evo zaključka mjeseca:

Trudilice:

user posted image jess - ponosna user posted image
user posted image dindon - ponosna user posted image
user posted image oona - 19.03. - ponosna user posted image
user posted image uliksa - 21.03.
user posted image Bucika001 - 29.03.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 546
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 20 21 [22]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 20 21 [22]
Idi na:

Anketa

muz i zena
jagodicabobica

da li s vremenom muz i zena postanu slicni i da razmisljaju slicno? Komentar molim: Da li primjetite to u svojoj bracnoj vezi?

da (52%)

ne (16%)

onako (32%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!