Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 12:49:25
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. chrna - 12.02. daxy - 14.02. Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 12:51:32
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Trudilice ne stignem nista natipkat osim da pozelim Hipo draga sretan ti zadnji dan do pocetka ostatka tvog zivota, sa tockicom naravno... Drzim fige i mislim na tvoju betu! Tri palmice za ti znamenkice!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:04:46
|
|
|
|
daxy
|
štrumfeta ja sam 2 puta naručivala,al ne znam ti sad od koga. Odi na e-bay,pa pogledaj i izaberi si neke osjetljive. sunshine pa to je super cijena! Punky je improvizirala s mikroskopom i čašom,isto joj funkcioniralo. hipo bilo bi super da mi je ovo zadnje titranje za neko vrijeme. snjeguljice za novu ginekologicu! Želim ti da se dobro slažete i da se sve dogovorate! Curke,kako funkcionira kad mjerite BT i pratite paprat? Jel prvo izmjerite BT pa pljucnete za mikroskop ili obratno?
< Poruku je uredio daxy -- 10.2.2015 13:05:51 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:15:28
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Sunshine drzim fige da je to to nisam znala da postoji jeftinija varijanta.daxy moran sad probat ohrabrile st me.ma ja brzo gubim volju za ta mjerkanja
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:18:45
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA vilic zuba progesteron 13.02. mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum? Noemma endokrinolog 19.02. katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica DANAS papa TEST buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna ide na prvi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:22:18
|
|
|
|
hipo
|
Perlice al si opet zaboravila zvat za nalaze od pape? daxy ja pljucnem na poslu, s tim da vodim računa da tri sata prije ništa ne jedem i ne pijem. Kad mi bude trakica pozitivna, sutra dan imam najviše paprati i taj dan je O, a sutra iza toga skok temperature. Nisam puno ciklusa kombinirala pa ne mogu reć da je baš to neko pravilo. Negdje od jedanaest me u više navrata malo boluckao trbuh, više me jajnici zatežu, nego maternica. Bila sam 200 puta na wc-u od tog glupog iscjetka stalno mislim da sam procurila. Hvala vam svima na potpori i navijanju divne ste!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:25:04
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy Punky je improvizirala s mikroskopom i čašom,isto joj funkcioniralo. Kako je to radila, znaš li?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:30:39
|
|
|
|
daxy
|
Evo našla sam njen stari post: IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Maybe baby košta u ljekarnama malo manje od 400kn. Ali možeš si napraviti 'home made' takav aparatić (ja jesam ) i došlo me svega 50 kn. Kupi si mikroskop koji povećava 60x (ima na Njuškalu) koji je jako mali i ima svijetlo -> to je tih 50 kn, a umjesto stakalca možeš koristiti vanjsko dno čaše (neke koju inače ne koristiš). Maybe baby nije uvijek pouzdan - iz sasušene sline (prije se ne smije 3 sata ništa jesti) vidiš dal je uzorak ostao samo s negdje nekom točkom ili se pojavila paprat. Paprat označava plodne dane. E, sad... paprat se ponekad pojavljuje i dok nisu plodni dani (ali negdje neka i to nebi trebalo uzeti u obzir). Ako imaš bilo kakvih hormonalnih problema (PCOS ili sl.) ili piješ neke hormone moglo bi ti pokazivati krivo. Ja pijem Evine kapi i svaki dan mi pokazuje paprat, a nije mi ovulacija. Ako imaš redovite cikluse ne vidim razlog zašto bi to kupovala - ovulacija je uvijek 14 dana prije , ali ako hoćeš biti 100% sigurna možda je bolje kupiti ovulacijske trakice. Nadam se da sam pomogla.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:37:52
|
|
|
|
daxy
|
Evo još jedan malo detaljniji: IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Draga Daxy, možeš isprobati s mikroskopom jer očito tebi nije povećan LH. Iako uzmi s rezervom da ako imaš ciste da bi ti mogao krivo pokazivati. No, dobro ovakav home-made aparatić nije skup. Ja sam si kupila ovakav mikroskop (http://www.njuskalo.hr/gadgeti/mini-led-mikroskop-60_x_-oglas-8407724) i on ti ima svjetlo tako da ti je to super. Za stakalce sam koristila vanjsko ravno dno ČISTE čaše i to je to. Postupak ti je da svako jutro čim ustaneš iz kreveta (ne smiješ ništa jesti niti piti barem 2h, ali nije bitno da je u isto vrijeme) pljuneš malo sline (probaš da nema mjehurića jer na tom mjestu neće biti uzorka) na "stakalce" i odeš se tuširat, doručkovat, što već radiš ujutro i nakon 15-30 min (ili nakon što se vratiš s posla kao što sam ja znala ) kada se osuši slina pogledaš kakva je uzorak s mikroskopom. Ako su samo neke točkice onda su neplodni dani, a ako ti se napravi paprat onda se bacaj u akciju jer su plodni dani. Imaš slika na Googlu da ti ne stavljam tu slike (slike_s_googla) . Pitaj ako nešto neće biti jasno. I ako saznaš kako regulirati prvi dio ciklusa obavezno mi javi! Pinky,naš enciklopedija. Baš fali.
< Poruku je uredio daxy -- 10.2.2015 13:38:43 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:42:23
|
|
|
|
daxy
|
hipo nadam se da ti neće doći . Ma garant neće! Ne smije! Jesu prošli sastanci? Jesi skrenula misli malo?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 13:55:44
|
|
|
|
hipo
|
Joj daxy, prebrzo sam ih odradila sad sređujem neke gluposti da se okupiram. Ovo se pretvara u agoniju, a ne čekanje......Ko će izdržat do popodne sutra.... Sunshine, kako si ti? ja pucam po šavovima, na kraju ću i vješticu jedva dočekat samo da prestanem očekivat nešto
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 14:19:42
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo nisam zaboravila Čula sam se s njom, bude me ginica popodne zvala, čim stignu nalazi, pa vam javim Hipo od sretno sutra, evo dobrih vibrica nek bude fina troznamenkasta beta Javi nam kada će cca biti gotov nalaz, zbilja se nadam da su labosu jako brzi kada je beta u pitanju Gibam na kolegij, tipkamo popodne
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 14:27:05
|
|
|
|
tik tak
|
Snjegulice super za novu G.... Daxy navijam za tvoju O.... Hipo vesele me tvoji simptomi...ta peckanja i bol bradavica me i dalje muce ,a iscjedak da ne govorim...dok nisam napravila test mislila san da vjestica dolazi svaku sekundu...i to dizanje po noci mi je postala rutina ovih dana inace nikad prije...eto isti simptomi u nas dvi....ja imam a ti mi se pridruzi sutra....naravno i ostale cure sto prije...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 14:28:15
|
|
|
|
hipo
|
daxy, uvećanje od 60_x_ je dovoljno, možda bolje da pitaš Pinky da usporedi s tim njezinim, ona je čini mi se isto tako nekog uzela? Ovaj moj na poslu je malo veći od tog, al je bio 4000 kn i može se povećavat do 200 puta, to nije nešto što bi bilo neophodno za našu paprat :-)Ovo od 60 je skroz dovoljno. cure svima tik tak lakše mi je kad čujem da jedna trudnica ima iste simptome kao i ja, al znaš i sama što ti je sve bilo u glavi prije, ono kad misliš evo sad je došla pa trčiš u wc gledat i tako sto puta. Ove u uredu valjda misle da imam proljev
< Poruku je uredio hipo -- 10.2.2015 14:29:30 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 14:34:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jel mikroskop može definirati,, potvrditi O!? Ili je on samo za određivanje plodnih dana..... ? Cure, osjećam se jako dobro jer sam promijenila gin. Osjećam se stvarno dobro!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 14:36:59
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice znam taj osjećaj kad promjeniš doktora i pobjegneš od nekog tko ti njie bio po guštu. Mikroskop je isto najava ovulacije, nije potvrda. Kad ta paprat poludi onda si kao najplodniji, ta luda paprat se ne poklapa s LH peak-om. Meni je bio LH peak prvo, pa onda luda paprat, pa hop temperatura. Mene sve češće boli škembica Perlice idem u Petrovu vadit betu, rade od 7, nastojat ću bit tamo čim ranije. Prošli put su mi negdje oko 14h poslali na mail nalaz. Ne znam kakvo će vrijeme bit ujutro, ako bude neki ludi snijeg, možda odem u Breyer, oni su mi bliži a i nalazi će bit brže a možda i pišnem test prije nego odem vadit betu, a možda dobim prije svega toga,aaaaaaa ludiiiiimmmm!!!!
< Poruku je uredio hipo -- 10.2.2015 14:39:57 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 14:46:25
|
|
|
|
Sunshine28
|
Samo da jos kazem za mikroskop, jedini pravi rezultati su ako radis sa jutarnjom slinom prije icega i to najbolje ako tijekom noci pri ustajanju nisi nista gricnula ili pila.....ovo sa tri sata cekanja u bilo koje doba dana ne drzi vodu, pogotovo ako si prije ta tri sata pojela nesto slano, bude paprat uvijek...ali to sve pise u uputstvima samo sam po drugim forumima - kada sam istrazivala prije kupnje - skuzila da zene uputstva upoce na citaju..... Hipo ne gubi nadu, bit ce sutra fina beta, sigurno!!!@
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 14:46:33
|
|
|
|
daxy
|
Mislim da bi ovaj mogao biti taman (povećava 60-100 puta): http://www.njuskalo.hr/djeca-ostalo/mini-mikroskop-uvecanjem-60x-100x-oglas-4314818 hipo ne odustaj! Tako je i noema mislila da će procurit,pa nije. Ne dam ti da odustaneš! Sve dok beta kaže šta je ili se pojavi. Do tada si PUPO na kvadrat. snjeguljice pa i ja sam sretna što si ju promjenila! Manje ću se i ja nervirat. Da danas utvrdimo gradivo il da pustim MM da odmara?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 14:52:31
|
|
|
|
daxy
|
sunshine ja se sve mislim da probam i to. Ja ne grickam ništa po noći. Ne mogu zamislit taj scenarij (osim možda u PUPO stanju),jedino što se nekad probudim žedna pa popijem vode. Samo još ne znam jel bi prvo izmjerila BT ili pljucnula na staklo? Toplomjer ne bi smio poremetit rezultat sline? Jel?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 15:01:17
|
|
|
|
hipo
|
A kad je strašna daxy naredila onda ću bit PUPO Mislim da smo se svi nervirali na izjave gin od snjeguljice možemo sad tulumarit da proslavimo
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 15:04:44
|
|
|
|
Tajci66
|
Cure sad sam tek dosla s posla i moram ic brzo kuhat. Hipo ti si nama trudna . Jedva cekam sutra Moj datum pregleda je 13.2., jucer sam zvala pa mi je rekla da dodem 5. dan Tipkam poslije
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 15:13:56
|
|
|
|
hipo
|
daxy vjerujem ti da želiš probat mikroskop. Ja zapravo jako volim piškit LH trakice i pljuckat po mikroskopu. Nekako mi je zabavno. Postalo ritual. Malo mi je čak to falilo ovaj put tajci, nemoj gledat forum dok kuhaš, meni tako prekipi svaki put
< Poruku je uredio hipo -- 10.2.2015 15:16:43 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 16:46:34
|
|
|
|
Tajci66
|
Hipo moj rucak ne moze iskipiti, imam zlata vrijedno pametno sude Sunshine i ti si nam . Nemoj cekat tako dugo za test, razveseli nas prije Daxy za O, napokon . Nek bude za dva tj Snjeguljice super za novu ginekologicu Ja sam zadovoljna s LH trakicama, al mi ih je nestalo pa mislim da cu bez njih malo probat Pusa svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 18:13:26
|
|
|
|
buba m
|
i meni ponestalo lh trakica a ne da mi ih se kupovati kad imam toplomjer... daxy ja sam očito ledara ledena, ću da popijem koje pićence prije spavanja, možda mi temp bude viša mjerila sam temp čim sam oči otvorila, toplomjer bio ispod jastuka, nisam mogla vjerovati koliko sam hladna
|
Anketa
Poklonjen novacZvonkiBiste li uzeli novac koji je od treće osobe poslan da vam pomogne jer ti ljudi imaju dovoljno i žele pomagati? Ne žele otkriti identitet...Da (
67%)
Ne (
29%)
Nešto treće (
5%)
Broj svih glasova: 108Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!