noemaa
|
hipo, u 1. ,i svako jutrro bilo bljak prvih tjedan dana. tako sam i bila skužila da sam trudna jer nisam uopće mislila na to!e, kad se sjetim... to je bilo baš po recepturi "samo se opusti i ne misli na to". samo što je to onda bilo lako jer nismo planirali... a sad kad planiraš, sad svaki dan mislim na je li tako i vama cure? stalno, ali stalno. jedino na poslu mi fuuuuul rijetko upadne ili kad se nešto zaposlim... ali inače.... uhhhh... perlice, daxy, baš lijepo za svjež zrak i luftanje. i ja sam danas tako htjela van, ali kako je mm bolesnjikav, a malenome doktor.zabranila do pon van, morala sam provesti kućnu subotu. papučice, želim ti sreću! buba, kad bismo sve odbljakale na forum, bilo bi super! neka bude bljakanja što više, ovaj put mi neće smetati snjeguljice,kako ti? si odlučila šta za G? čula sam da je i neki stari u suprotnoj smjeni s mojom, isti ured i da nije loš. osim što, navodno, šmekucka cure katy fešta! neka, i ja bih na njenom mjestu! ili možda nadoknađuje s mužem ono što su skoro zaboravili ovaj mjesec! e, kako im se posrećilo... jedan, ali vrijedan! ja odoh spavati s molbom svima onima gore, dole, da sutra Bt poprimi ponovno visoki sjaj, a bljakavilo nek teče ko kiša