|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
26.3.2014 20:09:29   
eternity
Ja sam draga perlice hercegovka i ovdje u nas zdravstveno ne pokriva ništa vezano uz MPOuser posted image tako da mi moramo sve privatno radit

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 1026
26.3.2014 22:05:51   
tealitas
Dobro večer drage moje evo i mene. Da očekujemuser posted image 02,04. Sinoč pišem vama kako imam problema kad ono jede mi se kiseli krastavac, sve si mislim u sebi ludo jedna zadnji put si jela kiselu ciklu user posted image ali opet 2 godine truda i nikako user posted image pa neču da se nadam ničemu. anamiha draga ja imam užasnih problema kada mi je plodni dan ,tada osječaj jako štrecanje i tupu bol.

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 1027
27.3.2014 8:42:13   
Snjeguljica_83
Jutreko! Sanjala sam sexual san... user posted image Muški akter je bio tip iz meksičke sapunice "Zabranjena žena", Bruno, ako je tko gledao (jučer je bila zadnja, nisam gledala, heheh) i jako se loše ljubio, i tada je uskočio MM i onda je bilo super! user posted image

user posted image Ma smo se MM i ja smijali kad sam mu ispričala...... user posted image user posted image

Jučer su me križa boljela cijeli dan, a onda je popodne i navečer prešlo na trbuh.... Evo opet križa boli, ali bez trbuha. user posted image

Pinky sorry ako sam te krivo prozvala, ali nisi li ti imala takve "mokre" snove uslijed svojih +?

Moj datum je dupli kao i Tealitas... 2.4.

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 27.3.2014 8:43:12 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 1028
27.3.2014 8:45:53   
daxy

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image Pumba - 20.03.- ponosna user posted image
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image winkica - 31.03.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1029
27.3.2014 8:48:21   
daxy
Jutro cure. Kako ste mi? Jeste popile kavu? user posted image

tealitas,marti pa gdje ste vi nestale? user posted image

Ajmo,ostale curke javljajte datume! Idem složit listu. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1030
27.3.2014 8:50:41   
anamiha
sad citam vase postove, i ne vjerujem da ti postupci toliko kostaju, kakva je to procedura, toliko dugo se ceka, nisam imala pojma o tome :(

pricala mi prijateljica , njena kuma da 5 godina nikako nije mogla ostat trudna, isli i na umjetnu, ni sama ne zna koliko puta, i kad su odustali, ona prirodno ostane trudna, sad ima troje prekrasne djecice :)

drage moje meni je sinoc bila jako muka, dizo mi se zeludac, misla sam da cu povracat, glavobolja, uzas... temp 37.5... kava mi nekako jutros ne pase, a grudi pocinju rast, bole sa strane... stalno me nest pika u jajniku i maternici, neki cudan osjecaj... :/

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 1031
27.3.2014 9:00:05   
Snjeguljica_83
Anamiha zvučiš kao jedna user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 1032
27.3.2014 9:06:11   
scarlet
Dobro jutro cure user posted image

Lili, anamiha navijamo cure za vas i šaljemo dobre vibre!!!!user posted image user posted image
Anamiha možda si stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja čekam da počnu opet plodni dani, za vikend će biti akcije user posted image i onda se vidimo na listi za travanjuser posted image

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1033
27.3.2014 9:18:19   
anamiha
hvala vam drage moje na svemu, nadam se da je uspjelo ovaj mj :) necu se previse nadat, jer su to sve moguci simptomi M ... cekam nedjelju :)

u subotu cu napravit test, dan prije ocekivane, pa cemo vidit:)

lili kakvo je stanje kod tebe?

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 1034
27.3.2014 9:52:59   
tinast
anamiha od user posted image želim da ugledas svoj user posted image i da nam potvrdis user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 1035
27.3.2014 10:55:14   
ikaaa
Jutro drage moje.....user posted image ...evo ikaaa se sad iskoprcala iz kreveta i odmah pali kompić, nemože ni doručak pojesti bez vasuser posted image ...
anamiha draga moja ma ti si trudnica.....to je to...još samo potvrda u subotu...ma držim figice za veeeliki+
snjeguljice tako su i mene boljela leđa, križa, i buša....i to je dobra znak....navijam z aveliki +..

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 1036
27.3.2014 11:38:41   
PinkyFunkyBirdy
Curke moje drage, oprostite što se ne javljam, ali stvarno sam u gužvi zadnjih dana. user posted image
Idem probat poloviti većinu stvari ... krećem od zadnjeg posta dok ne dođem do svog zadnjeg.

Draga anamiha, navijam da je su to dobitni simptomčići i da je mali bebonja u buši! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy, moja milena, hvala još jednom za sređivanje listi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da ćeš morati preuzeti održavanje liste na duže vrijeme jer stvarno ne stižem ništa, a još kad moja mrvica dođe na svijet pitanje je dal ću uopće stići na WC, a kamoli na RR. user posted image user posted image user posted image

Uuuuuu Snjeguljice, itekako da sam imala mokre snove. user posted image user posted image user posted image Imala sam svakakve snove i svi su bili jako živahni, tj. skoro svih sam se sjećala i djelovali su jako stvarno. user posted image Ali mislim da niti u jednom nije bio MM. user posted image user posted image user posted image

Tealitas, dobro nam se vratila i čim brže otišla na trudnički dio. user posted image user posted image

Draga Marti, dobro nam došla među trudilice i držim fige da čim prije pređeš u trudnice! user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste se rapisale o MPO. Da, privatno to izađe sve jaaaako skupo, a preko socijala se mora užasno dugo čekati na lijekove. Užas. user posted image

Joj, moram vidjeti dal nam je naša tintin ostala odmah na porodu ... možda već ima svoju Saricu na rukama. user posted image

Draga moja ikaaa, vidim da pitaš za mene. Evo baš imam hrpu posla i ništa ne stižem. user posted image Buša mi fino raste i mučnine su još malo prisutne, ali sve to ide u opis "posla". user posted image Kako si mi ti milena? Dal raste buša? user posted image

Perlice draga, ova bucka sve više macka bušu s kremicama i divi se ujutro sama sebi kako buša fino izgleda. user posted image Baš su se oni moji šlaufovi na trbuhu spojili u jedno veliko brdašce. user posted image Jedva čekam da mi se i ti tako zaokružiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je tvoj tata? user posted image

Supergirl, koje si nalaze radila? Ako si radila LH i FSH daj napiši vrijednosti jer kod njih je bitniji njihov omjer, a ne toliko sama vrijednost. U biti daj nam popiši sve. user posted image

Joj, spominjete odlazak k frizeru. Ajme kako ja dugo nisam bila. user posted image Baš bi se trebala malo počastiti. user posted image

I, lili, dal se plavuše više zabavljaju? user posted image user posted image user posted image

Gdje nam je Pubica nestala? Kako se osjeća naša trudnica? user posted image

Pričale ste i o molitvi. Ja sam sama sebi obećala da ću do kraja trudnoće pročitati cijelu Bibliju. user posted image Malo sam uporila zadnjih dana jer sam navečer katastrofa, ali kad ulovim malo slobodnog vremena onda čitam. user posted image

Sve ostale koje nisam spomenula grlim puno i javljajte se češće! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 1037
27.3.2014 11:40:21   
lili22
12DPO nista od plusica i temp je pala sa 36.8 na 36.7 cekan da user posted image konacno dode i onda novi misec nova nada, nemojte me jos dizat sa liste cekat cu jos dva dana ali mislin da i nema bas nade...
Anamiha kad ces ti piskit? Tvoji simptomi zvuce obecavajuce. Sretno draga!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1038
27.3.2014 11:50:56   
maja42
Pozdrav drage moje trudilice i trudnice evo nas na 8 tjedana i 4 dana i bili smo nakontroli i super smo zdravi napreduje bebica srce junacko kuca punom parom i sve je uredu... tako sam sretna.... svim trudilicama zelim user posted image a nama trudnicama da mazimo drbuscice i skolsku trudnocu

< Poruku je uredio maja42 -- 27.3.2014 11:51:50 >

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 1039
27.3.2014 12:16:54   
perlica55
evo mee user posted image
Pinky draga, uživaj u bušici i maloj user posted image
Tata je dobro, čeka da ga pozovu nazad u
bolnicu na terapiju, pa je nervozan, al kaj može..
Snjeguljice user posted image  user posted image  za fine snove user posted image
Anamiha držim fige za user posted image  u subotu..
Lili žao mi je zbog -, ima nade user posted image
Majo user posted image  za mrvicu, uživaj!!
Idem na trudničku temu vidjeti kak je tintin,
držim fige za brz i što manje bolan porod user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 1040
27.3.2014 12:16:56   
daxy
Pinky draga poslala sam ti mail. user posted image
Nemaj briga za listu,ti mi se lipo opusti i uživaj u trudnoći,razmjenjuj slatke brige s drugim trudnicama. user posted image

lili draga to nije pad BT. Temperatura je super. user posted image user posted image za user posted image

majo drago mi je da je sve u redu. Uživaj. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu maja42)
Neposredna veza do poruke: 1041
27.3.2014 12:21:51   
tintin
Drage moje nece moja mrvica jos vanka, lipo joj je kod mame user posted image , napravila ctg i sve u redu, bila sam zabrinuta jer stalno mi nesto curka doli pa sam mislila da nije plodna voda ulagano pa sam i to rekla dr pa mi je isla gledati plodnu vodu i sve je u redu nije zamucena i ne curi, jos uvik sam prst otvorena. Sutra opet u bolnicu jer mi doktorica ide na put i zeli biti mirna pa ce me opet pogledati i plodnu vodu takodjer, pusa svima.

(Odgovor članu maja42)
Neposredna veza do poruke: 1042
27.3.2014 12:32:19   
daxy
tintin još malo draga. Navijam da sve prođe u redu i da što manje boli! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1043
27.3.2014 14:52:54   
lili22
Evo su mi poceli grcevi dole, nikad ih neman pred M samo kad san user posted image .
Mozda ima jos nade, cure molite molin vas za mene, a ja van javno obecavan da ubuduce necu radit test do 13DPO jer su mi ovi - previse stresni. Evo lezin u krevetu i bas me onako grci dole i mislin se ma nisan valjda ovo izmanipulirala.user posted image
Cini mi se da san se pocela previse opterecavat neznan je li tako i vama?!

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1044
27.3.2014 15:19:49   
anamiha
Majo drago mi je da je sve u redu, zelim ti mirnu i sretnu trudnocu :*

lili, zao mi je zbog testa, al dok M nema, ima nade :) mozda je implantacija bila kasnije, pa test ne moze ocitat jos... a sto se tice temp, odstupanja su moguca, ne pouzdaj se u to... nadam se da M nece ni doci iducih 9 mj .. :) a ti grcici, ako ih prije M nisi imala, mogli bi biti jedan od simptoma trudnoce :) navijam za + :*

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 1045
27.3.2014 16:44:57   
tintin
Daxy draga hvala ti user posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 1046
27.3.2014 16:57:52   
tinast
anamiha, lili, ja nade polazem u vase user posted image da cete ih sto prije ugledati

majo super vijesti, drago mi je da je sa bebicom sve ok :)

tintin malenoj se svidjelo bit unutra, tako sam i ja uzivala i produzila 2 dana :) još malo pa ćes biti sa svojom malenom,kako je to lijepo user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1047
27.3.2014 17:04:54   
cosak
Hm..znaci 4 besplatna postupka se ima preko hzzo, ja sam cijelo vrijeme mislila 3... ok!
A zasto svi spominjete samo cito, jesu bolji ili jeftiniji ili nesto drugo?... sto je s beta plus, tamo je dr. Romana, nju dosta hvale...
ikaaa draga, mogu misliti koja razlika privatno i drzavno... tocno vidim iz tvoje price kako si to dobro dozivjela, sve shvatila...jako puno covjeku znaci kad mu netko u miru objasni sto je sto i kako dalje... i evo te sad tu user posted image user posted image
tintin ajde vise da mozemo festati user posted image user posted image i naravno svu srecu ti zelim da sto lakse prodje user posted image
mene glava uzasno boli odoh sad napraviti jednu kavicu u najvecu salicu user posted image user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 1048
27.3.2014 17:19:20   
ikaaa
majo super na dobrim vijestima.....samo se ti lijepo odmaraj i mazi svoju lopticu....
lili ma dok god nema user posted image , nadamo se bebici...ma to je to..... držim figice...
anamiha kakvo je kod tebe stanje?
tintin mila moja znači curi je tako lijepo u buši da neće van..... ma sad za koji dan evo nam Sarice, male mazulje user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 1049
27.3.2014 17:19:55   
Jasmina19
Dobar dan svima!user posted image Vidim da se prica o MPO ja bas i nisam neki strucnjak vezano za tu temu.Znam jedino ako mozda nekom bude od pomoci da privatna Poliklinika Škvorc iz Samobora radi postupke preko hzzo-a,imaju s njima ugovor.E sad neznam kakva je uspjesnost,doktori,biolozi....Sto se tice same poliklinike cula sam dobre stvari,moja sogorica ide tamo,vodila je i trudnocu kod njih,zadovoljna je.user posted image Curke koje ste jos na listi drzim fige iz petnih žila za te dvije slatke crtice.user posted image user posted image Ostalima želim puno srece u travnju.user posted image Pozz moje drage trudilice i trudnice.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!