Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:23:00
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ Opet ja, a zašto je Elena bila u bolnici ?!?!?! Ira draga ima nas više!!! I ja sam cure načulila uši??? Ružo ne da ju slušamo...ja sam se pretvorila u slonovo uho!!!! i samo skakučem oko nje!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:23:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:24:01
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: lelo Bok Wuki, nedostajale ste nam ti i Lucija danas. Sad ja vidila ovo... ubila me piggy sa beileysom.. Cekamo proljece nas dvije...tj. ja, da se ova mala vise ne sverca...nije mi platila mjesecnu kartu za prijevoz
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:25:35
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva bok ljudi! kaj ima? više niš ne znam kao da sam se tek priključila,.....gibam...ČUUUS!
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:26:02
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka IZVORNA PORUKA: lelo Bok Wuki, nedostajale ste nam ti i Lucija danas. Sad ja vidila ovo... ubila me piggy sa beileysom.. Cekamo proljece nas dvije...tj. ja, da se ova mala vise ne sverca...nije mi platila mjesecnu kartu za prijevoz samo polako. nikamo mi nejdemo, osim toga mala ima besplatnu kartu.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:26:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:26:29
|
|
|
|
Maki
|
Ma da budem iskren s Tarikom se ne znam osobno, ali dosta o njemu znam iz druge ruke jer sam dugo izlazio u njegov kafic "Belami" u Zenici dok sam početkom godine radio na dizalicama. Imam i njegov broj mob. ali ga nisam još zvao. To će mi biti jocker zovi kad budem trebao. Ali zato se s Mariom znam dugo i on je zakon. Bio je dobar kako u matematici (isao sam s njim na takmicenja) tako i u hrvanju (mislim da je bio medju prva 3 u Europi). Na kraju je on multitalent u svemu jer je kazu i zgodan, a sad i dobro plese, ali zato ne zna igrati nogomet. Al mislim da ni Tarik ne zna. He, he... Ajt' idem ja da ne kupiram zeni laptop. Sljedecu recenicu sam izbrisao jer sam dobio ćešku po glavi...
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:26:51
|
|
|
|
Puli
|
a zašto je Elena bila u bolnici ?!?!?! martina imala upalu pluća
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:27:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:27:30
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: Puli a zašto je Elena bila u bolnici ?!?!?! martina imala upalu pluća Pa krasno!
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:28:09
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Maki Ajt' idem ja da ne kupiram zeni laptop. Sljedecu recenicu sam izbrisao jer sam dobio ćešku po glavi... bjezi dok ne izvadi tavu...
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:28:46
|
|
|
|
Puli
|
maki opasna ti je ženica jel te treba doći spašavati
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:28:49
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Puli a zašto je Elena bila u bolnici ?!?!?! martina imala upalu pluća joooj nisam znala.Ako ima netko njen broj neka ju puno pozdravi.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:29:48
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Maki Ajt' idem ja da ne kupiram zeni laptop. Sljedecu recenicu sam izbrisao jer sam dobio ćešku po glavi... bjezi dok ne izvadi tavu... dobro da nije imala onu Ružinu tavu pšri ruci
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:31:00
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: koka Wuki jel miruješ ? Kako si nam ti? Sad kad moram mirujem.... Dobro smo...Luce se bavi istrazivanjem moje unutrasnjosti...
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:31:09
|
|
|
|
anne
|
Prijetnja upalila. Evo me! Bok Elena. Samo se vi oporavite pa ćeš se čuti s nama. su najbitnije.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:32:03
|
|
|
|
FIONA
|
maki, maki run baby run!!! stara samo ga zvekni...nek se zna ko je gazda!!!
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:32:30
|
|
|
|
njanja
|
nisam ni ja znala za martinu... puno pusa i pozdrava eleni i martini, cure držite se!!!! alo ivka!!! poslala sam ti naređenje na pp....
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:32:42
|
|
|
|
Puli
|
Fotka je izbrisana jer je bila prevelika i narušavala izgled foruma.
< Poruku je uredio Iva Piva -- 21.12.2008 7:24:04 >
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:32:57
|
|
|
|
piggy
|
niš ne brinite čitat ćemo u crnoj kronici "žena naganjala muža sa tavom u centru grada,a susjeda pomagala nepoznatom muškarcu"
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:33:38
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: FIONA maki, maki run baby run!!! stara samo ga zvekni...nek se zna ko je gazda!!! Ne znam cure li suze smijeha više meni ili njemu. Joj Fiona!
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:33:48
|
|
|
|
njanja
|
vidim, lijepo ste se družili......malo vas je (al vas ima ) fiona, daj već jednom makni taj SKORO iz poptpisa
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!