mimagy
|
Pozdrav lijepe moje,dugo me nije bilo,selo,vjetar,internet veze i eto. Hvala svima na lijepim zeljama za pregled,bilo je prekrasno da nisam htijela ustat sa stola za ultrazvuk. Doktor je samo vikao bravo! Bravo! Beba je zivahna, okrece se,pljesce rucicama,odgovara na dodir. Nalazi su svi super,trudni smo 12 tjedana,a beba je dugacka 62 mm sto mi on racuna kao 13+4 , tako da sam zadovoljna,nuhalni nabor ili kako vec je dobar,i time smo zadovoljni. Ja sam izgleda jedna od onih rijetkih kod koje se sve super razvija,a mucnina,povracanja,osjetljivosti na mirise odnikud. Busica se jako dobro vidi,sad vec i pitaju jesam li to trudna,jeans su zamjenile tajice,trenirke,i jeans za trudnice,no neka samo neka je beba zdrava. Sljedeci nam je pregled 13.12. kada bi mogli i spol saznati,samo ne znam kako cu izdrzati do tada. :)) jedva cekam da osjetim bebicu,da je opet vidim. I tata se poceo uzivljavati,prica bebi,draga trbuh,a i mazi mamu :) sada me samo deru emocije i samo placem,no u redu samo da beba ne bude cmizdravac mali,a i ako bude opet cemo ga voljeti,hehe
|