Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 17:48:44
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice potpisujem daxy i nadodajem, definitivno veća šansa za višeplodnu trudnoću
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 21.8.2014 20:31:29
|
|
|
|
ikaaa
|
drage moje hvala vam puuuno na lijpim željama...evo i suze su krenule..... od vam želim da sve osjetite i prođete(što se tiće ugodne trudnoće a ne postupaka koliko smo se mučili to vam ne želim nego da sve dođe prirodno i bude super ) ovo što sam ja prošla...mislim na vas i ja i moja curica vam šaljemo puuuuno
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 7:36:59
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke, moja BT potonula Po vragu, trbuh od juče ne boli niti malo.. Baš mi se igra sa živcima.. Očekujem ju kroz dan, najkasnije sutra.. Ne znam kaj da radim, graf školski, akcija obavljena po PS-u i opet niš... Kaj se može, život stvarno nije fer.. Mislim da je ovo 26. neuspjeli pokušaj... Mali andeo kakvo je stanje kod tebe?? Pcellice, držim vam fige za dobar s-gram, iskoristite još danas za akciju i onda apstinencija, ne približavaj se TM Ima li kod tebe simptoma ...
< Poruku je uredio perlica55 -- 22.8.2014 7:37:27 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 8:30:40
|
|
|
|
mali andeo
|
evo curke moje lađe su totalno potonule... stigla je... i čudno ne boli... a MM mi još jučer išo u ljekarnu po test za trudnoću i uvjeravao me da sam ovaj puta 100 % trudna... eto i njemu više nije sve jedno.. evo spremam se zvati ginikologa,ali opet nemam hrabrosti... nekak bi htjela od svega odustati ,još sad dok nisam slomljena do kraja.. možda da pokušam promjeniti posao... jučer na poslu baš pričam s kolegicom, imaju sina od 5 godina ,planiraju 2 dijete i eto prvi puta se odmah primilo... neznam di onda mi griješimo, di je problem kod nas... a zadnje pretrage su bile ok?! perlice znam kaj si misliš i vjeruj mi znam kako ti je ..
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 8:58:51
|
|
|
|
perlica55
|
Mali andeo, zbilja mi je žao zbog Vjeruj mi draga da ne znaš kak mi je, jer ti uvijek utjehu možeš pronaći u svojoj mišici, za razliku od mene Držim nam fige za idući ciklus i debele
< Poruku je uredio perlica55 -- 22.8.2014 9:00:20 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 10:05:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Neće nas pa neće... Dosta mi je više ganjanja. Ako se + ulovi, ulovi. Ako ne, bit će drugi put.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 10:16:06
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. - ponosna ruzmarin222 - 12.08. - ponosna perlica - 23.08. pcellica - 27.08. daxy - 30.08. monjikica- 30.08. ucitelj - 30.08 Fiona0802 - 30.08.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 10:20:52
|
|
|
|
daxy
|
Dobro jutro,curke. mali andeo žao mi je zbog . Drž mi se. perlice sve riječi su suvišne. ikaaa hvala ti na lijepim željama. Uživaj,sad napokon imaš ono za što si se borila toliko godina. Jako sam sretna zbog tebe.
< Poruku je uredio daxy -- 22.8.2014 10:23:01 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 10:53:14
|
|
|
|
hipo
|
Maliandjeozao mi je radi glupave zelim ti da ti slijedeci ciklus bude dobitan! Perlice, ne zna sto da ti kazem. Ako ti mora doc, nek dođe sto prije. Bas me rastuzilo ovo jutro, nadala sam se plusicima Dobro da smo sinoc ostali doma, bilo je malo vece nevrijeme. Sve vas grlim!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 11:44:31
|
|
|
|
hipo
|
A di ste mi danas Lourdess, javi kako je danas bilo! Ja se jos danas kupam, sutra kod sveki , nedjelja za Zg
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 11:50:08
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Evo me stigla 😊 Ljevi jajnik uredan s dominantnim folikulom pd17mmRi=0,62 Endometrij : 6,8mm debljine ,trolinijskog odjeka.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 12:09:12
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Nisan stigla vise napisat u jednom postu jer mi je MM kraj glave . Kaze za 2-3 dana ce biti O . Iman neku priraslicu s desne strane maternice koja je nastala od OP. Ali se povecala od zadnjeg pregleda pa je strah da ne preraste u polip. Napravila sam i papu pa ce nalazi kroz 8dana. Dala mi je tablicu za mjerenje BT al se neckam ,kaze MM dizat cu te ja svako jutro i mjerit ces ti to. Zao mi je curki sta je dosla i onih sta osjecaju simptome nadolazece. perlice hvala ti sta si mi dala savjete sta moran pitati. I hipo sta si se sjetila da sam bila na pregledu danas ♥️ Ako koja zna objasnit jel se edndo podudara s folikulom bila bi sritna. daxy snjeguljice ema hkajo ikaa pinky eternity syringa pcelice ucitelj monjikica
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 12:25:07
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lourdess je li ti doktorica rekla što te očekuje, što slijedi poslije unosa BT (tri mjeseca, jelda?)?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 12:30:27
|
|
|
|
syringa
|
drage, čitam pa sve ne vjerujem! pa kad ćemo mi na zelenu granu????????? perlice, 26.x pa ništa. žao mi je. mogu zamisliti koje je to razočaranje i frustracija. ne znam šta je gorje, stalno gledati - i ili vidjeti + pa onda proživljavati tragedije gubitka ! i jedno i drugo je teško i treba imati snage i živaca za to sve. mali andeo, draga, znam kako ti je i vjerujem i da je tm dosta. i mm se sav ubedirao. imam osjećaj da je sad nakon našg drugog gubitka on lošije nego ja. do sad je on "držao" mene a sad ja moram njega tješiti. lourdess, nemoj biti zabrinuta. bit će sve ok. hvataj o i držim fige da akcija uspije pa da nam što prije budeš ! snjeguljice, ne znam šta da ti kažem osim drži se i imaj vjere. imaš svoju curicu da ti olakša ovo što prolaziš a to je već puno! hipo, uživaj još malo pa onda povratak u stvarnost. meni moj povratak u stvarnost teško pao. ubija me rano ustajanje i odlazak na posao. najteže mi je bilo prebaciti se opet na stari film jer sam si već u glavi složila da me na poslu nema do ožujka 2016.!!!!!!! al eto, netko odozgora očito nije mislio isto kao i ja. što se tiče moga stanja, mislim da mi je čak možda i bila o?! pikao me desni jajnik i sluzi je bilo malo više, no ne znam ni sama. više ne vjerujem nikakvim simptomima ni ničemu. razočarala sam se u svemu. drage moje, svima vam šaljem puuuuuno dobrih vibracija i navijam za vas!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 12:31:16
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Je 3 mjeseca a kasnije bi triba MM na s-gram To je za pocetak kao, nakon toga mikrobioloske pretrage. Ali "problem" je sta sam ja sad nakon uklanjanja septuma na pocetku racuna mi se kao prva godina pokusavanja. Pa jos kao nema potrebe za to.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 12:44:16
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lourdess kužim. Meni je doktorica naredila prvo S-gram za muža, a kod tebe obrnuto. U istoj smo poziciji, zapravo sličnoj. Nakon grafova, očito idem i ja na pretrage, iako je to moglo i trebalo biti paralelno. Ne kužim tu logiku. Syringa draga Šaljem ti čvrsti zagrljaj! Trudimse imati utjehu u Emi, ali ne smijem pretjerivati ni s tim. Mogla bih je zbog toga previše vezati uz sebe, gušiti je... Da, trebam odrediti zdravu dozu utjehe. Nije dobro tražiti zamjenu u postojećoj djeci. Ali da, u prednosti sam.... Bogu hvala... Drži mi se!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 12:50:13
|
|
|
|
LourdessPadme
|
snjeguljice i kod mene je rekla da prvo MM ide s-gram Valjda sam se krivo izrazila, 3 mj. mjerim BT pa nakon toga on na pregled tek iza ja na te mikribio.... Bas smo upale u istu situaciju, toplo se nadam da cemo mi ostat T prije nego ispunimo grafove ♥️ Mozda me ova Maca malo pogurne pa se ulovi 😊
< Poruku je uredio LourdessPadme -- 22.8.2014 12:51:40 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 13:04:51
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Mijenjam politiku - ako se ulovi, ulovi. Ne mogu više ganjati. I još nešto, očekujem da ću uspjeti drugi put postati mama u proljeće 2015. Čudo će se do tada ostvariti... uvjerena sam.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 13:07:31
|
|
|
|
perlica55
|
Lourdess, to je uredan UZV, folikuli rastu 1,5 - 2 mm dnevno, pucaju kad su preko 22mm, endić, troslojni što potvrđuje da O još nije bila Ne znam koji ti klinac nije odmah i briseve napravila E sada ovo je UZV od danas?? Kad ste imali zadnji odnos?? Ak niste juče, nemojte ni danas.. Nek se sakupi malo plivača, pa sutra i iduća dva dana obvezno Syringa, hrabrice naša, morate nekako pregrmiti i krenuti dalje u borbu.. Pokušaj sve ostaviti iza sebe, i obvezno si budite podrška jedno drugom.. moram priznati da mj je vrijeme proletjelo, imam cca 14/ 15 godišnje... Užasno je jer sam vrlo brzo nakon kaj smo počeli raditi na skontala kada mi je O (pa sam si sumnje potvrdila LH trakicama i BT), ciljali smo odnose i mogu reći da nismo propustili niti jednu O (možda jednu).. Al kaj mogu, idemo dalje!! Vjerujm da je curama koje imaju užasno čekati , al onda samo pokušajte zamisliti kak je nama koje nemamo djecu... Nemojte me slučajno krivo shvatiti kaj velim, ne kažem da je vama lako, ali svakao je lakše ...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 13:09:46
|
|
|
|
perlica55
|
Lourdess, gledala sam temu o trudilicama, u 5. mjesec vam je prošla godina dana kako se trudite.. Nemaš kaj čekati 3 mjeseca BT da bi TM išao napraviti s-gram! Dok ti mjeriš, nek ide napraviti nalaz, ne boli niš.. Fino kada ti prođe O, 3/4 dana apstinencije i nek dragi izvoli dati doprinos I još nešto Snjeguljice FF ti je potvrdio O, dal ste inače tada bili u akciji?? IL te FF iznenadio s danom O'''' Lourdes za tebe isto pitanje, tvoja O će biti cca u nedjelju/ponedjeljak, dal ti je i ineče tak??
< Poruku je uredio perlica55 -- 22.8.2014 13:16:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 13:11:59
|
|
|
|
hipo
|
Lourdess super za nalaz. Zelim ti prije svih drugih pretraga. Syringa, samo hrabro dalje Snjeguljice, ma bit ces ti tako kako si rekla! Perlice Mislim da je moja O bila sigurno, i vec me peru pms hormoni, zivcana sam i grizem okolo da se gadim sama sebi!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 13:31:10
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice ne znam jesam li te shvatila, ali evo odgovor: da, MM i ja inače budemo 14 DC u akciji. Bila bih luda da propustim taj dan, kako god. A uvijek gledam da se družimo malo prije i taj famozni 14... A taman je FF tad označio. Jesi na to mislila?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 13:39:16
|
|
|
|
perlica55
|
Da, to sam mislila Ponekad se zna dogoditi da parovi budu u akciji od 10-14 dc, a FF npr. obilježi O 18 dc, tada se može reći da prije FF nisu najbolje ciljali akciju..
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 13:49:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
A da je bar tako.... bar bih znala da da smo fulavali O A dobro, što je tu je...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 22.8.2014 14:07:26
|
|
|
|
daxy
|
syringa znam da mora biti jako teško krenuti u to sve ponovo. Držite se. Jedno drugog vucite naprijed,to je jedini način. Drage moje,po meni je čekanje grafova 3 mjeseca bez konkretnih pretraga suludo. Meni nisu ni tražili grafove nego su me odmah uputili na pretrage. Hormonski status,brisevi,papa,HSG,S-gram,... Slažem se s perlicom,molim se za samo jednu živu i zdravu ,a poslije toga ako uspijem uspijem,ne mislim da ću radit pola od ovog što sad izvodim. Lourdess sretno s grafovima,držim fige da jedan od njih bude dobitni! hipo još malo pa nazad u stvarnost?
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!