|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 97 98 [99]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
7.3.2014 22:33:27   
anaxx
Ja sam do sada imala na 4 kola i ova na tri se puno ljepše i lakše voze... tako da mi je to bila sad želja, no kako ste rekli Ukusi su različiti.

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2451
8.3.2014 8:33:46   
Newy
Joooj čizmice kud si mi dala još taj leokids user posted image da baš su sličan tip ovoga što ja planiram uzeti, tako da sam sinoć bila zadubljena pak i u njihovu stranicu i proučavala i našla se na sto muka jer sama sam po sebi neodlučna, a još ovako kad su slične stvari u pitanju...user posted image uglavnom na kraju sam popyzd..., i reko neću više premišljat ni gledat dalje, nego se idem odlučiti za Kunert koju ću boju, jer inače nećemo do ljeta imati kolica user posted image
Još se dvoumim za kotače, ako imate na napuhavanje, kako se rješava problem ako se slučajno probuši guma...? Ne znam da li to komplicira stvar, pa bi muž radije da uzmemo punu gumu, a opet ovi na napuhavanje su mi ljepši.

Mi danas punimo 28 tjedana, jeeeeiiiuser posted image a mene već danima boli tamo-vamo, trbuh, leđa, pa stegne, pa kontrakcije dave obavezno par puta dnevno... ovaj tjedan napokon pregled, nadam se da se ništa nije događalo u smislu otvaranja ili tako nešto user posted image beban se uredno javlja, par puta dnevno se 'poigramo' malo i tako user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2452
8.3.2014 8:52:33   
čizmica
Newy heheheh ma ako si već zagrizla za Kunert-njih kupi, nemoj time razbijat glavu.user posted image Mi smo kupili na napuhivanje, i nikad se ne smije napuhat više od 0,6 BAR. A nama su ovi u Leo kidsu rekli da bilo koji dio možemo naručiti, pa ako stvarno pukne guma-naruči se kod njih. user posted image

Ovaj dezen smo mi odabrali http://www.leokids.hr/djecja-kolica-q8/, a sa ovim trećim gumama na napuhivanje http://www.leokids.hr/djecja-kolica-q8/

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2453
8.3.2014 8:59:33   
čizmica
evo ovo je slikano kad su nam došla user posted image
http://upload.slike.com/slika?image=1394265291-1500-x-1125px-20131218_160918 (1).jpg

Ma meni je super što imaju navlaku za noge na sva 3 dijela, i što u onoj kao autosjedalici ima podložak s kajišićima za skroz male bebu, a onda se to makne i dijete kad je malo veće može i bez toga. Super mi je i što mi je došao i kišobran, i navlaka za komarce,kišu i podloga za prematanje, i onaj nastavak što se može staviti na ručku pa je za čašu/bocu. A najbitnije mi je bilo da se sve okreće u oba smjera i što je ručka visoka jer sam ja visoka (nema mi ništa ružnije vidit nego kad je mama pogrbljena dok vozi bebača). Eto, jesam ih ishvalila user posted image user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2454
8.3.2014 9:02:19   
čizmica
užass...nikako objavit sliku!! user posted image uglavnom naš dezen je grafit-krugovi crvena q8! eto!

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2455
8.3.2014 9:22:08   
sarita 22
ej curke kako ste mi danas bas me i nema u zadnje vrijeme nesto mi se desava sa internetom i nece mi bas neke stranice otvorit tako i ovu....ja idem na pregled 17.3 jedva ga cekam...od ovih antibiotika se osjecam grozno samo mi se spava i nekako se osjecam slabo user posted image ....mislim na sve vas makar nemogu doci do tu imate sve veliki zagrljaj od mene puse svima user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2456
8.3.2014 9:36:27   
Newy
A čizmice ja gledam zašto mi neće otvorit nijednu sliku, dakle nije do mene ajd dobro user posted image vidim taj dezen, sviđa mi se user posted image
Ma znaš što mi nije jasno gledam više tih modela pa nikako skužit razliku između nekih ne znam sad napamet ali čini mi se da su dosta slični ne mogu pronać veće razlike, recimo između deluxe, pa exclusive, pa Q7, Q8... sinoć sam buljila u to dugo pa se zbunila na kraju user posted image
Sve u sve dosta sličan tip kolica, i imaju oboje veeeelik izbor boja i dezena... da i meni je bila bitna visina ručke da se može podešavati, jer smo i mi dosta visoki.
Za koliko su ti došla kolica otkad si naručila, i jeste platili dostavu?

< Poruku je uredio Newy -- 8.3.2014 9:50:15 >

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2457
8.3.2014 10:19:54   
maja pčela
cure sretan vam dan žena!!!!!mene danas dječica iznenadila crtežima i svojim radovima da sam se rasplakala user posted image ,ah ti hormoni!!!!kod nas je jučer bilo tako divno vrijeme da sam od 10 ujutro pa do 8 navečer skoro skroz bila vani sa klincima,osim dok smo ručali i večerali,navečer sam bila komirana ali preporođena,baš mi je falilo sunce,noćas sam spavala kao beba,ni u wc se nisam dizala,što je napredak user posted image ,danas je na redu kuća i čišćenje pa vas pozdravljam i vas i bebice......uživajte!!!!!!

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2458
8.3.2014 11:35:25   
čizmica
Razlika ti je većinom u otvorima za svjetlo i nekim sitnicama. Mi smo ih na sajmu vidili i stvarno su nam se svidila.tad je q8 bio najnoviji model. I nisu isti dezeni na izbor kod svakog modela... mi ih naručili početkom 12.mj a trebali ih dobit krajem 1.mj al su nam došla prije božića,uglavnom dosta brzo. Dostavu smo platili 100kn,mislim da je za cijelu RH ta cijena. Dođu cityex-om il šta već.

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2459
8.3.2014 12:10:16   
Caly
Čizmice i ja san tila baš ta, najlipša su,baš imaš lip ukus. Ali eto prevelika su mi, moja su manja,a visoke ručke, lakša su za sklopit i sve ostalo. A ja živin u Tučepi, min od rive,tako da mi ni ne tribaju svi ti dodaci. Ovde san sve morala posebno kupit, kišobran,torbu,sidalicu i adaptere,ali eto i muž se ko i ja zaljubia u njih,odma su mu legla. user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2460
8.3.2014 12:10:29   
kim626
Drage moje zene...pa sretan vam dan zena 😉
puno pusa od nas...

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2461
8.3.2014 12:32:09   
andydea
Drage moje sretan vam dan zena..molim Tintin da otvori temu pod nastavkom jer je ova dosla do 100 stranice - takva su pravila Rr..hvala..pa tamo nastavljate pisati ..lp

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 2462
8.3.2014 13:24:39   
Caly
Andy ja san rekla da ću rodit kad dođemo do 100 str,ali neće Kate,ne. user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2463
12.3.2014 13:43:12   
kim626
Zasto ne mogu otvorit nastavak? :\

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2464
12.3.2014 13:43:36   
kim626
Zasto ne mogu otvorit nastavak? :\

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2465
14.4.2014 20:21:55   
mali kauboj
Moj sin stize po terminu za tjedan dana. Ali ja sam tako nestrpljiva jedva cekam malu dusicu vidit...znam da sam sebicna pa ga tjeram u mislima sto prije van user posted image danas samo lagana bol u stomaku..cekamo jos user posted image

Zauvijek tvoja 08/2012
Kauboj 04/20104

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2466
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 97 98 [99]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 97 98 [99]
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!