|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2014,
13.8.2014 10:16:14   
katy1503
Jutro cure!
Predivno izgleda lista trudilicauser posted image -cestitam svakoj i zelim mirnu trudnocuuser posted image
Hkajo- zao mi je zbog user posted image , imam feeling da cu se pridruziti i ja uskoro...
Jucer sam iz radila test koji sam dobila sa LH trakicama i bio je negativo- tako da se uopce ne nadam...
Kako sutra opet putujem, ovaj put u izvan HR granice, necu mociaviti dali je user posted image dosla ili ne kako je i planirano, 15.08...user posted image
Zato ako moze javim tokom ponedjeljkauser posted image ?

Jos jednom bih user posted image user posted image curkama, a nama ostalima user posted image ...
Drzite se curke!
Sljedeci tjedan se vracam u normalu- GO gotov:)...
Vjerujem da cemo se tada puno vise tipkatiuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 351
13.8.2014 10:27:41   
hipo
Jutro drage moje, svako jutro sve duze spavam pa mi je temp sve upitnija

nutela bas lijepo sto nas nisi zaboravila
jutro me bas lijepo izbacilo, valjda radi akcije sinoc user posted image

pcelice, bas me zanima sto ce biti! javi

perlice, meni he nakon lubrica sutra isto malo curilo

daxy, javi sto je bilo kod doktora, za akciju znamo da je bila vesela i usisavacka i nadasve podmazana
user posted image

e sad oko JS i cisti ne znam, kad sam bila na pregledima kasno uvijek sam imala zuto tihelo pa se nisam zamarala
nedavno sam bila na kavi s frendicama i jedna prica kako je zavrsila na hitnoj radi bolova jer joj se folukul pretvarao u cistu
i da to njoj cestouser posted image e sad ja ne znam sto bi mislila
cura je vec bila dva puta ba potpomognutoj pa ne bi rekla da nema pojma
a nisam stigla ispitat ko joj je reko
to
jer smo taman izlazile iz kafica kad je to iskrsnulo

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 352
13.8.2014 11:33:49   
perlica55
Katy ma user posted image  user posted image  kaj si nam javila da te neće bit..
Moram te javno pohvaliti, tak treba user posted image
Držim fige da ti 15.8. bude debeli user posted image
Daxy pliz kad stigneš pogledaj PP

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 353
13.8.2014 11:45:31   
LourdessPadme
Jutro 😊 sinoc spomenem soc gin i ona jutros useta kod mene u trgovinu haha,koza .
Eto samo san se tila malo javit pa nastavljam s poslom 😀

Neposredna veza do poruke: 354
13.8.2014 12:16:06   
hkajo
katy ma nemoj tako, nečeš se ti meni pridružiti nego ovim okruglicama user posted image
perlice joj meni zna curiti i po 2 dana ako prespavam sa malcima, užas svako malo moram dnevni mjenjati jer je sav natopljen, očito imam neprijateljicu od maternice, oni se svi zalete,a ona samo spusti betonski zid i oni jadni popadaju user posted image user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 355
13.8.2014 13:45:41   
daxy

Trudilice:

user posted image nutella2009 - 30.07. - ponosna user posted image
user posted image tealitas - ponosna user posted image

user posted image ema55 - 06.08. - ponosna user posted image
user posted image ruzmarin222 - 12.08. - ponosna user posted image
user posted image katy1503 - 15.08.
user posted image Snjeguljica_83 - 18.08.
user posted image mali andeo - 20.08.
user posted image perlica - 23.08.
user posted image pcellica - 27.08.
user posted image daxy - 30.08.
user posted image monjikica- 30.08.
user posted image ucitelj - 30.08
user posted image Fiona0802 - 31.08. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 356
13.8.2014 14:27:45   
perlica55
Daxy tnx user posted image
Bravo za akciju i još uvijek nisku BT user posted image user posted image
Danas opet ponovite gradivo user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 357
13.8.2014 14:32:02   
daxy
Evo mene,napokon.

Bila sam kod dermatologa i dobila tablere Alerdin i kremu Afloderm.
Ma mani se to javlja kad se izložim suncu,tako da mi je to za cijeli život. user posted image

pcellice to je PCOS. Uredni ciklusi bez ovulacije. Pokušaj razgovarati s doktorom o tome da dobiješ štopericu. Vidi da li će tada folikul puknuti.

snjeguljice photodermatitis może svakoga pogodit jednom i nikad više se ne pojavit. Strašno je šta ga sve može potaknuti. Za početak ulje od gospine trave,kantarion što ga cure naprackaju po sebi legnu se pržit. Kosa mi se digne na glavi kad to vidim. Pa i neke kreme za sunćanje mogu "aktivirati" photodermatitis,pa kad kupujete tražite kreme bez sastojka PABA.

hkajo oprosti mi,molim te,promakao mi je tvoj post gdje si napisala da je stigla user posted image . Žao mi je zbog prokletinje. user posted image

hipo jedva sam zaspala od napaljenosti. user posted image

Lourdess draga,ta izreka nije uzalud. Ja jedino kod privatnika dermatologa idem jer me ovaj socijalni (kad sam prvi put imala osip) nije ni pogledao,samo mi napisao recept i posla me doma. Tad mi se pogoršalo i morala sam privatno ići.

nutella uživaj mi u trudnoći.

katy ma ti ćeš ostat na listi. user posted image

perlice meni još ništa nije curilo. Vidit ćemo kasnije šta će bit.
Nema na čemu. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 358
13.8.2014 15:14:27   
Snjeguljica_83
Perlice ma znam ja da je mala količina kortikosteroida u pitanju, ali ako konstantno koristiš, pogotovo moja dvogodišnja pa sad trogodišnja Ema, postoje dugotrajne posljedice. U biti, treba kortiće koristiti pametno, s pauzama, lagani premazi i sl. Izbjegavala sam ih maximalno i plakala što si to dijete radi zbog svraba. Ipak mogu reći da sam uočila poveznicu između magarećeg mlijeka i atopijskog. Evo ga, nakon 2 nepuna dana uzminja, Emi je opet bolje, mrvicu na jednom mjestu, ali na onim jako kritičnim mjestima, gdje sam je prije zamatala u zavoje, nema skoro ničega! Koža je zacijelila (kao da sam koristila i diprogentu, a to je kortić s ankbiotikom). Caka je što magareće košta 200 kn litra, a pije se 3 l mjesečno....user posted image

Nije mjesto za ovo, ali malo sam se izjadala.

Škicnite moj graf...

Puse svima!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 359
13.8.2014 15:35:44   
daxy
snjeguljice draga,ima žena u Solinu koja je poklanjala magareće mlijeko. Bilo joj žao bacat jer ga nitko ne želi kupovat. Ne znam gdje živiš ni je li ti ima tko donit? Ako saznam šta i kako javim ti podatke.

Mi smo obavili jutarnju akciju! user posted image user posted image
Kaže MM da mu je dobar feeling. user posted image

Htjela sam komentirati za folikule i JS.
Ne mora biti u svakom folikulu jajna stanica,a ni žuto tijelo nije garancija ovulacije. Pisala sam o tome već,postoji oblik PCOS koji se zove LUFS (sindrom lutenizirajućeg nepucanja folikula). Tada folikul ne puca,nego postane žuto tijelo,a jajna stanica ostane kao cista na jajniku koja uglavnom ode s menstruacijom,ali ne mora.
Teško se dijagnosticira,ali je važan UZV poslije "ovulacije" jer ako na istom jajniku imate žuto tijelo i cistu (koje nije bilo prije) onda postoji šansa da je LUFS u pitanju.
Ako se to ponovi na drugom jajniku onda je velika šansa za zo.
Dobra vijest je da se sa uzimanjem štoperice ovulacija ipak događa.

Može biti da je kod pcellice u tom folikulu bila jajna stanica,ali iz nekog razloga (vjerojatno disbalans hormona) folikul nije puknuo nego ostao kao cista.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 360
13.8.2014 16:06:52   
ucitelj
Hej trudne i trudilice kao ste mi? Ja sam ko razjaren bik....oba dr mi odgodili pregled za sutra aj ovaj privatno ok al ovaj iz doma zdravlja- oisa kuci u 10 sati a radno vrime do 14 ja ga zovem oce se vracat majoooj de ti dojdi sutra...ja velim pa 12 dan mi je ciklusa ma nema to veze nece se nis dogoditi posebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 361
13.8.2014 17:06:23   
Snjeguljica_83
Daxydaleko sam od Solina.user posted image Nema tko donijeti...user posted image Farma magarica iz Ivanić grada mlijeko šalje poštom, ai to im je biznis i trude se. Ajde, pokušaj javiti bilo što....

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 362
13.8.2014 17:56:07   
ruzmarin222
Curke kak ste ev da se javim sutra idem na pregled i prebacivam karton kod doktorice a bjezim od svog kod kojeg sam bila godinama covhek je jako drzak i zadnju trudnocu mi sjebo tak da sam rodila u 32 tj a zeludac me pati jako sve do 18 h za izluditi ko zaba sam naduvana jel ima sta da se moze ublaziti zeludac

Neposredna veza do poruke: 363
13.8.2014 19:27:29   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje mene baš nema na RR jer mi je muž doma pa se pravim da ne sudjelujem na nikakvim forumima. user posted image Još sljedeći tjedan idemo do njegovih pa se neću uopće spajati.

No, da najprije čestitam našim novim trudnicama. Drage tealitas, ema i ruzmarin, iskrene čestitke i neka vam trudnoća bude pravo školska, a porod brz i lak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svima kojima je stigla prokletnica želim da je to zadnja u sljedećih godinu dana user posted image , a svima koje su u akciji želim puno skakutanja po muževima da se sve praši. user posted image

Ovo s winkicom me baš potreslo i baš mi je jako žao da opet to prolazi. Ne znam što pametno reći već šaljem draga u tvom smjeru puno zagrljaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo za sve dok me nema na RR puno vibrica:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu ruzmarin222)
Neposredna veza do poruke: 364
13.8.2014 20:54:25   
hipo
Vecer,
pinky bas lijepo sto si nas obisla! Sve se misli di nabavljas tu prasinu koju istresas, slabo reagiram na nju, daj probaj neku drugu markuuser posted image
snjeguljice, super sto je ema boljwuser posted image a graf ti je superuser posted image
ruzmarin super za novog doktora!
ucitelj, ne znam sta bi rekla, bas su neozbiljni!
daxy, a kakav je tebi filinguser posted image

ja sutra idem opet na koji dan kod svekrveuser posted image svaki putmi je tuga kad napustam svoj otok pogotovo ako moram tamo
i pol dana slusat zbrajanje gdje smo bili duzeuser posted image
nadam se da u subotu brišemo na osamu user posted image na zadnji tjedan godisnjeg

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 365
13.8.2014 22:03:02   
pcellica
daxy sad mi nista nije jasno. Pa ja nemam nijedan simptom PCOSa ? user posted image
A sto je stoperica?
hipo bas si me nasmijala...al da te utjesim sto se tice svekrve..zamisli samo da zivis s njom svaki dan :D

< Poruku je uredio pcellica -- 13.8.2014 22:10:30 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 366
13.8.2014 22:39:25   
hipo
pcelice ne zelim ni zamisljat, ovako na 400 km udaljenosti smo si bas super
trenutno mi ne ide na zivce radi mene nego mi je muza iznervirala
al izdrzat cemo malo pa idemo u nas sveti mir

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu pcellica)
Neposredna veza do poruke: 367
14.8.2014 6:12:20   
pcellica
jutro ženske user posted image user posted image kako ste?
ja sam malo uranila, jutros me probudila jaaaaaka bol i napetost oko jajnika, kao da mi netko nozeve zabada. Tako me strah, a tek cu u podne kod gin ...nadam se da nije nista ozbiljno

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 368
14.8.2014 7:01:35   
Snjeguljica_83
Jutro!

I ja sam uranila... BT je pala, i to dosta. Treba joj sutrašnji rast, ali ne očekujem...user posted image Sve po PS-u, a graf upućuje da ishod neće biti željeni user posted image

Zaboravila sam - Winkice,žao mi je zbog toga što ti se dogodilouser posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 14.8.2014 7:02:53 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu pcellica)
Neposredna veza do poruke: 369
14.8.2014 7:51:03   
perlica55
Jutro curke, već sam budna, pa evo user posted image
Ruzmarin, javi nam kak je prošao pregled user posted image
Nisi li malo požurila na pregled,
budući si 12.8. trebala dobiti mengu user posted image ,
Pcellice, možda je O tu, pa te boli jajnik?? Dal ste u akciji??
Javi kaj je relao G i mogla si dogovoriti s G za idući mjesec
folikulometriju, al da ideš na UZV 3/4 puta, tak da ispratite O..
Snjeguljice, ak sutra poraste BT može biti inplantacijski pad tempice,
al ak ostane niska, nije dobro user posted image
Pinky draga, uživaj i javi nam se kaka se vratiš user posted image

Neposredna veza do poruke: 370
14.8.2014 9:21:30   
ruzmarin222
Jutro curke javim kak je proslo ma nisam ni ja htjela na pregled samo da mi pribaci karton sestra kod te nove doktorice a posto su od sutra na godisnjem do 1.9 zato veli da dodem na pregled i sto je s proslom t bilo problema!

Neposredna veza do poruke: 371
14.8.2014 10:11:33   
LourdessPadme
Jutro drage moje. Ja sam otplivala jedan krugic i sad se sus ispred kuce i pijem kavicu
😊
Cula sam za nekakav Maca prah (čitaj maka) danas cu ga kupiti al san odlucila njegova svojstva podjeliti s vama :

Pomaže kod menopauze i neplodnosti

Redovito unošenje praha korijena mace ženama donosi mnoge prednosti. Liječnici ističu da maca pomaže u stvaranju i održanju hormonalne ravnoteže.

Alternativni liječnici preporučuju macu kod hormonalnih poremećaja i problema s neplodnošću.

Maca ublažava simptome menopauze - promjene raspoloženja, valove vrućine, poremećaje spavanja i slično.

Pomaže i kod problema s menstruacijom - bolova i osjećaja neugode koje proživljavaju mnoge žene.

Ja danas idem kupiti pa cemo vidjeti kako djeluje
Evo link http://alt_ernativa-za-vas.com/index.php/store/detail/maca

< Poruku je uredio LourdessPadme -- 14.8.2014 10:13:21 >

Neposredna veza do poruke: 372
14.8.2014 10:25:18   
daxy
Jutro,žene. user posted image

pcellice ne moraš imati izražene simptome PCOSa da bi ga imala. Ako je tvoja gin u pravu,upravo o tome se radi. Ja se nadam da ti se to dogodilo samo ovaj put.
Svakako idi i sljedeći ciklus na f-metriju. Štoperica je injekcija HCGa koja izaziva pucanje folikula 36 sati nakon uzimanja.
Žao mi je što te boli. user posted image Možda je ta cista pukla pa je zbog toga.

snjeguljice raspitat ću se,pa ti javim. Žao mi je zbog BT.

hipo meni je "mokrije" user posted image Al ugodno,nemam zamjerki. user posted image

ruzmarin sretno na pregledu. Možda se neće vidit puno,al ne brini još je rano.

hipo hajde još malo pa ste sami. user posted image

pinky samo ti uživaj. user posted image

ucitelj jesi hila na pregledu?

Lourdess draga,to je naša Pinky pila. S koliko uspjeha nisam sigurna. user posted image
Držim debele fige da tebi pomogne! user posted image

Moja BT narasla! user posted image
Jučer mi je jedna trakica bila pozitivna,a druga negativna. Ja sam ipak stavila + na FF.
Držte fige!

< Poruku je uredio daxy -- 14.8.2014 10:29:19 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 373
14.8.2014 10:32:24   
eternity
dan cure user posted image user posted image user posted image user posted image

evo čitam što ima nova pa vidim da spominjete winkicu, ja sam očito preskočila neki post pa stvarno nemam pojma što se desilo, može me tko informirat?

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 374
14.8.2014 11:22:09   
PinkyFunkyBirdy
Evo da nabrzinu uletim.

Eternity, ma naša winkica je prije dosta vremena imala par biokemijskih i onda dugo vremena nikako nije ostajala trudna i sad kad je riješila ureaplasmu opet je ugledala pozitivan test i nakon toga ubrzo prokrvarila - znači opet biokemijska. user posted image Baš mi je žao da se toliko pati. user posted image Dobra vijest je da sad na jesen idu na MPO pa se nadam da će pod kontrolom i nadzorom liječnika sve biti super i da će ubrzo postati ponosna okruglica. user posted image

Lourdess, da, ja sam pila Peruansku macu (evo i moje teme gdje sam pred kraj pisala o njoj: http://www.ringeraja.hr/forum/m_755139/mpage_3/tm.htm). Uglavnom ako kupiš sam prah okus je odvratan i predlažem ti da si kupiš i prazne kapsule pa ih napuniš s prahom i tako ih onda gutaš. Meni osobno je taj prah utjecao na smeđi iscjedak usred mojih kilometarskih ciklusa. E sad, ne znam dal su možda pucale ciste (što je super stvar) pa je to bilo zbog toga ili mi je utjecao na neravnotežu progesterona (što je loše) pa mi je endometrij negdje lagano krvario. Stvarno ne znam, ali mogu reći da je jednoj mojoj frendici skroz regulirao cikluse (ona nije pila prah već je kupila od Femmenessence tablete za mlađe žene - imaš 3 vrste od kojih su 2 za predmenopauzu i menopauzu, a treća vrsta je baš za mlađe žene koje žele regulirati cikluse). No ja nisam kupila te tablete jer se one ne smiju piti za vrijeme trudnoće što mi nije odgovaralo. Uglavnom, svakako vrijedi probati jer sam o tom prahu čitala sve naj, naj. user posted image

Snjeguljice, tempica je pala, ali je još viiiisoko iznad crte tako da još postoji šansa. user posted image

Pcellice, to te boli ta cista. Ili ti raste previše ili ti puca i zato te boli. Moguće da nemaš PCOS i da je ovo onaj jedan ciklus godišnje kad nemaš O (što skoro svaka žena doživi) jedino što je kod tebe nastavila cista rasti, a drugima ili samo kasni M ili se preskoči ciklus ili tijelo automatski odradi M bez O.

Draga hipo, ja to ne slušam od svekrve već od moje mame. Izluđuje me sa svojim stavovima i onda naravno da rađe idem k svekrvi (koja je 200 km udaljena) nego k mojima (koji su nekih 30-tak km udaljeni). Stvarno je to nekad nepodnošljivo. user posted image

Milene moje daxy i Perlice, vidim da su O prošle i da sad čekate svoje dane za piškenje. user posted image Navijam od srca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve vas ostale puno grlim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!