Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 6:44:21
|
|
|
|
hipo
|
Jutro!!! Ajme kako se odbijam probudit!!! Baš mi se ne da. Noema da zlocesti muz daxy FF se predomislio, kaze da ce me ubit u pojam 18.01. Nakon kavice i dorucka idem kod gin. po recept za Klomiće i uputnice za UZV i dnevnu bolnicu.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 7:02:12
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Unijeh jutrošnju BT i FF me iznenadio.... Eno ga Koliko sam čudno i šokirano iznenađena jer sam mislila da O bila jučer čim je BT malo skočila ovo jutro, toliko mi je drago kad vidim da smo lijepo pokrili. Mislim, taj 11 DC, a i dan prije je bio watery iscjedak, za jučer to nisam mogla napisati, kad je bio eto creamy FF je očito sve to uzeo u obzir... i označio O na 11 DC. Hipo, sretno danas u vađenju svega potrebnog za AIH... A bilo bi to svjetsko iznenađenje da ugledaš netom prije postupka. I izgleda da smo snijele jaje na isti dan... Ima li koja piškalica!? Meni je danas osjećaj kao da je ponedjeljak... Sinoć nakon akcije u 20 h sam se već u 21 h pokupila u krpe. Još je i E. nešto kmečala pa sam otišla crkavati i naspavati se. Daxy kako je očito O bila ranije (ma nekako samto i predosjećala za ovaj ciklus) molim te, promijeni mi datum na listi u 20.1. Evo, sad moram pomaknuti datum i kod gin. jer imam zakazano 23.1. da me primi drugi dan, a kako je krcata, vjerujem da neće biti prije, već poslije tog datuma... Pitanje - O je označena, dal da počnem s dufićima?!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.1.2015 7:11:03 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 7:10:38
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, eto nam se jajnici sinhronizirali pa smo skuoa snjele jaja Vjeruj mi ja bi prije postupka, bas mi je tlaka ic na folikulometriju i to u bolnicu preko radnog vremena pa na postupak... izostajem s posla vise nego kolege od 60 godina. Luda sam sto se brinem oko toga jer svaki svoj izlazak nadoknadim, al kad je glava luda nema pomoci Za Dufice ne znam, budu rekle teta Daxy i teta Perlica.
< Poruku je uredio hipo -- 7.1.2015 7:13:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 9:28:32
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, radni dan pa ludnica na poslu ... Hipo fino pokupi sve kaj trebaš Snjeguljice, al te pikao jajnik Osobno ne volim ovaj mic po mic rast BT, ako misliš da je O prošla, kreni slobodno s Dufićima...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 9:50:52
|
|
|
|
mali andeo
|
jutro vidim da ste se sve ovih dana lijepo šopingirale ,akcijale , ma bile ste vrijedne ... na bravo za sve hipo navijam za pa da ne moraš ići na inseminaciju... snjeguljice ja sam dufiće pila nakon ovulacije 10 dana... curke jeli možda koja pila možda Femisan A kapi ? ja sam si sad kupila , jer sam čitala da povećavaju plodnost , a smanjuju bolne mjesećnice i reguliraju ciklus...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 9:59:41
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice nije pikao jajnik. Ne volim ni ja mic po mic rast BT pa imamo dogovor za akciju sutra. Odlučih se ovaj ciklus ići na neparne dane ciklusa, više mi je dosta na 10-12-14, bljak. I da vas izvijestim - crkao je moj komp. na poslu pa neću visiti na RR (u isto vrijeme sam ) Kriv je produžni kabel Javit ću se onda popodne. A s dufićima ću radije pričekati. Puseeeeeeeeeeeee svima!!!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 10:36:49
|
|
|
|
Tajci66
|
Jutro cure. Ponovila sam test i jedan veliki minus je . Od ni M
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 10:46:52
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, kreni onda s Dufićima kak piše u uputama od 15dc... Tajci žao mi je zbog minusa, nema druge nego sačekati Ak ne dođe uskoro, odi na UZV... Ak se ne varam i ti si koristila Dufiće Menga nakon njih može kasniti 7-10 dana...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 11:49:57
|
|
|
|
noemaa
|
žao mi je tajči. ali ne kloni duhom. ako treba doć, neka dođe, i dalje u nove pobjede!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 11:51:11
|
|
|
|
noemaa
|
maliandeo, zanimljivo mi ovo s fenisan kapima. tko ih preporučuje i kad? snjeguljice, sretno s neparnim! joj, moram jurit, čujemo se kasnije
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 12:01:30
|
|
|
|
hipo
|
Tajči žao mi je zbog glupog minusa. Moj gin se još nije vratio s godišnjeg a još sam si stavila alarm da se sjetim nazvat i provjerit je li došo, al kao što ću zvat, ma garant se vratio...tuka jedna... Popodne mu radi zamjena, al ne znam hoće li mi se dat ić, vjerojatno ću u ponedjeljak. Tad će mi bit 24 DC. Bila bi mirnija da sam to obavila, vidit ću koliko ću bit krepana nakon posla. Vidim na internetu da žene hvale dr. i sestru iz druge smjene, al ću nazvat da vidim oće li mi dat uputnicu i recept il da čekam ponedjeljak. Frka me čekat pon ako mi opet urani vještica ko prošli ciklus.
< Poruku je uredio hipo -- 7.1.2015 12:07:22 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 12:09:25
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: Tajci66 - 05.01. buba m - 13.01. perlica55 - 13.01. hipo - 18.01. tina24 - 20.01. Snjeguljica_83 - 20.01. eternity - 25.01. mali andeo - 25.01. madeline - 26.01. katy1503 - 30.01.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 12:13:50
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo, ak bi čekala svog G do ponedjeljka, možda bi bilo dobro da odeš u ljekarnu s nalazom specjaliste i uzmeš Klomifen na dug, ostaviš im kaparu dok ti ne napiše socijalac recept Tak ćeš biti mirna, ak odluči doći ranije... Mali andeo nisam uzimala Femisan, pa ti zbilja ne znam dal su dobre, možda da pitaš magistru u ljekarni ..
< Poruku je uredio perlica55 -- 7.1.2015 12:15:44 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 12:16:54
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Moja kolegica je na GO pa sam se ulogirala na njenom kompu Hipo i moja gin. je na GO, doduše tek je počela biti, od 5.1.-16.1., odnosno do 19.1. Ma još i bolje, neću dirati datum pregleda; krivo napisah jutros, imam pregled 21.1. Možda bude ok, a ne da si odugovlačim bezveze. Slažem se s Perlicom Ljekarnici rade na polog, samo idi. Daxy pa gdje si ti, ženo?! Jako si rijetko s nama....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 12:36:39
|
|
|
|
antonelaaa
|
Hej cure! Pisala sam vec na forumu, no sad me muci drugi problem...zanima me kada je vama dolazila menstruacija nakon zadnje popijene tablete duphastona?? Meni je danas 7.dan od popijene tablete i menstruacije jos uvijek nema...znam da moze doci do 10 dana nakon zadnje tablete no meni je ovo malo cudno ovo mi je prvi ciklus da pijem duphaston(razlog neredovite menstruacije)...da napomenem postoji sansa da sam trudna no jos uvijek je prerano za test jer je proslo tek 8 dana od odnosa
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 12:40:23
|
|
|
|
hipo
|
imate pravo, budem ja to na polog probala, da se sad ne vucaram po gradu bez veze antonelaa, daj nam malo više podataka, kad je bila zadnja menga, kad je bila ovulacija....koliko ti inače traju ciklusi....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 12:44:56
|
|
|
|
perlica55
|
Antonelaa dobro došla Kak si uzimala Dufiće??? Oni znaju omesti ovulaciju.. Pa kad su uzimaju za regulaciju ciklusa, a pritom radite na bebi, uzimaju se minimalno 3 mjeseca od 15dc - 10 dana...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 12:52:05
|
|
|
|
antonelaaa
|
Zadnja menstruacija je bila 8.12., duphaston pijem od 15.dc. do 25.dc, dakle pila sam od 22.12.-31.12. Ovulacija je prema rijecima ginekologice poslije 23.dc. Odnosi su bili 31.12, 1.1., te 2.1.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 13:18:35
|
|
|
|
hipo
|
antonella, znači O ti je bila negdje za Novu godinu ili nakon nje, znači pred tjedan dana? Lutealna faza bi trebala trajat barem 11 dana, znači menga ti još nne bi trebala doći, ne znam koliko ti inače traju ciklusi ukupno. Nekom je lutealna kraća, nekom duža... Htjela sam nešto napisat al zaboravila šta, idem na zrak/do apoteke na ćoši, mislim da mi se mozak ugnjilio u uredu. snjeguljice PP
< Poruku je uredio hipo -- 7.1.2015 13:29:39 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 13:36:57
|
|
|
|
antonelaaa
|
Hipo tako sam i ja racunala...iako također mi je receno da mi ovulacija "seta", dakle moze biti 20.dan ciklusa ali i npr. 26 dan ciklusa...ciklusi su mi kako kad...nekad 30 dana, a nekad i 40 dana...nema tu nekog pravila...upravo iz tog razloga sam i pocela s duphstonom ocekujuci da ce se ciklus dovesti u red
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 13:39:08
|
|
|
|
hipo
|
antonella, jel ti doktorica radila UZV, kako zna kad ti je bila ovulacija?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 13:40:54
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: snjeguljica: punkcija infiltrata na štitnjači 8.1.2015 i onda Papa test 21.01.2015. katy i muž: brisevi 13.01.; progesteron 22.01.; uzv za katy ? spermiogram za muza perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji Lourdess muž ide na spermiogram buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni perlica nakon NG ide na papu i druge nalaze za IVF, TSH u ožujku mali andeo pretrage u veljači? Čekamo preglede/konzultacije:: Noemma: čeka pregled kod endokrinologa 23.01.2015. katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje daxy čeka datum za konzultacije za novi postupak perlica endokrinolog u ožujku muž od perlice čeka pregled kod urologa tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala hkajo ide kod gin. početkom siječnja hipo iza Tri kralja ide po uputnicu za AIH i Klomiće; 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: Katy hormoni Čekamo postupke: Hipo (ne) čeka vješticu 18.01.2014. i taj ciklus ide na AIH
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 13:47:31
|
|
|
|
antonelaaa
|
Da, prema ultrazvuku mi je svaku put rekla kada mogu ocekivati ovulaciju
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 13:58:16
|
|
|
|
daxy
|
Pokušavam od jutros nešto napisati. Al stalno me nešto prekida. Idem sad opet hvatat šta ste pisale.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 14:00:21
|
|
|
|
perlica55
|
Antonela, ak si od 15dc uzimala Dufiće, teško (ne i nemoguće) da ti je O bila 23dc... Već sam pisala da progesteron ometa O... Ti svakao nastavi s Dufićima i iduće mjesece kako bi regulirala ciklus.. Na taj način će se i O normalizirati...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!