|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2014,
7.8.2014 20:12:02   
pcellica
ovo suref. za folikularnu fazu:

TSH 1,160 ref 0,465 - 4,68
Prolactin 311 ref 109 - 557
Testosteron 1,61 ref 0,198 - 2,67
FSH 3,78 ref 3,0 - 8,1
LH 4,17 ref 1,8 - 11,8
Estradiol 318 ref 77 - 921

(Odgovor članu pcellica)
Neposredna veza do poruke: 176
7.8.2014 20:29:40   
hipo
LH ti je malo veci od FSH, tako bilo i meni, ali se nisu nesto zabrinjavali oko toga jer mi je progesteron na 22. dan bio uredan tj. imala sam ovulaciju. Budes vidila sto ce ti dr rec i kakav je nalaz progesterona poslije O tako da ces onda imat potpuniju sliku.
Meni su jos vadili cini mi se androstendion i DHEAS.

snjeguljice, jesi vidila jesi vidilaaaaauser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu pcellica)
Neposredna veza do poruke: 177
7.8.2014 23:23:09   
daxy

Trudilice:

user posted image nutella2009 - 30.07. - ponosna user posted image

user posted image ema55 - 06.08.  
user posted image hkajo - 10.08.
user posted image ruzmarin222 - 12.08.
user posted image katy1503 - 15.08.
user posted image Snjeguljica_83 - 18.08.
user posted image mali andeo - 20.08.
user posted image perlica - 23.08.
user posted image pcellica - 27.08.
user posted image daxy - 31.08.
user posted image Fiona0802 - 31.08. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 178
7.8.2014 23:23:43   
daxy
Ej curke. Riknio mi laptop. user posted image
A i ostatak dana je bio loš. Izjalovili su mi se neki planovi pa sam baš user posted image .

hipo draga,pa stvarno te zeza user posted image . Ja isto ponekad imam obilna krvarenja,znam kako je. user posted image
Najgore mi kad idem piškit pa više krvi izađe nego urina. Pravi izljev. Grozzzznooo.

pcellice nalaz je super! user posted image user posted image

perlice ma tko se ljuti? Ja samo gorljivo branim stav,koji ujedno nije samo moj. To je stav struke. A da bi se uvjerili u to: google upisati "što je idiopatska neplodnost?" Na što god klikneš definicija je skoro ista. I baš nigdje ne piše da uzroka nema nego da isti nije pronađen.

BTW ja baš volim rasprave,a stavovi i mišljenja su da se mijenjaju (povremeno,naravno).
Joj,nekoliko puta sam nakon duuuuge stravstvene rasprave promijenila "stranu". To vam je čudo kad ti se prespoje "vijuge" u mozgu i shvatiš da si u krivu. user posted image

Stiže MM doma,a znam da je mrtav umoran,jadničak satra se danas na poslu.
Malo ću ga izmasirat da dođe sebi i onda krpanac.
Eto,laku vam noć,curke. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 179
8.8.2014 7:20:09   
Snjeguljica_83
Jutro!

Perlice, na kraju ništa od vrtića za E. jer postojao je prijedlog liste i nakon mjesec dana konačna lista. Znaš šta su oni napravili?! Na prvu listu su stavili SVU djecu! Inače, svako dijete je imalo 10 bodova, ili 10 i više bodova, ali i bilo je djece s 9, 8, 7, itd bodova. E. je, uz neke, imala samo 1 bod. Neću ulazi u način dobivanja bodova.

Na drugoj listi bila su samo djeca s 10 i više bodova! Svi sdrugi su otpali, njih 60-ak! Jadni ljudi i njihov trud, skupljaj papire i nadaj se kad izađe prva lista..... Užas!user posted image

No, sad znam kako i to ide..... PItaš E. hoće li ići u vrtić, ona ti odgovori: ne, ništa od vrtića, nema mjesta, opet će me čuvati baba i deda!user posted image

Dobro da imamo parkove pa je tamo vodimo i ganjamo drugu djecu, nekad upadne u igru, nekad budu sami dečki, kao jučer! user posted image

Hipo, vidjela sam, vidjela!user posted image Sad ćeš i ti vidjeti!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 180
8.8.2014 9:07:41   
hipo
Daxy, masaza, ha? kod nas to moze zavrsit na samo jedan moguci nacinuser posted image Jesi vec probala YesB ili cekas da se priblizi O ?
Javi koji ti je filinguser posted image

Snjeguljice, vidilaaa sam sve!user posted image
Koma je to za vrtic. Meni mrak pada na oci jer mi je dusjeda rekla da joj je mala jedva upala, rade i ona i muz, a tako ce i nama bit. None su 400km daleko od ZG. Al bolje te brige nego ove trenutne. Ocu beeebuuuuuuu!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 181
8.8.2014 9:32:12   
perlica55
Jutro curke user posted image
Ema, hkajo, ruzmarin, kakvo je danas stanju curke???
Ima li user posted image  na vidiku???
Snjeguljice užas za vrtić user posted image  Joj ja se držim one: kad bi
baka i djed mogli odgajati klince, priroda bi im dala
mogućnost da ih imaju...
Slažem se da djed i baka povremeno pričuvaju dijete, al
nikako da oni budu vrtić ...
Hipo, dal se smanjila menga??
Mi smo odlučili produžiti odmor, tak da ćemo tek u
ponedjeljak krenuti domeka user posted image
Budem kasnije pipi trakicu, al po iscjedku bi trebali u
akciju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 182
8.8.2014 9:49:10   
perlica55
Daxy hajde mišljenje????? Il kaj google kaže kad su:
svi nalazi oba partnera uredni,
a do trudnoće ne dolazi ni ciljano, stimulirano, ni pomoću AIH-a, IVF-a
i ICSI-a???

-spolni hormoni oba partnera
- UVZ
- brisevi i papa
- inz. rezistencija + OGT
- spermiogram
(svaki spermiogram preko 150 milijona sp. u ejakulatu od tog
stupanj A 50%, )
- HSG
- histeroskopija, laparoskopija (na inzistiranje pacijentice)
- kariogrami oba partnera
- trombofilija

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 183
8.8.2014 10:11:14   
ema55
M ne dolazi.obicno mi nikad ne kasni. Uzasno se lose osjecam se lose. Od umora ne mogu stati. Nekih posebnih simptoma neman. Jos bi dan -dva pricekala za test. Da budem sigurna.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 184
8.8.2014 10:20:23   
hipo
ema, navijam da ne dodje! bilo bi mi drago da bude
user posted image
perlice super da ste produzili odmor, dobro je to za akcijicu :-)

moja M se nocas malo upristojila, jutros isto ok, ako tako bude iza rucka, stavljam čep i bacam se u more!
daxy, bas kako si rekla, izljev, odem piskit, a vise krvi nego mokrace
kaze muz da izgledam iscrpljeno
sjetila sam se da nisam pila vrkutu tjedan prije M ko inace, mozda je radi togauser posted image al nema veze, sta je tu jeuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 185
8.8.2014 10:35:11   
winkica
Slusajte ovo cure,nakon 3 godine i 3 mj meni kasni 3 dana.cerviks se jucer popeo visoko,imam gusti bijeli iscjedak,test je bio blijedo pozitivan....ja se nadam da nece biti opet biokemijska,ali nakon sto se rijesili ureoplasme negdje se pomicemo s mjesta..napokon!!!!bez obzira na sve imam osjecaj da bi mogla biti biokemijska...imam bolove kao da cu dobiti...sva sam prestrasena.....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 186
8.8.2014 10:53:12   
ruzmarin222
Dan curke kod mene jos nistuser posted image za sada nema ako bude kasnila tad cu napraviti test a od jucer mi lose tlak mi jako nizak toliko mi bilo lose] da sam sa curicom osla leci u 20 h

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 187
8.8.2014 10:53:20   
daxy
winkice navijam iz petnih žila da je to to! Hajde,javljaj nam se.

hipo i kod nas uvijek završi tako. user posted image

ema držim fige da ne dođe. user posted image user posted image

perlice ako te zanima kaj google misli,izvoli: www.google.com user posted image

A moje mišljenje se ne temelji na jednom googlanju. Čisto da znaš.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 188
8.8.2014 10:58:59   
eternity
winkice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim fige da nam potvrdiš te dvije deeeebele crte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 189
8.8.2014 11:28:02   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja winkice, šaljem ti puno vibrica da ovaj put bude sve savršeno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam i za sve kojima M kasni i koje tek čekaju svoje datume da ugledaju te slatke dvije crtice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 190
8.8.2014 11:35:17   
hkajo
winkice ma bit če sve super, samo nemoj misliti negativno user posted image

kod mene ništa od nikakve boli, inače me prije M tjedan dana sise otkidaju,ali sada ništa, al tako je bilo i prošli mjesec kad su me počele boljeti tek kad sam dobila, i to je bila užasna bol nekih 5 dana da ih nisam smjela pipnuti,još onako teške ma, sve se nešto zbrčkalo,a i nisam bila na papi jer je gospon bio na godišnjem, pa možda mi se sve vratilo, nšta neznam user posted image , u nedjelju idem kumčetu na rođendan pa neznam hoću li moči tipkati, da vas obavjestim jel zloruda došla ili ne user posted image , al inače je točna u sat i minutu

držim fige mojim pišalicama da popiške baš ovako lijepu duplu crticu user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 191
8.8.2014 11:39:28   
tintin
Winkice navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka bude sve u redu i da mi budes okruglica.
Pusa svima

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 192
8.8.2014 11:52:33   
perlica55
Winkice draga, ne mogu vjerovati user posted image  user posted image  user posted image
Joj nadam se  da je to to user posted image
Dal si bila na HSG-u?? Mislim da si pisala da trebaš ići,
il sam nešto pobrkala user posted image
Piškilicama držim fige, nemojte nas dugo držati na vatrici user posted image

Daxy zanimalo me kaj misliš o činjenicama koje sam napisala
Očito stvarno nisi raspoložena
za raspravu, pa zaboravi kaj sam pitala user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 193
8.8.2014 12:17:24   
daxy
perlice ja ne kužim jel tebe nešto stvarno zanima il me pod*ebavaš?
Ako poistovjetiš moje mišljenje sa internet tražilicom,teško da mogu normalno raspravljat.

Ako te stvarno zanima: Imunološki faktor kod neplodnosti je dosta čest. Tu se krije puuuuno dijagnoza. Postoji grana medicine koja se zove reproduktivna imunologija koja se bavi isključivo imunološkim problemima koji se teško otkrivaju. Kod nas toga naravno nema. Reproduktivni imunolozi se u stranim zemljama bave tim problemima u suradnji s biolozima i specijalistima reproduktivne ginekologije. Sve što se (ne) dogodi poslije vraćanja zdravih blastocisti spada pod imunološke probleme. Dakle neuspjeh implantacije,blighted ovum,biokemijska trudnoća,pobačaji,prijevremeni porod. Tu se vrlo vjerojatno krije problem odnosno dijagnoza za slučaj koji si navela.
Ako te zanima šta detaljnije nađem stranicu kasnije pa priljepim ovdje. Znam da je tekst dosta dug,al pokriva osnovne stvari vezane za reproduktivnu imunologiju.
Kako sam shvatila i loši s-grami spadaju pod tu granu (ako nema drugog uzroka tipa vatikokela i sl...)

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 194
8.8.2014 12:22:23   
daxy
hkajo nadam se da će se pokazati user posted image i da će sisuljci bolit zbog user posted image .

hipo zaboravih ti odgovorit. Nismo još probali Yes Baby,čekam pozitivnu trakicu.
Sad imam 3 marke trakica raznih osjetljivosti,neka će pokazat user posted image ! user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 195
8.8.2014 13:20:40   
LourdessPadme
hkajo emaa winkice drzim vam palceve 😊
ema kod koje si ti ginekologice?

daxy daj Boze da yes baby doprinese u stvaranju jedne male mrvice ♥️

perlice gustaj sa svojim muzicem na odmoru mozda bas ovaj odmor bude dobitan 😎

hipo znas da sam negdje procitala da pregrada moze sprjeciti normalno istjecanje krvi ,nemogu sad naci di al ostalo mi je u glavi kad sam imala fazu googlanja svega o septumu,mozda zato imas spotting jer ta zaostala krv izlazi. 😳 Ma bas cu popodne probati naci di san to vidila.

snjeguljice drzin fige da uhvatis O i napravis seku ili bracu svojoj E ❤️

Kod mene sve isto,sveprisutan je pritisak dolje ,krema iscjedak,sise bole malo
Manje,sve je to rano za tumaciti. Al nadam se nekako. Ako ovo nije dobitan mjesec onda u K*** sve . Eto 😔

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 196
8.8.2014 13:29:09   
LourdessPadme
Zaboravila sam poslati puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nasima eternity syringi nutelli pinky ikii scarlet bebac pipii lili22 mali andjeo ...

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 197
8.8.2014 13:31:56   
hipo
Nekako sam optimisticna da ce netko prijavit uskoro plus! Svim čekalicama sretno! Da ne nabrajam sve, sretno svima!
Lourdess, javi sve sto nadjes ili se sjetis, zahvalna sam na svim informacijama. Sve sto procitam i cujem stvara sliku koja ce mi pomoc da s gin donesem odluku u koju cu bit sigurna. Za sad su govorili da nije velika grba/septum, al nekako bi ja da ta grba nije tu. Razumijes sve user posted image
Daxy, mene tako frka te imunoloske price. Bas me strah, valjda radi hasimota, alergija na sve i svasta, nekako me frka da je tamo problemuser posted image user posted image

Idem malo odmorit skembicu od rucka, pa na plazu user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 198
8.8.2014 13:56:41   
eternity
http://kutak.forumotion.com/t1405-sta-je-idiopatska-neplodnost

evo link o idiopatskoj neplodnosti, baš sam neki dan čitala jer sad kako radim pretrage koje do sad nisam radila stalno nešto tražim po internetu.

neki od testova koje sam radila nakon zadnje biokemijske su pozitivni ( waler, ast, combov ) i ukazuju na neku imunološku i autoimunu bolest i sve mi je to nepoznato i ne znam što ću nalaza još morat povadit da dobijem dijagnozu. al do sad mi ne bi palo na pamet da genetska predispozicija razvoju reume, artritisa i sl. može uzrokovat biokemijske trudnoće, spontane pobačaje i prijevremene porodeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio eternity -- 8.8.2014 14:00:00 >

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 199
8.8.2014 13:58:17   
daxy
Nisam uspila pronaći stranicu,al ova isto dobro objašnjava,pa tko ima vremena i volje neka pročita:

http://www.beta.hr/vise/neplodnost/imunoloske-pretrage-kod-neplodnosti-14

hipo draga,i mene je strah baš tih imunoloških problema. Ponajviše jer se kod nas ne bave toliko s tim,neki od tih stanja su riješivi,al prođu godine i previše neuspjelih postupaka dok se dođe do dijagnoze. Dosta tretmana je još u testnoj fazi,a prođu godine i dok se oni rasprave o utjecaju dijagnoze na neuspjeh postupka.

lourdess hvala,nadam se i ja. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!