Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:01:04
|
|
|
|
mamara
|
EJ CURKE BOK I JA BI JEDNU KAVICU!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:02:28
|
|
|
|
mamara
|
elena zar nemogu oni pripremati za nju drugačiji meni?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:03:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Evo kuham, mamara....gorku ili slatku....zapravo evo šećer pa ti po svojoj želji dodaj ! Kako si ti ovo šuć-muć jutro...
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:03:36
|
|
|
|
Elena
|
mamara tako mi je drago da smo se nasle na kaficu,evo ja se druzim sa FJ i bas mi je ljepo.Ti kako si mi,jesi li priredila mm nesto ljepo,ajde maco reci mi tako sam ljubopitna,bices li uskoro ponosna Nemoj me drzati u neizvesnosti,slusam
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:04:56
|
|
|
|
mamara
|
odlično! bar nam nije vruće, evo radim i tu i tamo provirim u "ugodni kutak" kako si ti?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:07:08
|
|
|
|
mamara
|
ha ha! ostavit ču te u neizvjesnosti !
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:07:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ma tako nekako-nikako, od sinoć me zeludac rastura, a evo i glava me počela boliti...no imam tolik posla da će me morati prestati boliti čim prije
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:08:10
|
|
|
|
Elena
|
ma ja sam predlozila da ja nosim hranu za nju,ali ne.Onda sam bila u drugi vrtic i tamo su se slozili,pa kad sam usla u zanimalna kod djece oni bas su jele.I kad sam vidjela znala sam da necu je pustiti u vrtic.20 djeca jedu same pomackane,sta da vam pricam i dok 2 vaspitacice polako operu jedno po jedno,Martina bi mogla da uhvati nesto i...Resila sam da pocekam jos malo,jer mi je ona najvaznija.Hvala bogu da nismo u situaciju da je neophodno da radim pa zato uzivacu jos neko vrjeme u majcinstvo,jer JEDANPUT IMA JEDNA,DVE,TRI GODINE.Zato svaki tren se mazimo,grlimo,ljubimo,ma najbolje drugarice smo
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:11:32
|
|
|
|
Elena
|
ustala je princeza napusticu vas na kratko,ali vracam se,a samo da znas mamara neces se lako otkaciti od mene dok ne saznam dali da se spremam za drugi paket?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:11:49
|
|
|
|
mamara
|
ma da elena upravu si bolje da pričekate! FJ tebi šaljem jednu jaku da prođe glavobolja
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:12:48
|
|
|
|
mamara
|
oprosti ne glavobolja nego želudac i ne kavica nego čaj,
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:18:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
što god, mamara, samo da pomogne...evo nastavlja se moja muka od sinoć
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:24:03
|
|
|
|
mamara
|
jesi nešto krivo pojela?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:28:32
|
|
|
|
Elena
|
i mamara jesi li se cula s Jaqkovu,kako mu je sdedom i babom?A ti sta si mi radila ove dane,mislim kako ste provodile slobodno vrjeme s mm
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:41:37
|
|
|
|
mamara
|
moj jakić je super čujemo se skoro svaki sat vremena i več sam dosadna! a ja ti radim svaki dan do 16h al poslje toga mm je moj
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:55:14
|
|
|
|
Elena
|
drzite nam fige,evo idemo na neke ispitivanja za Martinu pa kad se vratim javicu se,ajde bok.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 9:57:29
|
|
|
|
tina1602
|
sretno elena
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:10:18
|
|
|
|
Puli
|
evo nas iz akcije bili u kupovini tv-a od 8 ujutro curka s nama u nosiljki bila i malo u njoj odćorila evo mm slaže tv
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:12:23
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
gđa. Puli , želite li nešto popiti ?
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:13:59
|
|
|
|
tonkica
|
Bok svima! FJ kak je bilo jučer u City centru? Puli operacija TV uspješno završena! Baš mi je drago. Jel danas lakše dišete?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:18:55
|
|
|
|
Puli
|
fj može kapučino s puno pjene e da kako je prošao jučerašnji šoping? danas se lakše diše ali se svejedno preznojili ja noseći curku a mm tv
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:19:01
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Nije bilo, tonkice...vrijeme me obashrabrilo, a mislim da je i bolje tako...ionako nije bilo nikaj hitno!
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:21:34
|
|
|
|
tonkica
|
Bolje da nisi išla, odmah sam te se sjetila kad je počelo puhat prije početka nevremena. Fakat se otvorilo i nebo i zemlja.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:21:46
|
|
|
|
Puli
|
ma i bolje tko zna gdje bi te ono nevrijeme ulovilo
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:25:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Ulovilo nas nevrijeme u Konzumu, ali sva sreća auto nam bio prvi na parkingu pa nismo puno pokisli...stvarno je bilo užasno... Puli, jel sveki nadoknadila telefoniranje danas....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!