Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 0:31:05
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Vecer curke moje najdraze 😊 Ja sam na otoku jedva san uspila ulovit signal da vas procitam. Meni moji jajnici kazu da mi je O 12DC a po kalkulacijama na temelju duzine ciklusa ispada da je 17DC ,puno mi je to razlike,s obzirom da stedim MM dan-dva prije O. Pocela sam osjecati lagani pritisak dolje i sise su mi jednako bolne kao prije tjedan dana pa sam sva zbunjena.. daxy brzo cemo mi to draga ♥️ perlicesunce +plaza = snjeguljice ti si mi super optimisticna zadnje vrijeme ,bas mi se svidja to ,i ja sam svome rekla da ostane malo duze na "radnom mjestu" ,pita on odakle ti sad to. zamisli da sam rekla : "Od snjeguljice " hipo zao mi je zbog glupog spottinga , mozda ovaj ne nosi ? Ne sjecam se tocno da su mi rekli promjer,mogu eventualno sutra procackati po papirima od bolnice da vidim. Jedino sto su mi rekli na 3D-UVZ je da je velik i skoro djeli maternicu na dva djela , i kad sam vidila slike prije OP i poslje OP bila sam sokirana . Maternica je izgledala kao Y a sad V . Ugl.poslje Op su mi menge postale manje bolne,i prije sam nekad znala imati spotting (ponekad) zadnjih 8m nemam. Ja ti najtoplije preporucam da to rjesis,nekako ces biti mirnija A i moci ces si promjeniti potpis ispod postova isto 😜 tjedan dana slobodno ti treba za to. Eto idem u krpe umorilo me sunceko. ljubim vas sveeee ♥️
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 8:40:07
|
|
|
|
hipo
|
Lourdess malo mi je zao sto to nisu makli kad sam bila na laparo pa usput i histero, al sta je tu je. Meni je to 5mm, izgleda mi maternica ko srce Samo da javim da je jutros po rasporedu stigla vjestica. MM je velika potpora pa sam ok, mislila sam da cu bit vise razocarana jer sam puno ocekivala. Za sad ne boli. Idem doruckovat pa na rivu u hlad gledat u more čilat živce.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 8:45:38
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke... Vidim na grafu da je hipo dobila , zbilja mi je žao Snjeguljice kod tebe tempica polakoo raste, nema joj žurbe Baš me zanima koliko će sutra porasti... Lourdess, super kaj si se riješila septuma, držim ti fige za debele Daxy falila si nam za akciju, nadam se da će uroditi Ja ću od sutra krenuti s trakicama, čini mi se da mi je iscjedak već krenuo Kak smo u akciji svaki dan, nisam sigurna dal je iscjedak moj ili MM
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 8:59:05
|
|
|
|
nutella2009
|
hipo drži mi se draga ... Curke moje evo iz petnih žila navijam za i šaljem vibrica Ljubim vas sve curke moje najdraže .....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 9:34:26
|
|
|
|
ema55
|
Evo ja iman osjecaj da cu dobit. Obicno mi ne kasni. Simptome trudnoce nisam imala nego iste kap da cu dobiti mm ali jednostavno nije dosla. Pricekat cu par dana ako ne dode.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 10:35:33
|
|
|
|
hkajo
|
hipo kod mene ništa novo,sve po starome jedino MM otišao na teren emma nadam se da neče
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 11:10:24
|
|
|
|
hipo
|
svima saljem veliki morala sam mrknut ketonal jer me pocelo grcit i probadat, bole kriza i sve sto treba bolit, skuplja mi se pljuvacka kao da cu povracat jos 15-ak min pa cu bit ok bar sam kod mame, a ne kod svekrve pa mi se lakse izlezavat ema, nadam se da ti nece doc! hkajo, drzim figeeee!!! pisalice sretno! navijam da ste mi sve odreda trudne! cure u akciji, bravo! daxy sve pohvale za akciju, vidim da imas pune ruke posla da te jedva ima na forumu snjeguljice, veseljko nas, di si? akcija i kod tebe?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 11:30:00
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna ema55 - 06.08. hkajo - 10.08. ruzmarin222 - 12.08. katy1503 - 15.08. Snjeguljica_83 - 18.08. mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 31.08. Fiona0802 - 31.08. ?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 11:31:39
|
|
|
|
hipo
|
Lourdes,tu je fotka mog septumcica http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29462 Ajme koliko tipfelera, gore sam vas mislila grlit, a ne se smijat Fali mi moja macka, kad sam bila mladja i zivila tu na otoku, imali smo macke, i kad me bolio pupo, maca na trbuh i ta toplina bi mi pomogla. Sad pomaze ketonal, a i miris rostilja ce me izvuc iz kreveta. Idem vidit sta je tata ispeko
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 11:38:32
|
|
|
|
perlica55
|
Fali mi lista, pa sa je kopirala, nadam se da se daxy ne ljuti Snjeguljice nam nema gledala sam joj BT, kod nje na grafu nema uobičajenog skoka od 0,2 za O, pa joj savjetujem i večeras akciju, te nastavak mjerenja tempice.. Možda je čak O bila 14dc svejedno obasvite danas kaj trebate, pa ćemo vidjeti sutra kaj će reći FF Ema, niš onda pričekaj dan/dva, pa piški testić.. Držim ti fige Hkajo, još malo do tvog datuma, dal ćeš piškiti 10.8. ??? Držim ti fige
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 11:40:44
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo NEEEEEE Ketonale kada se radi na .. Prebaci se na Brufen, Neofen forte, nekakve čepiće protiv bolova, al ne Ketonal, ni kapsule ni tablete...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 12:14:49
|
|
|
|
daxy
|
Hej,curke. hipo žao mi je zbog . Grlim. perlice ljuta sam ko feferon. Ma samo ti ljepi,draga. Ne smeta mi. ruzmarin slobodno ti nama napiši više o sebi,nemoj da te zapitkujemo. Koliko ste dugo pokušavali za prethodne trudnoće? Jesu sve bile uspješne? ema nadam se da nećeš dobit . hkajo nadam se da TM neće dugo izbivat.
< Poruku je uredio daxy -- 6.8.2014 12:18:19 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 12:44:36
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje i vi meni falite puno! Ma, vraćam se ja k vama čim se oslobodi mjesto u buši za drugo i čim se malo oporavim. Draga hipo, žao mi je zbog . Sljedeći mjesec mora biti dobitan. Evo da vam javim da sam bila jučer na pregledu i moj mali frajerčić je opet naglavačke i sad već teži 1640 gr. Dečko i pol! Još ima dosta mjesta i plodne vode pa se stigne okretati kako mu paše. Za sad sam na +8,5 kg s čime sam super zadovoljna. Stalno razmišljam kako još samo malo i držat ću taj svoj mirišljavi smotuljak u rukama. Svima vam od srca želim da se i vi zaokružite čim prije i da slatko iščekujete kao i ja.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 14:04:21
|
|
|
|
LourdessPadme
|
hipo tvoj mi izgleda dosta velik cudi me da nakon toliko pokusaja trudnoce da ti nitko nije rekao odi i to ukloni
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 14:16:07
|
|
|
|
hipo
|
Lourdess, ovo mi je fotkao dr nakon HSG-a i reko da ako nako tri mjeseca ne uspijem da bi me operirao. Mislila sam se javit soc gin kad se vratim s god. jer kad sam obavila HSGon je odlazio na godisnji pa ga nisam uhvatila. On je stariji i iskusniji pa njemu malo vise vjerujem. Kad cujem 5mm ne zvuci mi puno, na fotki mi to izgleda dosta veliko, a opet manje nego sta sam sve vidila na netu Uglavnom, za koji dan cu zvat dr. narucit se za kraj 8. jer mi se ne da cekat 10. mjesec. Kod tebe je bas bio pravi Y. Imas pravo, bit cu najmirnija lad ga maknu. Perlice, popijem Ketonal ako me razvaljuje jer mi nista drugo ne pomaze. Inace ih ne pijem, a nista me i ne boli da bi nesto pila, pa radije malo otrpim. Ako me pocme bolit, a nije jos pocela zapravo, onda trpim pa kud puklo. Probala sam sa drugim tabletama, al samo na ovo reagiram kod Znam da se u ne smiju. Vecinu ciklusa ne pijem nista nego prehodam jer je izdrziljivo. Budem pricala s dr na pregledu sta mi savjetuje.
< Poruku je uredio hipo -- 6.8.2014 14:19:00 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 15:07:04
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hej, cure! Pitate za mene?! Evo me, Ema je zaspala, ručale smo zajedno, tako sad uživam na netu, pijuckam ... Surfala sam jutros, ali već u 8 sati se probudila i eto nje, ajmo se igrati.... Bile smo vani i ne znam koji se vrag dogodio, najednom me zaboljela križa i eto ga, drži me do sada... Ne mogu ležati ispruženih nogu, već blago podignutih pa i podignute guze Ma koji vrag?! Hipo, ne znam za vezu između ketonala i trudnoće... Ali Perlice, savjetovala si neofen... Već sam pisala o njemu. Neofen ometa začeće. To piše u uputama. Nemojte ni to koristiti!!! Što se tiče moje BT, ja sam fenomen. Toliko me zanima što će sutra reći moj FF frend... Akcija treba biti danas, makar se postavila na trepavice!!! Nešto sam se svađuckala s MM jučer, bolje mi je da Ne znam dal ćemo uspjeti popodne jer tkozna kad će doći, a Ema ako se probudi.... ništa od toga. Navečer ga moram održavati budnim! Čujte ovo:
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 6.8.2014 15:21:25 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 15:13:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jučer mi na moru. Neka žena vani s mužem se sunča, imaju između 50 i 55 godina. I veli ona meni za Emu: kako je slatka, kako se zoveš, ideš u vrtić i slično. Nastavi ona: i ja bih htjela dijete, htjela bih psotati baka, ali ništa još... Kćerka je 4 g. u braku i ništa se ne događa. Kako sam i sama u toj nekoj situaciji pokušavanja i nespjeha, ne treba mi puno da se rastužim oko toga, samo sam joj odgovorila "čuda se događaju". MIslim si, ma što ću ulaziti u detalje, prvi put se vidimo! Onda ona opet: nema dijagnoze, sve je uredu s njima, već su u MPO vodama, idu u Ri na 3. postupak.... Onda sam izvalila "znači da su idiopati!" Pita ona "što su?!" Ponovim joj, i objasnim da to znači da je jednostavno neobjašnjivo, nema uzroka tomu kod njene kćerke i zeta. Prihvati ona to objašnjenje, priča još nešto o svemu tomu, sjetim se svih vas, srce mi počne lupati. Baš ste mi prirasle srcu! Al da je baš mene ubola s tim pitanje, s tim problemom... Odemo s plaže: MM ljut! Da što ja govorim pojam idiopati (njega asocira na nešto uvredljivo). Nisam ga ja izmislila! Onda, da što ja govorim "čuda se događaju" - kao da nema lijeka za njih. Pa što onda!? I meni treba čudo, očigledno! Eto, oko toga smo se natezali....
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 15:20:10
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, draga moja, što da ti kažem.... Idući ciklus ideš dalje! Lourdess, pozitivna sam u zadnje vrijeme jer se trudim biti. Rekla sam si da moram okrenuti ploču, imati drugačiji pristup, Inače nisam takva, ali nisam mogla više nastaviti u onom tonu, zapast ću u gadnu depresiju, a samo kad se sjetim na koliko toga trebam biti zahvalna, osjetim toplinu oko srca i dobro sam... Stvarno sam odužila, s tri dugačka posta, udavila sam vas. Ako vam je predugačko, preskočite! Pinky, uživaj u vratolomijama svog dečka, a onda kad ti dođe u naručje, nećeš moći prestati plakati Ikaa, još malo! 18.8. je blizu! A može krenuti prije, no može i kasnije. Ja sam prenijela 10 dana. Prvorođeno obično uživa u mami nešto duže...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 15:27:12
|
|
|
|
ucitelj
|
Hej curke kako ste jeste zive!?Moja menga se smanjuje (ovo je cudo da se smanjuej 5.dan al eto...) pijem klomifene i cekam sta ce biti dalje. Imam par pitanja: sta je to spoting? i znate li posto ste puno vise info od mene zasto se daju tabl za inzulinsku rezistenciju da se piju ako nema secer ta osoba
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 16:01:34
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, pa kud je na tebe naletila i nisu oredugi pistovi zj.meni je super kad se raspiset_e Ucitelj, super da se smanjuje, meni je ljeti to narocita tlaka, jedva cekam da mi prodju danas i sutra da se smanji pa sa mogu u more Spotting ti je slabi iscjedak prije , moze se javit iz puno razloga. Nisam za laptopom pa mi je sad nezgodno pisat Ovo drugo pitane ti stvarno ne znam Moja mama se nakon rucka raspricala pa je spomenula svoj spontani (izmedju mog brata i seke). To je bio isto jedan braco, u 4. mjesecu je bila, nije nikad saznala sto je bilo...kaze da se sjeca da je puno kasljala i da je bila prehladjena, ali nista drugo nije osjecala da ne stima...a dr nisu nista rekli, al to bilo pred 40 godina . Ostala je trudna nakon toga nakon 7mjeseci, prva trudnoca nakon 3, a ja sam uletila ko padobranac neplanirano. Uvijek se rastuzim kad se sjetim tog malog brace Uglavnom, ona se raspricala, a ja ne mogu. O svojoj situaciji mogu samo s muzem, najboljom prijom, vama i doktorima. Mozda se i otvorim, mami, ne znam
< Poruku je uredio hipo -- 6.8.2014 16:02:53 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 17:13:11
|
|
|
|
hkajo
|
hipo znam kako ti je, niti ja sa svojom mamom ne mogu o tome, čak niti nezna da pokušavamo, mislim da bi nas onda svi pilali da šta ne ide, šta neznate napraviti bebu, to je tako jednostavno. Imam susjedu koja je stara kao i ja pa stalno šta kako ne uspjevate, mi se nismo pazili i samo se dogodilo, joj što nevoli takve, dođe mi da joj odbrusim šta se ti nisi potrudila narasti još nego ostati tako mala grozno
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 18:00:27
|
|
|
|
hipo
|
hkajo, bas to! svi su odjednom pametni a na poslu zabadala koliko oces, svima bi zube polomila
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 21:22:55
|
|
|
|
daxy
|
Ola,curke. ucitelj inzulinska rezistencija je početak dijabetesa tip 2. To se otkrije ako se traži jer tako "rano" još nema simptoma. Evo lijepo objašnjeno: U slučaju dijabetesa tipa 2 prvo se događa inzulinska rezistencija. Da pojasnim, inzulin je hormon koji proizvodi gušterača, a možemo ga opisati kao ključ pomoću kojeg glukoza, šećer u krvi, ulazi u stanice i tako im daje energiju za život i procese od životne važnosti. Inzulinska rezistencija znači da je brava na stanicama u organizmu pokvarena i ključ ne može otvoriti prolaz. Gušterača zatim proizvodi sve više inzulina, ključeva, jer stanice i dalje traže energiju. Taj proces dovodi do iscrpljivanja gušterače i trenutka u kojem ona više nema mogućnost proizvodnje inzulina, uopće ili djelomice. Razina šećera u krvi povišena je u slučaju da nema ključa, da nema dovoljno ključeva kao i u slučaju da brava ne radi pa se šećer nakuplja i zadržava u krvi. Bitno je naglasiti da se dijabetes tipa 2 razvija postupno te da simptomi nisu toliko izražajni. Velik broj oboljelih niti ne zna da boluju od dijabetesa tipa 2. snjeguljice da te ispravim, "idiopatska neplodnost" ne znači da NEMA uzroka nego da ga doktori NISU USPJELI PRONAĆI. OGROMNA razlika. I mene osobno strašno nervira taj izraz jer bih ih natjerala da pod dijagnozu napišu: "Nismo u stanju dijagnosticirati problem" umjesto "idiopatska neplodnost". Ljudi rade pretpostavke kao i ti: Sve u redu s njima,al bebe nema! Da je sve u redu beba bi se dogodila prije ili kasnije! To je zakon prirode i same logike. Kad nešto nije u redu,onda ti treba čudo! Kad je sve na svom mjestu,čudesa nisu potrebna. Banalan primjer: Gradiš kuču i napraviš sve kako treba. Zovneš meštra i on ti postavi instalacije za struju,sat i žice i sve šta ide. I kad se useliš uštekaš mikser u struju, upališ ga i otkriješ da on ne radi. Probaš na više utičnica i shvatiš da mikser niti jedan drugi aparat ne rade. Svi susjedi imaju struju osim tebe. Zovneš elektro i oni ti kažu da si priključena na dovod struje. I zovneš stručnjake i oni kažu da je sa žicama i utičnicama,pa i aparatima sve u redu! Dakle SVI govore da je SVE u savršenom redu od temelja do krova,od Elektre do miksera,ali ti i dalje nemožeš koristit mikser! Bi li ti prihvatila takvu "dijagnozu"? hipo draga,nadam se da će uklanjanje mioma riješiti problem. Curke,ni ja ne mogu s nikom o svom problemu osim MM,doktora i neznanaca koje ne poznajem tj vas. Lakše bi mi bilo hodat gola po gradu nego svijetu objavit takvu stvar. Pinky super stojiš s kilažom! Bravo! Neka malac samo raste!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 6.8.2014 22:12:56
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy na žalost dijagnoza idi. neplodnosti itakako postoji, na žalost Imaš xy primjera gdje se u MPO-u savršene blastice nikad ne prime... Rodaka mog tate npr. sve medicinske pretrage koje postoje na Zemlji je napravila, njen MM takode, i sve u svršenom redu, lani je nakon 12-og IVF/ICSI-a odustala od svega. Sreli smo se na Hvaru za vikend, kaj da vam pričam... Tužna je strahovito, sve ukupno je bila na 28 postupaka... Kaže da su preko 50 000 eura potrošili u 10 god liječenja... Tak da mi je ona iz prve ruke rekla ono kaj medicina veli
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!