|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
21.3.2013 15:47:24   
daxy
Cure,vi ste meni u ovo kratko vrijeme postale jako drage i voljela bih da ste mi bliže pa da kavicu popijemo,izjadamo se,isplačemo,utješimo,nasmijemo...
Rastuže me vaši problemi,razvesele uspjesi...
Ikaaa draga tonu zagrljaja ti šaljem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne daj se! Znam da je teško,ali znam i da ćeš uspjeti! Nemoj gubit nadu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam da tvoja mrvica dođe što prije i razveseli te!

Cure nešto čudno mi se događa,od jutros obilje sluzi. Činilo se da prolazi ovo nakon ovulacije,ali jutros se pojačala i ima je više nego je bilo na dan O u ponedjeljak i baš je rastezljiva i prozirna. user posted image jeli ja to ovuliram drugi put u ciklusu? user posted image
Pišnila bih trakicu,ali nisam ju ponila na selo jer nisam ovo očekivala... Marulju sam prestala pit u ponediljak,a vrkutu počela danas,evo prije ručka popila šalicu,a sluz je tu od jutros,znači od vrkute nije. user posted image Sad sam skroz zbunjena. Trakica je bila pozitivna u nedilju...

Recite mi još koliko max smijem pit vrkute,jer želim spriječiti da opet završim na hitnoj,a kažu da ona umanjuje bolove?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 401
21.3.2013 17:27:43   
perlica55
Daxy, ne znam to za ponovnu Ouser posted image
Vrkutu piješ 2/3 dcl ujutro i navečer. Ima ti
već otvorena tema na RR pa pročitaj.
Meni je ginić rekao ako nemam obilno
krvarenje da je prestanem piti dva/tri
dana pred mengu i da je ne pijem za
vrijeme krvarenja. A žene koje imaju
obilno, ne trebaju praviti pauzu.
Meni je već nakon mjesec dana što
sam pila Vrkutu pola litra dnevno,
menga stigla manje bolna nego inaće!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 402
21.3.2013 17:50:26   
ikaaa
evo me drage moje....hvala vam na lijepim riječimauser posted image ..samo da javim da mi je prolaktin skočio na 1500...a granice su od 100-500....danas počinjem sa tri tabletice bromengona....osjećam se od svih tih silnih hormona ko hodajuća loptica....
perlice visoki prolaktin uzrokuje cikluse bez O,neredovite mestruacije, ali ako i dođe do oplodnje, spriječava jajšcu da se ugnjezdi u matrenicu i dolazi do spontanoguser posted image user posted image user posted image ...nadam se da ću uspjeti skinuti prokleti prolaktin...
andjela mila navijam za tvoje user posted image ....sretnooooouser posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 403
21.3.2013 18:55:25   
daxy
Perlice, ta sluz mi je od jutros baš obilna,a tek sam prije ručka popila vrkutu,pa mi čudno... Guglala sam i moguće je da se izbace 2 jajne stanice,iz svakog jajnika po 1 i mogu obe biti oplođene. Ja opet večeras u akciju,pa šta bude. Možda budu 2 user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image Luda li sam.

nisam pronašla odgovore na sva pitanja,pa sam ih postavila na toj temi "VRKUTA" da ne otvaram novu. Ako netko od cura tu može pomoć oko mojih pitanja,bila bih vam zahvalna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin draga navijam da je tvoj pms samo zamaskirana trudnoća. user posted image user posted image user posted image user posted image
andjela nadamo se još jednom user posted image user posted image user posted image u ožujku.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 404
21.3.2013 19:59:42   
perlica55
Daxy tako sam se slatko nasmijala,
držim fige za user posted image user posted image .
Što se Vrkute tiče Andydea održava tu
temu, sigurno će te uputiti!!
Joj tako mi sporo dani prolaze, baš
me kopka jesmo li napravili bebicu.
Danas mi je tek 5dpo...
Joj koja sam nestrpljivica user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 405
22.3.2013 5:46:07   
*andjela*
joj drage moje,hvala vam puno....radila sam jutros test,nista user posted image jedna crtica....user posted image jos nije dosla,sad nek ljepo dodje sto prije,produzava mi samo ciklus user posted image

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 406
22.3.2013 7:34:56   
perlica55
Draga andjela, bome si uranila jutros user posted image  user posted image
Žao mi je zbog -, glavu gore, nema nam druge!!!

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 407
22.3.2013 7:35:49   
tintin
Andjela draga zao mi je, ali dok nema menge ima nade, ako i dodje u sljedecem odbrojavanju ti zelim srecicu jednu malu.

Neposredna veza do poruke: 408
22.3.2013 9:25:57   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, dvije ovulacije u ciklusu su moguće, ali jako rijetko. Iskreno se nadam da su user posted image user posted image u pitanju. user posted image

Ikaaa, draga, jako mi je žao zbog prolaktina. user posted image user posted image user posted image Nadam se da će lijekovi pomoći i da ćeš čim prije postati ponosna user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje tintin i Perlice ... znam kako je to teško dočekati da se vide rezultati akcije user posted image , ali vjerujte mi da po simptomima ne možete isključiti mogućnost trudnoće. Držim fige da nas razveselite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga andjela, žao mi je zbog minusa. user posted image user posted image user posted image Još nije gotovo ... nada umire zadnja ... dok nema vještice vjerujemo da se stvari još mogu okrenuti na pozitivnu stranu. user posted image Jer ako još user posted image nije došla znači da je O bila kasnije što znači da se bebač kasnije ugnjezdio i da ćeš morati kasnije ponavljati testić koji će (naravno) biti pozitivan. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 409
22.3.2013 9:32:42   
PinkyFunkyBirdy
Drage Reina najljepše te molim da nam javiš kakva je situacija kod tebe. user posted image Mi bi se veselite s tobom ili te utješile ako je potrebno, ali nemoj nas ostavljati u neznanju. user posted image
Ninich, dal si ti možda piškila testić? user posted image
Draga Ljubilice, da nisi ti možda prerano vadila betu? Kod tebe još stigne biti user posted image . user posted image
Kako su naše drage trudnice (i stare i nove)?
Winkice, fališ nam puno! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image jess - ponosna user posted image
user posted image inesic@ - 09.03. - ponosna user posted image
user posted image Reina - 12.03.
user posted image oona - 19.03. - ponosna user posted image
user posted image *andjela* - 20.03.
user posted image ninich - 22.03.
user posted image Ljubilica - 25.03.
user posted image winkica - 29.03.
user posted image Bucika001 - 29.03.
user posted image perlica55 - 30.03.
user posted image tintin - 31.03.
user posted image esperancita - 31.03.
user posted image daxy (Inesica1) - 01.04.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 410
22.3.2013 11:37:45   
perlica55
Cure koje daju datum za odbrojavanje,
stvarno bi nam mogle javiti vijesti, tako
da znamo.....
Nadam se da ne ispadam zločesta user posted image , al osobno
isčekujem datume trudilica s liste kao da su moji
datumi, i jako mi je žao kad nam se ne jave user posted image
Znam da svak ima privatni život, i milijon stavri za
obaviti, te da RR nije centar svijeta, al mogu se "pronaći"
2/3 minute za napisati obavijest, ne??

< Poruku je uredio perlica55 -- 22.3.2013 11:38:27 >

Neposredna veza do poruke: 411
22.3.2013 11:38:53   
daxy
Andjela draga ja navijam da je test u krivu. user posted image user posted image user posted image
ikaaa snizit ćeš ti taj prolaktin,doć će i tvoja mrvica.

Perlice I ja sam nestrpljiva,volila bih odmah znati jeli uspilo ili ne da se znam pripremit na user posted image . Prije nego smo se uvatili "posla" pila bih tablete protiv bolova 2 dana prije,pa mi prvi dan ne bi bio toliko strašan,nisam ni povraćala pa bih popila neku jaču tabletu i proša bi mi taj dan s laganim bolovima. A sada ne želim riskirati da svojoj mrvici ikako naudim. Išla sam kod ginekologice prošli tjedan da ju pitam kako si pomoć oko tih bolova i da probamo snimit taj lijevi jajnik,ali sam poljubila vrata jer je dotična na bolovanju do daljnjeg. Nadajmo se da će vrkuta pomoć.

Iznenadila me ta sluz jer je taman bila u prolazu,pa se naglo opet pojačala. Nisam bila sigurna jeli to moguće,ispada da je,a ako mi se dogodila druga O onda imam duple šanse da ovaj mjesec uspijemo. Ako ne opet dobro,jedna mi je dovoljna. Ja se molim da moja mrvica uspije. Jedna ili dvije ja ću jednako bit sretna. user posted image user posted image user posted image

Perlice,slažem se s tobom i ja svako malo povirujem i nadam se u user posted image user posted image jer me vesele takvi rezultati i daju mi nadu da ću i ja uspjet. Kad uspijem ja s mobitela povirit,pa valjda vi možete napisat jednu kratku porukicu jesam/nisam da znamo. Nemojte se ljutit,ali stvarno smo nestrpljive i želimo vam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 22.3.2013 11:45:25 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 412
22.3.2013 12:23:52   
*andjela*
hvala cure,sto mi dajete nadu,al nevjerejum da je pogrjesio..jedna crta ubija u oci user posted image ...pa sad da gospodjica ubrza bar svoj dolazak,ovako mi samo produzava ciklus user posted image ...
jedino ako ne dodje narednih dana mogla bi ponoviti test,mada ocekujem ju..sta je tu je
user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 413
22.3.2013 13:11:41   
angel@
Drage moje dobar vam dan kako ste mi.... mi smo još bolesni i pod antibioticima ali guramo....

Draga Pinky kako si mi ti? Šaljemo ti puno poljubaca ja i moja mrvica.... user posted image user posted image user posted image

Slažem se sa Pinky,i ja mislim da je naša Ljubilica prerano vadila betu,a trebala bi (ne) dobiti tek za tri dana user posted image nadam se da neće glupa vještica doći i da ćemo se svi skupa obradovati + na testu.... user posted image user posted image user posted image

Perlice draga kako si mi ti.... jesi li u hopa-cupa akciji user posted image user posted image user posted image nadam se da će roda uskoro pokucati na tvoja vrata to ti draga od srca želim....

Svim ostalim trudilicama također želim user posted image ili user posted image i da sve budemo ponosne user posted image .... Pinky i ti spadaš u tu skupinu.... user posted image user posted image user posted image

Ajmo user posted image user posted image user posted image primajte se.... volimo vas sve.... i ja iako sam trudna radujem se svakom vašem uspjehu kao da je moj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 414
22.3.2013 13:21:39   
perlica55
Andel draga, nadam se da ćeš uskoro ozdravit,
joj baš vas je uhvatila glupa prehladauser posted image
Ja sam u akciji naravno user posted image , O je prošla 17. pa
ćemo vidjet na kraju mjeseca hoće li ta roda malo do nas user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 415
22.3.2013 13:50:59   
mimag
evo mene samo da javim,na ultrazvuku mi nije nista uspila vidit,osim velikog zutog tijela na jajniku,4 cm,kaze da sam imala jaku ovulaciju ( vjerojatno je uranila jer sredinom kad je trebala bit,nisam primjetla po sluzi da je) ,,eto,opet moram ic nakon menge jer se onda sve vidi najbolje,, vidila je jos nesto ,neki krugic, sto moze biti polip ili nesto slicno,al je mogla samo nagađat do sljedeceg puta...

Neposredna veza do poruke: 416
22.3.2013 14:27:10   
perlica55
mimag držim fige da bude user posted image ...
Koji datum ne očekuješ user posted image ??
Javi nam novosti obavezno!!!

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 417
22.3.2013 15:14:17   
PinkyFunkyBirdy
Draga angel@, žao mi je da još nisi ozdravila. user posted image Valjda je ovo promjenjivo vrijeme krivo. user posted image Čuvaj i pazi mrvicu! user posted image
Ja još čekam da moji jajnici odspavaju svoj zimski san do kraja i da se napokon odluče probuditi pa da snesem koje jaje još ove godine (po mogućnosti). user posted image user posted image user posted image Jedan dan mi je to presmiješno, a drugi dan bi najrađe plakala od muke. Zgrozim se kad i dan danas vidim tamni iscjedak ... odmah mi mrak padne na oči ... ali to bude jednom do dvaput dnevno i onda je opet iscjedak normalne boje. Pretpostavljam da ništa od mog jajčeka sve dok to potpune ne prestane, ali ću se pošteno načekati. user posted image
Puse i zagrljaji tebi i tvojoj mrvici! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se sve čini da će nam naša draga Perlica odlepršati krajem mjeseca na trudnički podforum. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 418
22.3.2013 17:06:43   
perlica55
Joj Pinky mila, bilo bi super, al ako
i ne bude, nema veze. Družiti ćemo se
i dalje user posted image
Nemam nikakvih simptoma, tek mi je
6. dpo. Obično par dana prije menge
me počne bolit trbuh i budem živčana
ko vrag, samu sebe ne prepoznam user posted image user posted image
Nego drage moje zadnja dva dana me
boli želudac za popuser posted image
cijeli dan mi neda mira user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 22.3.2013 17:25:08 >

Neposredna veza do poruke: 419
22.3.2013 20:42:48   
Ljubilica
Drage moje, betu sam vadila 11 dan nakon O, mislim da bi pokazalo, bila mi je 1,3. Sada cekam user posted image da dođe sto prije da krenem u akciju i stignem uhvatit ovulaciju prije nego mi MM ode na brod...upitno je hoce li biti tu! user posted image ako ne bude 3 mjeseca ga nema user posted image
ikaa sve smo uz tebe i saljem ti user posted image i nemoj gubit nadu.
Zao mi je za negativne testice i user posted image ...ali imamo iduce odbrojavanje (ja se nadam da cu ga i ja imati)
Ja sam odlucila maknuti se sa klomifena, ostalih hormona i pokusati biti manje opterecena i nestrpljiva, cak se i MM ljuti na mene koliko sam nestrpljiva. Imam "tek" 24 god...mogu jos pokusavati skroz prirodno, još smo oboje zdravi skroz po svim pretragama, jedino ja jos nisam bila na HSG (isla bi ja odmah da me nije jako strah boli i da on ne misli da brzam) user posted image
Šta vi mislite bi li trebala stisnut zube i to jos obavit pa bit mirna ili da jos malo cekam? Strah me da recimo ne uspijemo jos god-dvi pa da tada otkrijem da sam HSG-om sve to mogla rjesit prije....poludit cuuuuu!!!!!!!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 420
22.3.2013 21:36:49   
mimag
jjoj sad kad si spomenula zeludac,mene kao da me netko probada iglama malo ispod zeluca..uh.. 30.03. bi trebala NE dobit user posted image

Neposredna veza do poruke: 421
22.3.2013 21:43:32   
perlica55
Ljubilica koliko se ciklusa trudite,
obzirom da ti je muž na brodu?
Koristiš li LH trakice ili BT, tj. imate
li ciljane odnose? Koliko dugo?
Ako ste npr. minimalno 12 puta gađali O, i nije
uspjelo, možda da stisneš zube i napraviš
još tu pretragu.
Obzirom da imaš 24 god. stvarno ne
moraš paničariti. Pokušavajte još neko
vrijeme, pa onda ta glupa pretraga.
To je moje mišljenje, ti draga šta
god odlučiš mi smo tu user posted image user posted image

mimag, jao pa tebe nema na listi,
PINKY će te upistaiti. Držim fige da ti
30.03. NE DOĐE user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 22.3.2013 21:48:19 >

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 422
22.3.2013 21:58:57   
mimag
Hvala drage!Puno je lakse izdrzati ova iscekivanja kad imas s nekim podijeliti te stvari, i dobiti savjet i podrsku.. Stvarno ste divne sve jedna prema drugoj..to puno znaci.. drzim fige svima nama koji cekamo crtice ,uspit cemo mi to ..bit ce bebaca !!! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 423
23.3.2013 0:31:52   
Ljubilica
Pokusali smo 5 puta (jednom okvirno, 3 puta s lh trakicama koje su mi uredno pokazale O i prosli put s klomifenima i stopericom, znaci ciljani odnosi poprilicno) zato sam i zabrinuta zasto nije upalilo...niko me ne moze razumit da ja taista zelim bebu. MM kaze da sam danas zamislila da zelim bit trudna i da bi ja da se odmah ujutro probudim trudna... Hahaha Al da to ne ide bas tako!

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 424
23.3.2013 9:21:51   
perlica55
Ljubilica pa ti si stvarno veeelika
nestrpljivicaaa user posted image
Čula sam da HGS boli za pop.....
pokušavajte još malo. 5 ciklusa i nije
baš dugo. I vjeruj mi draga da svi mi barem
kao ti želimo user posted image a trudimo
se godinu/ dvije, pa ništa. Moj bi te
ginić poslao doma bez klomića i
štoperice. Jer on za žene ispod 35
god. daje 12 ciklusa ciljanih odnosa,
tek onda terapija.

A di nam je ninich???

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za curicu
bembo

Koje vam se najviše sviđa od ponuđenih?

Lea (25%)

Ena (26%)

Nina (22%)

Sara (26%)

Broj svih glasova: 331

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!