|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:41:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 701
   RE: Birc''Ugodni kutak''
4.6.2008 11:42:04   
koka
Upravo sam smazala skoro kilu trešanjauser posted image , bile su tu kraj mene i nisam obračala pažnju, kad ono nema višeuser posted image . Sva sreća da nije bilo nešta drugo, ipak su trešnje ok, zar ne?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 702
4.6.2008 11:44:48   
koka
Iva ja isto, samo moramo paziti sada da nas ne uhvate prijevremeni trudoviuser posted image . I ti Anne.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 703
4.6.2008 11:47:57   
anne
Istina trudnice moje!
Koka, a jučer ste mi se iščuđavale da sam pojela 8 knedli sa šljivama! user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 704
4.6.2008 11:50:25   
maja
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

mislim Majo da je zbog nogaaća i kupio drugi televizor user posted image user posted image

i ja mislimuser posted image user posted image user posted image , a Noić je isto dobio bodić sa kockicama, a ja volim gledati kad naši igraju, a ovi drugi me ne zanimaju!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 705
4.6.2008 11:50:46   
Puli
i mi ćemo u šoping bodića
i vjerojatno pozvati ekipu na druženje uz tekmu

ja imam kapicu a moramo tati kupiti neku majicu da i on bude kockasti

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 706
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:51:36   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 707
4.6.2008 11:53:31   
anne
Dosta čavrljanaj za mene! Moram ići kuhati! Budite dobre!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 708
4.6.2008 11:54:11   
cokolada
Nisam vas stigla sve pohvatati ali vidim da ste se raspisale o nogometu, ja bas nisam ljubitelj sporta inace. Utakmice repke pogledam vise jer mm gleda pa nemam izborauser posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 709
4.6.2008 11:56:15   
koka
Ma ja se nikako ne mogu namjestiti, stavljam jastuk između nogu, pa ispod stomaka moram staviti nešto, pa se dižem svaka dva sata, pa za se okrenut  čista pizuser posted image ija. Vručine su još najmanji problemuser posted image .Evo upravo stiglo osvježenjeuser posted image . Sve sam otvorila da se zraći gore, a ja ti mogu reći da sam čarapice stavilauser posted image . Friško, friško.

Neposredna veza do poruke: 710
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:59:03   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 711
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 12:00:46   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 712
4.6.2008 12:01:58   
maja
user posted image za muža, vidiš kako se on brine za tebe!
A curkice, jel koja od vas prodaje Avon, koristila sam njihovu olovku za oči i bila mi je super, a sad ne poznam više nikoga koga prodaje?!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 713
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 12:03:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 714
4.6.2008 12:06:15   
tonkica
Nema veze Iva, glavno da si ti nama OK! Kaj se tvog mm tiče, svaka mu čast! user posted image
Kad je moja šogorica trebala van iz bolnice sa nećakom, prije 6 g., bilo je prvenstvo u Japanu i igrali smo ujutro protiv Italije. Buraz je bio sav van sebe, jer nije mogo gledat tekmu kao svi drugi, već je moro ić po njih. user posted image  Al slušo je prijenos prek radija.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 715
4.6.2008 12:07:10   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: maja

user posted image za muža, vidiš kako se on brine za tebe!
A curkice, jel koja od vas prodaje Avon, koristila sam njihovu olovku za oči i bila mi je super, a sad ne poznam više nikoga koga prodaje?!

ja nabavljam od kolege u firmi, pa ako imaš broj te olovke javi, pa ću pokušati nabaviti

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 716
4.6.2008 12:08:02   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

IZVORNA PORUKA: koka

stavljam jastuk između nogu, pa ispod stomaka moram staviti nešto, pa za se okrenut  čista pizuser posted image ija. .

i ja si tak stalno nekaj guram, inače nema šanse. Za okrenuti je grozno, a za dignuti se iz kreveta ću si uskoro staviti štrik na zid - kako jako bole prepone i kosti, strašno je

Ja za sad još uvijek mogu spavat OK, dižem se jednom na WC. Jedino mi se zna desit ak spavam na lijevoj strani da mi utrne totalno ta strana, pa se moram svako malo okretat. I neko me jutro užasan grč ulovio u lijevoj nozi. user posted image

Neposredna veza do poruke: 717
4.6.2008 12:08:34   
koka
Hajde Iva još malo pa ćemo kukati za druge stvari. A šta se tiče TM, pa kužim ga, nebi si oprosti da nije s vama kad krene i mislim da nebi bio opušten. Pa bit će još prilika, a takva kao biti s vama kad sve krene samo jedna( za sada, nadam se da ćete imati još user posted image ).

Neposredna veza do poruke: 718
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 12:08:57   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 719
4.6.2008 12:10:56   
koka
Iva pa možda ga nagovoriš da bude barem s tobom dok su trudovi, ne mora biti kod samog poroda. Kad krene izgon on može slobodno izaći, dok ti ipak moraš dovršiti započetouser posted image  user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 720
4.6.2008 12:16:31   
mirna
Iva stvarno bi bilo dobro da je barem za vrijeme trudova s tobom, to zna trajati još i još...svaka mu čast da je odbio kartu! user posted image i MM bi to učinio bez problema jer nije baš preveliki freak za nogomet...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 721
4.6.2008 12:18:40   
Puli
user posted image za tvoga mužauser posted image

i ja ga kužim
nogometa će uvijek biti

a vidica tatina curica
stiže
pa normalno
da
ženici i curici
želi biti bliže

btw. i ja spavala s jastukom između nogu
to mi je najbolje pasalo cijelu trudnoću
a pogotovo pred kraj

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 722
4.6.2008 12:20:19   
Puli
ej mirnice
ajd ako imaš vremena stavi recept za ćuftice
čitam da ih ti često radiš
a ja ih volim
ali ih nisam nikada pravila

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 723
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 12:25:45   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 724
4.6.2008 12:25:59   
mirna
hoću puli, samo malo da mi ručak ne zagori...user posted image

joooj iva, stvarno glupi prijedlog, ali takvi su svi muškarci, nikada ne misle.... a zašto ne bi išla tvoja mama s tobom?

< Poruku je uredio mirna -- 4.6.2008 12:27:51 >

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!