Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:27:33
|
|
|
|
Puli
|
ja preko interneta znam tu i tamo obaviti veći šoping u konzumu i lijepo mi sve donesu u stan a ja samo raspremim
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:31:42
|
|
|
|
tonkica
|
Vidiš zgodno, nisam nikad probala.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:33:47
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Znam za tu mogućnost, ali tako sam nekako skeptična prema kupovini preko interneta, iako ovo od Konzuma nije ona internet kupovina kad ne znaš što kupuješ!
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:41:09
|
|
|
|
maja
|
-hello, evo ja podoručkovala čokolino i pijem ness, šta ima kod vas?
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:42:29
|
|
|
|
tonkica
|
Bok Majo! Evo poslije one kiše jučer, lakše se diše.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:43:54
|
|
|
|
maja
|
Vidim na vjestima da je u ZG. bilo užasno, a kod nas samo 5 minuta kiše, a nismo tak daleko! Ali baš je lijepo sad!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:45:48
|
|
|
|
Puli
|
evo muž složio novi televizor slika je mrak pa uživamo još malo pa ću se baciti na pripremu ručka
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:49:13
|
|
|
|
tonkica
|
Je, bilo je stvarno koma! Padalo ko ludo.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 10:50:48
|
|
|
|
maja
|
eto barem imaš novi televizor zbog nevremena , a MM kupio TV za boravak, pa mi rekao da mi je to za godišnjicu braka( za koju nisam ništa dobila, sad se izvukao), a stari smo prebacili u spavaću i sad smo stalno tamo, izležavamo se i gledamo, mislim da nam ovaj nije ni trebao!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:01:52
|
|
|
|
Puli
|
super majo da se izvukao i da imate dva s obzirom da će se sad gledati nogomet pa ćeš imati izbora
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:03:36
|
|
|
|
tonkica
|
A u nedostatku viška televizora, bit će zgodno i ubiti vrijeme na jaji!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:11:25
|
|
|
|
koka
|
ejla bok . Evo ovdje kod nas kiši i mogu reći da je friško brrrrrrrrr. Stavila sam čarapice. Samo da nestane ona sparina. Puli za tv. Al nemoj sad da zaboraviš na nas. Majo i ja bi tv u sobi. Joj kako ga pada .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:13:04
|
|
|
|
maja
|
pa zbog nogometa mi i je, barem neću živčaniti, a Tonkice i komp je onda samo mojjjjjjjjjjjjjjjjjjj Evo upravo sam dogovarala osiguranje za Nou, pa vam javim kad dobijem ponude šta smo izabrali.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:14:07
|
|
|
|
anne
|
Bok mamice! Vratile samo se iz šetnje, papale jagode i malo si legle i digle noge. Mal je super naučila izležavati se samnom od kad sam trudna.
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:16:39
|
|
|
|
koka
|
ja volim nogomet. Tako da kad počne prvenstvo MM ima kompić a ja gledam fusbal . MM od kad je samnom je počeo pratiti sport a prije nije uopče . Ja sam kriva .E sad je počelo i grmiti, opet će past napon pa neću moći na RR .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:18:21
|
|
|
|
koka
|
Bok Anne samo ti uživaj . Kako parket? Jel je velika šteta?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:26:11
|
|
|
|
anne
|
Parket je dobar, a i strop se suši. Rekli su na vjestima da je kod Kvartića bilo najgore. Tamo živimo Puli i ja. Spuštali smo stropove, a između stavili staklenu vunu. Ako se vuna namočila dugo će se sušiti, ako ne nije strašno. I ja pratim sport, tj. reprezentacije. Sigurno ćemo sve gledati i Petra s nama. Za prošlo prvenstvo smo joj kupili navijački bodi. Da sve bude u moodu! A sad već viće "Tavo, goooo."
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:28:38
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
i ja se veselim utakmicama...nabavili smo dresove, lupkalice i još ćemo neke rekvizite..
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 11:30:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:30:35
|
|
|
|
mamara
|
ej curke pa nemogu vjerovat da se na ovom forumu piše o nogometu! ja jako volim sport pogotovo nogomet i rukomet! i jedna čekam subotu!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:31:06
|
|
|
|
koka
|
bravo mame. Ja sam isto Rokiću kupila majicu i kapu, još moram sebe srediti . Voljela bi se slikati s dresom i mojom škembicom . Nagovorit ću MM.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:32:18
|
|
|
|
koka
|
Ni ja mamara . Još ćemo i prenositi uživo -.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:34:23
|
|
|
|
anne
|
Cure bi nam MM vjerovali da na RR pišemo o nogometu?! Odmah bi RR bio pun MMova. Nate je na Oprah, a tako je slatki. Idem kuhati ručak, a poslje vas čitam. Btw kuham junetinu s vinom. Petra mi pjeva, tako je slatka.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 11:37:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 4.6.2008 11:38:52
|
|
|
|
koka
|
Nadam se da ne pjeva od vina . Nate je stvarno sladak, samo friz mi nije baš neki. Iva, Iva spavaj dok možeš.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!