|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc''Ugodni kutak''
4.6.2008 10:27:33   
Puli
ja preko interneta znam tu i tamo obaviti veći šoping u konzumu
i lijepo mi sve donesu u stan
a ja samo raspremim

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 676
4.6.2008 10:31:42   
tonkica
Vidiš zgodno, nisam nikad probala.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 677
4.6.2008 10:33:47   
Florijan Jakov
Znam za tu mogućnost, ali tako sam nekako skeptična prema kupovini preko interneta, iako ovo od Konzuma nije ona internet kupovina kad ne znaš što kupuješ!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 678
4.6.2008 10:41:09   
maja
-hello, evo ja podoručkovala čokolino i pijem ness, šta ima kod vas?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 679
4.6.2008 10:42:29   
tonkica
Bok Majo!
Evo poslije one kiše jučer, lakše se diše. user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 680
4.6.2008 10:43:54   
maja
Vidim na vjestima da je u ZG. bilo užasno, a kod nas samo 5 minuta kiše, a nismo tak daleko! Ali baš je lijepo sad!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 681
4.6.2008 10:45:48   
Puli
evo muž složio novi televizor
slika je mrak
pa uživamo

još malo pa ću se baciti na pripremu ručka

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 682
4.6.2008 10:49:13   
tonkica
Je, bilo je stvarno koma! Padalo ko ludo.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 683
4.6.2008 10:50:48   
maja
eto barem imaš novi televizor zbog nevremenauser posted image , a MM kupio TV za boravak, pa mi rekao da mi je to za godišnjicu braka( za koju nisam ništa dobila, sad se izvukao), a stari smo prebacili u spavaću i sad smo stalno tamo, izležavamo se i gledamo, mislim da nam ovaj nije ni trebao!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 684
4.6.2008 11:01:52   
Puli
super majo
da se izvukao
i da imate dva
s obzirom da će se sad gledati nogomet
pa ćeš imati izbora

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 685
4.6.2008 11:03:36   
tonkica
A u nedostatku viška televizora, bit će zgodno i ubiti vrijeme na jaji! user posted image  

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 686
4.6.2008 11:11:25   
koka
ejla bokuser posted image . Evo ovdje kod nas kiši i mogu reći da je friško brrrrrrrrr. Stavila sam čarapice. Samo da nestane ona sparina. Puli user posted image user posted image user posted image za tv. Al nemoj sad da zaboraviš na nas. Majo i ja bi tv u sobi. Joj kako ga padauser posted image .

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 687
4.6.2008 11:13:04   
maja
pa zbog nogometa mi i je, barem neću živčaniti, a Tonkice i komp je onda samo mojjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image Evo upravo sam dogovarala osiguranje za Nou, pa vam javim kad dobijem ponude šta smo izabrali.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 688
4.6.2008 11:14:07   
anne
Bok mamice!
Vratile samo se iz šetnje, papale jagode i malo si legle i digle noge. Mal je super naučila izležavati se samnom od kad sam trudna. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 689
4.6.2008 11:16:39   
koka
user posted image user posted image user posted image ja volim nogomet. Tako da kad počne prvenstvo MM ima kompić a ja gledam fusbaluser posted image user posted image user posted image . MM od kad je samnom je počeo pratiti sport a prije nije uopčeuser posted image . Ja sam krivauser posted image .E sad je počelo i grmiti, opet će past napon pa neću moći na RRuser posted image  user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 690
4.6.2008 11:18:21   
koka
Bok Anne samo ti uživajuser posted image user posted image user posted image . Kako parket? Jel je velika šteta?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 691
4.6.2008 11:26:11   
anne
Parket je dobar, a i strop se suši. Rekli su na vjestima da je kod Kvartića bilo najgore. Tamo živimo Puli i ja. Spuštali smo stropove, a između stavili staklenu vunu. Ako se vuna namočila dugo će se sušiti, ako ne nije strašno.
I ja pratim sport, tj. reprezentacije. Sigurno ćemo sve gledati i Petra s nama. Za prošlo prvenstvo smo joj kupili navijački bodi. Da sve bude u moodu! user posted image  A sad već viće "Tavo, goooo."

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 692
4.6.2008 11:28:38   
Florijan Jakov
i ja se veselim utakmicama...nabavili smo dresove, lupkalice i još ćemo neke rekvizite..

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 693
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:30:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tonkica)
  Neposredna veza do poruke: 694
4.6.2008 11:30:35   
mamara
ej curke pa nemogu vjerovat da se na ovom forumu piše o nogometu!user posted image
ja jako volim sport pogotovo nogomet i rukomet! i jedna čekam subotu!user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 695
4.6.2008 11:31:06   
koka
user posted image user posted image user posted image bravo mame. Ja sam isto Rokiću kupila majicu i kapu, još moram sebe sreditiuser posted image user posted image user posted image . Voljela bi se slikati s dresom i mojom škembicomuser posted image . Nagovorit ću MM.

Neposredna veza do poruke: 696
4.6.2008 11:32:18   
koka
Ni ja mamara user posted image . Još ćemo i prenositi uživouser posted image -. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 697
4.6.2008 11:34:23   
anne
Cure bi nam MM vjerovali da na RR pišemo o nogometu?! user posted image  Odmah bi RR bio pun MMova.
Nate je na Oprah, a tako je slatki. user posted image
Idem kuhati ručak, a poslje vas čitam. Btw kuham junetinu s vinom. Petra mi  pjeva, tako je slatka.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 698
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:37:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 699
4.6.2008 11:38:52   
koka
Nadam se da ne pjeva od vinauser posted image . Nate je stvarno sladak, samo friz mi nije baš neki. Iva, Iva spavaj dok možeš.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!