Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 19:27:51
|
|
|
|
monjikica
|
Ispunila
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 21:24:58
|
|
|
|
mali andeo
|
Vecer curke... Tea draga,cestitam ti ...zelim ti mirnu trudnocu Evo i ja sam prije 3 godine iznenadila pozitivnim testom trudnoce za nasu godisnjicu... I voljela bi da se povijest ponovi A sad budemo vidjeli...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 21:31:56
|
|
|
|
perlica55
|
Monjikica, svakako budite u akciji još dva/tri dana, moguce da ćeš tek imati ovulaciju Kako ste tek krenuli raditi na možda se ne bi trebala zamarati trakicama i bazalnom... Ak te zanima LH trakice naručujemo preko ebaya ili njuškala, piškimo ih od npr 10 dana ciklusa.. Izgledaju kao test na trudnoću. Koristi se popodnevni urin, trakica se uroni 15-ak sekundi, kada su crte na trakici jednako tamne, ili je testna crta tamnija od kontrolne, vrijeme je za akciju (taj dan i naredna 2?3 dana) jer 12-36 sati nakon pozitivne trakice, slijedi ovulacija.. Bazalna temperatura mjeri se svako jutro u isto vrijeme prije ustajanja. Toplomjer se 4/5 min stavi pod jezik i upisuje u graf. Mi smo se registrirale na fertility friend... Imaš primjer u mom potpisu.. Ak te još što znima, pitaj. Al mislim da se trebate opustiti i uživati u akciji, jer ste tek krnuli. Eventualno obrati pažnju na iscjedak u vrijeme plodnih dana, pa tada ne preskačite akciju nekoliko dana. Sretnooo
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 22:34:22
|
|
|
|
ikaaa
|
tealitas ČESTITKE OD ....želim ti ugodnu, bezbrižnu i suuuuuuuper školsku trudnoću...... sad samo uživaj i čuvaj mi se..... draga čestitke još jedne velike.... drage moje evo krenulo je konačno u kolvozu, želim vam od srca svima da u ovom vrućem mjesecu ugledate i da mi sve od reda postanete okruglice....i debeljuce kao što ja nove trudilice dobro došle i što prije postale drage moje ja vam brojim sitno, evo iz dana u dan nešto pobljeva, pa stane....sutra idem giniću da vidimo na čemu smo.... nije me strah poroda, ipak sam puno toga prošla pa mislim da ću i ovo junački izdržati.... curica moja lupka i javi se stalno....buša mi se spustila tako da očekujem svaki časak da bih mogla krenuti u rađaonu...drage moje mislim na vas i sjetim vas se često i koliko ste me bodrile kad mi je bilo najgore i najteže..... od srca vam želim da ovo što ja sad doživljavam da uskoro osjetite i vi....
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 22:36:53
|
|
|
|
ruzmarin222
|
Vecer curke evo mene danas u strci i sve mi muka zeludac boli i na nagovor muza napravim test i nevjerica kad ono blijeda druga crtica ali se vidi htjela sam slikicu staviti ali nece mi a moram dobiti 12 nadam se da je test pozitivan :) nekak ne mogu vjerovati da je plus jel moguce da bude lazno pozitivan?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 22:46:54
|
|
|
|
LourdessPadme
|
tealitas cestitam ti od srca ruzmarin ti ponovi ujutro test al ja mislim da je to to hipo daxy perlice snjeguljice brzo cemo i mi ♥️♥️♥️ Nadam se da ste se nauzivale u moru danas 😊 mene moje sise rasturaju i dalje,krece onaj osjecaj pred mengu u trbuhu.. bezveze skroz 😣 Ja odoh u krpe izmorilo me more cili dan .. Puno zagrljaja svimaa
< Poruku je uredio LourdessPadme -- 10.8.2014 22:52:12 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 22:46:54
|
|
|
|
tealitas
|
ruzmarin222 draga ti ko i ja pozitivan test je lažan samo ako si koristila kakve antibiotike za trudnoču, drugačije je nemoguče. i ja sam bila u šoku i nevjerici jer mi je test bio pozitivan tjedan dana prije menstruacije tj trebala sam dobit tek 15.08. a ostala sam trudna odma poslje menstruacije.....ćudno ali istinito čestitam ti draga , ako očeš ponovi test sutra ili za dva dana, ja jesam i oba dva su
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 22:47:09
|
|
|
|
monjikica
|
Hvala tiii... al mene stalno boli kao da ću dobiti svaki čas neznam zašto, al treba tek 30.og. možda sam samo preuzbuđena čekajući
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 22:51:29
|
|
|
|
LourdessPadme
|
tealitas cestitam ti od srca ruzmarin ti ponovi ujutro test al ja mislim da je to to hipo daxy perlice snjeguljice brzo cemo i mi ♥️♥️♥️ Nadam se da ste se nauzivale u moru danas 😊 mene moje sise rasturaju i dalje,krece onaj osjecaj pred mengu u trbuhu.. bezveze skroz 😣 Ja odoh u krpe izmorilo me more cili dan .. Puno zagrljaja svimaa
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 23:17:28
|
|
|
|
ruzmarin222
|
Pravila sam neki dan pokazalo jako slabu sjenu navecer radila i bila uvjerena da nema crtice a nist nisam pila tako da se nadam da je a muz sav sretan
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 23:21:21
|
|
|
|
hipo
|
Ruzmarin cestitam!!!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 10.8.2014 23:44:17
|
|
|
|
hipo
|
Je li neka cula za Geritol Complete vitamine? Čačkala po netu, čini mi se nema kod nas, al ima preko Amazona i sl. Amerikanke se s tim šopaju i imaju izreku da se usvakoj boci krije jedan pozitivan test tj popijes bocicu i eto bebe jer valjda ima 26 vitamina pa ti pokrije manjkove ako ih ima Naletila na to na drugom forumu od Kindare. Ako je netko cuo nek javi
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 6:52:48
|
|
|
|
katy1503
|
Drage moje! Samo sam navratila da vas pozdravim- danas se vracam u Zgb Vidim da se svasta izdogadalo:).... Neka neka:)... Drago mi je radi curka koje imaju .... Ja zadnjih nekoliko dana bas ne spavam- ubijaju me komarci... M treba doci 15.08 ali cike ne bole tako jako kao inace... Budemo vidjeli:)... U cetvrtak ponovno na put, nadam se da mi nece biti družica .... Never the less, odoh s otoka, vracamo se u nas stan i jedva cekamo da se vratimo normali... Nisam ljubitelj mora ( plavojka po cijelom tijelu- uvijek dobijem alergiju.. Moram priznati da se nicemu ne nadam ali nada umire posljednja.. I ovajmkesec dobila potvrdu da imam relativno kasniju O - a dosada bila u zabludi... Imam neku aplikaciju koju sam pocela koristiti poslije svAdbe gdje sam upisivala kako smo se ... Ama bas nikada tako oko 17 dana ... Vracamo se doma pa ce sada uslijediti redovitije javljanje... Pusa svima sa najsuncanijeg otoka
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 7:50:40
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. hkajo - 10.08. ruzmarin222 - 12.08. katy1503 - 15.08. Snjeguljica_83 - 18.08. mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 31.08. Fiona0802 - 31.08. ?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 7:54:27
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Tealitas, čestitam!!! Ruzmarin, čekamo još tvoju potvrdu, ali i to je to! Hipo, baš ne možeš bez mene... Drago mi je... Ma tu sam... Ema se razboljela, imala je temp. cijelu noć sa subote na nedjelju, onda cijeli dan jučer.. Provela sam cijelu nedjelju u kući. Ah, gidišnji! Ma bitno da njoj bude bolje... Na lupocetu je. Koja stvar - sat vremena nakon lupoceta Ema bi živnula, držalo bi ju je 1 sat i onda bi opet klonula, prvo bi sjela, pa legla i zaspala. Tako svaka 4 sata. Jela je pa gotovo ništa. Ponavlja da je boli trbuh.... Cure, u zadnje vrijeme ne idem u isto vrijeme spavati, ali mjerim BT u isto vrijeme. Tako, nekad spavam 5,5 sati, a noćas sam čak 9 sati.... Temp. je skočila! Kako je i MM slobodan nekoliko dana, išli smo malo u noće šetnje pa bi došli kući kasno... Očito je Ema pokupila prehladu zbog prohladne šetnje uz more.... Bar joj je atopijski dermatitis daaaaaaleko bolje. Napreduje. Bolje da zašutim, da ne ureknem. Križa me i dalje bole.... Ajmo, cure, akcija, akcija i akcija!!! Pa vani je 98 posto vlažnosti! Diše se na škrge..............
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.8.2014 7:57:08 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 8:13:02
|
|
|
|
daxy
|
hipo joj i meni stoje crvene mrljice po dva tjedna! Mrzim komarce! Imam svijetlu i osjetljivu kožu,pa to strašno izgleda. Nisam čula za te vitamine. Daj koji link! monjikica govorim s najboljom namjerom: Šta god su ti rekli na tom tečaju zaboravi! Istina je da se može zatrudnit samo u plodnim danima al samo bi budala i neznalica rekla da su plodni dani 13,14 i 15 dan ciklusa! Plodni dani mogu biti tim danima,al ne uvijek i ne svakome! Meni plodni dani budu nekad 11,12 i 13 DC a nekad 19,20 i 21. Također ste tek počeli s odnosima i moj najbolji savjet je sa uživate. Imajte odnose svaka 2,3 dana kroz ciklus. Ako to ne urodi plodom za kojih 6,7 mjeseci onda možeš razmišljati o ciljanju odnosa. Lourdess ma vraga uživala,da mi je prespavat do kraja rujna spasila bih se. Sunce je nemilosrdno prema mojoj koži. Držim se hlada i ponosim se što nisam potamnila. ruzmarin čekam potvrdu! A onda ću ti čestitati i dodat te na listu! perlice super ste ovo pokrili! snjeguljice nek ovo bude prvi i zadnji graf! ikaaa draga,milijun tebi tvojoj sreću.
< Poruku je uredio daxy -- 11.8.2014 8:25:32 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 8:32:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ema: tako mi je zanimljivo, tako ćemo, samo ove bombe.... fwrqer54e3265r5454354564564564534564564564566eer3erter3t4ett
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.8.2014 8:34:42 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 8:55:10
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice zelim emi da sto prije bude bolje, bas nam je lijepo tipkala Kod mojih je isto frisko naveces uz more, a spava se s dekom stonisam nikad od kad znam za sebe Kathy, glavno da sad pokrivate, sretno! Daxy par puta me bocnuo obad-kvrge ne tockice nekoh mjesec dana, izgledala sam ko vanzemaljac pomaze rakija (mazat, ne pit) stavit cu link kad nadjem nesto kvalitetno i kad droim muzu tabket, sad sam na mob Ja dobila vip fore 5 dana na FF jutros me bocka desni jajnik na 6DC. šta sad on hoce! Jos mi M nije gotova skroz. Nek me pusti na miru koji dan. MN je sanhao da placem jer je doktor vikao na mene da vacam pare na vitamine i sl
< Poruku je uredio hipo -- 11.8.2014 9:05:45 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 9:09:04
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, čestitam ruzmarin na nadam se da će ti danas biti tamnije linije na testiću Snjeguljice, žao mi je zbog E.. Nadam se da je bolje danas.. Hipo, nikad čila za te vitaminčeke.. Kupila sam si na Hvaru Citrofit kapi, pa ih uzimam, jer mi je izašao herpes- pao mi imunoliški.. Kaaty valjda neće doći, strpi se još malo, pa možeš pipi Ikaa jpš malo i stiže tvoja , jedva čekam Daxy, da, fino smo sve pokrili, kao i svaki mjesec Imaš pp
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 9:17:24
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo, super za VIP FF, ja sam ga imala nedavno Hej, gledajući tvoje grafove, vidjela sam da nemate akciju na dan skoka BT.. Po mojoj privat G je i taj dan obvezna akcija, pa pokušajte i to Kak su nam eternity i syringa, mislim na vas cure Gdje nam je jasmina, ni ona nam se ne javlja odavno.. Javi seee
< Poruku je uredio perlica55 -- 11.8.2014 9:18:26 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 9:49:02
|
|
|
|
daxy
|
hipo draga,super za FF. Ja nisam imala odavno VIP. Možda i bolje jer stalno gledam koliko bodova za trudnoću imam. perlice ma sad imaš lubrikant,ja ti želim za dva tjedna. MM i ja sinoć akcijali. Trakice su još negativne,ali želimo da plivači budu svježi. I ostao je "na radnom mjestu" još 4-5 minuta. Ništa još ne curi.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 9:49:09
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, i TM je počeo svašta sanjati!!!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 10:35:13
|
|
|
|
hkajo
|
jutro, kod mene M još nije došla, ali imam osječaj da će svako malo, prikeljila sam si dnevni i sad kao luđak stalno gledam da li se šta događa , sisuljci su mi jako teški i malo bolni ružmarin čestitam
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 10:54:53
|
|
|
|
ruzmarin222
|
Hkajo drzim fige za hvala curke sutra ujtra pravim opet test jer vise nemam hehe koji je malo bolji nego ovaj od 16 kn hajmo preporuke :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 11:26:13
|
|
|
|
mali andeo
|
Ruzmarin C E S T I T A M... snjeguljice emi zelim da brzo ozdravi... Vjerojatno samo viroza...kod nas je isto tak bilo 3 dana visoka temp.. I malo je nosic curio i isto je rekla da je busa buba...i sve ok nakon 3 dana.. Isto smo s hranom vodile rat,ni usta nije otvarala... Curke kojima se blizi datum,zelim vam
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!