Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 15:52:14
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice ne bih ti znala. Ja sve šta nije E ili W ignoriram. hipo super kad možeš i kad ti odgovara da radiš. Zašto ne? Ovitrelle sam ja sama sebi bocnula u CITO-a kad sam tamo išla na f-metriju. Ni osjetila nisam. Dosta je jednostavno. Nadam se da ću sljedeći put dobit tu umjesto Bravicida jer mi se ne da ići u Split samo zbog jednog boc. Tako smo i mi morali donijeti potpisanu izjavu da je uzorak od MM. I to baš piše velikim podcrtanim slovima MOJ! Jel tako i kod tebe? noemaa da se nadovežem na hipin post. Štoperica u postupku "imitira" LH,ona potakne JS da sazriju i također spriječava folikule da puknu prije vremena. Folikuli pucaju nakon 36-40 sati od primanja štoperice.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 15:53:37
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hkajo - ponosna eternity - 25.01. madeline - 26.01. katy1503 - 30.01.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 15:56:45
|
|
|
|
hkajo
|
drage evo malo da vam se javim, jer na forumu trudnica baš nije nešto aktivno kod mene je sve super jedino što je jako teško, ja sam nezaposlena nekih 2,5 g, a suprug radi još do 1.2, beba na putu, neznam što će biti, danas je teško naći posao, pogotovo da ne spominjem koja je banana u mome gradu. Zanimljivo je to da nešto čekaš sa nestrpljenjem i onda dobije napokon svoj mali život, a druge stvari se zakompliciraju, uvijek sam bila u strahu šta ako bebi neću moći kupiti pelene, hranu, igračku Hajde da ugledamo ovaj mjesec još jednu bušu kraj imena
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 16:05:28
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, uopće ne znam razliku između S i C iscjedka... Noema kasnije idem na papu, a nemam što javiti, nalazi će tek za 10-ak dana... Hkajo, jao nije lako biti bez posla... Možda TM pronađe nešto novo Drži se, nek napreduje!! Uopće ne mogu vjerovati da ljudi koji su bili u vezi, pa u braku, na kraju se rastaju... Mislim da je većina mladih razmažena, čim neki klinac ne štima, trk svak svojoj mami... Takve bi ljude bičevala, vjerujem da se niti ne trude spasiti brak, makar zbog djece Sve ovo kaj sam napisala, ne odnosi se samo i isključivo kad je nasilje u pitanju....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 16:07:53
|
|
|
|
buba m
|
helou curke moje, samo da vas pozdravim, čitam vas koliko stignem, spor mi je internet na mobu jer sam potrošila gigu prometa. čekam muža da ručamo, a najavila sam mu akcijanje za danas pa kad bude, bude eternity drž nam se, ne daj da te potopi ovo sve loše šta se događa oko tebe noema, ti uvijek pitaš stvari koje su i meni na pameti hipo sretno sa pikanjem i svime šta slijedi ostale cure, pozdrav!!!! imam nekog posla
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 16:55:15
|
|
|
|
noemaa
|
eto, buba, bar da znam da nisam jedina neznalica. a vidiš kako to naše stručnjakinje lijepo objasne. mogle biste za učiteljicu medicine perlice, slažem se da se neki parovi olako rastaju, ali isto tako mislim da siliti nešto što ne ide, nema smisla. sve smo mi bile ili puno nas u dugim vezama i nije bilo smisla forsirati. imam susjedu koja je 2 god trpjela omalovažavanje. fizičkog nasilja nije bilo (bar koliko ja znam), ali verbalno nasilje, nepoštivanje mene kao osobe, supruge, majke ne bih tolerirala pa da je sam bog. smatram da svatko zaslužuje biti sretan i da je dužan prema samom sebi pokušati ostvariti tu sreću jer jednom se živi. i ako sam ja stretna, smatram da će biti i djeca i ljudi koji me vole. jer ako sam ja čangrizava, nesretna pa stalno nešto gnjavim, zanovijetam, i još gore, mogu samo napraviti gore svojim najbližnjima, a i sebi... uh, kakosam se raspisala. prava baba. i ima pravo daxy, možda bi bilo najjednostavnije ignoriati sve osim E i W. hkajo, drži se. čime ti se muž bavio? ima li ikakve šanse za ikakvim poslom? bila sam prije 2,3 god u vašem kraju. lijep je, ali i tužan nekako jer sam shvatila koliko vam je zaista teško s obzirom na posao. upoznala sam neekog mladog tipa koji je radio na skeli preko rijeke (je li tamo sunja blizu lonjskog polja?). malo smo popričali o životu kod vas i baš sam se čuila kako vi uspijevate se zaposliti. a mi u drugim županijama kukamo. uhhh....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 16:58:09
|
|
|
|
hipo
|
ajme daxy to zvuci ko da je iz Gospodara prstena Na ovoj izjavi to ne pise bas tako izricito, pise da potvrdjuje da je donio i kolika je apstinencija, ime, prezime i potpis. tako da prema tome sta pise ispada da je moga susidu ukrast uzorak jer on samo potpisuje da je donio uzorak, ne pise čiji. reko je da cu morat ic prosetat i ic kupit krafne za dorucak dok on "uzorkuje" hkajo zelim vam da vam se situacija s poslom sredi, bas je tesko u Sk. Nadam se da ce doc bolji dani. buba samo zivahno i veselo veceras
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 16:59:44
|
|
|
|
noemaa
|
i, daxy, da bubnem datum, ja ću na početku, ajde neka bude 2.2. to je dan rođenja moje drage voljene mamice koja više nije tu, ali možda postane opet sretan ako gospođetina skrati svoje papke, nadam se
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 17:21:25
|
|
|
|
hipo
|
noema to bi bilo super, da na taj datum ode na dugi godisnji Datum za veljacu javim u srijedu.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 18:15:02
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo, ak se ne varam, Ikaa je pisala da je NJM morao biti u blizini u slučaju da treba još jedan uzorak, ne mogu se sjetiti dal je to bilo kada je išla na IVF ili AIH... Sad malo o mom autu, eno sekrecijski 11mm, potvrdila O na DJ, sve uredne veličine i jajnici i maternica... Nema nikakvih neželjenih priraslica, napisala zeleno za MPO... Daxy slušaj sad ovo: nakon kaj sam ušla na pregled zvoni G mob... Veli ona joj pa niste normalni, rušite humanu... Bla,bla... Kad je poklopila veli kak je zvala dr. Šunj da nekog preporuči na VV na ICSI... Kak ni humana na KBC-u ni Cito nemaju uvjete za nekakav certifikat... Kak je dr. P kupio Salus/Sanus, kako bi proširo Cito, jer ni on nama uvjete koje treba imati.... Nevjerojatno
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 18:16:22
|
|
|
|
perlica55
|
Moj datum je 3.2.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 18:28:26
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok, svim curama koje imaju preglede želim da budu udpješni i da ostanu . Moj datum za je 11.2. Poslušala sam vas i napravila test i negativan je. Zanima me da li mi je mučnina i svi ostali simptomi trudnoće zbog folne kiseline koju mi je prepisala gin.?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 18:56:06
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: SIJEČANJ katy: uzv perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji VELJAČA mali andeo nakon vještice ide kod gin katy spermiogram za muza 03.02.2015. vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 noema hormoni štitnjače buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV Lourdess muž ide na spermiogram LOURDESS JAVI SE mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni MUTILICA JAVI SE OŽUJAK perlica TSH . Čekamo preglede/konzultacije:: SIJEČANJ daxy SUTRA polip mora platit glavom muž od perlice 29.01. pregled kod urologa VELJAČA katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze (veljača) mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala tik tak muž ide urologu 03.02. Noemma: endokrinolog krajem veljače OŽUJAK perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: SIJEČANJ buba m papa katy progesteron VELJAČA perlica papa oko 4.02. Čekamo postupke: SIJEČANJ Hipo 28.01. AIH
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 19:00:39
|
|
|
|
hipo
|
barbika od koliko mikrograma ili miligrama ti je folna? Ja sam do sad uzimala najviše od 800 mikrograma i nije mi smetalo. Mislim da je folacin od 5 miligrama i da mi je neko reko da mu je muka. Pogledaj od koliko je pa malo guglaj. perlice super da ti je auto spremno za trku držim fige da nalazi i pregledi za TM prođu dobro i da su plivaći sada brzići
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 19:37:54
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo, ovako to izgleda crno na bijelo klamidija - negativno bris cerviksa, - bakteriološki - aerobno - sterilno ureaplasma i mikroplasma - nisu izolirane Daxy, sretno sutra za sređivanje polipa! Hkajo, pozdrav tebi i mrvici! Žao mi je zbog posla... Nadam se da će nešto ipak iskrsnuti. Znam kako je biti mjesecima, a nažalost i godinama bez posla. Hipo, lijep si si smajlić odabrala pored AIH.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 19:51:39
|
|
|
|
Barbika86
|
Moje 400miligrama i na kutiji ne piše ništa o nuspojavama. Na netu sam našla za folnu od Nathural Wealth da može uzrokovati mučninu i nadutost.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 19:53:38
|
|
|
|
perlica55
|
Barbika, žao mi je zbog negativnog testa Pila sam Folacin od 5mg folne kiseline i nisam imala nikakve nuspojave... Pokušaj uzimati pol tablete nakon jela... Tek ste krenuli u borbu, pisala si da TM nije tu, nemoj se nervirati puno... Ovulacija je rijetko kojoj ženi točna u zbilji i po kalkulatoru, Pokušajte imati redovite odnose nakon završetka menge, svaka dva/tri dana, pa ćeš vidjeti hoće li biti uskoro... Sretnoo Barbika može biti 400 mikrograma, to je jakoo mala doza..
< Poruku je uredio perlica55 -- 26.1.2015 19:56:50 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 20:04:41
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Barbika, žao mi je zbog - ... Ma samo polako... Inače, pijem Folnu od 5 mg i nije mi mučnina. Mislim da u nuspojavama nisam naletjela na mučnine. Ne znam, ja je dobro podnosim. Hipić, upiši me za srijedu 28.1. da i mam konzultacije kod gin.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 26.1.2015 20:07:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 20:23:12
|
|
|
|
hipo
|
barbika, mislim da je 400mikrograma ne miligrama, al nije bitno Ako mislis da ti je od tog muka, peprobaj kako ti je perluca rekla uzimat manje, ili reci doktorici, ili pitaj tetu u apoteci Snjeguljice, dodam te na popis, reci je l ides u kociji ? Drzim fige da konzultacije budu konstruktivne!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 20:56:44
|
|
|
|
Barbika86
|
Cruke hvala na savjetima. Zabunila sam se ipak je mikrograma. Ako mi bude i dalje loše otići ću kod gin. da mi prepiše neke druge. Mi smo tek krenuli, ali me hvata malo strah da neće biti puno većih problema jer je i moja mama imala vanmaterničnu trudnoću. Hvala na podrši jer moja okolina misli da sam luda i da si umišljam.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 21:10:47
|
|
|
|
hipo
|
Barbika, zao mi je ako te okolina ne razumije, zato imas nas
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 22:07:24
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav curke. hkajo nije vam lako. Nadam se da će TM naći nekakav posao. Može li vam obitelj malo pripomoći? buba nadam se da je akcija pala! noema nadam se da će ti datum donijeti sreću. hipo da,baš je pisalo: Potvrđujem da je uzorak koji sam donio tada i tada za potrebe bla bla nešto MOJ! I ja sam bila svjedok. perlice ikin M je morao ponovo dati uzorak za AIH jer je bilo malo spermija. A zamisli koliko ih je malo bilo poslije 2 sata apstinencije. Baš ružna priča. A ovi iz Splita nisu normalni. Jadno-to je sve što mogu komentirat. Ne znam jesam li vam pisala,al dr.M odlazi iz KBCa čim ispoštuje neke stavke iz ugovora. To sam još na konzultacijama saznala. Gdje ide nije mi rekla. barbika slažem se s perlicom,redovito imajte odnose i bit će . Ja isto uzimam Folacin od 5mg i nemam baš nikakvih nuspojava. Tipkamo se ujutro,javim vam novosti. Laku noć.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 26.1.2015 23:21:52
|
|
|
|
hipo
|
daxy skroz fora, dobro da niste morali i u javnog biljeznika Bila na hitnu da me bocnu. Mogu vam rec da mi je olakšanje šta ne moram ganjat ovaj mjesec O. A poslije, šta bude, bude
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 0:09:30
|
|
|
|
Tajci66
|
Hkajo bas mi je zao, nadam se da ce se situacija popraviti i da ce sve biti u redu. Eternity bas mi je zao sto se sve negativno dogada oko tebe. Nadam se da ce prestat i da ce doc vrijeme za pozitivne stvari. Daxy zao mi je sto je jos uvijek tu taj glupi polip. Nadam se da neces dugo cekat da ga maknu, drzim fige da sve bude ok. Hipo super sto si rjesila pikicu, nek bude sve uspjesno i da ugledate , molim za tebe. Buba m za akciju. Pusa ostalim curama Ja sam vise luda od tih trakica, vise ne znam sta da mislim. Stavila sam ih u album pa vidite i molim vas za savjet. Znam da sam vec dosadna, al me bas zbunjuju, ne mogu si ih protumacit nikako
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 6:59:02
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Tajci, u Albumu sam ti napisala svoj komentar za trakice. Hipo, kočija! Ma Ema je zaluđena crtanima u zadnje vrijeme i svako malo ih citira! Jednom nisam izašla iz auta dovoljno brzo i ona će meni "Pokreni se, spora kočijo!" i veli da je to iz FIFI (Cvjetno društvo). Obzirom na odbrojavanje i odbrojavanje i odbrojavanje....činilo se i više nego zgodno upotrijebiti taj citat u potpisu.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!