Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 14:59:14
|
|
|
|
hipo
|
ikaa hvala na lijepim zeljama zelim ti lagan i brz porod i isto tako brz oporavak! jos malo pa ces se maziti sa svojom bebicom
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 15:08:49
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ema, čestitam!!! Hipo moja.... tu sam... Ema je ozdravila. Ma temp. ju je bila pokosila samo 1 dan, evo ok je, jede itd. Atopijski se vraća izgleda No, par dana je uzimala magareće mlijeko, mislila sam da je zbog toga bolje, pa zadnja dva dana nije ništa jela ni pila, tako ni mag. mlijeko, eto ih ekcemi Ne znam ni sama.... Sve u svemu, Ema nije danas bila raspoložena, ali dobro, tako je i nama samima, nismo svaki dan sretni.... Inače, muči me zadnja dva-tri dana konstipacija, blaža.... Baš sam si i zbog toga bezveze.... Hkajo, žao mi je zbgo prokletnice... Trbuh me boli već dva-tri sata. Grudi još ništa.... BT pogledajte sami.... Ma znam za ove grčeve da ne moraju značiti ništa, ali ne volim taj osjećaj!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.8.2014 15:14:30 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 16:22:56
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. - ponosna hkajo - 10.08. ruzmarin222 - 12.08. - ponosna katy1503 - 15.08. Snjeguljica_83 - 18.08. mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 31.08. Fiona0802 - 31.08. ?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 16:37:28
|
|
|
|
daxy
|
ucitelj ma nema na čemu. Hajde javi kavo je stanje s folikulima. Koji bi ti bio onda datum za ? Da te dodam na listu? ikaaa mila moja sretno! Želim ti brz i lagan porod! eternity draga,i tebi puno snjeguljice ljubi E. Baš mi ju je žao. Meni se upravo javio photo dermatitis i baš sam Ajme grozan mi je dan danas! Znala sam da će baš danas biti pozitivna trakica! Znala sam! Nema akcije danas,MM na putu! Baš sam ljuta! Pao mi je imunitet,odmah mi je izbacio herpes na usni,taman mi on prođe i naravno da je danas uslijedio photodermatits,pa ja ću poludit! A šef je nešto u klincu,budemo se poklali do kraja dana!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 16:48:00
|
|
|
|
daxy
|
A da sve to bude još gore vidila sam svoj ticker!!!! 2 godine je prošlo! Prišuljalo se da se bolje izrazim.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 17:07:27
|
|
|
|
ucitelj
|
daxy ne daj se ne odustaj odmah zena si ti to mozes ne panicariti...ja se nagonim da se pisnem na trakicu a nikako mi se ne da sve mislim da cu se razocarati ope skoro se osjecam ko da radim test za trudnocu......sta je to photodermatitits??? moja sljedeca menga bi trebala doci 30.8 a po onim kalendarima za ovulaciju tek tamo 15..8 bi trebala biti ovulacija :/ nemam pojma
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 17:22:37
|
|
|
|
ucitelj
|
evo napravila sam ej nisma mogla vise cekati jedna crta je skroz tamna a druga se jedva nadzire cekam i dalej danas je po dr 11 dan ciklusa sutra idem kod oa dr pa bum vidla sta ce rec...ne namjeravam im spominjati lh trake
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 20:51:44
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice super kaj je E bolje.. nije lako po vrucini imati temperaturu, posebno djeci.. Ucitelj trebala si napraviti razliku barem dan izmedu dvije folikulometrije, Kako bi znala koliko mm ti rastu folikuli dnevno. Svakao nam javi kak je prošlo Daxy draga kad stiže TM? Ma vjerujem da stignete u akciju Piški sutra još jednu trakicu, pa ćeš vidjet dal je sutra ili prekosutra O.. Mi idemo s frendovima u život, poz svima 😘
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 21:30:23
|
|
|
|
daxy
|
ucitelj dodam te na listu sa tim datumom. Photodermatitis je najjednostavnije alergija na sunce,točnije ultraljubićaste zrake. To je prokletinja koja se javi kad se predugo izložim jakom suncu ili se ne namažem. Doduše zadnjih dana nisam imala izbora,a imunitet mi je strašno loš... Prošle godine ga nisam imala uopće. perlice MM dolazi ujutro. Rekla sam mu da me probudi kad dođe. Valjda će doć do 7 jer moram kasnije kod dermatologa. Koliko si ono rekla da spermiji putuju do JS? 45 minuta?
< Poruku je uredio daxy -- 12.8.2014 21:35:14 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 21:33:33
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. - ponosna hkajo - 10.08. ruzmarin222 - 12.08. - ponosna katy1503 - 15.08. Snjeguljica_83 - 18.08. mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 30.08. ucitelj - 30.08 Fiona0802 - 31.08. ?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 23:11:56
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Evo da se i ja malo javim prije spavanca 😀 daxy zao mi je sta ti sunce tako skodi 😔 Nadam se da ce neka kremica to rjesiti 😊 sretnu akciju ti zelim ujutro hipo nisam te stigla pitati na kojem se vi to otocicu skrivate? 😃 perlice lipo se provedi vani 😎 snjeguljice meni je od muza necakinja isto imala temp 1 i pol dan,valjda je neka viroza, neka nam mala E bude brzo zdrava i vesela a mama trudna i debela hkajozao mi je zbog al sad malo odmora pa opet u lov na jaje 😉 pinky ika eternity syringa nutella Ja cu se iduci tjedan naruciti privatno da me ispregleda i kaze sta nije u redu. Ova moj soc gin je konstantno na godisnjem a i sva je slampava i traljava,pa cu se vodit onom starom "plati pa se rugaj". Eh .. Budite mi dobre kisam vas svee
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 23:12:17
|
|
|
|
ucitelj
|
Perlice sutra prvi put idem na FM pa cu znat tek ujutro prvo misljenje popodne drugo jer moram doc kod ovog privatnika :/ a sljedeca je sigur 14 ili 16 dan sto posto sam uvjerena da ce mi tako neko od nji rec pa javiti cu vam dasta cu oko moje <<3
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 12.8.2014 23:55:19
|
|
|
|
hipo
|
daxy, pa kako ces spavat tako uspaljena ko ce docekat jutro zao mi je zbog tvoje reakvije na sunce. zelim ti da ti brzo prodje ucitelj sretno sutra, javi sto su rekli Lourdes, sretno i tebi na pregledu! Poslala sam ti PP ja sam u pon trebala narucit se kod soc gin da mu pokazem nalaz sa HSG-a al sam zabiravila zvat cu kad dodjem u ZG i ic u 9. mmjesecu sad se ionako mogu keksat pa sta bude jer sam tek 25.08. u Zg a slijedeca ce vjestica (ne)bit oko 2.9. idem u krpe laku noc
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 0:18:35
|
|
|
|
pcellica
|
kako je fino vidjet listu drage moje čestitam od srca!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 0:24:45
|
|
|
|
pcellica
|
jucer sam bila kod gin. 11.dc. Rekla mi je da je folikul ogroman, 3 cm, pa misli da je kod mene mozda slucaj taj da ne dolazi do ovulacije nego fol. nastavi rasti i pretvori se u cistu. Narucila me za cetvrtak da vidi sto se dogodilo njim.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 6:39:10
|
|
|
|
monjikica
|
koja lijepa lista mogu i ja na listu s datumom 30.08.?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 7:05:56
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Hvala što mislite na moju Emu... Daxy, e onda sam i ja imala tu photoalergiju. Na početku ljeta u 6. mj. kad je tek počelo sunce pržiti, dobila sam osip i lagani svrbež po rukama (s gornje strane)i ispod vrata. Nikad nisam reagirala na bilo što, nikakva alergija! Hodala sam i smetao mi je zrak, on me nadraživao za češanje Onda je zahladilo, u 7. mj. nisam to opet dobila. Čula sam da je još jedan dečko imao isto to u isto vrijeme kad i ja, išao je kod doktorice. Dijagnoza: alergija na sunce, dobio je kremu - kortikosteroid! Pazi se, doktori sve rješavaju tim kremama (inače, onda moraš izbjegavati sunce....) Drži se, draga! I nadam se da upravo akcijaš!!!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 7:13:38
|
|
|
|
nutella2009
|
Dobro jutro cure.... daxy nadam se da je pala ranojutarnja akcija što se tiče dermatitisa imam ga i ja malo prođe pa se opet vrati čim sam na suncu tako da sam sva šarena po licu užas Lourdess draga sretno na pregledu slijedeći tjedan nadam se da ćeš čuti samo lijepe stvari snjeguljice želim brz oporavak maloj E.Moji su obadvoje imali L do svoje 4. godine a sad je već bolje tako da se nadam da će se to povuć i kad ojača da se neće vraćat..teta nutella joj šalje veliku pusu hipo moj kako te jutro izbacilo ? perlice ima li danas kakvih novih simptomčića kod tebe? Sve ostale piškilice sretno vam i da što prije prijavite Puno pozz Pinky, Ikaa, syringa, eternity, bebac, Pumba, Kako su nam novopečene trudnice ? Baš je lijepo vidjet ovakvu listu , šaljem vibre da bude još i više ; A lijepo sam vam rekla da more i sunce ne usporavaju plivače već ih potiču pa vidite i same rezultate.. hkajo draga žao mi je zbog , nadam se da će brzo proći i da ćeš još brže postati ....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 7:15:26
|
|
|
|
nutella2009
|
Da snjeguljice ja sam dobila tu kremu ali sva sreća što sam napravila testić pa je uopće nisam mazala, mislim da se zove elocom..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 7:32:47
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Elocom je jaaaaak. Mi imamo blaže varijante, mislim Ema - afloderm i sl. Prokletinja modernog doba. Bar da izmisle nešto drugo....
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 7:50:11
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke jako slabo sam spavala Evo izvolite Ucitelj, držim fige da folikul fino raste.. Ne zaboravi pitati G i debljinu endometrija Daxy da, spermiji putuju 45 min do 3 sata... Nadam se da je akcija obavljena Louredes i sama često odem kod privat G po drugo mišljenje, kaj mogu kada sam nevjerni Toma Privat G mogu upiliti s pitanjima, ona barem odgovara, mislim da soc. G posijedi kad me vidi Snjeguljice, dermatolog zna kaj radi, a u tim kremicama su jako male doze kortikosteroida i super pomažu.. Trudnce naše drage kak ste??? Ika još malo držim fige da curka brzo izađe i ne gnjavi mamu Nutella, javi nam detalje nakon pregleda.. Kod mene je tek 3dpo, tak da sam još uvijek bez simptoma.. Sada sam skontala da trebam kontrolirati progesternn, a na uputnici mi piše 21 dc, međutim ići ću 20dc tj. 8dpo... Pcellice, prokleta cista teško da će biti O ovaj ciklus.. Pitaj G za savjet oko Duphastona ili Utrogestana.. Možda bi bilo dobro nekoliko ciklusa da ih uzimaš od 15dc, pa da malo izreguliraš ciklus.. Upitaj G, pa vidi kaj će ti reći..
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 7:54:09
|
|
|
|
perlica55
|
Zaboravila sam vam i ovo čudo napisati.... Preksinoć smo bili u akciji, naravno da sam prespavala s plivačima i to 8 sati bez ustajanja... Nakon tog smo išli na kavicu, pa na kupanje, i hodajući do plaže, mani je stalno curilo dolje E sada koristila sam i lubrikant, pol doze, moguće da je lubrić curio... Uglavnom, glup osjećaj, jer je prošlo 12 sati od odnosa, čak i više...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 8:07:32
|
|
|
|
pcellica
|
perlice jutro! Ma vazno da je akcije bilo, a nesto mora i izaci :D eto ja nism ni uspjela pokrii ova 2 dana, al nema veze, ionako ne bi bilo koristi. Zna li netko od vas zasto se dogadja to da folikul ne prsne, moze li biti da je prazan, bez js? Tako sam zabrinuta sta nije u redu sa mnom jer ciklusi su mi stvarno redovni i normalni. Daxy nadam se da je bilo seksa jutros :) javi nam se
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 8:18:43
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. - ponosna hkajo - 10.08. ruzmarin222 - 12.08. - ponosna katy1503 - 15.08. Snjeguljica_83 - 18.08. mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 30.08. monjikica- 30.08. ucitelj - 30.08 Fiona0802 - 31.08. ?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 13.8.2014 9:39:49
|
|
|
|
perlica55
|
Pcellice, na žalost nitko od nas trudilica, bez obzira na uredne cikluse, ne zna dal svaki folikul sadrži jajnu stanicu Samo curke koje ideu na podpomognutu oplodnju, prilikom punkcije folikula to može znati.. Često se desi da tada u npr 10 folikula bude samo 5 js, tj. da je drugih 5 prazno.. E sada kada je folikul između 2 i 2,5 cm, on bi trebao puknuti i izbaciti jajnu stanicu, to je ovulacija.. Kad folikul pređe 2,5 cm pretvara se u cistu, to znači da ovulacije nije bilo.. Dal je u cisti jajna Mislim da nije, al nisam sigurna.. Hajmo rasprava na boldano
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!