Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 13:59:46
|
|
|
|
daxy
|
katy i ja bih rekla da je prog. ok. U MPO vodama se doktori ne mogu dogovorit za tu famoznu granicu prog. Neki tvrde da je sve preko 20 sigurna O,dok su drugi digli tu ljestvicu na 30. Ja bih po tvojoj BT rekla da je O definitivno bila,a nalaz to potvrđuje. snjeguljice nažalost,samo tvoja gin ti može dati uputnicu za MPO spec. hipo nek si ti meni tako dobro raspoložena. Mene uhvatila neka malaksalost,umor i pospanost. Iako sam lijepo dugo spavala i odmorila se,osjećam se grozno. Vjerojatno ovo ružno vrime,neka tuga je u zraku.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:01:27
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hkajo - ponosna eternity - 25.01. katy1503 - 30.01. papučica - 30.01.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:03:09
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: SIJEČANJ perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji VELJAČA mali andeo nakon vještice ide kod gin katy spermiogram za muza 03.02.2015. vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 noema hormoni štitnjače buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV Lourdess muž ide na spermiogram LOURDESS JAVI SE mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni MUTILICA JAVI SE OŽUJAK perlica TSH Čekamo preglede/konzultacije:: SIJEČANJ muž od perlice DANAS29.01. pregled kod urologa VELJAČA katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze (veljača) mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala tik tak muž ide urologu 03.02. Noemma: endokrinolog krajem veljače daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: SIJEČANJ buba m papa katy progesteron VELJAČA perlica papa oko 4.02. Čekamo postupke Trenutno nitko.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:03:20
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: buba m Cure jučer sam se skoro cijeli dan svađala s mužem tako da mi je danas mozak prazan, stvarno mi je mozak popio A joj. Pa šta mu je?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:04:29
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Mene uhvatila neka malaksalost,umor i pospanost. Iako sam lijepo dugo spavala i odmorila se,osjećam se grozno. Vjerojatno ovo ružno vrime,neka tuga je u zraku. Nema tu umora, u sexoni si, ajmo, ajmo, živo-živo!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:09:55
|
|
|
|
buba m
|
Ja već vidim još jednu svađu na vidiku, svekrva mi je bolesna, ona kaže da je gripa, ja mislim da je ipak virozica, nadam se... Ona nam čuva maloga, zajedno sa svekrom, pa je sad sve ostalo na svekru koji je srčani bolesnik. Sveki i svekar se stvarno trude i super su mi, a ja sam im već rekla da ćemo se MM i ja posvađati jer nema tko čuvati maloga dok je na njihovom katu bolnica. Moram i ja igrati igru jer sad će moja sveki reći svome sinu da me ne napada i da se ne svađamo oko toga
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:12:16
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: hipo IZVORNA PORUKA: daxy Mene uhvatila neka malaksalost,umor i pospanost. Iako sam lijepo dugo spavala i odmorila se,osjećam se grozno. Vjerojatno ovo ružno vrime,neka tuga je u zraku. Nema tu umora, u sexoni si, ajmo, ajmo, živo-živo! Možda živnem kad se maknem s posla,a do tad . Stavila sam si kavu,možda me razbudi malo. Nisam vam rekla da mi je izbacio herpes. Al za divno čudo,evo 3. dan i jedva da se vidi,dok inače to kod mene traje i traje i nikako zarast (a probala sam sve kreme i flastere na tržištu). Mislim da je ovako brzo prošao zbog Citrofit kapi.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:17:06
|
|
|
|
hipo
|
buba, drž nam se, navijamo za tebe!!! daxy a samo ti je glupi herpes falio. Dobro da tako brzo prolazi. Mene to nije nikad gnjavilo pa ne znam šta im treba radit kad krenu opsjedat ljude. Još sat i 45 minuta do odlaska doma....... Opet mi se jede nešto meksičko, pa ću radit fajitas. Što više mislim o tome, više sam gladna a mogla bi i nešto slatko....
< Poruku je uredio hipo -- 29.1.2015 14:18:14 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:24:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, misliš da moja gin. ima diplomu? Noema, ovo je kap koja je prelila čašu! Bacam se na traženje nove!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:29:38
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy snjeguljice nažalost,samo tvoja gin ti može dati uputnicu za MPO spec. Iil nova kad promijenim ovu. Znam kako ti je zbog herpesa. Mene isto ganja - cijeli život! Katy, super za progesteron! Doktorice moje, meni je danas 8 dc, a na gaćicama imam crvenkasti trag. Nikad to nisam imala na ovaj dan. Predočite mi moguće razloge.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:33:41
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 ovo je kap koja je prelila čašu! Bacam se na traženje nove! Jupi! Riješi se rospije! buba nadam se da ćete brzo riješit situaciju. hipo mrzim herpes. A on mene voli. Ima za kupit kreme ili flastere za herpes,pa se to maže/ljepi po govnetu dok ne nestane.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 14:51:37
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice uspjela sam pronaći da spotting poslije može biti zbog toga što se maternica nije do kraja očistila,ako se dogodi samo jednom nije ta brigu,ako se ponavlja može biti uzrokovan problemima sa štitnjačom,dijabetesom,... I naravno stresom. Nadam se da je to samo sad i da se neće ponovit.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 15:20:17
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: daxy IZVORNA PORUKA: buba m Cure jučer sam se skoro cijeli dan svađala s mužem tako da mi je danas mozak prazan, stvarno mi je mozak popio A joj. Pa šta mu je? pa s vremena na vrijeme se sjeti da ima 43 godine, da u životu nije uspio još ništa veliko napraviti, tj. da nemamo kuću sa apartmanima na moru, radi fizički težak posao 14 godina i dosta mu je tog posla i mučenja za neku budalu koja ne cijeni njegov trud. ali on taj sav jad istrese na mene kao da ja mogu nešto promijeniti... mogla bi, da su mi neke druge stvari drugačije posložene... ali nisu... a što se tiče pomirbe, več smo se sinoć pomirili ali eto ti muški, bedaci, nakon što me ubio u zdrav mozak, trebao bi biti bar malo nježan i obziran kad zna i vidi koliko to mene pogađa, ali ne, nego kaže : ajmo se seksat! a meni ko da mi je pljusku opalio, pa šta se nije mogao nježnije izraziti????
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 16:16:55
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, ja ti imam jednu kod koje se jako puno čeka, ali žena je stručna i ne čeka dugo s odlascima na MPO. znam iz iskustva mojih frendica. rekla bi ima - 6-9 mj nema bebe, idemo na daljnje obrade i RI. mislim da si kod G u istom gradu ko i ja pa ako hoćeš da ti kažem ime te moje. no upozoravam, dođeš u 3, uzme te u 5. uvijek se dugo čeka, ali žena sve obavi kako treba. i iz mojeg iskustva. joj, buba, mene bi to isto naljutilo! trebala bi mu napisati upute kako do pomirbe na najnježniji način jeste li dugo zajedno?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 16:27:46
|
|
|
|
noemaa
|
e, i kako da promijenim onu sličicu na trakici ff-a? baš mi je bezvezasto ono sunce... taj put sam bila slučajno nešto stiskala i eto... a danas pričam svom miceku da bi mama voljela još jednu bebu da ima bracu ili seku. a on onako nježno: bebea? daaaaaa!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 16:39:57
|
|
|
|
buba m
|
dugo smo zajedno, preko 10 godina... ma samo da mi se drugačije izrazio, tipa: dođi, ajmo se malo ljubiti... znamo gdje bi nas to odvelo ma i mi sigurno iznerviramo naše muževe sa svojim izjavama ali nama ostanu urezane u pamćenje ti njihovi biseri ko neki dan, evo ja par dana na dijeti, danas 6. dan, valjda (ne brojim, znam da ću trajno promijeniti prehrambene navike ) dan prije nego sam započela sa dijetom dogovorili smo se da me navečer ne nudi sa hranom i da mi bude potpora.... to je ispoštovao ali mislim da je zaboravio da sam na dijeti u svako doba dana a ne samo navečer kupila sam si posije od zobi i posije od pira koje su mi bljak i tako ja u očekivanju neke suosjećajnosti, ushićeno kažem: jooooj da znaš kako sam danas jela nešto odvratno, MM: pa šta si stavljaš odvratno u usta? odmah sam se uozbiljila i digla nos
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 16:43:14
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: daxy IZVORNA PORUKA: hipo IZVORNA PORUKA: daxy Mene uhvatila neka malaksalost,umor i pospanost. Iako sam lijepo dugo spavala i odmorila se,osjećam se grozno. Vjerojatno ovo ružno vrime,neka tuga je u zraku. Nema tu umora, u sexoni si, ajmo, ajmo, živo-živo! Možda živnem kad se maknem s posla,a do tad . Stavila sam si kavu,možda me razbudi malo. Nisam vam rekla da mi je izbacio herpes. Al za divno čudo,evo 3. dan i jedva da se vidi,dok inače to kod mene traje i traje i nikako zarast (a probala sam sve kreme i flastere na tržištu). Mislim da je ovako brzo prošao zbog Citrofit kapi. moguće da ti je Citrofit pomogao, ja uvijek mažem cinkovom masti... a prođe za 4-5 dana
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 17:25:32
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy snjeguljice uspjela sam pronaći da spotting poslije može biti zbog toga što se maternica nije do kraja očistila,ako se dogodi samo jednom nije ta brigu,ako se ponavlja može biti uzrokovan problemima sa štitnjačom,dijabetesom,... I naravno stresom. Nadam se da je to samo sad i da se neće ponovit. Hvala! I ja se nadam...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 17:46:21
|
|
|
|
perlica55
|
Evo nas Izvještaj: Nalazi MM savršeni, upala prostate se smirila, nastaviti s ubiquinolom još mjesec dana, pa ponoviti s-gram. Ak nalaz ne bude bolji dogovoriti ICSI. . Eto toliko, niš kaj sami ne znamo U St hladnooo, idemo domeka
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 18:04:58
|
|
|
|
hipo
|
Perlice i sretan vam put!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 18:23:05
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice, super!!!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 19:03:47
|
|
|
|
perlica55
|
Vidim da sam nesretno napisala post, hajmo opet... Hormoni MM savršeni (to smo znali), prostata sada bez upale, za s-gram je rekla sačekati, jer treba 3 mj uzimani taj ubiquinol... Kad se sve zbroji i oduzme, urologica ne zna kaj je uzrok varirajuceg s-grama... Nije me briga, jer još uvijek nisam prežvakala MPO, svim normalnim ljudima bi ovo bilo samo i isključivo papanje love i odugovlačenje... Cito seli kat niže, dr. P bude sam radio, i to kroz jutro. Dr. Š ih je napustio... Daxy, postoji li mogućnost tadnema tvoje dr i Poljaka? Nešto mi sad prošlo kroz glavu da bi mogao biti transfer sa KBC-a u Cito
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 19:31:12
|
|
|
|
daxy
|
perlice jao,samo da mi ostane na KBCu dok ne uspijem dobit . Baš sam stekla povjerenje u nju i čitala sam iskustva drugih pacijentica koje su joj dolazile na dežurstva na preglede,konzultacije i da je ona sama dolazila van radnog vremena,subotom,... Stvarno mi se ne da mijenjati doktora,a para nemam za privatno. Ono što znam definitivno je da ona ostaje u KBCu još neko vrijeme. Kako je sama rekla mora ispoštovat ugovor. Do kada točno nije spominjala,al je rekla da se ne brinem. Super da je upala prošla! Bar nešto novog kod vas. Nadam se da će i s-gram biti bolji. noema za promijenit ticker: idi na sharing,pod Charting home page izaberi Tickers,onda klikni na Costumize your charting ticker i dalje biraj. buba m TM je malo nespretan u izražavanju.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 20:13:07
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: buba m a što se tiče pomirbe, več smo se sinoć pomirili ali eto ti muški, bedaci, nakon što me ubio u zdrav mozak, trebao bi biti bar malo nježan i obziran kad zna i vidi koliko to mene pogađa, ali ne, nego kaže : ajmo se seksat! a meni ko da mi je pljusku opalio, pa šta se nije mogao nježnije izraziti???? Aj mislim stvarno! Kako tračamo muževe....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 29.1.2015 21:23:05
|
|
|
|
buba m
|
Daxy tako je, baš je nespretan u izražavanju!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!