Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 22:34:33
|
|
|
|
ucitelj
|
cestitam svim trudnicama
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 11.8.2014 22:55:07
|
|
|
|
LourdessPadme
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Ak te zanima LH trakice naručujemo preko ebaya ili njuškala, piškimo ih od npr 10 dana ciklusa.. Izgledaju kao test na trudnoću. Koristi se popodnevni urin, trakica se uroni 15-ak sekundi, kada su crte na trakici jednako tamne, ili je testna crta tamnija od kontrolne, vrijeme je za akciju (taj dan i naredna 2?3 dana) jer 12-36 sati nakon pozitivne trakice, slijedi ovulacija.. Bazalna temperatura mjeri se svako jutro u isto vrijeme prije ustajanja. Toplomjer se 4/5 min stavi pod jezik i upisuje u graf. Mi smo se registrirale na fertility friend... Imaš primjer u mom potpisu.. ucitelj perlica je tu sve ljepo objasnila treba samo citat postove 😊 trudilice : nismo trudne al se trudimo postati
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 7:11:51
|
|
|
|
nutella2009
|
Dobro jutro drage moje evo ...... Prvo čestitke na plusiću novopečenim , tealitas, ema55, ruzmarin222 curke sve najbolje od srca.. hipo, daxy, perlice, snjeguljice , Lourdess, i sveeeeeee ostale nespomenute ali nezaboravljene šaljem vibrice da se ova lista nastavi sa ala šta sam se raspištoljila sa smajlićima neka, neka .... Ja sam super kao i da nisam trudna , prvi pregled zakazan 19.08. u 15:45 pa vam javim nadam se da će srčeko kucati jer tada bi trebala biti 8 tjedana ..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 7:21:06
|
|
|
|
perlica55
|
IZVORNA PORUKA: ucitelj Vecer,ja se javljam al niko nis me ne dozivljava....Ako moze neko da mi pojasni sta su to trudilice i koji datumi i kada da krenem s lh testiranjem tj onim trakicama Učitelj naravno da te doživljavamo, mi trudilice smo curke koje se trudimo ostati Koji datumi????? Ne razumijem pitanje, ak misliš na datume s liste, to su datumi kada ne očekujemo ili datumi kada ćemo piškit testić na trudnoću ak ne stigne.. Budući imaš dugee cikluse, uopće ne znam kaj bi ti rekla.. Osobno krenem si pišanjem trakice od 10 dana ciklusa.. Trakica nekad bude pozitivna 12dan, a nekad 15... Kaj te zanima pitaj...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 7:24:12
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Akcija odrađena sada slijedi najgori dio ciklusa za mene, čekanje BT mi je ovaj tjedan malo niža nego inače, no dobro, na grafu je očito da je O prošla i da smo si školski tempirali odnose Nutella, odlično da se nisi požurila na pregled, ma vjerujem da srčeko bude kucalo ko ludo Hkajo, katy kakvo je stanje kod vas????
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 7:28:29
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. - ponosna hkajo - 10.08. ruzmarin222 - 12.08. - ponosna katy1503 - 15.08. Snjeguljica_83 - 18.08. mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 31.08. Fiona0802 - 31.08. ?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 7:36:15
|
|
|
|
daxy
|
Dobro vam jutro. Drage moje trudnice nutella,ema55,tealitas i ruzmarin222 molim vas da nam pomognete i odgovorite na pitanja na ovoj temi: http://www.ringeraja.hr/forum/iskustva_na%C5%A1ih_trudnica/m_896073/tm.htm Bile bi vam jako zahvalne. ucitelj perlica je odgovorila,pa nema smisla da ja pišem isto. Jesi popila Klomifen? Jesi bila na f-metriji? perlice vidi se iz aviona da je O bila. Moje O još nema. Samo se nadam da neću danas imat pozitivnu trakicu. Danas nema seksa za daxy,pa bih voljela da budu sutra na trakicama.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 7:42:44
|
|
|
|
nutella2009
|
Da draga nisam žurila jer bi bilo prerano pa se vraćala do 6-7 tj. za ovako će bit što će bit nadam se najboljem... super za obavljene akcije od srca ti želim kao i ostalima a znaš već šta da ti pišem. E sad rasprava možda nije za ovaj forum ali s obzirom da ste mi podrška molim vaše ISKRENO mišljenje kakvo bilo , Meni bi ovo bio 4. carski i već sam naišla na poražavajuće reakcije okoline bar onih kojima sam rekla; ginu, babici koja me porodila tri puta , mami, svekrvi, i muževoj sestri iako nisam od onih koji slušaju što tko govori ipak..........
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 7:45:45
|
|
|
|
perlica55
|
Nutella draga, ne znam ti ništa o carskom rezu osim da ak ikad budem to je jedini način na koji ću roditi, pa makar trebala platiti u dijamantima Ne znam zašto se svi bune, možda s medicinse strane nije dobro?? Dal zbog anastezije, rezanja istog dijela kože ili???
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 7:52:13
|
|
|
|
nutella2009
|
Ispunila Opasnost je puknuće maternice ali kad sam išla kod jednog profesora on mi je rekao da je opasnost od puknuća 4. puta ista kao i 1. puta tako da to nema neke velike filozofije..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 8:05:39
|
|
|
|
daxy
|
nutella zašto carski? Neki zdravstveni razlog(pitam za prijašnje trudnoće)? Osobno mislim da je bolje prirodno ako je moguće naravno. Ja bih rodila tako. Ja bih rodila,točka. Zaozbiljno,brže se oporaviš nakon prirodnog poroda nego poslije carskog. Doduše ima žena koje se "oporavljaju" 18 godina,al to je druga stvar...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 9:23:51
|
|
|
|
nutella2009
|
1. carski hitni u 39 tj. zbog tlaka a druga dva poprečni zadak tako da nije bilo mogućnosti prirodnog puta ... ali što se tiče oporavka to ti ovisi kako tko ja sam bez obzira na carski stala vrlo brzo na noge , a neke kako si i rekla 18 godina
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 9:33:40
|
|
|
|
hkajo
|
ema čestitam, uh što nas je krenulo ovaj mjesec, još samo da i ja prijavim ali mislim da ništa neče biti od toga, jer dolje mi je pritisak kao da ču svako malo procuriti, a sisuljci ne bole više,al ajde dok je nema ja se nadam sanjala sam da sam trudna i da već imam trbuha i nisam se nikako mogla namjestiti kako ču spavati test još neču raditi, nego ako ne dođe budem ga pišnula u petak, sad prošle god mi isto kasnila 10 dana i ja odem kod G baš isto poslije mora i on me gledao kamericom i veli jesam ja sigurna da trebam dobiti sad, jer nema nikakvih naznaka da bi trebala dobit, i onda sam ga trazila za otvaranje,a poslije mj sam dobila one sve pizdarije od bolesti, pa se nadam da se ove god neće ponoviti
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 9:45:19
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Jutro cure nutella glavno da sve prodje u redu za tebe i bebu,pa sad jel to carsko ,prirodno ili u bazenu kod kuce nije bitno . Ja cu isto vjerovatno na carski jednog dana,tako mi je rekla gin zbog septuma sta sam imala. Al nije me briga samo da ostanem trudna pa poslje lako
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 10:04:45
|
|
|
|
mali andeo
|
Jutro curke... Evo cestitam i novoj trudnici... Nutella rodila sam prvo carskim...tak da neznam ,meni je ginikolog objasnil da je svaki carski rizican...i da moze doci do puknuca maternice ... a sad znam osobu koja je rodila petero djece carskim i da je bilo sve u redu... Lijepo se opusti i uzivaj u trudnoci ...i zelim ti lak porod... Lista nam je predivna.... A sad bi bio red da se stare trudilice maknu s ove liste i prebace u proljetne bebe,ajmo curke Perlica,daxy,snjeguljica,hipo... Go curke gooo
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 10:56:01
|
|
|
|
hkajo
|
evo da javim, gamad došla
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 11:13:48
|
|
|
|
hipo
|
Jutro/dan! Hkajo zao mi je bit cemo mi nutella, ja cu slicno kao Lourdess morat na carski. Miom je bio 9cm u promjeru i rez jako velik pa mi je dr stalno ponavljao da nista od prirodnog piroda. valjda znaju zasto slusaj doktore, ako ti nije jasno pita drugog doktora, bolje nego rekla kazala ali bit ces ti i bebica ok perlice zelim ti brzo docekivanje daxy, drzim fige za sutra ja sam se totalno usporila, spavanje, more, spavanje more..
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 11:37:51
|
|
|
|
perlica55
|
Nutella, fino popričaj s G kojem vjeruješ, držim fige da sve bude dobro Hkajo, znaš sve... Hipo tenx na lijepoj želji za , kao što vidite na grafu, sve odrađeno kak treba... Al tako je svaki mjesec, pa niš Mi još nismo stigli u Zg, sada smo na Pagu.. Malo se družimo sa starim frendovima, još dan/dva
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 12:42:17
|
|
|
|
hkajo
|
evo šaljem svima čarobnog praha i da počne više djelovati na nas koji smo duže ovdje
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 13:36:52
|
|
|
|
daxy
|
hkajo san je zakon! Držim fige da se ostvari. Ma slažem se,važno da sve bude u redu.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 13:58:20
|
|
|
|
hipo
|
Di mi je moja Snjeguljica? Kako Ema danas, nadam se da je ozdravila?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 14:00:30
|
|
|
|
eternity
|
cure moje samo da vam se kratko javim,mislim na vas i šaljem vam puuuno pusa i dobrih vibracija
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 14:18:11
|
|
|
|
hipo
|
eternity evo i tebi
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 14:26:58
|
|
|
|
ucitelj
|
Ajme ono nisam vidila o LH trakama...onda danas mi je 11 dan ciklusa umjetnog budem popodne pokusala pa javim kakav je nmma pojma prvi put s njima se koristim....a sutra cu na F-metiriju...trebala sam danas ali nisam stigla pa cu ujutro kod jednog opodne kod drugog Curke kako mi je drago sto ste neke trudne bas super a nama ostalim zelim uskoro jedan debeli hvala sto ste me primile u ekipu...ovako je lakse
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 14:30:14
|
|
|
|
ikaaa
|
emy i ružmarin drage moje ČESTITKE VEEEELIKE ...želim vam ugodnu i školsku trudnoću....i sad se samo pazite i mirujte...ja sam možda kao kakva baba već ali u početku se drage moje pazite i naravno uživajte dok bebice u buši ne ojačaju i narastu onda je lakše..... čuvajte se vidim da je krenulo u kolovozu i neeeeeeeeka tako ostane i nadam se da će lista biti popunjena do kraja sa ...drage moje držim figice i milsim na vas..... evo ja jučer obavila možda i zadnji pregled kod ginića.... moja cura je teška 3100g, jako se je nisko spustila, obavili i ctg, sve je ok.... sad samo čekamo prave naznake da krećemo prema rodilištu.... a sljedeća kontrola ako bude je iduću tjedan..... drage moje tako smo uzbuđeni i jednostavno još ne možemo vjerovati da je 9 mjeseci tako brzo proletilo i da će naš navejći neostvareni san postavti stvarnost.... mislim na vas i vjerujem da će te mi SVE okusiti ovo što ja sad prolazim...
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!