daxy
|
Večer. hipo još malo pa si pupo. Na žalost,nije bilo većih spavaćica pa sam ju ipak ostavila u bolnici. Inače ne slikajem selfije,al je spavaćica bila neodoljiva,pa sam opalila jedan u ogledalo. To je moj prvi selfie u ogledalu! Nisam pitala za sexonu,al da budem iskrena i nisam nešto od volje. perlice moj soc. gin. nema uvjete za radit cap-cap. Mora sve bit sterilno,kao za operaciju. snjeguljice kljukaj se. Može samo pomoći. syringa i ja tebi šaljem zagrljaj. Kako si? katy ti si nam prava pravcata sa tom gladi. sunshine jako mi se sviđa ta ideja za grupu "Mrva ide dalje". novopečene trudnice,hoću li vam improvizirat nakakvu listu? vilić zuba znam kako se osjećaš. Baš sve sam to prošla (osim ne/lopatanja snjega ),mogu ti samo poslati puuuuno . Prije ili kasnije ćemo i mi biti ,sigurna sam u to. A do tada,drž se! Plači kad ti se plače,veseli se kad imaš čemu. Budi svoja. tajci uzela sam dan bolovanja. Mogla sam i slobodan dan,al bih ga morala odrađivat,a ne da mi se. mali andeo nisam shvatila to s tetom i pričom o pojačanju. Pari mi malo bezobrazno od teta da tako pričaju,još pogotovo s djecom. buba žudi za nečim slatkim? Meni to zvuči kao simptom. tik tak bravo za pregled! noemaa čekam jutro da nam opišeš reakciju TM! chrna sretno na poslu. Molim te ispuni ovaj upitnik: http://www.ringeraja.hr/forum/osnovne-informacije-o-nasim-trudilicama/m_896756/mimage1/tm.htm#896756 Inače je nepisano pravilo da ga sve trudilice ispune ako žele na listu. Ne moraš odmah,kad stigneš. Evo ja naopon doma. Jako sam umorna i pospana. Čini mi se da sam i ošamućena. Sad da vam kažem kako je sve prošlo. Najprije su me primili u dnevnu bolnicu,pa smjestili u veliku sobu. U prevelikoj spavaćici,naravno. Zatim sam dobila cimericu (došla na kiretažu,spontani ),pa i drugu (došla izvadit spiralu,zaostala u razvoju,jako žalosno ). Čekala sat vremena da dođu po mene. Skratila vrijeme pričajući s cimericom br.1. Došli po mene,odveli me u salu,sjela na onu ginekološku stolicu. Obukli mi noge u neke sterilne papire,doktorica se obukla ko za operaciju srca,cijela sterilna i ona i sestra. Bile su još 4 med. sestre u prostoriji (jedna od njih mi je bila prošle godine na HSGu,zapamtila sam ju jer je bila jako dobra i ljubazna) od kojih 4 studentice. Znači,nas 7 u prostoriji,a jedino ja gola. Dobro me oprali dolje. Otvorili sav onaj pribor,počeli stavljat to svašta u mene. I taman je doktorica pokušala obezglavit polip,al nije uspjelo. Mene počelo bolit,pa su mi šiknuli inijekciju. Polip je govnasto govno i imao je široku bazu,pa ga nije mogla izvadit "rutinski" nego je morala izrezat tkivo sa škaricama. Malo se to odužilo,al uspjeli su. Nagurala mi tampona unutra da zaustavi krvarenje. Zatim su me oslobodili onih naprava,otpratili u sobu. Čekala sam u sobi cca sat,dva. Onda me sestra pitala kako se osjećam,ja rekoh: Spremno za odlazak. Došla je i izvukla one tampone iz mene i to je bio najružniji osjećaj u mom život. Odvratno. Reče mi da ostanem još malo ležat i da će me pustit ako ne budem krvarila. Nisam krvarila,pa su me otpremili. Trebam piti antibiotike 5 dana da se ne bi što upalilo i nazvat za nalaz PHD za dva,tri tjedna (hipo,bilježi na listu) i s njim na kontrolu kod svoje gin. Odjurila do svoje gin po antibiotik,al je gospođa šmugnula ranije doma. Izmolila svog doktora opće prakse da mi da recept. Jedva sam došla do njega zbog tukaste med. sestre koja kaže: To je ginekološki problem,ne možemo vam mi pomoć. njnjnjnj. Došlo mi da ju istučem tastaturom!!!! Tuka. Zaobišla ju,kucala doktoru,on mi bez problema napisao recept jer je normalan. Eto,raspisala se ja neplanirano,a sve mi bježi pred očima. Idem u krpe. Tipkamo se ujutro. Noć.