Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:49:27
|
|
|
|
lelo
|
ajme koliko pive, još bum se i napila. možda onda i naočale napravim.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:50:03
|
|
|
|
Puli
|
ja nemam favorita meni su oba para mraaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:50:40
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Joj prelistala sam sve albume da vidim kako izgledate vi i vasi mali malo sam se i umorila. previše slika. vidiš kako smo vrijedne.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:52:09
|
|
|
|
koka
|
Ajme koliko pive, evo ja imam kokice tako da bi mi baš pasalo ...pogledala albume ajme Cvijeta mi se skroz promjenila ,, a mlada mama tvoja torta je mrak, ja to nebi znala ni nacrtati
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:52:59
|
|
|
|
mirna
|
marta vidjela sam i ja tvoje slikice! ti si iz splita? i vidim da ste uzivale danas...
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:55:03
|
|
|
|
Marta j
|
Ni,sam iz Splita malo dalje iz Vrgorca ako tko zna gdje je to to je blizu Makarske. Stavim jos od vjencanja al drugi dan.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:55:46
|
|
|
|
piggy
|
Mario i ana su pobjedili
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:57:56
|
|
|
|
Puli
|
malo dalje iz Vrgorca ako tko zna gdje je to znam i bila sam tamo u rodnom mjestu tina ujevića i fino smo papali ispod peke mario i ana nek ih maki dovede na forum jer i oni su u slatkom isčekivanju
< Poruku je uredio Puli -- 20.12.2008 21:58:16 >
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:57:59
|
|
|
|
Ruža
|
Bok curke! Jel ostalo bambija? Kako ste mi?
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:58:47
|
|
|
|
lelo
|
baš mi je drago da su Mario i Ana pobjedili.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 21:59:58
|
|
|
|
Puli
|
Puli tko je u slatkom išćekivanju? mario i njegova mirna čekaju
< Poruku je uredio Puli -- 20.12.2008 22:00:34 >
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:00:17
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Bok curke! Jel ostalo bambija? Kako ste mi? O Ružice pa kako si mi ti? već dugo se nismo srela navečer
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:00:24
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Ni,sam iz Splita malo dalje iz Vrgorca ako tko zna gdje je to to je blizu Makarske. Stavim jos od vjencanja al drugi dan. ne znam za vrgorac, ali znam gdje je split i gdje je makarska... kako je kod vas? jel bura puse?
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:00:55
|
|
|
|
Marta j
|
Joj nek je netko bio ,bolje cete znati kada kazem iz rodnog grada Tina Ujevica. Vec sam mislila da nece nitko znati. Puli-ako smijem pitati kako ti se svida il si bila samo u prolazu.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:01:05
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Puli Puli tko je u slatkom išćekivanju? mario i njegova mirna čekaju ne ja...
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:01:34
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Puli Puli tko je u slatkom išćekivanju? mario i njegova mirna aaaaa tko je ona? ja sam mislila da govoriš da je Ana trudna , sve sam pobrkala
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:02:22
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Puli Puli tko je u slatkom išćekivanju? mario i njegova mirna čekaju ne ja...
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:02:45
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Puli Puli tko je u slatkom išćekivanju? mario i njegova mirna čekaju ne ja... ja odmah na tebe posumljala.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:02:55
|
|
|
|
njanja
|
evo mene.....duga priča zašto kasnim.... ukratko (kratko????), mm danas uređivao stan jer nemamo kamo s borom pa smo morali malo preurediti DB, a kako se bušilo, jan i ja odosmo u grad po poklone...došpli doma i trebali ići u crkvu na vjenčanje od mm-ovog prijatelja, ali zaspali i on i ja do skoro 6, a mm išao sam....mm se vratio, okupali jana i sad spava, a ja čistila.....i onda mi vrag nije dao mira pa sam malo i sređivala stvari dok sam gledala ples sa z.... vidim da nam je Magda stigla!!! BRAVO...nije ona htjela biti jarac, pa je iskoristila zadnji dan strijelca.....
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:03:02
|
|
|
|
Marta j
|
Kod nas ce Mirna prije snijeg hladno je vani.Al nepuse bura Sutra idem malo u Medugorje na ispovijed i misu nisam bila od ljeta tamo.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:03:29
|
|
|
|
Ruža
|
Koka baš dugo. Curke slikice su super! Morat ću i ja jednom potegnuti na druženje. Lelo ti si mi kao djevojčica. Šta kaže Lilivana kad će komp?
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:05:15
|
|
|
|
Puli
|
Puli-ako smijem pitati kako ti se svida il si bila samo u prolazu. bila sam u prolazu igrala predstavu u školi sa splitskim kazalištem lutaka (godinu dana sam živjela u splitu 1998.-najljepša godina uz ovu 2008.) mjesto mi je predivno jedino sam umrla od straha kad smo se vraćali nazad serpentine su mi strašne za gledati nabila sam walkman na uši i zatvorila oči jer me bilo frka
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:05:54
|
|
|
|
piggy
|
koka a kaj si ti pila da si sve pobrkala ja stalno govorim nemojte mješati cugu al mene niko ne sluša joj anne reci makiju nkk nam dovede Maria i Mirnu na forum
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!