Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 9:33:27
|
|
|
|
daxy
|
Ljubilica stvarno nema mjesta zabrinutosti. Opusti se. Dragi je u pravu,ne može se to dogodit odmah čim poželiš. Pokušaj se stvarno opustit. Razumijem tvoju želju za bebom jer i ja osjećam isto. Tek ste na "pola puta" da bi se trebali uputit na pretrage. Inače nakon godinu dana pokušavanja i ciljanih odnosa ljudi idu na pretrage,a vi ste to već obavili. Svakako ti želim draga. S vama je sve u redu i doć će vaša vrlo skoro. Ne brini i uživaj! LH trakice su u redu i čajevi i slično,pokušaj tako,ali za tablete i bolne pretrage je malo rano. Nemoj da se dragi osjeća kao "donator sperme". Nemoj mi zamjerit na napisanom.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 9:48:25
|
|
|
|
daxy
|
andjela ima li novosti? Nadam se da još nije stigla i da neće doć uopće. angel@ draga jeli ti bolje danas? Brzo nam ozdravi. Pomazi mrvicu i čuvajte se! ninch javi seeee... perlice kako tvoj želudac? Ja na poslu. dosadno mi,a vanka ludilo dan. Pišite da mi skratite vrijeme... Sinoć sam se najela šparoga,kažu da su zdrave,imaju puno folne kiseline,pa sam bezobrazno šopala uz izliku da su zdrave za .
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 10:37:13
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, inače meni je bolan želudac bio prvi simptom trudnoće (zadnji put kad sam bila trudna). Počeo me boliti nekoliko dana prije dana D i rekla sam mm da me sigurno boli jer jedem sve i svašta i da ukoliko nebude plusića da idem na neku dijetu da se želudac odmori i oporavi, no na kraju me bolio cijelo vrijeme jer trudnice koje imaju problema s želucem obično boli želudac dok nešto ne pojedu, ali moraju jesti više malih obroka jer ih inače boli i dalje, a kad pojedeš nešto bude ti muka. Ah te slatke brige ... koje uopće ne djeluju toliko slatke kad ih proživljavaš. Trudilice: jess - ponosna inesic@ - 09.03. - ponosna Reina - 12.03. oona - 19.03. - ponosna *andjela* - 20.03. ninich - 22.03. Ljubilica - 25.03. winkica - 29.03. Bucika001 - 29.03. perlica55 - 30.03. mimag - 30.03. tintin - 31.03. esperancita - 31.03. daxy (Inesica1) - 01.04.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 13:54:58
|
|
|
|
*andjela*
|
Drage moje jos nije stigla...ja sam sva nikakva nije ni do Pms...vec me ova situacija nervira test negativan... nema a danas sam opet u wc primjetila na papiru malo krvi...al bolio bi me stomak da dolazi.tako mi se pojavilo prije jedno 5 dana ja pomislila da nije mozda implantacijsko al nisam se ni nadala puno...neznam sta da radim dodje mi da se zapucam kod doktora,a sve mislim svaki cas da ce doci pa da ne idem bezze..jel moze biti neki disbalans hormona? ili anovulatorni ciklus? imali iko iskustva sa tim? ...sva sam nikakva,neznam sta se desava sa mnom,MM bolje da mi ne prilazi ,sva se istresem na njega...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 16:33:20
|
|
|
|
perlica55
|
Drage moje, želudac još boli. Sinoć sam slavila pobjedu Vatrenih s ekipom iz kvarta, pa sam s pićem samo pogoršala stvar Danas smo MM i ja u kretnji cijeli dan, taman smo ručali u gradu, sad kafenišemo Daxy nadam se da će ti smjena uskro završit. Andjela pričekaj još koji dan, ako ne dođe ponovi test! Ja par dana prije vještice budem luda 300 na sat.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 17:39:50
|
|
|
|
uliksa
|
Pozdrav svima ,nisam dugo bila na forumu , mi kasni 2 dana test nisam jos radila .Voljela bi da sam ,konacno ,sto zelim svima vama da ugledate
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 18:25:43
|
|
|
|
Ljubilica
|
Heheheh, perlice znam da sam velikkkkaaaa nestrpljivica... Znam da HSG boli jako, zato me i strah jos ic na to! Pokušavati ću još malo bez bolnih pretraga... Ja sam išla odmah na pretrage kako ne bi gubili vrijeme bez razloga jer ja i MM svakako ne možemo imati 12 ili više ciljanih odnosa odjednom jer je on pomorac. Zato mi je odmah dao klomifene i štopericu.... daxy ne zamjeram nista jer pazim na to i sama, ne želim da dđe do toga jer je to najgore. Volimo se i bez .A zašto smo već obavili pretrage mislim da sam pojasnila. Hvala svima na podršci i šaljem vam puno i zelim jos vise
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 20:59:46
|
|
|
|
tintin
|
Uliksa kad namjeravas radit test, zelim ti da ugledas dvi debele crtice. Andjela ponovi test opet i neka bude pozitivan ma mora biti Ljubilice nestrpljivice, i nemoj te se cure bojati hsg dobije se polu narkoza i nista se ne osjeti, ali naravno ja vam ne zelim da morate na to nego lipo ubrzo postanete trudnice. Perlice ja se nadam i drzim fige da je tvoja bol u zeludcu simptom trudnoce Kod mene drob razvaljuje, zivcana itd., pravi pms, ali kako draga Pinky kaze to ne mora nista znaciti
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 22:59:58
|
|
|
|
ikaaa
|
evo i mene drage moje....ja sam u komi od četvrtka...bromengoni me samo ,,bacaju,,.... a noću sam od 3 sata ujutro na nogama želudac doslovice poludio, samo povraćanje.... Perlice navijam za to da su tvoji simtomići andjela dok god nema NADA UMIRE ZADNJA...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 24.3.2013 10:39:04
|
|
|
|
perlica55
|
Uliksa držim fige, javi nam rezultate kad napraviš testić Ikaaa žao mi je što te boli. Jao gadan je taj želudac kad uhvati Mene već godinama na proljeće počne "štipkati", vjerojatno imam nekakav čir, ili nešto tako. Od same pomisli da odem na gastroskopiju vidit šta mi je, dođe mi muka i mogla bi povračati, taman da mi Dr. stvarno gura cjevčicu u usta. Ajde curke, pišite malo.....
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 24.3.2013 13:14:16
|
|
|
|
ikaaa
|
uliksa od srca ti želim da na testiću budu ... perlice i ja bih trebala otići dr za želudac...ali kako si i sama rekla da mi guraju cijev hmmmmm kad bolje razmislim ginić je po tom pitanju bolji .... a di su nam reina, ninchi, andjela- ima kakvih dobrih vijesti?držim figice....
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 24.3.2013 15:45:58
|
|
|
|
mimag
|
jao,meni ovo ne mirise na dobro.. vec me jucer i danas bolucka doli ko da trebam dobit,slabije al osjecam povremeno.. sad kad mi jos i urani !!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 24.3.2013 17:27:17
|
|
|
|
perlica55
|
Joj mimag valjda neće još glupa mi odbrojavamo tek 30. Ja nemam nikakve simptome, tek tamo 3/4 dana pred mengu. Nadam se da mi ovaj tjedan neće živci skakati, ni trbuh boliti!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 24.3.2013 18:48:30
|
|
|
|
mimag
|
a moja menga nemoze proc da nisam na tabletama non stop,neizdrzivo.. a i sad me boliiiii :(( ja mislim da cu poludit ako dobijem !
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 24.3.2013 19:32:51
|
|
|
|
perlica55
|
Na žalost, znam draga kako ti je I mene boli grozno, prva dva dana pomognu mi Ketonal čepići. Moram priznat od kada pijem čaj od Vrkute, puno me manje boli. Prođem sa 2/3 Lupoceta ili Lekadola dnevno!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 12:22:07
|
|
|
|
perlica55
|
A di ste drage moje trudilice?? Nema nikoga na našoj temi danas Ljubilica, andjela jel vam stigla ? Winkice draga, ima li kakvih simpštomića kod tebe?? Držim fige svima s liste, da nam bude još koji ovaj mjesec!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 13:34:57
|
|
|
|
daxy
|
Bucika001 vidim teeee! Vidim gori u korisnici na ovom forumu... Pa kako si nam? Kako napreduje planiranje vjenčanja? Idu li kilice doli? Puno zagrljaja... Evo mene,da se javim,nisam čak 2 dana pisala... Jutros sam se protegnila i osjetila oštru bol desnoj strani maternice. Evo i sad mi nije ugodno na dodir. To znači nešto? Cure,di ste s novostima?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 13:35:25
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, ja sam opet u gužvi na poslu i vjerojatno ću biti cijeli tjedan. Ali proviriti ću s vremena na vrijeme da vidim kakve novosti imate. Ima li kakav plusić na vidiku?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 13:50:09
|
|
|
|
mimag
|
kod mene sve isto.. identicna bol ko kad treba doc.. i mene je maloprije zabolilo da sam zvizde pribrojala!ocekujem i ranije.. sve ide na to
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 13:52:26
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje evo i nas...jesmo li vam nedostajali? Draga daxy evo bolje sam hvala Bogu kašalj mi je prošao,a i sa antibioticima sam završila.... sad će te se smijati,ali kako sam dobila i vaginalete nisam bila u akciji više od 15 dana.... ajme za poludit.... mm se već boji da bi ga mogla i silovati... a kao loše bi mu bilo.... uglavnom bolje smo oporavili smo se,a to mi je najbitnije.... bebica se javlja i okreće tako da je to super i cure moje ja imam osjećaj da mi ovo vrijeme leti... uf.... Ima li novosti svaki dan povirim da vidim ima li vijesti.... ajmo bebice primajte se,a vi žene ne silazite sa vaših muževa....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 15:00:01
|
|
|
|
Ljubilica
|
dosla je danas kao i sto sam ocekivala... Nadam se da cemo ja i dragi uhvatiti jos iducu ovulaciju... Sretno svima!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 15:11:42
|
|
|
|
perlica55
|
Ljubilica, ipak beta nije "lagala". Držim ti fige za iduće odbrojavanje, da bude debelii
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 17:39:19
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ljubilice, draga, žao mi je zbog , ali svejedno smatram da si prerano išla vaditi betu ... čak i da se primila ne znam baš da bi ti beta već tada bila povišena.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 17:59:03
|
|
|
|
inesic@
|
Bok cure... Prvo da čestitam svim novim trudnicama.... Ja od jutros vise to nisam... Ovaj put anembrionalna trdnoca... Ne znam sta da kažem, imam osjecaj kao da se netko zajebava samnom... Ali sam odlučila nema vise, imam jednog klinca... Sad cu okrenut teretanu naopacke i do ljeta biti BOMBA... Pusa svima, i puno sreće svima koji silno očekuju plusice....pusaaaaaa
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 18:06:26
|
|
|
|
perlica55
|
Inesic@ jako mi je žao Drži se, šaljem veeelikii
|
Anketa
Pedagoziпеперутка16Kakvo mišljenje imate o pedagozima (stručnim suradnicima) u našim vrtičima i školama?Dobro. (
0%)
Loše. (
0%)
Ne znam/Nemam stav. (
0%)
Broj svih glasova: 0Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!