|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
3.3.2014 19:47:19   
Caly
Nama su na tečaju rekli da se bar prvih dana tuširamo samo sa vodom,radi mirisa,da ne smeta bebu. I nikakvi sapuni za intimno pranje,nego samo voda,a i za octenisept san čula da je odličan,ali ne prvi dan. Nemojte zaboravit čarape, donje majce. I čula san da je za u rađaonu odlično oni bonboni od grožđanog šećera,ako ti padne energija. I ja san u konzuma kupila na dječjem odjelu chicco uloške. 50 Kn,ali u većim dućanima,nema u malima. Eto nadan se da san pomogla. user posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 2376
3.3.2014 19:48:58   
amon
Vlaja,čestitam na prekrasnoj curici Vani!!! To nam je prva proljetna beba sa popisa..... user posted image user posted image user posted image Andy, čestitam na plusiću-mislim na tebe i znam da će sve biti OK!!
Cure,evo sada se javljam nakon dugo,dugo,ali toliko toga nam se izdešavalo da jednostavno nisam stigla niti odmoriti kako treba.....ali sad sam tu. u punom zamahu sam s pripremama,kinderbet ofarban,složen, čekamo madrac,posteljina sašivena (moja mama me spasila s time), robica se pomalo pere,pegla, eto neki dan su mi iz ZG stigle tetra pelene i čiripe pa sam i to peglal (otpale mi rukeuser posted image ), kolica još čekamo to će nam moj brat dati-što je super smanjili nam trošak!!! i naš tata se sad više uključio-nakon posjeta beba centru i kad smo kupovali dude,bočice,pelene i te stvari tek je tad shvatio koliko je to blizu pa je sad malo više od akcije i pomaganja....mene hvata manija čišćenja tako da stalno čistim i stalno sam u muvingu, sjednem tek predvečer.... user posted image nedavno smo bili na pregledu-već smo veliki- imamo 1420 gr, moramo vaditi krv i početi pratiti pokrete...svašta nešto se dešava (i to što sam narasla na veličinu bove.....) a još nedavno sam rekla kako nikako dogurat do 6 mjeseca trudnoće,a gledaj nas sada...... eto malo puno od nas,ali to je ukratko pregled gdje smo bili i što smo radili.....

Sezamić stiže 16.05.

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 2377
3.3.2014 20:31:09   
Bellatrix
leot - mi idemo na tečaj na Sv. Duh sad u ožujku pa ti javim dojmove.
Znaš li razlog zašto si pala u nesvijest? Čuvaj se!
Moj mužić me stalno tjera da se više odmaram, ali mi baš neide u glavu user posted image

Kako me danas beba jako lupa!!

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 2378
4.3.2014 5:49:13   
Iv@na
Evo nas s pregleda i jos uvijek :) u komadu. Sve je ok. Samo na pregledu smo bili, a na uzv ne vise, predali smo sve briseve na mikrobiologiju, na ctg idemo u srijedu ujutro i tak onda svaka tri -četiri dana. Meni se to čini dosta često,ali kad se sjetim da nam je termin još samo dva i pol tjedna user posted image Kako je doktorica to sve metrom izmjerilla i pregledom ustanovila trebal bi se Vito po terminu roditi. Decko nas :))))

Imam osjećaj da mi je mali naš isisao sav kalcij iz mene, naime već dva tjedna nas bole zubi i zubno meso, iako smo bili kod zubara i sve ok. Mozda da kupimo šumeći kalcij, jedio to nisam probala??

Vlaja od <3 čestitke, volite se,mazite i pazite.

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 2379
4.3.2014 9:14:44   
autumn day
jutro svima!
opet oblačno i tmurno....user posted image

kako ste mi vi danas? jel nam danas netko drugi na redu? user posted image

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 2380
4.3.2014 9:18:12   
anaxx
Jutro!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2381
4.3.2014 9:26:55   
Newy
Bellatrix, znaš li možda koliko se unaprijed treba prijaviti tamo na tečaj? I koliko dana traje? I kad počinje u 3.mjesecu?

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2382
4.3.2014 9:29:19   
valerie
Vlaja, čestitam od srca na malenoj Vani user posted image  Jedva čekam opširniji izvještaj s poroda.

Andy, čestitke na plusiću, ovaj put će bit sve ok, vidjet ćeš.

Koga zanima, poslala sam upit u Petrovu za tečaj da li priznaju iz doma zdravlja i imam pismeni odgovor da da, samo treba potvrdu pokazati na porodu.
Čemu onda kod njih davat 400kn?!
Moj mišić je sad dosta aktivniji, jedino mi žao muža, čim stavi ruku na trbuh, ništa se ne događa user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2383
4.3.2014 11:04:10   
tonija_4
Hvala vam na odgovorima user posted image . Pogledat ću kada ću ići u zg za te chicco uloške, ima super konzum kod nas, ali nema tih uložaka. Torba je onda više manje spremna i čeka user posted image . Kod nas u rodilištu nosimo njihove spavačice i za bebu treba imat kremu, pelene i maramice. U ponedjeljak nam počinje trudnički tečaj u DZ user posted image user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 2384
4.3.2014 11:08:39   
Bellatrix
newy - Zvala sam ih početkom siječnja, a imali su slobodno tek u ožujku!
Tečajeve imaju jednom mjesečno dva utorka i dva četvrtka od 15-17h. Sad počinju 11.3

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2385
4.3.2014 11:09:11   
Bellatrix
išla sam danas vaditi šećer! Fuuuuuuj!

Neposredna veza do poruke: 2386
4.3.2014 11:12:23   
Newy
Aha, znači onda ne moram ni razbijat glavu jer je već debelo prekasno da se prijavim user posted image ma ja sam vagala i radije bih to obavila tamo jer vjerujem da je tečaj bolji i realniji, ali pošto živim na drugom kraju grada, a auto moram posuđivati od svojih, onda mi je to bilo prekomplicirano pa sam se odlučila obaviti u svojem domu zdravlja, sad u trećem mjesecu... a dobro valjda bude neka korist i od toga user posted image

Neposredna veza do poruke: 2387
4.3.2014 13:27:54   
čizmica
Hello curke.... mene danas sve živo boli,leđa,noge a beba lupa i namješta se. Uf,sve mi je teško...

Nego,mogle smo da pomognemo jedna drugoj,napisati u kojem rodilištu ćemo rodit, a cure koje su već rađale nek napišu nekakve napomene o tome što ponijeti i sl. Pa da nam je lakše.... user posted image

Ja ću na porod u rodilište Split.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2388
4.3.2014 13:31:13   
čizmica
Hello curke.. mene danas sve boli.i leđa i noge i cila sam nikakva. A bebač se namješta i lupka....

E da,palo mi napamet da svaka napiše u kojem rodilištu planira roditi,a i cure koje su već rađale da nam napišu neke napomene koje bi nam pomogle. Pa da olakšamo jedna drugoj. Npr. Sto u kojem rodilištu treba ponijeti....

Ja ću na porod u rodilište Split user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2389
4.3.2014 13:33:38   
čizmica
Hahahahah dva puta-pa nek se nađe!!!! user posted image user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2390
4.3.2014 13:40:39   
Newy
Cure jel imate kakva iskustva s kolicima Kunert? Konkretno gledam model Kunert Silver 3u1, taj mi se na prvi pogled baš sviđa. Vidim da nije neka zvučna marka, ali je netko pisao da su dobila višu ocjenu od mnogih ovih poznatih (tipa Chicco, Peg Perego, Gracco...). Meni osobno brendovi i marke ništa ne znače u životu, ali bih voljela čuti ako tko zna nešto više o njima.

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2391
4.3.2014 18:53:22   
ma re
Hello! Ajme koliko dobrih vijesti!!
Vlaja ceatitke na malenoj!!!!! user posted image user posted image user posted image !! Nadam se da je proslo sve ok!!! Imamo prvu proljetnu bebicu!
evo ja uzivam doma..user posted image nadam se da ce malo kod nas doci sunce pa da mogu i prosetat jer ovako cu izluditi u kuci..

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2392
4.3.2014 21:45:05   
tonija_4
user posted image

Kakvu torbu ste pripremile za rodilište? Meni te sve stvari možda stanu u xxl kofer user posted image user posted image

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2393
4.3.2014 21:59:10   
Caly
Ne tribaš preveliku svaki dan će ti netko doć i donit još. Ja san stavila pak gačica, pak uložaka, 10 chicco uložaka, ručnike, grudnjake, kozmetikupunjač, čarape, i osnovne stvari. user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 2394
5.3.2014 7:54:05   
tintin
Jutro cure, kako ste mi?
Uf ja opet povracam, nije mi baš to jasno, valjda je to normalno, jeli koja od vas imala tako u zadnjem mjesecu?

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2395
5.3.2014 8:53:06   
Bellatrix
dobro jutro

tintin - nisam čula da netko ima problema s povračanjem tako kasno user posted image . Što ti doktor kaže?

newy - možemo se naći negdje u gradu kad završe trudnički tečajevi i razmijeniti dojmove user posted image
Nisam čula za ta kolica. Kod kupnje kolica mi je bilo bitno da ima veliko sjenilo i da se sjedalica može postaviti prema meni i od mene!

Kad sam prvi puta išla u rodilište ponjela sam cijelu putnu torbu, najviše mjesta su zauzeli chicco ulošci, ali sam ih i skoro sve potrošila!
Kad krene čišćenje onda je to zbilja za ozbač! user posted image

< Poruku je uredio Bellatrix -- 5.3.2014 8:55:03 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2396
5.3.2014 9:05:10   
anaxx
Jutro cure!
Jedna teška noć iza mene :( , toliko mi se trbuh stvrdnuo, napeo, boljela me leđa i donji dio trbuha da sam mislila da cemo usred noći u bolnicu... Sad sam malo bolje, ali jos ne kao da je sve ok, malo me strah ( ili puno me strah:().
Šta vi kažete, jel se nekome događa tako nešto?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 2397
5.3.2014 9:09:26   
sarita 22
ej curke moje evo i mene kako ste mi jer vas lupaju vase user posted image ...jucer sam isla po nalaze za streptokok i to me nije zaobislo dobila sam antibiotike i moram ih pit da se izljecim do poroda user posted image ...jer neka od vas u trudnoci prije imala taj sugavi streptokok? med. sestra mi je rekla da to nije nista opasno i da se ne brinem ali ja od jucer kad sam saznala malo malo mi se place sva sam nikakva neznam kak da si pomognem....samo se nadam da ce sve biti uredu sa mojim malenim Davidom....ako neko zna nesto vise ili da ga je imala neka se javi user posted image

Neposredna veza do poruke: 2398
5.3.2014 9:11:33   
anaxx
Uh, ja ti ne znam ništa o tome i nisam jos radila analizu....

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2399
5.3.2014 9:34:00   
Caly
Sarita meni je prijateljica imala i rješila prije poroda. Samo su joj i posli poroda dali opet antibiotike za sigurnost. A i muž je mora pit antibiotike. Jedino je problem ako ne izlječiš može beba dobit i ostat u bolnici.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!