Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 26.3.2014 20:09:29
|
|
|
|
eternity
|
Ja sam draga perlice hercegovka i ovdje u nas zdravstveno ne pokriva ništa vezano uz MPO tako da mi moramo sve privatno radit
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 26.3.2014 22:05:51
|
|
|
|
tealitas
|
Dobro večer drage moje evo i mene. Da očekujem 02,04. Sinoč pišem vama kako imam problema kad ono jede mi se kiseli krastavac, sve si mislim u sebi ludo jedna zadnji put si jela kiselu ciklu ali opet 2 godine truda i nikako pa neču da se nadam ničemu. anamiha draga ja imam užasnih problema kada mi je plodni dan ,tada osječaj jako štrecanje i tupu bol.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 8:45:53
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: elle1 - ponosna Dacana - ponosna andydea - ponosna maja42 - ponosna vucica - 11.03.- ponosna Pumba - 20.03.- ponosna lili22 - 29.03. anamiha - 30.03. folletto - 31.03. winkica - 31.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 8:48:21
|
|
|
|
daxy
|
Jutro cure. Kako ste mi? Jeste popile kavu? tealitas,marti pa gdje ste vi nestale? Ajmo,ostale curke javljajte datume! Idem složit listu.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 8:50:41
|
|
|
|
anamiha
|
sad citam vase postove, i ne vjerujem da ti postupci toliko kostaju, kakva je to procedura, toliko dugo se ceka, nisam imala pojma o tome :( pricala mi prijateljica , njena kuma da 5 godina nikako nije mogla ostat trudna, isli i na umjetnu, ni sama ne zna koliko puta, i kad su odustali, ona prirodno ostane trudna, sad ima troje prekrasne djecice :) drage moje meni je sinoc bila jako muka, dizo mi se zeludac, misla sam da cu povracat, glavobolja, uzas... temp 37.5... kava mi nekako jutros ne pase, a grudi pocinju rast, bole sa strane... stalno me nest pika u jajniku i maternici, neki cudan osjecaj... :/
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 9:00:05
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Anamiha zvučiš kao jedna
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 9:06:11
|
|
|
|
scarlet
|
Dobro jutro cure Lili, anamiha navijamo cure za vas i šaljemo dobre vibre!!!! Anamiha možda si stvarno Ja čekam da počnu opet plodni dani, za vikend će biti akcije i onda se vidimo na listi za travanj
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 9:18:19
|
|
|
|
anamiha
|
hvala vam drage moje na svemu, nadam se da je uspjelo ovaj mj :) necu se previse nadat, jer su to sve moguci simptomi M ... cekam nedjelju :) u subotu cu napravit test, dan prije ocekivane, pa cemo vidit:) lili kakvo je stanje kod tebe?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 9:52:59
|
|
|
|
tinast
|
anamiha od želim da ugledas svoj i da nam potvrdis
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 10:55:14
|
|
|
|
ikaaa
|
Jutro drage moje..... ...evo ikaaa se sad iskoprcala iz kreveta i odmah pali kompić, nemože ni doručak pojesti bez vas ... anamiha draga moja ma ti si trudnica.....to je to...još samo potvrda u subotu...ma držim figice za veeeliki+ snjeguljice tako su i mene boljela leđa, križa, i buša....i to je dobra znak....navijam z aveliki +..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 11:38:41
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Curke moje drage, oprostite što se ne javljam, ali stvarno sam u gužvi zadnjih dana. Idem probat poloviti većinu stvari ... krećem od zadnjeg posta dok ne dođem do svog zadnjeg. Draga anamiha, navijam da je su to dobitni simptomčići i da je mali bebonja u buši! Daxy, moja milena, hvala još jednom za sređivanje listi. Mislim da ćeš morati preuzeti održavanje liste na duže vrijeme jer stvarno ne stižem ništa, a još kad moja mrvica dođe na svijet pitanje je dal ću uopće stići na WC, a kamoli na RR. Uuuuuu Snjeguljice, itekako da sam imala mokre snove. Imala sam svakakve snove i svi su bili jako živahni, tj. skoro svih sam se sjećala i djelovali su jako stvarno. Ali mislim da niti u jednom nije bio MM. Tealitas, dobro nam se vratila i čim brže otišla na trudnički dio. Draga Marti, dobro nam došla među trudilice i držim fige da čim prije pređeš u trudnice! Vidim da ste se rapisale o MPO. Da, privatno to izađe sve jaaaako skupo, a preko socijala se mora užasno dugo čekati na lijekove. Užas. Joj, moram vidjeti dal nam je naša tintin ostala odmah na porodu ... možda već ima svoju Saricu na rukama. Draga moja ikaaa, vidim da pitaš za mene. Evo baš imam hrpu posla i ništa ne stižem. Buša mi fino raste i mučnine su još malo prisutne, ali sve to ide u opis "posla". Kako si mi ti milena? Dal raste buša? Perlice draga, ova bucka sve više macka bušu s kremicama i divi se ujutro sama sebi kako buša fino izgleda. Baš su se oni moji šlaufovi na trbuhu spojili u jedno veliko brdašce. Jedva čekam da mi se i ti tako zaokružiš. Kako je tvoj tata? Supergirl, koje si nalaze radila? Ako si radila LH i FSH daj napiši vrijednosti jer kod njih je bitniji njihov omjer, a ne toliko sama vrijednost. U biti daj nam popiši sve. Joj, spominjete odlazak k frizeru. Ajme kako ja dugo nisam bila. Baš bi se trebala malo počastiti. I, lili, dal se plavuše više zabavljaju? Gdje nam je Pubica nestala? Kako se osjeća naša trudnica? Pričale ste i o molitvi. Ja sam sama sebi obećala da ću do kraja trudnoće pročitati cijelu Bibliju. Malo sam uporila zadnjih dana jer sam navečer katastrofa, ali kad ulovim malo slobodnog vremena onda čitam. Sve ostale koje nisam spomenula grlim puno i javljajte se češće!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 11:40:21
|
|
|
|
lili22
|
12DPO nista od plusica i temp je pala sa 36.8 na 36.7 cekan da konacno dode i onda novi misec nova nada, nemojte me jos dizat sa liste cekat cu jos dva dana ali mislin da i nema bas nade... Anamiha kad ces ti piskit? Tvoji simptomi zvuce obecavajuce. Sretno draga!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 11:50:56
|
|
|
|
maja42
|
Pozdrav drage moje trudilice i trudnice evo nas na 8 tjedana i 4 dana i bili smo nakontroli i super smo zdravi napreduje bebica srce junacko kuca punom parom i sve je uredu... tako sam sretna.... svim trudilicama zelim a nama trudnicama da mazimo drbuscice i skolsku trudnocu
< Poruku je uredio maja42 -- 27.3.2014 11:51:50 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 12:16:54
|
|
|
|
perlica55
|
evo mee Pinky draga, uživaj u bušici i maloj Tata je dobro, čeka da ga pozovu nazad u bolnicu na terapiju, pa je nervozan, al kaj može.. Snjeguljice za fine snove Anamiha držim fige za u subotu.. Lili žao mi je zbog -, ima nade Majo za mrvicu, uživaj!! Idem na trudničku temu vidjeti kak je tintin, držim fige za brz i što manje bolan porod
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 12:16:56
|
|
|
|
daxy
|
Pinky draga poslala sam ti mail. Nemaj briga za listu,ti mi se lipo opusti i uživaj u trudnoći,razmjenjuj slatke brige s drugim trudnicama. lili draga to nije pad BT. Temperatura je super. za majo drago mi je da je sve u redu. Uživaj.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 12:21:51
|
|
|
|
tintin
|
Drage moje nece moja mrvica jos vanka, lipo joj je kod mame , napravila ctg i sve u redu, bila sam zabrinuta jer stalno mi nesto curka doli pa sam mislila da nije plodna voda ulagano pa sam i to rekla dr pa mi je isla gledati plodnu vodu i sve je u redu nije zamucena i ne curi, jos uvik sam prst otvorena. Sutra opet u bolnicu jer mi doktorica ide na put i zeli biti mirna pa ce me opet pogledati i plodnu vodu takodjer, pusa svima.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 12:32:19
|
|
|
|
daxy
|
tintin još malo draga. Navijam da sve prođe u redu i da što manje boli!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 14:52:54
|
|
|
|
lili22
|
Evo su mi poceli grcevi dole, nikad ih neman pred M samo kad san . Mozda ima jos nade, cure molite molin vas za mene, a ja van javno obecavan da ubuduce necu radit test do 13DPO jer su mi ovi - previse stresni. Evo lezin u krevetu i bas me onako grci dole i mislin se ma nisan valjda ovo izmanipulirala. Cini mi se da san se pocela previse opterecavat neznan je li tako i vama?!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 15:19:49
|
|
|
|
anamiha
|
Majo drago mi je da je sve u redu, zelim ti mirnu i sretnu trudnocu :* lili, zao mi je zbog testa, al dok M nema, ima nade :) mozda je implantacija bila kasnije, pa test ne moze ocitat jos... a sto se tice temp, odstupanja su moguca, ne pouzdaj se u to... nadam se da M nece ni doci iducih 9 mj .. :) a ti grcici, ako ih prije M nisi imala, mogli bi biti jedan od simptoma trudnoce :) navijam za + :*
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 16:44:57
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga hvala ti
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 16:57:52
|
|
|
|
tinast
|
anamiha, lili, ja nade polazem u vase da cete ih sto prije ugledati majo super vijesti, drago mi je da je sa bebicom sve ok :) tintin malenoj se svidjelo bit unutra, tako sam i ja uzivala i produzila 2 dana :) još malo pa ćes biti sa svojom malenom,kako je to lijepo
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 17:04:54
|
|
|
|
cosak
|
Hm..znaci 4 besplatna postupka se ima preko hzzo, ja sam cijelo vrijeme mislila 3... ok! A zasto svi spominjete samo cito, jesu bolji ili jeftiniji ili nesto drugo?... sto je s beta plus, tamo je dr. Romana, nju dosta hvale... ikaaa draga, mogu misliti koja razlika privatno i drzavno... tocno vidim iz tvoje price kako si to dobro dozivjela, sve shvatila...jako puno covjeku znaci kad mu netko u miru objasni sto je sto i kako dalje... i evo te sad tu tintin ajde vise da mozemo festati i naravno svu srecu ti zelim da sto lakse prodje mene glava uzasno boli odoh sad napraviti jednu kavicu u najvecu salicu
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 17:19:20
|
|
|
|
ikaaa
|
majo super na dobrim vijestima.....samo se ti lijepo odmaraj i mazi svoju lopticu.... lili ma dok god nema , nadamo se bebici...ma to je to..... držim figice... anamiha kakvo je kod tebe stanje? tintin mila moja znači curi je tako lijepo u buši da neće van..... ma sad za koji dan evo nam Sarice, male mazulje
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 27.3.2014 17:19:55
|
|
|
|
Jasmina19
|
Dobar dan svima! Vidim da se prica o MPO ja bas i nisam neki strucnjak vezano za tu temu.Znam jedino ako mozda nekom bude od pomoci da privatna Poliklinika Škvorc iz Samobora radi postupke preko hzzo-a,imaju s njima ugovor.E sad neznam kakva je uspjesnost,doktori,biolozi....Sto se tice same poliklinike cula sam dobre stvari,moja sogorica ide tamo,vodila je i trudnocu kod njih,zadovoljna je. Curke koje ste jos na listi drzim fige iz petnih žila za te dvije slatke crtice. Ostalima želim puno srece u travnju. Pozz moje drage trudilice i trudnice.
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!