Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:07:54
|
|
|
|
lelo
|
Bilo bi vrijeme Ružo da i ti stigneš na jedno druženje sa Đurom - Markom. Kompjuter će lilivanin m pogledati u ponedeljak, jer ovaj šta su kupili polovni ne valja,a imaju i problema sa liniom za internet.Moraju se prebaciti sa neke mreže na neku drugu.ni ja ne kužim ali već su dogovorili za prebacivanje.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:10:07
|
|
|
|
FIONA
|
majke ti milene..nema me jedan dan i već se ne snalazim u stranicama.... odlazim iz ovog filma....
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:10:18
|
|
|
|
Maki
|
Cure... Hoce li koja da joj sredim date s Mariom Valentićem ili s Tarikom Filipovićem?
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:11:01
|
|
|
|
Marta j
|
bila sam u prolazu igrala predstavu u školi sa splitskim kazalištem lutaka (godinu dana sam živjela u splitu 1998.-najljepša godina uz ovu 2008.) Tada sam jos i ja bila u skoli mozda sam te i gledala.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:12:10
|
|
|
|
mirna
|
ma kakav date, jedno veliko dijete u kući mi je dovoljno, ali debatiranje preko RR može..
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:12:15
|
|
|
|
Puli
|
Cure... Hoce li koja da joj sredim date s Mariom Valentićem ili s Tarikom Filipovićem? jaaaaaaaaaaaaaaa pa da bude oba su pala
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:12:21
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Maki Cure... Hoce li koja da joj sredim date s Mariom Valentićem ili s Tarikom Filipovićem? aloooo, kaj si nore gljive jel....pored frajera koje imamo doma...no thenks! .....psssss, psssss...javim ti se poslije na PP
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:13:00
|
|
|
|
Maki
|
Hej Fiona... Baš sam se vratio sa stranice o najforumaši(ca)ma pa sam se nasmijao :)
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:13:14
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: FIONA majke ti milene..nema me jedan dan i već se ne snalazim u stranicama.... odlazim iz ovog filma.... kamo ides? nemoooj jos...
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:14:07
|
|
|
|
Maki
|
Hej Fiona, kad poslije... Ajde odmah sad jer ti ja nisam dugo tu. Doletim i odletim onako na brzinu.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:14:19
|
|
|
|
Puli
|
Tada sam jos i ja bila u skoli mozda sam te i gledala. ništa nije nemoguće predstava je bila neka božićna sa svemircima znam da je završavala s Ništra kontra splita i animirali smo ogromnu lutku dine dvornika-ja sam animirala ruku
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:16:46
|
|
|
|
FIONA
|
MAKI DRAGO MI JE DA SAM I TEBE NASMIJALA...JA SAM ZAPRAVO SVIMA SAMO SMIJEŠNA...ZATO ME NE SHVAČAJU OZBILJNO!!! Ne bum ti se javila jer imam premalo djete pa ga nema ko čuvat!!! Mirna...ddok pokopčam kaj tko o kome piše zgubim živce...ak se ubacim ok ...ako ne zgibam!!!
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:17:36
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: Puli Tada sam jos i ja bila u skoli mozda sam te i gledala. ništa nije nemoguće predstava je bila neka božićna sa svemircima znam da je završavala s Ništra kontra splita i animirali smo ogromnu lutku dine dvornika-ja sam animirala ruku Moram se vratiti malo u te dana to cu poslije ionako nespavam.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:17:52
|
|
|
|
Elena
|
bok cure evo da vam se javim,danas smo izasli iz bolnice ali nismo jos uvjek zdravi.Tako ste mi nedostajali i pricanje s vama to vam ne mogu opisati.Pozdravljam vas sve i puno hvala pozdravima.Malo sam umorna pa za koi tren idem prileci ali voljela sam se javiti i vidjeti kako ste mi i sta ima novo.Znaci troubled ceka bebicu,joj sreca nasa
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:17:57
|
|
|
|
lelo
|
Kaj bumo imale speed date sa Marijem i Tarikom pa koja im se svidi nek ju vode doma. Jadni neznaju kaj ih čeka.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:18:37
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bokic Elena...pusa velika da nam se sto prije oporavite....
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:19:42
|
|
|
|
Puli
|
elena i ti nama fališ veliki za brzo ozdravljenje a trouby nam je rodila magdu
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:19:58
|
|
|
|
lelo
|
Elena draga bok, drago mi je da ste izašle iz bolnice. sada se čuvajte i polako oporavljajte.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:20:26
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Maki Hej Fiona, kad poslije... Ajde odmah sad jer ti ja nisam dugo tu. Doletim i odletim onako na brzinu. Zasto zeni okupiras laptop
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:20:34
|
|
|
|
Ruža
|
Lelo eto nas na proljeće, čim sisu malo prorijedimo. Znači Lilivana nam se vraća! Fiona kako Kata? Jel ju slušate? Puli morat ću ti slonića na popravak poslati, nećaka mu komad uha odgrizla. Maki, Maki pazi šta nudiš javno udanim ženama.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:21:06
|
|
|
|
Ira_
|
Opet ja, a zašto je Elena bila u bolnici ?!?!?!
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:21:14
|
|
|
|
mirna
|
Elena bok! i ti si nama falila! troubled je vec rodila...
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:22:33
|
|
|
|
Ruža
|
Elenica bok! Kako si nam? Kakva bolnica? Nisam u tok? Šta je bilo?
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:22:39
|
|
|
|
Elena
|
joj imamo bebu suze su mi na oci od sreca,nek nam su samo dobro i vidjecemo slicice zar ne?
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 20.12.2008 22:22:57
|
|
|
|
Puli
|
Puli morat ću ti slonića na popravak poslati, nećaka mu komad uha odgrizla. pošalji bumo im nova uha nalijepili
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!