|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2014,
9.8.2014 11:00:48   
hipo
jutro/dan!
Tealitas, jesi li ponovila test?
Ruzmarin, sto je bilo s kumom?
Snjeguljice, mislim da ti je sve ok s temperaturom.user posted image
Winkice, zao mi je zbog user posted image , zelim ti da ti se dogodiuser posted image i prije jeseni da ne morate u postupakuser posted image
Pčelice, razumijem te, i ja padnem u takva razmisljanja, al moramo bit pozitivneuser posted image
Perlice, zivila akcijauser posted image
Mali andjeo, kad sam koristila najosjetljivije trakice onda su mi par dana znale bit dosta tamne, skoro pozitivne, ali nakon toga bi imala zapravo pozitivne samo jedan ili dva dana. Tesko je bez temp vidit di si sad, al bez brige, vi odradite akcije pa ste sigurni.
Hkajo, kako je?
Ema?
Teazg, nema te?

Ja sam se napokon ispuhala iz svog pms natecenog stanja i vratila se u normalu. Malo sam ljena s mjerenjem, al nece O prije 13dc sigurno pa ce od 10 mjerit redovno, a do onda kako mi se bude dalo. Sinoc sam ionako grozno spavala i budila se tako da mi mjerenje ne bi ni stimalo.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 226
9.8.2014 11:36:33   
hipo
Jel postoje digitalni toplomjeri koji ne vriste kad je mjerenje gotovo nego npr imaju lampicu koja blinka?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 227
9.8.2014 13:33:26   
perlica55
Mali andeo, meni se dogadalo kao i hipo, kada sam
imala te jako osjetljive trakice, bila bi mi poz 3/4 dana pa ne bi znala točno
kada je O, al tada bi pokrili svaki drugi dan, što je isto ok,
budući spermiji žive nekoliko dana... Sritnoooo user posted image
Hipo, ne znam ti za digitalca, svog sam bacila jer nije bio točan, tak da sam
vijerna starom toplomjeru..
Daxy na mob sam čitala link koji si stavila, al ću morati ponovno na lapu
pročitati... Bila mi je muka jer sam na mob-u bila, pa stalno vrtila strnicu
pa bi je slučajno povećala, pa dok je smanjm... Joj tak mi se vrtilo u glavi,
da sam mislila da cu rigati user posted image
Gdje su piškilice???? Tealitas pa gdje si ženo?????

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 228
9.8.2014 13:39:28   
hipo
bas pisalice strajkaju ili su nas zaboravile, nije ok!user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 229
9.8.2014 14:02:32   
pcellica
,

< Poruku je uredio pcellica -- 9.8.2014 14:03:14 >

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 230
9.8.2014 14:09:12   
tealitas
evooo meeee.....bila sam na moru jutros,a ma je lijepo user posted image ponovila sam test, jučer sam u popodnevnim satima piškila na neki clear blue ili kako se več zove od oko 30kn i odma mi se pokazala druga crta slabija ali dobro viđena, a dana san piškila na onu trakicu od 13kn i jako slaba je druga crta jedva vidljiva...jedino objasnjenje je da sam ostala trudna 2 dana odma nakon menstruacije....

(Odgovor članu pcellica)
Neposredna veza do poruke: 231
9.8.2014 14:13:09   
pcellica
Pa to je supeeer user posted image user posted image nije bitno objasnjenje, važno je da je user posted image Čestitam!

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 232
9.8.2014 14:18:48   
hkajo
tea čestitam
meni je sinoč bilo toliko muka i bila sam uzasno vruca ali nisam imala tem, neznam šta se dogodilo user posted image user posted image , jutros sam išla pišnuti i naravno bio je -
vidjet čemo šta će biti sutra
winkice joj neznam šta reci user posted image

danas sam dignula noge na balkon, napravila si u ogromnoj krigli ledeni čaj, knjigu u ruke, cvike na nos i uživam

šaljem svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu pcellica)
Neposredna veza do poruke: 233
9.8.2014 14:20:09   
hipo
Tealitasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Četitam, ma to je super, nije vazno kad i kako, glavno da si user posted image al isto nam odaj ako imas koju tajnuuser posted image

Ajmo odma jos koji plus, dok je vruce!

< Poruku je uredio hipo -- 9.8.2014 14:22:09 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu pcellica)
Neposredna veza do poruke: 234
9.8.2014 14:22:58   
LourdessPadme
tealitas cestitam ti,meni je sestra ostala trudna dan nakon menge,nisu svima ovulacije školske,zato i curke mjere temp.i koriste trakice 😊

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 235
9.8.2014 15:30:11   
tealitas
Nakon 2 i pol godine pokusavanja ja sam sada malo u soku od srece sto sam vidjelauser posted image . Pila sam 3 mjeseca vrkutu do ljeta i prestala pusit cigare i ja i muz presli na e cigaru. Nista posebno nisam pila, osim sto sam prije 10 mj promjenila posao i radnu okolinu i smirena dolazila kuci.... kako kazu sve ima svoje kad i kako i zasto.... pussa curke

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 236
9.8.2014 17:10:33   
hipo
tealitas, drago mi je da si nakon toliko vremena docekala svoj plus. Zelim ti urednu trudnocu, lagan porod i zdravu i velesu bebu!
Javi nam kako je muz reagirao!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 237
9.8.2014 17:41:55   
ucitelj
hej curke ja sma skroz slabo na netu zadnji dana nidi me:/ a vidim sve prsti od akcije,keksa,i novi user posted image wwweeeee cestitam i zelim nam uskoro svima jedan debeli tocniuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 238
9.8.2014 17:54:11   
ruzmarin222
Cestitam na user posted image user posted image ma nevjeruje ni ona da je pa ce pricekati ako joj bude kasnila a ja imam sve simtome za user posted image i jos plus teza na vagi kad ju trebam dobiti to vec pratim dugo ocito da nemamo ovaj mj srece za user posted image malo samuser posted image

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 239
10.8.2014 0:41:52   
monjikica
ljep vam pozdrav :) evo ukratko da vam objsnim, i prije sam zalazila i pogledavala vaše dopisivanje i tolik osam željno iščekivala da vam se pridružim. naime bila sam s mužem sadašnjim u vezi 3 ipol godine no međutim nakon 2 godine veze zavjetovali smo se i odlučili živjeti čistoću baš zbog toga što silno želimo bebu a puno se ružnih stvari događa i htjeli smo da sve ide onao kako treba, po Božjem. i evo svadba je bila 1 . 8 . i sad i ja željno iščekujem to ljepo kašnjenje.. :) menstruacija mi je uvijek bila redovita dobivala sam ili 4. ili 5. medutim prosli mjesec red svadbu mi je kasnilo 20 dana i evo sad nemogu računati ni plodne dane.. :( daali ipak postoji mogućnost da mi je u ovih 9 dana bilo moguće da zatrudnim? user posted image neželim vas sad zamarati svojim početničkim pitanjima ali vojlela bi da me primite user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 240
10.8.2014 8:27:54   
pcellica
dobro nam dosla user posted image
Koliko sam shvatila ciklus ti je poceo prije 15 dana? Koliko ti dugo inace traju? Naravno da si mogla ostat trudna user posted image drzim fige da bude user posted image
Strpi se jos malo pa uradi testic
Ostale dame, dobro vam jutro user posted image user posted image user posted image
Samo hrabro! Idemo u nove ''radne'' pobjede user posted image

(Odgovor članu monjikica)
Neposredna veza do poruke: 241
10.8.2014 10:17:02   
perlica55
Monjikica dobro došla user posted image
Ni ja nisam shvatila kad ti je bio prvi dan zadnje menge?
Dal vam je ovo prvi ciklus da pokušavate napraviti user posted image
Sretnoo user posted image
Hipo Daxy kaj VM kažu za lubrić??? Moj nije oduševljen
kaže da mu je pre mokro user posted image

(Odgovor članu pcellica)
Neposredna veza do poruke: 242
10.8.2014 10:46:42   
hipo
monjkica, dobrodosla! nisam shvatila nista, kad ti je bila zadnja M, koliko ti traju ciklusi?
zelim ti user posted image sto prije!

perlice, onaj moj je prvi to htio, a vecer kad smo to isli isprobat je bio neraspolozen za bilo sto jer je dosao kasno s posla i prigovarao na sve, kako je taj dan test bio +, morao je, a "morati" njega ubija psihicki
tako da se bunio i prigovarao na"moje" sulude idejeuser posted image onda je reko da je mokro, ali se to nakon nekog vremena "razradilo" pa je postalo svilenkasto i ugodno i reko je da bi opet

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 243
10.8.2014 11:18:52   
daxy
Ola,curke.

tealitas čestitam! user posted image user posted image user posted image
Dodat ću te na listu.

Idem sad vidit šta ste mi pisale. Tek sinoć kasno sam se logirala i nije mi se dalo tipkat.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 244
10.8.2014 11:42:14   
daxy
perlice još nismo problali jer su mi trakice negativne.
Javim kakve su reakcije.

monjikica dobrodošla. user posted image user posted image
Lijepo nam napiši kad ti je bio prvi dan menstruacije,ja isto nisam skužila dobro.
Računanje plodnih dana (kako naš perlica voli pisatu) je jedna velika greška. Ovulacija može biti ili ranije ili kasnije nego kalkulator kaže,pa se može dogodit da ju ne pogodite.

ruzmarin to s vagom ti ne priznajem! Čisto da znaš. user posted image
Dok user posted image ne dođe nema odustajanja.

winkice jako mi je žao. Drž mi se. Hej,bar si uspjela dobit te dvi user posted image ! Sljedeći put nek bude sve u redu! Nadam se prije MPO.

pcellice nemoj mislit negativno.

A ja sinoć poludila! Izgrizli me hebeni komarci! Probudila se u 3:00 sata sva crvena. Kako sam zaitila onaj aparat protiv komaraca kroz prozor,mislim da je letio 100 metara!!!
Ma nemoš vjerovat! I nisam se probudila na vrijeme za izmjerit BT i mjerila ju u 9 jutros i bila je naravno 36,5. I sad nemam pojma hoću li ju uopće upisat jer će mi nagrdit ovaj lijepi školski graf! user posted image Baš sam ljuta! Mrzim komarce,a ni ljeto mi nije drago!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 245
10.8.2014 12:47:34   
daxy

Trudilice:

user posted image nutella2009 - 30.07. - ponosna user posted image
user posted image tealitas - ponosna user posted image

user posted image ema55 - 06.08.  
user posted image hkajo - 10.08.
user posted image ruzmarin222 - 12.08.
user posted image katy1503 - 15.08.
user posted image Snjeguljica_83 - 18.08.
user posted image mali andeo - 20.08.
user posted image perlica - 23.08.
user posted image pcellica - 27.08.
user posted image daxy - 31.08.
user posted image Fiona0802 - 31.08. ?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 246
10.8.2014 13:56:29   
perlica55
Ja sam tek sada skontala da nisam čestitala Tealitas na user posted image
Čestitam ti od srca, želim ti ugodnu trudnoću i dobru bebicu user posted image user posted image
Kod mene negativna LH danas, boli desni jajnik, idem zavesti MM prije
plaže, jer večeras izlazi s dečkima user posted image
Daxy pop kada zaboravim izmjeriti BT na vrijeme, obvezno upiši da si
kasnije mjerila, il je nemoj uopće upisati...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 247
10.8.2014 18:32:06   
monjikica
Hvala svima :) Ciklus mi je inace uvijek bio redovan 28 dana, i uvjek 4.ili5 u mjesecu. medutim u 7.mom mjesecu nisam dobila 4. ili 5.og vec 28. i trajao mi je 6 dana. na tečaju sam bila i tamo su nam objasnjavali da nije moguće zatrudnjeti osim u plodnim danima koji bude 13,14.ili 15. dan ciklusa i ja sve sad kontam da vise ne mogu ni računati jer mi je toliko puno kasnilo. ali evo dale ste mi nadu da je moguće :)) znači po nekoj logici trebala bi dobiti 30? nadam se da neću :D

Neposredna veza do poruke: 248
10.8.2014 18:43:05   
hipo
Daxy i mene grizuuser posted image gamad. Sve mi natece i stoje tocke po meni jos tri do cetiri tjednauser posted image
Monjkica je li ti se da ispunit ovaj upitnik http://www.ringeraja.hr/forum/osnovne-informacije-o-nasim-trudilicama/m_896756/mimage1/tm.htm#896756 tu nas je dosta napisalo podatke pa da se bolje upoznamo i izbjegnemo ponavljanja.
A plodni dani i ovulacija ti NE moraju biti uvijek 13-15 dana, nekomeje odmah nakon menstruacije, nekom 18. Nekom 23... dan, kako kome... Nema pravila. Evo je tealitas prijavila user posted image i imala je ovulaciju cini mi se dva dana nakon menstruacije.
Zato mjerimo temperaturu i radimo LH trakice da bi vidile kad nam je O. Meni je nekad 13. Nekad 16, 15,17 dan.....
Želim ti plus od prve!
Ema, hkajo kakvo je stanje?
Snjeguljice di si mi, ne ostavljaj me samu, znas da tu ima strasnih ljudiuser posted image user posted image
Nema nam anamihe,valjd se preselilai nema netuser posted image
Eternity syringauser posted image user posted image
Daxy i perlice sve se trese od akcijeuser posted image
Lourdessnadam se da si mi se malo odmorila za vikenduser posted image

Moja vjestica jos nije skroz gotova,bas me odlucila gnjavit. Sutra mozda odemo na izlet na omiljenu plazu na cijeli dan, sunčat moj trbuščić a MM spremit u plićak na rashladjivanje ili u hlad user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 249
10.8.2014 18:54:55   
tealitas
Hvala cure na svemu, da ja sam sigurna sto posto da sam drugi dan nakon menstruacije ostala trudna jer kasnije nismo imali odnose. Jucer mi je i mama rekla da je i ona samnom ostala odma nakon zavrsetka. Pa eto....muzu jos nisam rekla jer nam je godisnjica 18.08 pa cekam da mu bude lijep poklon. Pussa cure,svima zelim puno srece a meni je ovo jos nestvarno nakon 2,5 godine i jednog spontanog tada.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!