Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 13:16:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, ponašaj se u skladu s tim da je danas petak! Lakše je tako, nego da misliš o njemu koji je tek suuuuutraaaaaaa......... Chrna, dobrodošla!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 13:50:58
|
|
|
|
Tajci66
|
Chrna dobrodosla Buba m zao mi je radi simptoma M, dok god ne dode ima nade
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 13:57:40
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tik tak SUTRA ide kod ginekologa vidit u petak, 06.02. tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum? Noemma endokrinolog 19.02. katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica papa oko 4.02. buba papa Zahvati i popravci VELJAČA daxy SUTRA 06.02. uklanjanje gnjavatorskog polipa Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 13:58:32
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna buba m - 09.02. Tajci66 - 09.02. Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. chrna - 12.02. daxy - 14.02. Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
< Poruku je uredio daxy -- 5.2.2015 22:29:02 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 14:27:39
|
|
|
|
daxy
|
sunshine onda te gnjavimo od ponedjeljka. chrna jel ti baš čekaš ili se nadaš da ipak neće? Sretno! tajci nadam se da ćeš se ugodno iznenadit za 4-5 dana. snjeguljice budem pročitala link. Smije mi se. buba bem mu miša i prištiće. hipo lista postaje sve duža i opširnija.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 14:32:23
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy hipo lista postaje sve duža i opširnija. Još malo, pa ću i OIB upisivat buba, ma prištić, dva, tri, dođu oni i nekim trudnicama, ne priznam ti ja to za pms dok se ne zacrveni
< Poruku je uredio hipo -- 5.2.2015 14:37:40 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 14:38:07
|
|
|
|
perlica55
|
Gužva na poslu, da je barem petak.. Sutra zovu nevrijeme, bude li gadno ostajem domeka Chrne, sretno i nek bude Hipo i sunshine, čekamo vikend i idući tjedan za vaše simptome Snjeguljice, vjerujem da bi me i ovaj put izbacile iz takta, pojedina sra** jednostavno ne podnosim Buba m, žao mi je zbog najava Pozdrav svima
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 15:08:08
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: hipo IZVORNA PORUKA: daxy hipo lista postaje sve duža i opširnija. Još malo, pa ću i OIB upisivat buba, ma prištić, dva, tri, dođu oni i nekim trudnicama, ne priznam ti ja to za pms dok se ne zacrveni a tako se i ja tješim
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 17:26:38
|
|
|
|
hipo
|
Jojjj sta sam živčana.....ne znam koji je vrag uso u mene....oderat cu kozu svakom ko me krivo pogleda.....majko mila , luda sa,m skroz... Evo su opet stavili ovog Lino međeda, samo da ne pocme opet padat....
< Poruku je uredio hipo -- 5.2.2015 17:31:26 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 17:35:31
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: hipo Jojjj sta sam živčana.....ne znam koji je vrag uso u mene....oderat cu kozu svakom ko me krivo pogleda.....majko mila , luda sa,m skroz... i ja sam živčana i gladna ko vuk! već par dana mi se jede pršut! i sad sam si otvorila jedan paketić pršuta, napravila si sendwak, kad ono uđe mi u dućan tip koji inače malo zasmrdi prostor jer je smetlar, pa mislim si, kud ti, baš sad? odi u pojela sam sendwak i dvi kockice milke, sad sam zen, do sljedećeg kupca koji mi uđe u dućan
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 17:40:34
|
|
|
|
hipo
|
Ja pojela 4 griotte i jos nisam zen, mislim da mi ono veliko pakranje ne bi bilo dosta.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 18:12:15
|
|
|
|
chrna
|
daxy cekam al ne cekam.... hehe, najbplje bi bilo da ne dođe i da nemoram na aih i sve to skupa, al vidjet cemo 12.0w oce doc ili ne. S obzirom da pijem duphastone za m, i sad ih pijem vrlo vjerojatno ce doći curke hvala vam svima na pozeljenoj dobrodošlici i da sve ubrzo vidimo
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 18:15:57
|
|
|
|
buba m
|
chrna, još jednom dobro došla i bez crnih misli molim
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 18:19:40
|
|
|
|
chrna
|
buba m, dogoovreno.... znaš kak je, malo me pere depra malo veselje hahaahah, luda glava kaj ćeš. Ma još utorak odradim i godišnji, dam se kladit da će onds odmah bit bolje u tikvici 😉
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 19:00:23
|
|
|
|
hipo
|
Noema, di si? Jesi smislila kako iznenadit muza? Papucice, kavi kakvo je stanje! Daxy, snjeguljice budite vrijedne zelim vam lijepi skok sutra! Perlice drznica vjestica vec gotova Mene proslo šizenje, bit ce da su griotte djelovale Pitanje za žene Dufastonke, kako uspijete ista doma posla napravit, ja jedva krevet pospremim od umora, odem spavat, probudi me alarmza trci dufic, nastavim spavat, umorna sam od njih strasno. Na poslu izdrzim samo zato jer sjedim Sad sam upalila masinu robe i moram se odmorit da bi sredila sudje, a ima dvije salice i dzezva Pa ako cu ovako svaki ciklus, ovo je strasno. Ko mokra krpa sam
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 19:53:04
|
|
|
|
Tajci66
|
Hipo ja sam od Duphastona jedino bila jako nervozna. Sad ih ne pijem 2 dana i tek mi je sad poceo nekakav umor. Umorim se dok stavim ves oprat. Ova moja temp 37 je stalno prisutna, a nista me ne boli
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 20:23:14
|
|
|
|
chrna
|
Hipo ja pijem duphaston od 8 mjeseca i to samo 2x1 od 14-24 dc i nemam nikakvih promjena, tj.isto mi je ko da ga i ne pijem, ali od njega dobim M tak da je to jedina promjena. Hipo ja se nadam da ti to nije od duphaston, da su ti to možda neki prvi simptomi plusica ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 21:20:23
|
|
|
|
noemaa
|
cure moje, evo me konačno!!! kao prvo, imaš potpunopravo daxy, hipo oko našeg zadržavanja na listi... ma možeš već i sljedeći mjesec nas brisati... imate dovoljno posla i briga i bez naših vidim hipo da tempica skače u vis... e pa neka tamo i ostane. visokooo. ako ne, motku stavljamo ispod i nema da klizi dolje! perlice ti si sretnica jer kratko traje... dođe i ode i nema je! dakle, uskoro hopsanje daxy, snjeguljice, e više i ta O! nek sutra skoči do neba! ili ćemo i njoj motku buba, evo meni jedan prištić danas polako dolazi... tako da se slažem s hipinom tvrdnjom još maaaloooo.... držim prste!!! tajci, takoder... neka neeeeeeee dođeeeeee!!! ja smislila mali plan (samo ne znam hoću li uspjet strpit se još tjedan dana. skoro sam danas pokleknula, ali abar sutra da dočekam, kao petak, večer za nas... budem vidjela). uglavnom, najmanju tuticu zamotati. na čestitku napisati nešto u stilu: kad budeš skidao ovu robicu s moje mekane kože, znat ću da me voliš i znaj da i ja jaaaaaako volim tebe, tvoja... i onda će otvoriti (i valjda se ponadati tangicama i tamo pisati nova beba i biti mala tutica ili bodić). eto, to mi je jedna ideja!!! curke, probat ću otvorit temu u očekivanju bebe i molim da nam se za koji dan još par vas pridruži
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 21:49:32
|
|
|
|
winkica
|
Sve vi moje drage forumasice koje me se sjećate od prije...sve vi koje ste me od početka bodrile i tješile...sve do jedne ste divne i hrabre žene i nadam se da će se sve vaše želje napokon ostvariti. Prije 2 tjedna sam napokon otišla na AIH u petrovu i drage moje nakon skoro 4 godine borbe ja sam ugledala svoj plusić.... Naravno da sam još uvijek, i vjerojatno ću biti, u strahu da se ova mrva ne zadrži...no napokon sam ugledala lijepi debeli plusić koji ide sve tamniji i sutra vadim betu...tako da još ću vas jednom zamoliti da se pomolite za mene i veliku betu... LJUBIM VAS SVE
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 21:52:26
|
|
|
|
perlica55
|
Winkiceeeeeeeeeee mila, NAPOKON IMAMO STARU Presretnaaaa sam zbog tebe, držim fige da ovaj put bude sve po PS-u
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 21:54:32
|
|
|
|
winkica
|
PERLICE.... hval draga...mislim da još nisam svjesna...bome nam je dugo trebalo...uf...ali vrijeme leti tako brzo.. kako si mi ti? što ima kod tebe
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 21:58:27
|
|
|
|
perlica55
|
Mila moja, a vidiš gdje sam još uvijek MM opet ne valja s-gram, idemo za koji mjesec na ICSI... Nema druge.. Daj se molim te javi kad budeš mogla, samo da znamo da je sve dobro Često sam pitala za tebe, buciku i ostale moje drage curke... Molim za tebe...❤
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 22:04:53
|
|
|
|
Tajci66
|
Noemma ideja mi se bas svida. Divim ti se kako uspjevas cuvat tu malu slatku tajnu Winkice cestitam. Bas je predivno pocela ova veljaca, neka tako samo nastavi. Molim za tebe i za sve vas ostale trudilice
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 22:20:38
|
|
|
|
ruzmarin222
|
Vecer curke kako ste sve redom da nenabrajam! Ima vas puno svima zelim debele pluseve kao sto sam ja jucer svoj ugledala a danas trebala vjestica doci. Strah me jako ove trudnoce da ne bude ko dvije zadnje i molim vas recite s koliko je tjedana najbolje otici na prvi pregled nebi srljala pa isla rano?
< Poruku je uredio ruzmarin222 -- 5.2.2015 22:22:47 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 22:34:52
|
|
|
|
daxy
|
winkice pa čestitam ti!!!! Jako sam sretna zbog tebe! Želim ti najljepšu trudnoću i lagan porod! Javi nam se s novostima! Wau kako lijepa vijest! I baš nas je krenulo!
< Poruku je uredio daxy -- 5.2.2015 22:37:20 >
|
Anketa
Ringeraja ili sexanneUtječu li vaši posjeti Ringeraji na vaš spolni život?da (
7%)
ne (
69%)
ponekad (
24%)
Broj svih glasova: 67Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!