Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 13:02:24
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hkajo - ponosna katy1503 - 30.01. papučica - 30.01.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 13:03:45
|
|
|
|
noemaa
|
cure, sad sam se malo razbahatila čitajući vaše komentarčiće o mom lijepom grafu. (za sad - uhhhhh, kad bi i dalje bio takav!!!). malo ću guštati i umišljati si da sam joooooooooooj.... i onda još i katyn fenomenalan grafić, pa i perlica se drži.... ajmo, curkeeeeee! da se sve preselimo na jesenske bebe hipo, bome opušteno ste odakcijali, tako i treba! to je ono kad kaežu - pa samo se opusti buba, nema izluđivanja, pa samo se opusti ajde, držim prste da za valentinovo pokloniš tm signalčić da ste snjeguljice, nama mi pp-a. ajd, probaj opet. perlice, drago mi da te ne boli i da ti se dpo malo produljuju možda ako niš drugo. ali i dalje navijam za čudo! daxy,tajci,barbika, šta ima kod vas?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 13:05:02
|
|
|
|
Sunshine28
|
buba citas mi misli... i jos k tomu se stalno mucim brigom da ne bi nesto napravila pa da pridonesem neuspjehu...trenutno akutalna opsesija: da li steznik moze imati negativan utjecaj na ugnjezdavanje? ja ga od poroda zimi nosim stalno....imam mali stomak dolje nisko kojega se ne mogu rjesiti pa nabacim stezik da mi se hlace i kosulja lijepo vizualno spoje...kvalietetan je, rstezljiv i to....ali eto....bas me to danas muci
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 13:52:16
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo nakon vještice ide kod gin katy spermiogram za muza 03.02.2015. vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 noema hormoni štitnjače buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV Lourdess muž ide na spermiogram LOURDESS JAVI SE mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni MUTILICA JAVI SE OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji perlica TSH Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze (veljača) mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala tik tak muž ide urologu 03.02. Noemma: endokrinolog krajem veljače daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica papa oko 4.02. buba papa Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH
< Poruku je uredio hipo -- 30.1.2015 14:09:06 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 13:53:54
|
|
|
|
daxy
|
katy čekamo sutra! Nek jedan lijepi uljepša ovu listu! Graf ti je pravi trudnićki! noema jesi promijenila ticker? hipo baš mi je drago da ste opušteno akcijali. Nisam gledala taj film,al sad ću ga nać za skinit. Bi li me mogla stavit u čekaonu postupka za veljaču/ožujak? Da nije prazno. perlice meni su za herpes super flasteri,al su skuuuupi. 100 kn za 8 komada. Super da ne kuha u trbuhu. sunshine tako sam i ja dugo vremena,pa sam jedan dan pukla i rekla: Zahebi! Ako će se primit primit će se! Drugi ne paze ništa,a ja se bojim jedne pivice od 3 dcl ako je O prošla. Sad sam "normalna",doduše izbjegavam neke stvari,al ne pazim ko da sam od šećera i ne gledam na svaku sitnicu ko prijetnju mogućoj trudnoći.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 14:03:15
|
|
|
|
noemaa
|
daxy,jesam prom ticker. thnks sad mi je slađi
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 14:06:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, već sam dvije poslala...Ajde pošalji ti meni PP pa da vidim hoću li ja to primiti, može? Ako ti se da.......... Katy, grafić je za prste polizati! Noema, i tvoj je krasan....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 14:07:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: noemaa daxy,jesam prom ticker. thnks sad mi je slađi Bolji je nego ono sunce, koje me podsjećalo na homeopatiju, ne znam zašto! Ali, kad smo već kod toga, i ja sam promijenila svoj.... Svi oni krugovi me podjećaju na jajašca....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 14:11:37
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice i noema meni nekad PP ne prođe ako nisam ništa napisala pod TEMA poruke. A neka je RR jednostavno zločesta pa pojede poruku daxy jel može ovako? nisam bila sigurna jel ideš na AIH ili ćeš isposlovat IVF, javi pa ću popravit za slijedeću listu. nešto za one koje hoće probat spustit TSH: https://sites.google.com/site/miscarriageresearch/thyroid-and-miscarriage/how-to-lower-tsh
< Poruku je uredio hipo -- 30.1.2015 14:20:59 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 14:15:11
|
|
|
|
daxy
|
hipo super je ovako. Hvala. Daleko sam ja od IVF-a. noemaa,snjeguljice super su vam tickeri. Kad se već hvalimo,imam i ja novi ticker.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 14:16:02
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy Kad se već hvalimo,imam i ja novi ticker. Zaboravih, i tvoj je super!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 14:17:06
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: hipo snjeguljice i noema meni nekad PP ne prođe ako nisam ništa napisala pod TEMA poruke. A neka je RR jednostavno zločesta pa pojede poruku To sam jednom skužila i sad upisujem i temu, evo provjerih....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 15:29:15
|
|
|
|
Tajci66
|
Katy nek ostane visoko temp i nek nam prijavis veliki Noemma tvoj grafic je isto super, ti si nam jos malo PUPO Eternity zao mi je radi glupe , nek brzo prode pa u nove pobjede. Zao mi je sto se jos uvijek negativna energija vrti oko tebe, daj Boze da bude bolje Ja sam ok, tu i tamo mi se nesto dogada u donjem dijelu trbuha, al se ne obazirem bas na to-necu nista umisljat. Idem po prvi puta probat ispec krafne, da vidim sta ce bit od njih. Bas sam ih se zazelila Pusa ostalim curama
< Poruku je uredio Tajci66 -- 30.1.2015 15:30:10 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 15:44:15
|
|
|
|
noemaa
|
tajci, kad je ono tvoj datum? snjeguljice, poslah ti pp. ajd sad vidi. tko nas to zeza?!? daxy, snjeguljice, super su vam tickerići. budem i ja ovu travicu malko priomijenila... igram se do savršenstva pitanjeeeeeeeee (da ne bi bilo dugo bez njega ) AIH je inseminacija, jelda?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 15:49:59
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, ono sunce mi je bilo jako skeri....... uhh... baš me gnjavilo sad ću nešto da prizove poslala sam ti pp.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 15:52:37
|
|
|
|
daxy
|
tajci zovi kad budu gotove krafne. noemaa AIH je kratica za Artificial Insemination by Husband. (Inseminacija sjemenom muža/partnera) Ima i AID što je Artificial Insemination by Donor. (Inseminacija sjemenom donora) Oboje su IUI ili Intra Uterine Insemination. (Inseminacija unutar maternice) Imamo ITI - Intra Tubar Insemination. (Inseminacija unutar jajovoda) Eto (nije kratica).
< Poruku je uredio daxy -- 30.1.2015 15:53:56 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 16:10:28
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Eto (nije kratica). Vidim da je dan za promjene pa sam se malo ponovila s avatarom :-)
< Poruku je uredio hipo -- 30.1.2015 16:14:35 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 16:22:53
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Imamo ITI - Intra Tubar Insemination. (Inseminacija unutar jajovoda) Jel se ovo kod nas radi? I znaš li u kojim slučajevima to rade? kad žena ima samo jedan slobodan jajovod ili neki drugi razlog? da im još bolje pomognu? jel razlika u kateterima da mogu to bolje naciljat? mali andeo di si ?
< Poruku je uredio hipo -- 30.1.2015 16:30:29 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 17:04:02
|
|
|
|
daxy
|
Na stranicama IVF-centra navode da rade ITI,evo link: http://www.ivf.hr/index.php/hr/o-nama/djelatnost Nije mi poznato rade li tu u KBC-ima, za CITO isto nisam sigurna. Radi se u istim slučajevima kao i IUI,s tim da je uspješnost veća kad je muški faktor u pitanju. Broj potrebnih spermija za ITI je manji nego za IUI. Navodno je i uspješnost kod idiopatske neplodnosti veća nego kod IUI-a. Da,imaju poseban katetar za ITI i uredan nalaz HSG-a je također uvjet. Eh,da ne zaboravim(ovo me jako zanimalo),istraživanja pokazuju da je broj vanmaterničnih trudnoća u odnosu na IUI neznatno veća,statistički zanemarivo. P.S. JUST KEEP SWIMING!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 17:30:47
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, avatar
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 17:39:19
|
|
|
|
Tajci66
|
Noemma moj datum je 9.2. Posaljem vam kad budu gotove Sad sam se sjetila da nisam popila Duphaston danas ujutro
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 17:54:20
|
|
|
|
noemaa
|
hipo, avatar nora doprinijeti daxy, ma ti sI sigurno neka dr.sc. priznaaaaaaaj tajci, možeš li ga popiti kad se sjetiš ili čekat drugi dan?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 17:55:41
|
|
|
|
Tajci66
|
U prosloj turi sam isto zaboravila jednu pa je rekla da popijem navecer, da ne pijem kad se sjetim. Ako jednu preskocim nema veze, ali nije pozeljno
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 17:57:48
|
|
|
|
noemaa
|
a, kužim. a je li nekakv veliki problem ako ju preskočiš? i možda da ih držiš na nekom vidljivom mjs+estuda ih ne zaboraviš...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 30.1.2015 18:04:38
|
|
|
|
Tajci66
|
Jedino mogu prokrvarit, nista drugo. Al prosli put nisam pa se nadam da necu ni sad. Moram si stavit alarm da me podsjeti
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!