Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 15.8.2014 20:26:44
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. - ponosna ruzmarin222 - 12.08. - ponosna katy1503 - 15.08. Snjeguljica_83 - 18.08. mali andeo - 20.08. perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 30.08. monjikica- 30.08. ucitelj - 30.08 Fiona0802 - 31.08. ?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 15.8.2014 20:30:47
|
|
|
|
daxy
|
crvenkapice mi ti ne možemo dati kvalitetno mišljenje o tome. Pošto ne znam dovoljno o tvom stanju (a svoje neznanje cijenim koliko i znanje) moj najbolji savjet bi bio: Porazgovarajte o tome s doktorom. Nikako se ne upuštajte u to bez jednog kvalitetnog razgovora s osobom koja poznaje tvoju povijest bolesti. Možda će morati prilagoditi/mijenjati tvoju terapiju,pa je bolje to napraviti prije trudnoće. A vjerujem da ćeš biti pod većim nadzorom zbog većeg rizika koje tvoje stanje možda nosi. Ako on da zeleno svijetlo,samo naprijed! perlice izgleda mi super taj ginekolog. Sviđa mi se kako razmišlja. Al ne razumijem zašto se ti ljudi onda školuju ako ih ne zanima pomaganje ženama kao što smo mi?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 16.8.2014 5:54:02
|
|
|
|
mali andeo
|
jutro curke ... škicam vas cijel vrijeme ,ali nikako da se javim ,jer ovih dana mi je sama ludnica... inače kod mene je situacija frustrirajuća da budem pukla... za 4 dana bi trebala dobiti... a kod mene ni cice ne bole ,a one me uvijek bole od plodnih dana do od kad znam za sebe ... jedino kaj me boli boli me dolje ko da ću procuri svaki čas i bijeli iscjedak imam ... inače za ovulaciju neznam ovaj mjesec kad je bila ,je sam pišnula hrpu trakica i sve su bile pozitivne do 20 dana ciklusa a ovaj mjesec me jajnici nisu pikali,a inače isto luđački bole od prvog dana.. mm me proglasio trudnom...rekao da mjenjam raspoloženja iz minutu u minutu... mislim ja to ne vidim... ali znam da se u zadnje vrijeme cmizdrim,ako mi ko veli da je trudan ,da je rodila i na sve lijepe vijesti mi suze krenu same od sebe... cure zbunjena sam... sad moram čekati 20 ,nemam više testova a trudnoću... danas il sutra pem do dm ili mullera,pa kupim... ali neznam dal imam hrabrosti pišati više te testove.. za sad vas sve lijepo pozdravljam ....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 16.8.2014 7:56:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Kako ste mi sve, dragičke moje? Evo, ja umorno, kradem si od sna, da budem na netu na miru.... Popodne ću crknuti na kauču, jedva čekam... Ne pitate za moje simptome, a ja sam ipak simptoms and drama queen Ovaj put ću se odlučiti za ovo, ovo još nište čule - topli dlanovi. Kad sam bila T. s E. isto mi je tako bilo. Eto, ovja put se za to hvatam. Što se tiče grafa, molim mišljenje. Mislim da još nije gotovo, a sutrašnja temp. bi mi mogla biti presudna. Mali andeo, imaš pozdrav i zagrljaj od mene! Izdrži još malo...Navijam! Btw, mene ne vuče pišanje HCG testa jer ima FF indikator. Užas, sad sam se anvukla na njegovu galeriju. Istražujem trudničke grafove i znate što, ima svakakvih, tako da i moj može ispasti takav..... Nada umire posljednja.....
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 16.8.2014 9:33:58
|
|
|
|
perlica55
|
Dobro jutro Snjeguljice, na FF ima stvarno hrpa trudnićkih grafova gdje je BT u najblaže rečeno čudna.. Tak da ti držim fige.. Daxy, taj G je super lik iako mnogi kažu da je napuhan... Šteta što ide u mirovinu do kraja godine Mali andeo sačekaj još 4 dana, pa pipi Kod mene je BT ok, al mislim da je ovo najniža BT ikad obično mi c. line bude oko 36,36... U pon idem vaditi progesteron na 8 dpo, mislim da nije problem kaj kasnim Jedan dan
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 16.8.2014 9:50:17
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice, ima stvarno svakakvih trudnickih grafova, lako se navuc na galeriju tvoji topli dlanovi... ma to je to ti znas kako je bilo s emom! mali andjeo navijam za
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 16.8.2014 11:21:26
|
|
|
|
daxy
|
Dan. mali andeo mislim da trebaš manje osjetljive trakice. Držim fige da bude ! snjeguljice ima svakakvih grafova na FFu. Ja sam ih davno prestala tražit.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 16.8.2014 13:14:45
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Dobar dan curke 😊 Da vam se malo javim .. mali andeo drzim ti fige,izdrzi jos 4 dana snjeguljice neka tvoje tople ruke budu dobitni simptom 😘 daxy kako si ti? Jel ti se smirila ista koza od sunca? hipo mene ti moja svekrva zove svaki dan,svaki dan i hoce pricati po pola sata, izludi me to pogotovo jer nisan tip da "sjednem"na telefon pa cakulan po uru, al sta cu dobra je zena pa pritrpim il glumim da sam u guzvi. Zelim ti da se super odmoris kad ti i muz ostanete solo i da napravite malog bebaca perlice zelim ti uredan nalaz eternity syringa ikaa pinky lily nutella
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 16.8.2014 19:57:54
|
|
|
|
perlica55
|
Gdje ste curke Nikog nema na RR, nadam se da ste u akciji Nisam komentirala odnos sa svekijevcima, mi srećom živimo sami, pa nemamo problema sa starcima i svekijevcima Vidimo se često, poštujem ih jako, pa ipak su roditelji MM.. Ponekad mi idu na živce, ma kao i moji starci, ne?! Al zbilja se trudim biti fer, i oni prema meni. Kad sam ih upoznala, dala sam na znanje, ak im nešto hitno treba, mogu me zvati od 0-24, al ak nije hitno nek poštuju pravila naša, da ne zovu kasno, dok smo na poslu i sl... Isto tak ak ih treba voziti negdje da me obavijeste dan ranije... E vezano za prijevoz me mama izluduje. Baš me jutros zove da bi trebala na plac, a ja sam se s curkama dogovorila na kavicu, pa sam je fino oprala... Hello ženo, zovi si taxi. Bilo mi je žao kasnije, al i ja imam svoj život, curke nisam vidjela dva tjedna... Srećom mama se ne ljuti 😘 Samo je jedna mama, ne ?! 💗
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 7:10:57
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Jučer ste bile totalno neaktivne. Imam pitanje za raspravu, ali tek ću ga sutra lansirati jer je danas nedjelja, kad ste opet neaktivne. Sutra ćete rasturiti. Eto, moja BT je upisana. Važna napomena: mjerena je kao u uvijek u 6, no E. se popiškila u krevet u 5:15 i bila sam u kretanju nekih 5 min dok sam stavila ručnike, promijenila sebi injoj spavaćicu.... otišla na wc... zaspala sam nekih 20-ak min prije mjerenja. Da se ovo nije dogodilo, tko zna kolika bi bila temp. Vjerojatno niža.... sigurna sam da se zbog ovog mrvicu ili čak više povisila.... Možda da sam mjerila odmah u 5:15? Ah, sad je kasno..... I tako-tako BT mjerim zbog doktorice, kao domaću zadaću. Što izmjerih, izmjerih. Uživajte u sunčanoj, malo prohladnoj nedjelji u ljubavi!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.8.2014 7:12:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 10:06:05
|
|
|
|
daxy
|
Dobro jutro. lourdess hvala na pitanje,bolje sam. Osip se povlaći pomalo. Pijem tablete,mažem kremicu i izbjegavam sunce. Moja sveki je jaaaako čudna osoba,pa nije baš da se družimo. Sve se svelo na posjete blagdanima i po potrebi. Al ako šta treba nacrtala bih se tamo. Svekar je kukavica koje se MM jedva sijeća. Ostavio ih je kad je MM bio mali i pobjega s drugom ženom. Moje vidimo svaki dan,a MM se jako dobro slaže s njima.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 11:51:21
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice daj temu za raspravu ak je sočna, budemo dva dana raspravljale Joj ja ne znam kaj ću od dosade, kuća mi je u neredu, al nemam volje čistiti Ima li piškilica??
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 12:00:17
|
|
|
|
tealitas
|
Dan curke, ja sam na poslu ali ni meni se nista neda, valjda takav dan i jos nedjelja. Evo sada sam u 5 tjednu ali jos se nisam narucila kod ginekologa, nema ni potrebe jos jelda? Jos je rano? Necu nista da riskiram kao prvi put kada sam imala spontani, radim ali vise odmaram i za sada se dobro osjecam tu i tamo me boli kicma i osjetim bol dole tupu ali laganu. To je valjda sve ok... pussa curke i zelim vam puno
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 13:58:34
|
|
|
|
ucitelj
|
help me cure isla sam kod privatnika i rekao ej da imam jedan folikul od 8mm valjda...zadebljalu maternicu tj stjenke i da sam po svemu pred OV a ja nemam nikakve simptome samo mi se cinin da sam pokupila kakvu zarazu pecka me dolje....a onaj drugi dr je reka da neam nis i da pocnem piti jucer jos dabrostone...privatnik reka da dojdem u srijedu ili cetvrtak nisam pametna vise
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 14:20:41
|
|
|
|
pcellica
|
ucitelj ja nekako uvijek vise vjerujem privatnicima jer su posveceniji poslu, mada ne mora znaciti da su uvijek u pravu. Ja bi se na tvom mjestu ovih dana sto vise seksala odi za par dana opet kod privatnika na kontrolu, on ce vidjeti jel bilo ov. a dabrostone odgodi za kasnije, posavjetuj se s njim. Sretno!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 14:42:13
|
|
|
|
perlica55
|
Talitas i moju kumu je 8 tjedana boljelo kao da će joj stići menga, super kaj si strpljiva krajem idućeg tjedna bi se mogla naručiti na pregled. Ne znam dal kod G trebaš čekati koji dan za pregled. Učitelj možda nešto i bude od tog folikula.. Ak nisi krenula s Duohastonom poslušaj privat G i odi na pregled još jednom. Isto tako računaj da folikuli rastu cca 2 mm dnevno, a pucaju kad budu preko 20 mm , pa bi bilo dobro da te G pogleda 5/6 dana nakon zadnjeg pregleda.. Sretno, i javi nam kak je prošlo..
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 14:51:33
|
|
|
|
pcellica
|
snjeguljica daj temu ima nas jos tu vikendom mi uvijek fali ovo dopisivanje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 15:25:41
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo pitanje: koja je rečenica koja vas izbaci iz takta, a koju kaže VM? (vaš muž) Samo jedna rečenica, po vašem izboru, ono najgore na što puknete iste sekunde. Meni je najgore "smiri se". To se događa kad sam smirena, a on misli da nisam, a kad sam stvarno nervozna, onda budem sve samo ne smirena.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 15:32:37
|
|
|
|
hipo
|
dobar vam dan! pisem s moba pa cu nabadat i vjerojatno nesto preskocit ucitelj, zelim ti da bude nesto od tog folikula! vi se pipkajte i seksajte za svaki slucaj! snjeguljice jos koji daaaan!!! zelim ti plusinu veeeliku! pcelice i meni fali pisanje vikendom Lourdes hvala ti na zeljama! rekla si da ces na pregled ovaj tjedan? jutros i popodne sluzi za izvoz, inace je imam najvise ujutro, ne znam je l tako i kod vas nama je propala rezervacila za Biograd, grrr, al sto je tu je, snasli se i idemo u neki apartman sad ce pakiranje i na put trebali smo pocet s akcijom jutros al mi je kuca od sveki ko kontracepcija :-) pisnut cu trakicu al mislim pocet sa zagrijavanjem i pipkanjem veceras bez obzira jel plus il minus tealitas, drago mi je da si ok i da nas nisi zaboravila daxy i perlice je l odmarate nakon O snjeguljice daj temu, nemoj nas przit
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 15:38:10
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, tema je zadana. Izvolite, navalite! MIslim da ćete imati materijala za pisanje..... GO!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 15:47:35
|
|
|
|
hipo
|
kod nas je slucaj: "ne radi mi pritisak" a ja u flegma raspolozenju ima ih jos, al si rekla samo jednu
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 16:01:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, dobar je taj tvoj! Jesi vidjela kako sam zeznula svoju temp. jutros i zbog čega?! Užas, nadam se da ću sutra izmjeriti pad kako pristoji....
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 16:01:52
|
|
|
|
perlica55
|
Ja se ne mogu kontrolirati kad mi veli Sačekaj da ti objasnim! Dobijem napadaj bijesa, jer znam kaj slijedi " krene u Dubrovnik preko Vukovara" Druga situacija je kad gleda film a ja pričam i on veli aha, al uopće me ne sluša E tad mu SVE predke spomenem
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 16:46:05
|
|
|
|
pcellica
|
ufff pa moj favorit je ''opet počinješ'' ...i to zvuči kao da ja uvijek izmisljam probleme, a ja samo realno zelim ukazati na neke stvari (bar je to moj dojam) Tad ja poludiiiim
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 17.8.2014 17:04:22
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, bez brige, gledam svako jutro stanje s tvojimgrafom! Jedva cekam sutrasnji. Onaj moj jos voli izjavit: "Popij Ketonal" u smislu smiri se živčana si Poludim kad sam ja po njemu kriva za sve jer uvijek nadje neku logiku po kojoj sam ja kriva....
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!