Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:17:07
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice, ti ne moraš biti pozitivna što se tiče tvog grafa, ali ja jesam! Eto, sad znaš! Baš je super! Noema, meni bi bilo draže da temp. ostala ista ili se digla mrvicu, u ona je otišla u drugom smjeru... Ali dobro, neću cjepidlačiti.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.2.2015 8:19:08 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:17:23
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. Sunshine28 - 10.02. - ponosna Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:18:08
|
|
|
|
noemaa
|
Vilic,uzivajte i neka sg bude dobar cure,kako da otvorim novo mjerenje na ff? Sad pokusavam,ali ne kuzim nis. Stalno mi cestitaju ajde,nek sam postpupo
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:23:18
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA chrna SUTRA 18.02. folikulometrija Noemma 19.02. endokrinolog katy 20.02. ide kod ginekologa vidit hipo 20.02. folikulometrija daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA vilić zuba čekamo nalaze spermiograma DANAS 17.02.2015 buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH foletto IVF hipo drugi AIH daxy nam čeka svoj drugi AIH štrumfeta čeka pa kreće na IVF
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:26:40
|
|
|
|
hipo
|
noema još malo pa doma, vjerujem da ćeš bit bar malo bolje čim zagrliš svojeg velikog i malog člana obitelji! Pitala si me što radim još ovaj ciklus, ponavljamo inseminaciju, pa nakon nje odma IVF u ožujku. vilić sperimokafić držim fige danalaz bude dobar a muž ponosni vlasnik brojnih i hitrih plivača! chrna jesi mi živa? još malo pa će sutra i odna uzv! sretno, navijam da bude koji lijepi folikulić! Na godišnjem si i uživaj u ovom suncu i skupljaj vitamin D.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:29:59
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. noema cimerica ti je neuka,tukasta i bezobrazna. Nadam se da ćeš brzo doma svojim momcima. Nek je sad to iza tebe. snjeguljice nisam znala da trebam uzet broj. Ja ću na drugi PUPO šalter. hipo ne znam kad sam zadnji put bila PUPO. vilić sretno! MM i ja isto imamo spermio-caffe. perlice pa kud prije ta bol?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:34:00
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy snjeguljice nisam znala da trebam uzet broj. Ja ću na drugi PUPO šalter.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:38:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Buba, ajde prosvijetli me! Zašto ti ispod grafa imaš sve i svašta, šareno, krcato, bogato!? Teorija: neka opcija FF-a koja se plaća.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:47:44
|
|
|
|
noemaa
|
Za bubin ff sam se i ja to pitala. daxy,pa prava pupo si,vidi koja razlika s lijeve i desne strane snjeguljice,kako si ti nakon neuspjele mrvice opet dovela graf pod svoju kontrolu? Hipo,vilic,super su vam ti vasi kafici chrna,sretno sutra
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 9:05:37
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, onaj dan kad sam prokrvarila sam stavila da je 1 DC i FF sam stvori novi graf. Ajde, pokušaj, pa da vidimo jesi li uspjela.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 9:16:37
|
|
|
|
perlica55
|
Noema, kak si??? Te boli??? Koja ti je na kraju dijagnoza? Drži se hrabro.. Snjeguljice ti si zbilja klasa optimist, imala sam već istih FF grafova, i niš, bi stigla.. Budimo realni, nalaz MM nikad gori OAT, tak da neću se nadati, al niti malo.. Meni bez IVF-a, nema pomoći, na žalost Daxy, kaj da ti velim, kad me boli, ja javim.. Ne znam kud prije Danas, manje neg juče, al kuha
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 9:38:55
|
|
|
|
noemaa
|
Sad cekam otpusno. Mislila sam da cu stic na posao,ali koliko prepisuju podatke,nema sanse. Jooj,ma pokusavam u ff,ali ne mogu uopce upisat podatke. kad idem u my chart,umjesto da izbaci onaj prozorcic s podacima za upisat,on mi cestita na i govori mi nek se prebacimna trudnicki graf.sad mi ga je stvarno puna kapa.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 10:07:55
|
|
|
|
hipo
|
Noema, ma možda bolje da ne stigneš na posao, odi doma uživaj s maleckim sigurno se poželio svoje mame Nadam se da ćeš brzo izać! Probaj s kompa promijenit FF, bezobraznik jedan još te i on našo cimat.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 10:18:24
|
|
|
|
chrna
|
Jutro curke ;) hipo živa sam i to kako hihihihi, malo godišnji pa dulje spavam, jučer nisam ni stigla doć malo zavirit kaj ima jer sam se prekrasno probudila, pa ručak i generalka stana, što je super kad pokraj sebe imaš dečka koji igra menadžera na mobu i ne trza na ništa kaj se pospremanja tiče.... Hahaha al moram nekaj radit samo da ne mislim na sutra. Joj još 24 sata, neznam kaj čekam al više jedva čekam da mi veli jel se kaj ⬇ izdogadalo ili ne i dal je moguće da ja sa svojim 28 uskoro imam PRVU ovulaciju...... Aaaaaaaaaaa užas :D Nisam čak više ni napuhana sad mi je samo zlo, al proći će..... Nek bude sve oke, pa nek Mi bude zlo kolko god hoće
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 10:21:16
|
|
|
|
hipo
|
chrna ma to ti je najbolje tako se zabit u neki poslić pa brže prođe vrijeme. Ja sam sad iskrižala bilješke jer sam sve napravila s tog popisa i sad sam napisala novi pa se idem probat držat radnog plana da mi proleti vrijeme :)
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 10:31:52
|
|
|
|
martina27
|
Hej. Danas ujutro sam napravila test gravignost mini i bio je negativan Dakle, od trudnoce nista ni ovaj put...danas je 15.dan od zadnje tablete i jos uvijek nemam nikakvih naznaka da cu uskoro dobiti...grudi su mi vec danima teske i bolne i ocito je da sve kuha u meni...danas cu zvati ginekologicu i probati se cim ranije naruciti za pregled...ili ponovo piti duphaston dok ne dođe...ovisi sto ce mi reci
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 10:36:19
|
|
|
|
hipo
|
martina, žao mi je što ti je test negativan. Držim fige da ti doktorica da neki termin kojeg nećeš dugo čekat!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 10:51:19
|
|
|
|
perlica55
|
Martina, žao mi je zbog minusa Sada barem znaš da trudna nisi (nema onog lažnog nadanja).. Odi kod G, zbilja pojma nemam kaj kad menge nema nakon terapije progesteronom Chrna, kak misliš prvu O Nikad u prirodnom ciklusu nisi imala O Kak znaš da nisi???? Sretnooo na UZV
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 10:53:25
|
|
|
|
daxy
|
Jao,curke,meni je danas najponedjeljkastiji utorak ikad. noemaa jesi probala dodat "blighted ovum" ili nešto. Mislim da to ima tamo gdje su simptomi. martina žao mi je. Nadam se da će ti požurit pregled. chrna i meni pomaže kad se okupiram. hipo samo si zadaj posla. Ja jutros ponovila svoju jučerašnju tjelovježbu,dala si neke zadatke po kući. Sad na poslu imam dovoljno okupacije da si skratim dane. perlice žao mi je što te boli. Znam da se ne nadaš. I baš mi je žao što si tako potonula. snjeguljice kakvo je stanje u tvom redu? U mom PUPO redu mučnina i lagani grčići (poslije odnosa). Glavobolje više nema.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 11:01:25
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy, ma ništa naročito... Spominješ mučninu. Jutros kao da sam nešto osjećala, ali to je baš ona PUPO mučnina, bojim se da umišljam. Za sada me trbuh ne boli. Martina, eto, test je negativan. Žao mi je zbog toga, ali moraš otići kod ginekologice. Mislim da je pregled u tvom slučaju prioritet, barem bi joj trebao biti.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.2.2015 11:02:59 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 11:33:22
|
|
|
|
chrna
|
Perlica pa prvu, mislim možda sam i imala prije ali NIKAD NIŠ da bi osjetila da je ovulacija ili tak nekaj?! Nemam pojma kak je to, mislim nikad me ni jajnici nisu boljeli do sad ove zadnje menge. Čisti šok za mene hihihihi da znaš da nekaj boli. Samo mi je Sutra na pameti i nikak da siđe s pameti.... Mislim da ću neki ručak na brzaka i u samobor malo šetnja, neda mi se bit doma baš je lepo sunčeko ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 11:34:12
|
|
|
|
chrna
|
martina žao mi je za ➖ :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 11:34:34
|
|
|
|
noemaa
|
daxy i snjeguljice, samo mi vi imajte mučnine! ima da nas još netko od vas/nas obraduje ovaj mjesec probat ću daxy s tim sad s kompa. došla sam doma. ma, bolje da, da nisam stigla na posao. sad sam nekako bezveze volje i ide mi na živce što je ovako ispalo. sestra na odlasku mi je rekla nek očekujem gospošu M u roku do 40 dana. ajme, pa nadam se da će doći vrlo brzo. ona kaže najmanje mjesec dana da ću je čekati. tak da ovaj mjesec propuštamo. ma dobro, kao što već rekoh, ja sam vrlo nestrpljivo i užurbano biće kad nešto jaaaako želim. trebam stat na loptu i ne misliti o tome. evo, konačno nalazi, piše mi Blighted Ovum. mislim da je to jedna od vas spominjala, snjeguljica, sunshine? piše mi odumrlo jajašce i nehidatidozna smola. brižno moje jajašce! možda ga je jonasova metoda urekla za terapiju mi dali hiramicin još danas i 2 dana tako da moram kod svoje G po ostatak tih tableta. jao, kako sam bila u bezveznom stanju u bolnici. onako sam se sjetila prvog poroda kad je sve bilo super. a s druge strane, nekako kad sam bila vidla sad plusić na testu mi je došo jedan tik osjećaj kao - baš super za mene, ali kako je to nepravedno prema nekim mojim dragim curama koje se duuuugo trude, kao i vi uostalom. i evo ga. ništa. ćorak. ma, dobro, dosta jadanja!!!! sad sam u iščekivanju dobre, drage želim joj skorašnji dolazak, tj. dolazak nakon 30 dana!!!! chrna, samo se ti okupiraj. nema boljeg od posla za preokupiranje misli. martina, koliko dugo radite na bebi? digni glavu i hrabro naprijed! ovaj forum je mjesto pravih hrabrih boraca. hipo, što ti radiš, osim što radiš? ti si dobro uhvatila te postupke za glavu. svaki mjesec jedan, tako da će sigurno uroditi plodom! buba, vidiš da dobro da nisi prepisivala od mene. nekad je priroda pametnija od nas i naših želja!!! idem sad probat ovo čudo od grafa srediti... tajci, kako si ti?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 11:47:08
|
|
|
|
hipo
|
noema, neka si došla doma, i želim ti da ti vještica dođe što prije tako da možeš hrabro u nove pobjede! možda bolje da su ti rekli tako dugo, pa te vještica iznenadi. Mislim da snjeguljica nije dugo čekala al njoj nisu radili kiretažu pa ne znam je li to ima veze Pitaš šta radim osim što radim baš sam ovaj vikend bila ljuta na sebe što su mi od kad smo se vjenčali, skoro tri godine, dani protekli imam sada dojam u zatrudnjivanju. Pa sam si počela i doma zadavati neke manje zadatke, neću odma nešto veliko da se lakše zavaram, tako da se okupiram i da ne blejim u forum i grafove opsesivno ko do sad. Tako sad dok je zima i još nema terena, budem po stanu neke stvari zgotovila oko uređivanja, nešto moram sašit, a nisam baš vješta u tome, pa se učim. Kad vidim da sam "pogubljena" onda moram stat i stavit na papir što moram, želim ili što bi bilo dobro napravit pa ić točku po točku. vilić jesu doplivali plivači na prebrojavanje?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 11:58:46
|
|
|
|
chrna
|
noemma nek je to iza tebe, budi nam dobro! I samo hrabro naprijed, ne okreći se iza i sve će bit ok, možda već jako brzo. Oke, sutra moram kod mpo doktora, to je tek sutra, još jedan klomifen imam za popit i sutra će mi sve bit jasnije. Jako se bojim negativnih odgovara na terapiju koju sam pila. Sva sam u banani, idem sama sebi na živce a nemrem ne mislit o tome......
|
|
|
Anketa
imeandela1Svida li vam se ime Anđela?da (
58%)
ne (
42%)
Broj svih glasova: 588Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!