Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 10:04:40
|
|
|
|
Vilić zuba
|
daxy neka si ga poslala u povijest Kad sam kod povijesti, ko da je bilo prije sto godina a ne dvije kad sam se mislila ocu li ic lopatat snijeg ispred zgrade ili ne..jer sam mozda trudna Da sam tada znala da cu ovoliko cekat... Dan je poceo depresivno, snijeg me uvijek tako nekako i razveseli i rastuzi. Ja sam sa svojim roditeljima ko mala provodila dosta vremena na snijegu, mislila sam kako cu i ja sa svojim bembolinima. A njih nikako... Evo sad cu cmoljit. No, no, no... Zene moje, nekad jednostavno bude ovako tezak dan, sve se skupi, jedva disem...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 10:09:06
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna buba m - 09.02. Tajci66 - 09.02. Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. chrna - 12.02. daxy - 14.02. Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 10:17:56
|
|
|
|
chrna
|
Curama čestitke na ➕ i da nam svima što prije bude tako. Daxy baš mi je drago da je sve dobro prošlo. Ja se danas malo kasnije probudila, danas sam noćna smjena :( I već osjećam lagani pms 😥
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 10:25:01
|
|
|
|
hipo
|
daxy neka si ti njega upokojila, drago mi je da je tako to brzo i relativno bezbolno prošlo! Ovo bijelo vani pada sve luđe. Jedva se čekam doma zabarikadirat, frižider sam napunila, do ponedjeljka ne moram van
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 10:48:07
|
|
|
|
hipo
|
Ne znam što mi je gore, situacija u kojoj se nalaze ljudi iz 4 županije ovisne o odjelu, to što se u upravi prave mutavi ili zatucani komentari ispod.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 10:50:54
|
|
|
|
perlica55
|
Hahahaha, sad vidim da je daxy objavila isto, rekla bi mama telepatija
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 11:05:25
|
|
|
|
Tajci66
|
Super Daxy da je sve proslo dobro i da nije bolilo . Odmaras doma il si morala na posao? Kod mene pada ko ludo, a jos jace puse
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 11:24:56
|
|
|
|
hipo
|
daxy jesi dobila tu sexxxxxy spavaćicu za doma da zavedeš muža u njoj? kako je kad ti to miču sa cerviksa, jel može sexona i dalje ili moraš koji dan držat muža na lancu?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 11:27:45
|
|
|
|
mali andeo
|
pozdrav curke, e majke ovdje snježi i puše ko lodo ... baš bljak dan... vilić zuba i mene nekako ovo vrijeme baca u depru... daxy ma bravo neka si se ti rješila polipa drage ruzmarin i winkica želim vam urednu i školsku trudnoću... noema nadam se da ćeš idržati do valentinova da ne veliš mm ja nu nebi ni uspjela ništa sakriti ,jer je u odbrojavanju ko i ja ... i zna koji mi je dan bolje nek ja ... evo cure ja nikak da se više ufuram u FF ,nekak mi se više neda.. ko da sam izgubila volju za borbom , akcijamo i dalje ,ali više mi nema onoga pravimo bebu ! valjda to hoće s vremenom tako doći... u pon dopelam svoju princezu u vrtić i njeno ptanje me ostalo bez riječi... Mama .a zakaj ja nemam bracu ? i tak pričam to teti ,a ona meni veli kao da su sad već u toj dobi kad bi oni trebali imati pojačanje i da su temu dotakli u petak... kao moja i još dvoje djece su trenutno jedinci..
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 11:40:08
|
|
|
|
hipo
|
mali andeo vjerujem ti kad kažeš da si izgubila volju, al mislim nekako da je to faza ili kao neka mini kriza koju svi povremeno okusimo pogotovo kad se to zatrudnjivanje ovako otegne. Nadam se da će te skoro preplavit bolje raspoloženje. Ne mogu ni zamislit kako ti je bilo nakon pitanja: zašto nemam bracu, mislim da bi mi samo suze izletile van
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 11:42:47
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, ma baš si naša hrabrica Super da je sve prošlo brzo i bez boli Pohvala za članak, al je žalosno da se nitko, pa ni saniacijska upraviteljica/upravitelj nisu očitovali o problemu Iz ministarstva su javili da je nophodno sanirati kaj treba i kak će žene iz sve četiri županije imati plaćene putne troškove do završetka radova u KBC Split.. A smještaj Ma bljuje mi se Mali andeo, vjerujem da je teško kad dijeca pitaju za braću/sestre, uopće ne znam kaj bi rekla... Uživaj draga u svojoj mišici, barem nju imaš
< Poruku je uredio perlica55 -- 6.2.2015 11:44:56 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 12:11:00
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Mali andeo, znam kako je to kad izgubiš volju... Već zadnja dva mjeseca razmišljam da je to - to.... love me neke misli odustajem..... Sve mi se teže primorati na pokušavanje... Nekako je to izgubilo onaj smisao koji je imalo u početku. Zahvaljujem Bogu što me E. ne pita za brata ili sestru, izravno kao tebe tvoja. U tom slučaju bih si slobodno mogla iščupati srce i baciti ga van... Mogu samo zamisliti kako ti je, jako žalosno... A znaš što je još žalosnije? Nisu djeca kriva, ona pitaju... Što (neki) ljudi misle da ne želite podariti svom djetetu brata ili sestru, ili čak oboje, ili čak više od toga..... Ali jednostavno ne ide. Mislim, to je bona tema i ljudi bi trebali promisliti.... i zamisliti zašto je tomu tako. Pa što ako su tvoja kćer i još dvoje klinaca jedinci....?! Nije to samo jedno neobavezno pitanje, puno toga se krije iza njega! Što se to njih tiče..? Ulaziti u takvu intimu...pa mislim stvarno, jer meni to jest intima. Još da dodam da je strašan pritisak okoline po tom pitanju. Očekivanja više od jednog djeteta, očekivanja da je zdravstveno sve u redu, a ne znaju pozadinu priče......
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 6.2.2015 12:14:48 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 12:47:29
|
|
|
|
Sunshine28
|
mali andeo znam kak ti je...i mene moja Em pita za bracu i seku....neko vece se ona bori sa mm oko kupanaj i lupi ga slucajno nogicom u nezgodno mjesto, a on se uhvatio i kroz salu joj kaze "maco nista od brace i seke", a ona lupi nogicom o pod i kaze "hocu i bracu i seku!", a ja odmah, refleksno pocela objasnjavati "pa znas ljubavi ako i ne budes imala bracu ili seku imas bratice, i mamu i tatu i svi te vole etc...) a ona sve saslusala i opet isto "hocu i braci i seku"....mislim, evo mi sad pokusavamo tek drugi ciklus, ali vec sam vam rekla, toliko smo se napatili da dobijemo nju da je meni jako tesko za povjerevati da ce ovoga puta biti dugacije tak da sam u takvim situacijama bas jadna ali eto, svjesna sam da sam, kao sto perlica kaze, sretna da imam barem nju, pa ako i ne bude drugi put islo ne bude....pomirit cu se vec nekako.... i meni je danas dolje sve nesto kao da se najavljuje ali eto, nada zadnja umire.... daxy snijeg obozavam, iako sada gledam kroz prozor kako gusto pada i kontam da cu bez obzira na cizme, kaput,kapuljacu, rukavice, kisobran i sve ostalo dok dodem do auta biti sva mokra i smrznuta!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 12:56:30
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pročitah članak. I što sada? Nikom ništa.....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 12:58:25
|
|
|
|
katy1503
|
mali andeo, sunshine - iz perspektive jednog jedinca, nije to ni tako loša situacija ...imali smo nesrecu da je mama sa mnom imala težak porod do te granice da nismo ni jedna trebale prezivjeti pa eto se izvukle ... ja npr nisam nikada osjetila da mi brat ili sestra nedostaju jer sam okružena velikom obitelji i prijateljima oduvijek ... biti ce jos djece ako tako treba biti ... Trenutno sam jako u onom elementu da bih samo jedno, zivo i zdravo - a vi koje imate svoju djecicu vec, uzivajte u njima, a drugo ce doci - kada vam je jako tesko sjetite se njih i sve opet ima smisla ... Sunshine - želim ti da ti se želje ostvare a i malena ce prezivjeti ako ce biti sama ... ima i gorih stvari ... u Zgb snijega napadalo, imam srecu da gledam u park koji je obavijen bijelom bojom i izgleda prelijepo
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 13:04:00
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Imam utjehu u svom djetetu, sreću i Božji blagoslov... ali treba se nositi i s onim što to nosi. Nije tu kraj priče.... već zapravo početak. To sam htjela još dodati u svoj komentar.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 13:33:58
|
|
|
|
hehehe
|
Stvarno ste super pocele mijenjat listu za veljacu, 3 trudnice a tek pocetak mjeseca! cestitam od srca, a vama koje jos cekate drzim fige da cim prije budete u blagoslovljenom stanju!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 13:40:50
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne) buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tik tak DANAS ide kod ginekologa vidit u petak, 06.02. tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum? Noemma endokrinolog 19.02. katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica papa oko 4.02. buba papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 15:40:53
|
|
|
|
hipo
|
tik tak jesi bila kod dr? nadam se da je sve ok! još pada....grrr...još 20 minuta i bježim u svoj dom ugrijan toplaninim grijanjem
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 15:58:16
|
|
|
|
perlica55
|
Curke gibam i ja s MM na pizzu, pa domeka Daxy, javi kak si??? Winkice javi kolka je beta... Tik tak čekamo izvještaj
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 16:03:19
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ajme, ne provirim koji dan i evo iznenađenja! Draga moja winkice, iskrene čestitke od srca na plusiću i neka trudnoća bude pravo školska, a porod brz i lagan! Ne mogu ti opisati koliko mi je drago. Ostalim novim trudnicama tik tak i noemaa također sve naj,naj,naj u ovim prekrasnim danima koji su pred njima i neka uživaju u svakom trenu. Curke, stvarno vam je mjesec lijepo počeo ... sad morate tako do kraja liste. Sunshine vidim da si ti opet tu na listi ... držim fige da bude plusić ubrzo. Ajme kao da je bilo prije 100 g. kad smo skupa odbrojavale i tvoja Em je već velika cura. Sve vas puno pozdravljamo moj mali M i moja malenkost!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 16:19:06
|
|
|
|
hipo
|
Blago li onom mom dragom teletu od muža. Kažem ja da mi se na trenutke čini kako ću skroz poludit kako vrijeme sporo ide i kako mi se čini da ta srijeda naće nikad doć, a on onako u šoku, da šta se događa, šta je u srijedu, šta čekam i sl moja draga amebica
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 16:22:02
|
|
|
|
buba m
|
žudim za nečim slatkim!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!