Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 21.3.2013 15:47:24
|
|
|
|
daxy
|
Cure,vi ste meni u ovo kratko vrijeme postale jako drage i voljela bih da ste mi bliže pa da kavicu popijemo,izjadamo se,isplačemo,utješimo,nasmijemo... Rastuže me vaši problemi,razvesele uspjesi... Ikaaa draga tonu zagrljaja ti šaljem. ne daj se! Znam da je teško,ali znam i da ćeš uspjeti! Nemoj gubit nadu. navijam da tvoja mrvica dođe što prije i razveseli te! Cure nešto čudno mi se događa,od jutros obilje sluzi. Činilo se da prolazi ovo nakon ovulacije,ali jutros se pojačala i ima je više nego je bilo na dan O u ponedjeljak i baš je rastezljiva i prozirna. jeli ja to ovuliram drugi put u ciklusu? Pišnila bih trakicu,ali nisam ju ponila na selo jer nisam ovo očekivala... Marulju sam prestala pit u ponediljak,a vrkutu počela danas,evo prije ručka popila šalicu,a sluz je tu od jutros,znači od vrkute nije. Sad sam skroz zbunjena. Trakica je bila pozitivna u nedilju... Recite mi još koliko max smijem pit vrkute,jer želim spriječiti da opet završim na hitnoj,a kažu da ona umanjuje bolove?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 21.3.2013 17:27:43
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, ne znam to za ponovnu O Vrkutu piješ 2/3 dcl ujutro i navečer. Ima ti već otvorena tema na RR pa pročitaj. Meni je ginić rekao ako nemam obilno krvarenje da je prestanem piti dva/tri dana pred mengu i da je ne pijem za vrijeme krvarenja. A žene koje imaju obilno, ne trebaju praviti pauzu. Meni je već nakon mjesec dana što sam pila Vrkutu pola litra dnevno, menga stigla manje bolna nego inaće!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 21.3.2013 17:50:26
|
|
|
|
ikaaa
|
evo me drage moje....hvala vam na lijepim riječima ..samo da javim da mi je prolaktin skočio na 1500...a granice su od 100-500....danas počinjem sa tri tabletice bromengona....osjećam se od svih tih silnih hormona ko hodajuća loptica.... perlice visoki prolaktin uzrokuje cikluse bez O,neredovite mestruacije, ali ako i dođe do oplodnje, spriječava jajšcu da se ugnjezdi u matrenicu i dolazi do spontanog ...nadam se da ću uspjeti skinuti prokleti prolaktin... andjela mila navijam za tvoje ....sretnooooo
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 21.3.2013 18:55:25
|
|
|
|
daxy
|
Perlice, ta sluz mi je od jutros baš obilna,a tek sam prije ručka popila vrkutu,pa mi čudno... Guglala sam i moguće je da se izbace 2 jajne stanice,iz svakog jajnika po 1 i mogu obe biti oplođene. Ja opet večeras u akciju,pa šta bude. Možda budu 2 . Luda li sam. nisam pronašla odgovore na sva pitanja,pa sam ih postavila na toj temi "VRKUTA" da ne otvaram novu. Ako netko od cura tu može pomoć oko mojih pitanja,bila bih vam zahvalna. Tintin draga navijam da je tvoj pms samo zamaskirana trudnoća. andjela nadamo se još jednom u ožujku.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 21.3.2013 19:59:42
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy tako sam se slatko nasmijala, držim fige za . Što se Vrkute tiče Andydea održava tu temu, sigurno će te uputiti!! Joj tako mi sporo dani prolaze, baš me kopka jesmo li napravili bebicu. Danas mi je tek 5dpo... Joj koja sam nestrpljivica
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 5:46:07
|
|
|
|
*andjela*
|
joj drage moje,hvala vam puno....radila sam jutros test,nista jedna crtica.... jos nije dosla,sad nek ljepo dodje sto prije,produzava mi samo ciklus
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 7:34:56
|
|
|
|
perlica55
|
Draga andjela, bome si uranila jutros Žao mi je zbog -, glavu gore, nema nam druge!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 7:35:49
|
|
|
|
tintin
|
Andjela draga zao mi je, ali dok nema menge ima nade, ako i dodje u sljedecem odbrojavanju ti zelim srecicu jednu malu.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 9:25:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, dvije ovulacije u ciklusu su moguće, ali jako rijetko. Iskreno se nadam da su u pitanju. Ikaaa, draga, jako mi je žao zbog prolaktina. Nadam se da će lijekovi pomoći i da ćeš čim prije postati ponosna . Moje tintin i Perlice ... znam kako je to teško dočekati da se vide rezultati akcije , ali vjerujte mi da po simptomima ne možete isključiti mogućnost trudnoće. Držim fige da nas razveselite! Draga andjela, žao mi je zbog minusa. Još nije gotovo ... nada umire zadnja ... dok nema vještice vjerujemo da se stvari još mogu okrenuti na pozitivnu stranu. Jer ako još nije došla znači da je O bila kasnije što znači da se bebač kasnije ugnjezdio i da ćeš morati kasnije ponavljati testić koji će (naravno) biti pozitivan.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 9:32:42
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage Reina najljepše te molim da nam javiš kakva je situacija kod tebe. Mi bi se veselite s tobom ili te utješile ako je potrebno, ali nemoj nas ostavljati u neznanju. Ninich, dal si ti možda piškila testić? Draga Ljubilice, da nisi ti možda prerano vadila betu? Kod tebe još stigne biti . Kako su naše drage trudnice (i stare i nove)? Winkice, fališ nam puno! Trudilice: jess - ponosna inesic@ - 09.03. - ponosna Reina - 12.03. oona - 19.03. - ponosna *andjela* - 20.03. ninich - 22.03. Ljubilica - 25.03. winkica - 29.03. Bucika001 - 29.03. perlica55 - 30.03. tintin - 31.03. esperancita - 31.03. daxy (Inesica1) - 01.04.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 11:37:45
|
|
|
|
perlica55
|
Cure koje daju datum za odbrojavanje, stvarno bi nam mogle javiti vijesti, tako da znamo..... Nadam se da ne ispadam zločesta , al osobno isčekujem datume trudilica s liste kao da su moji datumi, i jako mi je žao kad nam se ne jave Znam da svak ima privatni život, i milijon stavri za obaviti, te da RR nije centar svijeta, al mogu se "pronaći" 2/3 minute za napisati obavijest, ne??
< Poruku je uredio perlica55 -- 22.3.2013 11:38:27 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 11:38:53
|
|
|
|
daxy
|
Andjela draga ja navijam da je test u krivu. ikaaa snizit ćeš ti taj prolaktin,doć će i tvoja mrvica. Perlice I ja sam nestrpljiva,volila bih odmah znati jeli uspilo ili ne da se znam pripremit na . Prije nego smo se uvatili "posla" pila bih tablete protiv bolova 2 dana prije,pa mi prvi dan ne bi bio toliko strašan,nisam ni povraćala pa bih popila neku jaču tabletu i proša bi mi taj dan s laganim bolovima. A sada ne želim riskirati da svojoj mrvici ikako naudim. Išla sam kod ginekologice prošli tjedan da ju pitam kako si pomoć oko tih bolova i da probamo snimit taj lijevi jajnik,ali sam poljubila vrata jer je dotična na bolovanju do daljnjeg. Nadajmo se da će vrkuta pomoć. Iznenadila me ta sluz jer je taman bila u prolazu,pa se naglo opet pojačala. Nisam bila sigurna jeli to moguće,ispada da je,a ako mi se dogodila druga O onda imam duple šanse da ovaj mjesec uspijemo. Ako ne opet dobro,jedna mi je dovoljna. Ja se molim da moja mrvica uspije. Jedna ili dvije ja ću jednako bit sretna. Perlice,slažem se s tobom i ja svako malo povirujem i nadam se u jer me vesele takvi rezultati i daju mi nadu da ću i ja uspjet. Kad uspijem ja s mobitela povirit,pa valjda vi možete napisat jednu kratku porukicu jesam/nisam da znamo. Nemojte se ljutit,ali stvarno smo nestrpljive i želimo vam
< Poruku je uredio daxy -- 22.3.2013 11:45:25 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 12:23:52
|
|
|
|
*andjela*
|
hvala cure,sto mi dajete nadu,al nevjerejum da je pogrjesio..jedna crta ubija u oci ...pa sad da gospodjica ubrza bar svoj dolazak,ovako mi samo produzava ciklus ... jedino ako ne dodje narednih dana mogla bi ponoviti test,mada ocekujem ju..sta je tu je
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 13:11:41
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje dobar vam dan kako ste mi.... mi smo još bolesni i pod antibioticima ali guramo.... Draga Pinky kako si mi ti? Šaljemo ti puno poljubaca ja i moja mrvica.... Slažem se sa Pinky,i ja mislim da je naša Ljubilica prerano vadila betu,a trebala bi (ne) dobiti tek za tri dana nadam se da neće glupa vještica doći i da ćemo se svi skupa obradovati + na testu.... Perlice draga kako si mi ti.... jesi li u hopa-cupa akciji nadam se da će roda uskoro pokucati na tvoja vrata to ti draga od srca želim.... Svim ostalim trudilicama također želim ili i da sve budemo ponosne .... Pinky i ti spadaš u tu skupinu.... Ajmo primajte se.... volimo vas sve.... i ja iako sam trudna radujem se svakom vašem uspjehu kao da je moj....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 13:21:39
|
|
|
|
perlica55
|
Andel draga, nadam se da ćeš uskoro ozdravit, joj baš vas je uhvatila glupa prehlada Ja sam u akciji naravno , O je prošla 17. pa ćemo vidjet na kraju mjeseca hoće li ta roda malo do nas
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 13:50:59
|
|
|
|
mimag
|
evo mene samo da javim,na ultrazvuku mi nije nista uspila vidit,osim velikog zutog tijela na jajniku,4 cm,kaze da sam imala jaku ovulaciju ( vjerojatno je uranila jer sredinom kad je trebala bit,nisam primjetla po sluzi da je) ,,eto,opet moram ic nakon menge jer se onda sve vidi najbolje,, vidila je jos nesto ,neki krugic, sto moze biti polip ili nesto slicno,al je mogla samo nagađat do sljedeceg puta...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 14:27:10
|
|
|
|
perlica55
|
mimag držim fige da bude ... Koji datum ne očekuješ ?? Javi nam novosti obavezno!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 15:14:17
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga angel@, žao mi je da još nisi ozdravila. Valjda je ovo promjenjivo vrijeme krivo. Čuvaj i pazi mrvicu! Ja još čekam da moji jajnici odspavaju svoj zimski san do kraja i da se napokon odluče probuditi pa da snesem koje jaje još ove godine (po mogućnosti). Jedan dan mi je to presmiješno, a drugi dan bi najrađe plakala od muke. Zgrozim se kad i dan danas vidim tamni iscjedak ... odmah mi mrak padne na oči ... ali to bude jednom do dvaput dnevno i onda je opet iscjedak normalne boje. Pretpostavljam da ništa od mog jajčeka sve dok to potpune ne prestane, ali ću se pošteno načekati. Puse i zagrljaji tebi i tvojoj mrvici! Meni se sve čini da će nam naša draga Perlica odlepršati krajem mjeseca na trudnički podforum.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 17:06:43
|
|
|
|
perlica55
|
Joj Pinky mila, bilo bi super, al ako i ne bude, nema veze. Družiti ćemo se i dalje Nemam nikakvih simptoma, tek mi je 6. dpo. Obično par dana prije menge me počne bolit trbuh i budem živčana ko vrag, samu sebe ne prepoznam Nego drage moje zadnja dva dana me boli želudac za pop cijeli dan mi neda mira
< Poruku je uredio perlica55 -- 22.3.2013 17:25:08 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 20:42:48
|
|
|
|
Ljubilica
|
Drage moje, betu sam vadila 11 dan nakon O, mislim da bi pokazalo, bila mi je 1,3. Sada cekam da dođe sto prije da krenem u akciju i stignem uhvatit ovulaciju prije nego mi MM ode na brod...upitno je hoce li biti tu! ako ne bude 3 mjeseca ga nema ikaa sve smo uz tebe i saljem ti i nemoj gubit nadu. Zao mi je za negativne testice i ...ali imamo iduce odbrojavanje (ja se nadam da cu ga i ja imati) Ja sam odlucila maknuti se sa klomifena, ostalih hormona i pokusati biti manje opterecena i nestrpljiva, cak se i MM ljuti na mene koliko sam nestrpljiva. Imam "tek" 24 god...mogu jos pokusavati skroz prirodno, još smo oboje zdravi skroz po svim pretragama, jedino ja jos nisam bila na HSG (isla bi ja odmah da me nije jako strah boli i da on ne misli da brzam) Šta vi mislite bi li trebala stisnut zube i to jos obavit pa bit mirna ili da jos malo cekam? Strah me da recimo ne uspijemo jos god-dvi pa da tada otkrijem da sam HSG-om sve to mogla rjesit prije....poludit cuuuuu!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 21:36:49
|
|
|
|
mimag
|
jjoj sad kad si spomenula zeludac,mene kao da me netko probada iglama malo ispod zeluca..uh.. 30.03. bi trebala NE dobit
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 21:43:32
|
|
|
|
perlica55
|
Ljubilica koliko se ciklusa trudite, obzirom da ti je muž na brodu? Koristiš li LH trakice ili BT, tj. imate li ciljane odnose? Koliko dugo? Ako ste npr. minimalno 12 puta gađali O, i nije uspjelo, možda da stisneš zube i napraviš još tu pretragu. Obzirom da imaš 24 god. stvarno ne moraš paničariti. Pokušavajte još neko vrijeme, pa onda ta glupa pretraga. To je moje mišljenje, ti draga šta god odlučiš mi smo tu mimag, jao pa tebe nema na listi, PINKY će te upistaiti. Držim fige da ti 30.03. NE DOĐE
< Poruku je uredio perlica55 -- 22.3.2013 21:48:19 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 22.3.2013 21:58:57
|
|
|
|
mimag
|
Hvala drage!Puno je lakse izdrzati ova iscekivanja kad imas s nekim podijeliti te stvari, i dobiti savjet i podrsku.. Stvarno ste divne sve jedna prema drugoj..to puno znaci.. drzim fige svima nama koji cekamo crtice ,uspit cemo mi to ..bit ce bebaca !!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 0:31:52
|
|
|
|
Ljubilica
|
Pokusali smo 5 puta (jednom okvirno, 3 puta s lh trakicama koje su mi uredno pokazale O i prosli put s klomifenima i stopericom, znaci ciljani odnosi poprilicno) zato sam i zabrinuta zasto nije upalilo...niko me ne moze razumit da ja taista zelim bebu. MM kaze da sam danas zamislila da zelim bit trudna i da bi ja da se odmah ujutro probudim trudna... Hahaha Al da to ne ide bas tako!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 23.3.2013 9:21:51
|
|
|
|
perlica55
|
Ljubilica pa ti si stvarno veeelika nestrpljivicaaa Čula sam da HGS boli za pop..... pokušavajte još malo. 5 ciklusa i nije baš dugo. I vjeruj mi draga da svi mi barem kao ti želimo a trudimo se godinu/ dvije, pa ništa. Moj bi te ginić poslao doma bez klomića i štoperice. Jer on za žene ispod 35 god. daje 12 ciklusa ciljanih odnosa, tek onda terapija. A di nam je ninich???
|
Anketa
Ime za curicubemboKoje vam se najviše sviđa od ponuđenih?Lea (
25%)
Ena (
26%)
Nina (
22%)
Sara (
26%)
Broj svih glasova: 331Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!