Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 7.8.2014 20:12:02
|
|
|
|
pcellica
|
ovo suref. za folikularnu fazu: TSH 1,160 ref 0,465 - 4,68 Prolactin 311 ref 109 - 557 Testosteron 1,61 ref 0,198 - 2,67 FSH 3,78 ref 3,0 - 8,1 LH 4,17 ref 1,8 - 11,8 Estradiol 318 ref 77 - 921
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 7.8.2014 20:29:40
|
|
|
|
hipo
|
LH ti je malo veci od FSH, tako bilo i meni, ali se nisu nesto zabrinjavali oko toga jer mi je progesteron na 22. dan bio uredan tj. imala sam ovulaciju. Budes vidila sto ce ti dr rec i kakav je nalaz progesterona poslije O tako da ces onda imat potpuniju sliku. Meni su jos vadili cini mi se androstendion i DHEAS. snjeguljice, jesi vidila jesi vidilaaaaa
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 7.8.2014 23:23:09
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna ema55 - 06.08. hkajo - 10.08. ruzmarin222 - 12.08. katy1503 - 15.08. Snjeguljica_83 - 18.08. mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 31.08. Fiona0802 - 31.08. ?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 7.8.2014 23:23:43
|
|
|
|
daxy
|
Ej curke. Riknio mi laptop. A i ostatak dana je bio loš. Izjalovili su mi se neki planovi pa sam baš . hipo draga,pa stvarno te zeza . Ja isto ponekad imam obilna krvarenja,znam kako je. Najgore mi kad idem piškit pa više krvi izađe nego urina. Pravi izljev. Grozzzznooo. pcellice nalaz je super! perlice ma tko se ljuti? Ja samo gorljivo branim stav,koji ujedno nije samo moj. To je stav struke. A da bi se uvjerili u to: google upisati "što je idiopatska neplodnost?" Na što god klikneš definicija je skoro ista. I baš nigdje ne piše da uzroka nema nego da isti nije pronađen. BTW ja baš volim rasprave,a stavovi i mišljenja su da se mijenjaju (povremeno,naravno). Joj,nekoliko puta sam nakon duuuuge stravstvene rasprave promijenila "stranu". To vam je čudo kad ti se prespoje "vijuge" u mozgu i shvatiš da si u krivu. Stiže MM doma,a znam da je mrtav umoran,jadničak satra se danas na poslu. Malo ću ga izmasirat da dođe sebi i onda krpanac. Eto,laku vam noć,curke.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 7:20:09
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Perlice, na kraju ništa od vrtića za E. jer postojao je prijedlog liste i nakon mjesec dana konačna lista. Znaš šta su oni napravili?! Na prvu listu su stavili SVU djecu! Inače, svako dijete je imalo 10 bodova, ili 10 i više bodova, ali i bilo je djece s 9, 8, 7, itd bodova. E. je, uz neke, imala samo 1 bod. Neću ulazi u način dobivanja bodova. Na drugoj listi bila su samo djeca s 10 i više bodova! Svi sdrugi su otpali, njih 60-ak! Jadni ljudi i njihov trud, skupljaj papire i nadaj se kad izađe prva lista..... Užas! No, sad znam kako i to ide..... PItaš E. hoće li ići u vrtić, ona ti odgovori: ne, ništa od vrtića, nema mjesta, opet će me čuvati baba i deda! Dobro da imamo parkove pa je tamo vodimo i ganjamo drugu djecu, nekad upadne u igru, nekad budu sami dečki, kao jučer! Hipo, vidjela sam, vidjela! Sad ćeš i ti vidjeti!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 9:07:41
|
|
|
|
hipo
|
Daxy, masaza, ha? kod nas to moze zavrsit na samo jedan moguci nacin Jesi vec probala YesB ili cekas da se priblizi O ? Javi koji ti je filing Snjeguljice, vidilaaa sam sve! Koma je to za vrtic. Meni mrak pada na oci jer mi je dusjeda rekla da joj je mala jedva upala, rade i ona i muz, a tako ce i nama bit. None su 400km daleko od ZG. Al bolje te brige nego ove trenutne. Ocu beeebuuuuuuu!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 9:32:12
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Ema, hkajo, ruzmarin, kakvo je danas stanju curke??? Ima li na vidiku??? Snjeguljice užas za vrtić Joj ja se držim one: kad bi baka i djed mogli odgajati klince, priroda bi im dala mogućnost da ih imaju... Slažem se da djed i baka povremeno pričuvaju dijete, al nikako da oni budu vrtić ... Hipo, dal se smanjila menga?? Mi smo odlučili produžiti odmor, tak da ćemo tek u ponedjeljak krenuti domeka Budem kasnije pipi trakicu, al po iscjedku bi trebali u akciju
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 9:49:10
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy hajde mišljenje????? Il kaj google kaže kad su: svi nalazi oba partnera uredni, a do trudnoće ne dolazi ni ciljano, stimulirano, ni pomoću AIH-a, IVF-a i ICSI-a??? -spolni hormoni oba partnera - UVZ - brisevi i papa - inz. rezistencija + OGT - spermiogram (svaki spermiogram preko 150 milijona sp. u ejakulatu od tog stupanj A 50%, ) - HSG - histeroskopija, laparoskopija (na inzistiranje pacijentice) - kariogrami oba partnera - trombofilija
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 10:11:14
|
|
|
|
ema55
|
M ne dolazi.obicno mi nikad ne kasni. Uzasno se lose osjecam se lose. Od umora ne mogu stati. Nekih posebnih simptoma neman. Jos bi dan -dva pricekala za test. Da budem sigurna.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 10:20:23
|
|
|
|
hipo
|
ema, navijam da ne dodje! bilo bi mi drago da bude perlice super da ste produzili odmor, dobro je to za akcijicu :-) moja M se nocas malo upristojila, jutros isto ok, ako tako bude iza rucka, stavljam čep i bacam se u more! daxy, bas kako si rekla, izljev, odem piskit, a vise krvi nego mokrace kaze muz da izgledam iscrpljeno sjetila sam se da nisam pila vrkutu tjedan prije M ko inace, mozda je radi toga al nema veze, sta je tu je
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 10:35:11
|
|
|
|
winkica
|
Slusajte ovo cure,nakon 3 godine i 3 mj meni kasni 3 dana.cerviks se jucer popeo visoko,imam gusti bijeli iscjedak,test je bio blijedo pozitivan....ja se nadam da nece biti opet biokemijska,ali nakon sto se rijesili ureoplasme negdje se pomicemo s mjesta..napokon!!!!bez obzira na sve imam osjecaj da bi mogla biti biokemijska...imam bolove kao da cu dobiti...sva sam prestrasena.....
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 10:53:12
|
|
|
|
ruzmarin222
|
Dan curke kod mene jos nist za sada nema ako bude kasnila tad cu napraviti test a od jucer mi lose tlak mi jako nizak toliko mi bilo lose] da sam sa curicom osla leci u 20 h
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 10:53:20
|
|
|
|
daxy
|
winkice navijam iz petnih žila da je to to! Hajde,javljaj nam se. hipo i kod nas uvijek završi tako. ema držim fige da ne dođe. perlice ako te zanima kaj google misli,izvoli: www.google.com A moje mišljenje se ne temelji na jednom googlanju. Čisto da znaš.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 10:58:59
|
|
|
|
eternity
|
winkice držim fige da nam potvrdiš te dvije deeeebele crte
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 11:28:02
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja winkice, šaljem ti puno vibrica da ovaj put bude sve savršeno! Navijam i za sve kojima M kasni i koje tek čekaju svoje datume da ugledaju te slatke dvije crtice!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 11:35:17
|
|
|
|
hkajo
|
winkice ma bit če sve super, samo nemoj misliti negativno kod mene ništa od nikakve boli, inače me prije M tjedan dana sise otkidaju,ali sada ništa, al tako je bilo i prošli mjesec kad su me počele boljeti tek kad sam dobila, i to je bila užasna bol nekih 5 dana da ih nisam smjela pipnuti,još onako teške ma, sve se nešto zbrčkalo,a i nisam bila na papi jer je gospon bio na godišnjem, pa možda mi se sve vratilo, nšta neznam , u nedjelju idem kumčetu na rođendan pa neznam hoću li moči tipkati, da vas obavjestim jel zloruda došla ili ne , al inače je točna u sat i minutu držim fige mojim pišalicama da popiške baš ovako lijepu duplu crticu
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 11:39:28
|
|
|
|
tintin
|
Winkice navijam neka bude sve u redu i da mi budes okruglica. Pusa svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 11:52:33
|
|
|
|
perlica55
|
Winkice draga, ne mogu vjerovati Joj nadam se da je to to Dal si bila na HSG-u?? Mislim da si pisala da trebaš ići, il sam nešto pobrkala Piškilicama držim fige, nemojte nas dugo držati na vatrici Daxy zanimalo me kaj misliš o činjenicama koje sam napisala Očito stvarno nisi raspoložena za raspravu, pa zaboravi kaj sam pitala
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 12:17:24
|
|
|
|
daxy
|
perlice ja ne kužim jel tebe nešto stvarno zanima il me pod*ebavaš? Ako poistovjetiš moje mišljenje sa internet tražilicom,teško da mogu normalno raspravljat. Ako te stvarno zanima: Imunološki faktor kod neplodnosti je dosta čest. Tu se krije puuuuno dijagnoza. Postoji grana medicine koja se zove reproduktivna imunologija koja se bavi isključivo imunološkim problemima koji se teško otkrivaju. Kod nas toga naravno nema. Reproduktivni imunolozi se u stranim zemljama bave tim problemima u suradnji s biolozima i specijalistima reproduktivne ginekologije. Sve što se (ne) dogodi poslije vraćanja zdravih blastocisti spada pod imunološke probleme. Dakle neuspjeh implantacije,blighted ovum,biokemijska trudnoća,pobačaji,prijevremeni porod. Tu se vrlo vjerojatno krije problem odnosno dijagnoza za slučaj koji si navela. Ako te zanima šta detaljnije nađem stranicu kasnije pa priljepim ovdje. Znam da je tekst dosta dug,al pokriva osnovne stvari vezane za reproduktivnu imunologiju. Kako sam shvatila i loši s-grami spadaju pod tu granu (ako nema drugog uzroka tipa vatikokela i sl...)
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 12:22:23
|
|
|
|
daxy
|
hkajo nadam se da će se pokazati i da će sisuljci bolit zbog . hipo zaboravih ti odgovorit. Nismo još probali Yes Baby,čekam pozitivnu trakicu. Sad imam 3 marke trakica raznih osjetljivosti,neka će pokazat !
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 13:20:40
|
|
|
|
LourdessPadme
|
hkajo emaa winkice drzim vam palceve 😊 ema kod koje si ti ginekologice? daxy daj Boze da yes baby doprinese u stvaranju jedne male mrvice ♥️ perlice gustaj sa svojim muzicem na odmoru mozda bas ovaj odmor bude dobitan 😎 hipo znas da sam negdje procitala da pregrada moze sprjeciti normalno istjecanje krvi ,nemogu sad naci di al ostalo mi je u glavi kad sam imala fazu googlanja svega o septumu,mozda zato imas spotting jer ta zaostala krv izlazi. 😳 Ma bas cu popodne probati naci di san to vidila. snjeguljice drzin fige da uhvatis O i napravis seku ili bracu svojoj E ❤️ Kod mene sve isto,sveprisutan je pritisak dolje ,krema iscjedak,sise bole malo Manje,sve je to rano za tumaciti. Al nadam se nekako. Ako ovo nije dobitan mjesec onda u K*** sve . Eto 😔
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 13:29:09
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Zaboravila sam poslati puno nasima eternity syringi nutelli pinky ikii scarlet bebac pipii lili22 mali andjeo ...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 13:31:56
|
|
|
|
hipo
|
Nekako sam optimisticna da ce netko prijavit uskoro plus! Svim čekalicama sretno! Da ne nabrajam sve, sretno svima! Lourdess, javi sve sto nadjes ili se sjetis, zahvalna sam na svim informacijama. Sve sto procitam i cujem stvara sliku koja ce mi pomoc da s gin donesem odluku u koju cu bit sigurna. Za sad su govorili da nije velika grba/septum, al nekako bi ja da ta grba nije tu. Razumijes sve Daxy, mene tako frka te imunoloske price. Bas me strah, valjda radi hasimota, alergija na sve i svasta, nekako me frka da je tamo problem Idem malo odmorit skembicu od rucka, pa na plazu
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 13:56:41
|
|
|
|
eternity
|
http://kutak.forumotion.com/t1405-sta-je-idiopatska-neplodnost evo link o idiopatskoj neplodnosti, baš sam neki dan čitala jer sad kako radim pretrage koje do sad nisam radila stalno nešto tražim po internetu. neki od testova koje sam radila nakon zadnje biokemijske su pozitivni ( waler, ast, combov ) i ukazuju na neku imunološku i autoimunu bolest i sve mi je to nepoznato i ne znam što ću nalaza još morat povadit da dobijem dijagnozu. al do sad mi ne bi palo na pamet da genetska predispozicija razvoju reume, artritisa i sl. može uzrokovat biokemijske trudnoće, spontane pobačaje i prijevremene porode
< Poruku je uredio eternity -- 8.8.2014 14:00:00 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 8.8.2014 13:58:17
|
|
|
|
daxy
|
Nisam uspila pronaći stranicu,al ova isto dobro objašnjava,pa tko ima vremena i volje neka pročita: http://www.beta.hr/vise/neplodnost/imunoloske-pretrage-kod-neplodnosti-14 hipo draga,i mene je strah baš tih imunoloških problema. Ponajviše jer se kod nas ne bave toliko s tim,neki od tih stanja su riješivi,al prođu godine i previše neuspjelih postupaka dok se dođe do dijagnoze. Dosta tretmana je još u testnoj fazi,a prođu godine i dok se oni rasprave o utjecaju dijagnoze na neuspjeh postupka. lourdess hvala,nadam se i ja.
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!