hipo
|
Perlice, i mene čeka sličan dan/vikend. Mislim da ću ovaj put to sve podijeli po pola tj. danas čistit, a sutra kuhat. Prošli put sam sve u subotu, mislim da danas ne bi izdržala, probudila sam se umorna chrna svaka čast tebi i svima koji morate radit noćne. Ja jedva dnevnu odgulim vilić šteta za mali frizer. To nakuhavanje spasi. Ako i ne nakuham vikendom, kad nešto spremam uvijek napravim više i bar malo smrznem. Spasi nas. čestitam na uspješnoj sexoni, nije lako prgrist g... jer ti se svađa, a moraš u sexonu. perlice pitaš za simptome, čini mi se da sam luda uopće odgovorit na to al aj da ti ugodim Jučer mi je jako malo falilo da se ispovraćam. Zna meni inače bit muka, al ovo je bilo grozno, koma, 10 minuta nisam sebi mogla doć, i vrtilo mi se da se nisam mogla dignut. Jesu li dufići krivi, ili neka beba, ne znam. Najneobičnija stvar koja mi se dogodila je slijedeće. Znaš kako uvijek tjedan dana nakon O javi se grč ko u mengi, pa je svaki dan sve češći i jači? E pa tog sad nema, ALI ono što se dogodilo6DPObiilo slijedeće. Prvo sam mislila da me lovi upala mjehura jer mi je dole bilo sve užasno napeto, zapravo pritisak i neka užarenost, sve gorilo. Al nisam čset_o piškila, niti me peklo. Taj je osjećaj trajao neka 4 sata. Lijevo i desno, mislila sam da mi neko jajnike i jajovode rasteže na sve strane. 7 DPO se to kroz jutro malo javilo. 8 i 9 DPO ništa. Ko da se ništa nije dogodilo. E sad, jel se to nešto probalo implantirat i je li uspjelo....vidjet ćemo. Do sada nikad nisam imala takve bolove. Znači nisu grčevi ko u PMS.u i mengi nego neka užarena napetost. Čudno nešto. cice: uvijek mi u lutealnoj narastu. Sad su narasle više i bole više i bradavice me bole ko da krvare. Al uz ovolike Dufiće nije čudno. Cicobolja je prestala nakon prva dva dana i opet jako počela jučer. I još su narasle. Al na 3x1 sam Dufiću pa su možda oni krivi. Još kad se sjetim da je na mjerenju moj progesteron bio 79 uz ova tri nije ni čudo da imam simptome, šta ne? Isjcedak kremasti u kombinaciji s vodenastim ili danas s EW. I 3x oblilniji. Jel to Dufić skrivio ne znam, al znam da gaćice mjenjam čim dođem s posla. uložak mi promoči ako ima puno te vodice. Eto nisam ništa pametno napisala, osim onog neobičnog na 6DPO sve može bit dufić, bar ja mislim. A to 6DPO mi toliko odskače od svega što sam do sada iskusila u ovih dvije ipo godine da mislim sigurno da se nešto taj dan događalo, a je li se koja mrvica uspjela usadit i održat....vidit ćemo. netko me pitao hoću li radit test prije, pod štopericom sam pa nema smisla. Ovitrelle ima 2500 nečeg i čitala sam da treba 10 dana da se izbaci iz organizma, ove jače štoperice koje su 5000 ili 10000 (nekih jedinica) još više. U pon je 2 tjedna od štoperice, tj mogla bi radit piš test u utorak, al ako čekam utorak, mogu i srijedu čekat betu. Isto tako ako bude na piš testu + neću bit sigurna jel to od štoperice ili a ako bude negativan pitat ću se jel rano da se vidi i bit luda bez veze. Dosta i previše o mom autu! buba, tajči, sunshne, barbika ima li kod vas kakvih simptomčića, promjena, što vam se čini oće li bit Papučice, žao mi je radi minusa i glupih cisti. Nisam ti imala takvih problema, možda netko nešto zna pa pomogne. Želim ti da odu ciste što prije i više se ne pojave!
< Poruku je uredio hipo -- 7.2.2015 9:52:06 >