autumn day
|
ma re, vidim da si iz Rijeke, po meni put u zg ne bi trebao biti problem, nije dalek put, male bebe ionako većinu vremenu spavaju u autu, a ako se i probudi, stanete i nahraniš, presvučeš i nastavite put, jedino treba paziti da bebi ne bude vruće u autu. mi smo sad išli iz zg na krk i natrag i nismo čak trebali ni stajati...doduše moj je malo stariji ,ali sve je to tu negdje mimee, jooooj, nisam znala za tu akciju u kozmu na pufies pelene, taman mi ponestaje zaliha, bile su u mulleru na akciji 95 kn i još sam imala one kupone iz njihove knjižice po 10 kn, tako da me paket ispao 85 kn što je super, on je sad na 3 i odlične su mu. mekane i lagane, a ne propuštaju....i slatki su dezeni ajde pliz ako se sjetiš kad bude opet neka akcija na pufies dojavi sad sam u konzumu podigla jedan paket njihovih bebe pelena kaj se besplatno dobiju, ovako na prvu mi se čine prekrute i predebele, ali vidjet ćemo. a ovo za dojenje nisam pametna, ja od početka dojim na zahtjev, pa isto kad zaplače ne znam da li bi ga odmah stavila na cicu...pokušavam skužiti razlike u plaču i odgonetnuti kaj mu je prije nego mu ponudim cicu. a pogotovo sad po ljeti, kad je vruće se stalno bojim da li je žedan, jer mu ne dajem ništa osim cice... on je stvarno jako velik i debeljuco i ne bi ga htjela hraniti ako ne treba, pa pokušam nekad dudu uvaliti...inače u pravilu, kad je "redovan" dan jede svaka 3 sata kroz dan, ali navečer zna biti nervozan pa ga onda pokušam i cicom smiriti, navečer zna često cicati, nema nekog reda jer pokušavam sve da ga smirim, po noći cica svaka tri sata, oko 1, oko 4 i u 7 kad je i buđenje... voljela bi bar ovo cicanje u 1 izbaciti ili pomaknuti da se malo više naspavam,ali on očito ima sat ugrađen u sebe a i taj skok šta kažeš nam sad slijedi meni je ped. savjetovala češće dojenje sad po ljeti zbog vrućina daj mi reci, nemaš problema s upalama cica kad andrej ne pocica do kraja? meni je to baš problem, dobro moj rijetko kad ne pocica do kraja, ali ako ne moram se izdojiti koliko još ide. newy, budeš se privikla na novu okolinu, možda će ti biti lakše ako ćeš imati i pomoć neku sad na Pagu, a iz mog kratkog iskustva na moru s malim, jako lijepo spavaju na morskom zraku e da, i moj ima kvrgavu glavu
< Poruku je uredio autumn day -- 18.7.2014 9:09:25 >
|