Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 22:44:09
|
|
|
|
daxy
|
ruzmarin čestitam i tebi. Ne pamtim baš dobro,jesi ti imala samo jedan spontani ili? Najbolje je na pregled sa 5-6 tjedana. Sretno i nek sve bude u redu! hipo ja sam na Duphićima bila jaaaako gladna. Umor nisam baš osjećala. Dižem se rano ujutro,pa ću vam poželit laku noć. Sutra se tipkamo. Držte fige da capkanje prođe brzo i bezbolno.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 22:45:21
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna buba m - 09.02. Tajci66 - 09.02. Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. chrna - 12.02. daxy - 14.02. Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 22:50:22
|
|
|
|
ruzmarin222
|
Dva imala, druga bila trudnoca bez ploda :/ a nadam se da ce sve biti ok nalazi su dobri sto se njih tice! Winkice cestitam :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 22:52:08
|
|
|
|
Tajci66
|
Cestitam Ruzmarin
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 23:07:14
|
|
|
|
ruzmarin222
|
Hvala :* svima zelim da sto prije ugledaju svoje :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 6:43:25
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! daxy, nek bude brzo i bezbolno!!!! winkica i ruzmarin!!!! Cestitam! Winkice drago mi je nakon toliko cekanja da si docekala svoj plus! ruzmarin nadam se da ce ovaj put sve bit dobro!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 6:58:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Puše orkanska bura! A zanimljivo je što imam preko puta svoje zgrade procvjetalo stablo..... Već nekih tjedan dana.... Winkice, hvala Bogu pa si nakon toliko vremena dočekala svoj plusić! Čestitam, držim fige za pravu betu!!!! Ruzmarin, čestitam! Daxy, neka ti današnji zahvat bude što manje bolan, drži mi se... Ljuti me tvoja O! Nisam te više mogla čekati, moja bT se počela dizati.... Bili smo vrijedni sinoć.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 6.2.2015 7:00:38 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 7:05:48
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Ruzmarin, kaj veli tvoj G držim fige da vam ovaj put uspije... Sretno Daxy, nek bude brzo i bezbolno javi kak je prošlo...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 7:08:46
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. snjeguljice ljuti i mene. Al bar je tvoja uredna. Bravo! Udavila bih ovog Lino međeda. Svaki put stvori probleme. Morala sam se 3 puta prijavit. Grrrrr. Javim vam se kasnije.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 7:22:59
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro curke, bura se kod nas stišala, most je za sad zatvoren za sve skupine vozila, novine stigle nisu, hoće li, ne zna se Daxy, sretno danas! Snjeguljice za akciju! Ruzmarin i Winkice čestitam vam i sretno!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 8:06:24
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro cure!!! Ruzmarin, winkica - za daxy - sretno na cap cap - neka bude brzo i bezbolno i učinkovito Snjeguljice - za akcijanje noema - super ti plan ; javi kako je proslo iznenađenje - super za temu koju si otvorila ali javim se tamo tek poslije 20.02 (ako Bog da) Dan jos nije počeo a ja bi vec doma i da gladna sam svima neka je lijep dan!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 8:32:10
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne) buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tik tak DANAS ide kod ginekologa vidit u petak, 06.02. tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum? Noemma endokrinolog 19.02. katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica papa oko 4.02. buba papa Zahvati i popravci VELJAČA daxy DANAS 06.02. uklanjanje gnjavatorskog polipa Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 8:33:07
|
|
|
|
daxy
|
Mrzim čekanjeeeeeeee! Čekam u XXXXXXXXXXL spavačici...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 8:35:47
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy Mrzim čekanjeeeeeeee! Čekam u XXXXXXXXXXL spavačici... Sorry, ali smiješno je!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 8:40:04
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice, tempica pomalo raste, O je bila, sad možete predahnut, sretno ti odbrojavanje, nek proleti brzo i urodi plusom! daxy čekamo da nam javiš da je polip otišao u vječna lovišta još jednom sretno! Spavaćica mora da je jako sexy buba to s mostom i zatvaranjem me podsjeća kad sam bila na terenu na jednom otoku i sav život nije mogao počet prije 8 ipo ujutro jer se čekalo da dođe trajekt s novinama, tek tad bi se išlo na posao i kavu čovjek se navikne na sve, rođena sam na jednom otoku i to iskustvo ne bi mjenjala, al zna bit napeto kad zatreba malo veća bolnica. Al do sad je to policija rješavala helićima i gliserima. Moj brat kad je bio mali se grdno porezao, da su na hitnoj na otoku rekli da mora u Split i policija ga je gliserom hitno prebacila da ne čekamo trajekt i tamo nas je čekalo auto hitne. Unatoč svim zavrzlamama, ja bi se sad preselila na otok natrag. Ne možeš otok istjerat iz mene katy glad, je li? bebica bi papala jel baš imaš neke posebne želje? ili te općenito progoni glad? Sreća da mene Dufići ne tjeraju na glad. Sinoć sam skoro sjedeći zaspala. Zvonio alarm za Dufić u 11 i nisam čula pa me muž budio osim spavanja sam sve živčanija, ne prepoznajem se, imam epizodu i derem se, a drugi dio mene gleda koja je to luđakinja grozan osjećaj Još malo, pa će proć i to. Od njedjelje sam trudna na tri dana, pa ćemo za dalje vidit
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 8:55:29
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, nadam se da ćeš brzo doći na red Nisam ni pitala dal ti to radi soc G ili Sretnooooo Hipo i ja sam bila od progesterona gladna jakoooo i pospana, doduše inače sam velika spavalica Drži se još malooo.... Hoćeš piškiti testić, ili isključivo čekaš betu??? Nek bude fina.... Nadam se da će i winkica javiti finu betu Ma čim testić tamni, vjerujem da će ovaj put biti sve super Katy super mi je gledati trudnićku BT Zvala sam taxi, i mislim za sada da vremenska prognoza u zadnje vrijeme samo širi paniku.. Pa nije tak strašno, za Boga milog,. pa veljača je, kaj bi trebalo biti 20 stupnjeva
< Poruku je uredio perlica55 -- 6.2.2015 8:56:58 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 9:00:04
|
|
|
|
hipo
|
perlice slažem se za snijeg, stvarno nije strašno, pa zimske gume prožvaču ovo malo snijega bez problema, neugodno je pješacima jer puše jako i nosi sve u lice, al može bit puno gore. Mi prošli Savskom i zelenim valom u roku sekunde. Neću piškit test, da ga piškim najranije bi 11.02. kad vadim betu zbog štoperice, ne znam koliko toga još ima u meni pa da se ne ponadam uzalud. A bilo bi lijepo da se jedan od 3 folikula prijavio za moju bebu Kako Bog da, ako ne sada, bit će drugi put. winkice, koliko si folikula imala?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 9:04:00
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Imam dovoljno dufića za još ovaj ciklus.... Ne znam dal da se kljukam opet... ?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 9:05:19
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice ajde se kljukaj, pa ćemo bit uspavane skupa
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 9:08:31
|
|
|
|
syringa
|
Jutro drage! Winkice, ruzmarin, čestitke!!!!!! Nek sve bude super. Cuvajte se i odmarajte. Daxy, sretno danas! Noema, lijepo si to smislila. Hipo, mislim na tebe svaki dan i navijam za veliku betu!. Snjeguljice, nek akcija bude dobitna. Perlice, jos malo pa i ti kreces. Neka je sa srećom! Katy, uzivaj u papici prije mucnina. A gdje su lourdess i Eternity??????? Svima big hug!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 9:10:27
|
|
|
|
katy1503
|
IZVORNA PORUKA: hipo katy glad, je li? bebica bi papala jel baš imaš neke posebne želje? ili te općenito progoni glad? Hipo, nemam posebne želje ali jedem bar 5-6 puta na dan... sad sam pojela zitarice sa mlijekom, brusnicama i bademima ...a vec razmisljam kako cu zamoliti kolege da mi donesu gablec oko 12 (danas ima neki pileci file sa žara ) .. Što se tiče spavanja, ja i MM zaspali prije 10 ; ali zato se oboje ustali jutros vec u 6, ispricali se drzim fige za betu perlice - tnx ; i ja pogledam koji put graf jer je lijep - dolazim u napast da pišnem test opet ovaj vikend - zar sam luda ?sta vi mislite?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 9:10:59
|
|
|
|
Sunshine28
|
ajme winikice! cestitam od srca! zelim ti sve najbolje i da sve prodje uredu! HB konacno ste docekali! daxy nadam se da je sve dobro proslo! hipo ja ne uzimam nista pa sam danima gladna, sto se danas negativno odrazilo - jutros jedva suknju zakopcala a ormar mi je u sobici od moje Em i nije bilo predomisljanja sto cu obuci, tak da sada jedva disem iscjedak jos uvijek proziran, obilan, na wc papiru se i malo sjaji....nema pojma..... noemaa divan plan!! snjeguljice imam jedna prijedlog za trudilice/trudnice...kada sam cekala prvu bebu ovdje na odbrojavanjima imali smo jednu temu koja se zvala "Mrva ide dalje" i tu su novopecene trudnice koje jos nisam imale svoje grupe na trudnoci i bile vezane uz svoje prijeteljice na odbrojavanju pisale o svojim pregledima, strahovima i napretku bebeu poslje svakog pregleda....pa eto....samo prijedlog....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 9:20:19
|
|
|
|
daxy
|
Evo capnuli su ga. Nije bolilo,samo mrvicu,lagani grč kao kad imam .
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 10:02:02
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy Evo capnuli su ga. Nije bolilo,samo mrvicu,lagani grč kao kad imam . Bravo!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 6.2.2015 10:03:07
|
|
|
|
katy1503
|
IZVORNA PORUKA: daxy Evo capnuli su ga. Nije bolilo,samo mrvicu,lagani grč kao kad imam . Bravo žemska!!! Ti si carica
|
Anketa
CHAT!marionetaMislite li da bi bilo dobro da na Ringeraji postoji chat?Da (
48%)
Ne (
36%)
Neutralno (
16%)
Broj svih glasova: 122Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!